121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    Nekem a 2-3 kiamaradtak, szóval erősen gondolkodok a vételen :)

fixed :)
  • TDC Geronimo
    :O
  • n000rbi
    Nekem a 2-3 kiamaradtak, szóval erősen gondolkodok a vételen :)
  • TDC Geronimo
    gameinformer

1080p 60fps on console, and free PC upgrades for Bioshock 1, 2 and Minerva's Den. No Infinite PC remaster.
  • SlickAdam
    ezt honnan? video leiras is csak 1080p-t emlit.
  • TDC Geronimo
    Ez viszont így vétel lesz. 3 nagszerű single player játék az összes DLCvel. Bio 2 meg infinite DLCet amúgy se toltam
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.30. 14:48:52
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
    1080p/60fps on consoles
  • SlickAdam
    összecsapott port lesz ez is, mert nem emlitenek 60 fremet. marpedig dicsekednenek vele, ha az lenne a target.
    tehat felhuzott felbontas es remelhetöleg a 30-at stabilan tartva.

pedig ezt nagyon szivesen megvennem igy komplett.
  • Amiga

Micsoda sorozat ez. Piszok nagyot ütött az utolsó rész vége, fejest is ugrottam a lore-ba utána. :-)
  • Totya42
    Szeptemberben.
  • Amiga
    Mikor?
  • Kandurex
    Ipad Pro 9.7?
  • Tommy H
    Ezt nem neked címeztem csak benntmaradt a válasz opció
  • Tommy H
    FF XIV online miért nem látja a billentyűzetet?Az egér rendben de bill.nem reagál semmire
  • Kongy
    Na gyün a BioShock collection is.
  • SlickAdam
    nem tudsz semmit. en is szeret(t)em nagyon.
  • Amiga
    Tudom, hogy áruló vagyok, de én nagyon szerettem ezt a részt. Lehet, hogy befizetek majd rá.
  • Amiga
    Végülis a steam-en a green light project pontosan erről szól, elég okos ötlet.

A steam amúgy nagyon jól ki van találva, de annak is nagyon sok idő kellett, amíg beérett. Mikor még csak a HL2 csorgott rajta, anyáztuk rendesen a valve-t miatta. :-D Amúgy meg ők is próbálkoznának (fizetős mod-ok bevezetése), csak épp a közösség felháborodására elálltak ettől. Nomost a PSN-től vagy a Live-től nehéz elállni, ha az ember a konzol kényelmét és exkluzivitását szeretné élvezni. :-)

Így, hogy a poharamba így-is, úgy-is beleszartak, már ugye én döntöm el, hogy félig üres-e, szóval próbálom olyan oldalról nézni, ahonnét nem kapok agyvérzést. :-)
  • Ulthane
  • Moby
    Nyugi, nem tervezem feleségül venni :D
  • Totti5
    Unity igen?!

Akkor imádom a Unityt most. Möstörök kezében remek motor. Még több ilyet.
  • Kandurex
    Air2?
  • SlickAdam
    basszus ezt sztem a 2011-es thinkpad-em is kitolna 60-al... mehhh
  • Ulthane
    Semmi. Finom, ízes hal. Kicsit szálkás ugyan.
  • TDC Geronimo
  • Ulthane
    Mi mást, iPad-et!?
  • Moby
    off:

na, rendeltem egy rx480-at, megszagoljuk mennyire büdös a szar :D
  • Tikal #54268
    Tudom honnan indult, az tényleg hülyeség, de engem csak az érdekelt mi a bajod Keszeggel?
  • Kandurex
    Kicsit off:

