121497

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    Mirror's Edge Catalyst-ről én is hasonló véleménnyel vagyok sajnos... eléggé mellényúltak a DICE-nál, nekem ez már a bétából kiderült... de igazából jók ezek a béták, NFS-től is megkíméltem magamat, meg Battlefront-tól is ... :D
    bár ott még kifejezetten tetszett a béta