Lassan cserére érett a nexus 10 tabletem, mit ajánlanátok mostanában? (max. 160)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.30. 12:36:34
  • Moby
    Ebben is van valami. Bár erre meg talán jobb lenne, ha ezt nem a sony döntené el, hanem egyszerűen dobna 5 címet, és a játékosok eldöntenék maguk, hogy kinek a kvázi támogatására menjen. Annak úgy még volna is értelme. Most szerintem egyszerűen ez úgy megy, hogy akivel jobb kontraktust tud kötni, azt engedi be, márpedig ott akkor gatyaletoltás megy a háttérben, ergo aligha teljesít be a dolog egy ilyen missziót.
  • Amiga
    Nem bullshitelek. PSN nélkül third party serveren sem tudsz játszani, nézz csak utána.
  • Ulthane
    Én nem fordítom a fejemben. Nincs nekem azza bajom, ha valaki felirattal játszik, miért ne tenné? Az egész onnan indult, hogy ide bekopizott angol szövegre írta valaki, hogy eretnekség, és ha már hírt szállít valaki, akkor még forditsa is le. ROTLF
  • Amiga
    Hát nem mondom, hogy nem... :-)

Viszont valahol tényleg a húzónevekről szól az egész.

Amikor szerkesztői tanfolyamon voltam, egy Libris arc mesélt az üzletpolitikájukról. Ennek a lényege az volt, hogy M.o.-n kb. 4 író van, akit nyereségesen lehet kiadni (akkor annyi volt), a többieket mind a bestsellerekből finanszírozzák. Más szavakkal, egy Alkonyat vagy Harry Potter eltart tucatnyi tehetséges, de leszart magyar írót. Akikre mégsem mondhatjuk, hogy nem teremtenek értéket, vagy a 100 olvasó miatt ne is adják ki a könyvüket, hanem húzzanak a francba.

Én valahogy úgy látom, hogy nem lehet játékoknál sem mindennel bankot robbantani és rengeteg az alulértékelt alkotás, vagy aminek nincs marketingre pénze, stb. Mondhatnánk, hogy mától csak AAA jelenjen meg, de ez kivégezné a játékipart egy pillanat alatt. A költségek így is elszálltak, a rizikó pedig brutálisan magas, mert az elvárások az égbe szöktek.
    Látszik, hogy mindenki abból próbál pénzt keresni, amiből csak tud, de a legtöbbeknél ez még mindig arról szól, hogy fuldoklás közben keresi a mentőkötelet, miközben mi meg méltatlankodunk, hogy lehúznak. Legalábbis én így látom.
  • Tikal #54262
    Én nem tudom, te hogy értelmezel egy angol szöveget a fejedben, de én lefordítom, és lehet hogy pont egy ló nevét nem fogom, de amúgy meg minden mást igen :)
    Mivel rohadt sok duma van a játékban, ezért én magyar felirattal játszom, néha már nincs kedvem figyelni, csak olvasom mi van :)
  • Tikal #54261
    Akkor lenne tudatosabb vásárló, ha átmenne, nem? ... Jó lenne, ha ingyen lenne a multi, mint régen, de nincs, most legalább kapok egy két ingyen játékot az év során kevesebb pénzért mint egy friss AAA cím.
  • Ulthane
    Ezzel úgy vagyok (sajnos), hogy úgyse olvassa el senki. Én írtam egyszer egy írónak, hát baszott válaszolni! :-D
  • Bandicoot
    Remek. És ms meg ps4-en gondolod köze van a két cégnek a szerverekhez?
    Bullshitet tolsz nagyban most tényleg.
    Infrastruktúrát üzemeltetni?
    Gyakorlatilag ahogy írom köze nincs az ms/ sony párosnak a multiszerverekhez és üzemeltetéshez a játékok színe javában.
    Kapsz egy "rendszert" álá pc steam. Semmivel sem többet. És fizetsz a multiért amibez a steam-el ellentétben köze nincs a "rendszer" tulajdonosának. És hogy ne legyen hőbőrgés kapsz akciókat meg ingyen pár szart.
    Gondolod ennyien előfizetnének ha a multi ingyen lenne?:)
    Könyörögnének az előfizetőkért. Nem összevethető a hasonló EA accessel ahol a pénzedért AAA kategóriás játékokat kapsz szép számmal. Akciókat. Mindezt jóval olcsóbban...
    És részemről itt befejeztem.
  • n000rbi
    Még annyit, hogy én ritkán írok köszönőlevelet a fejlesztőknek, de ma hajnali fél kettőkor megtettem :)
  • Moby
    Köszi! Várom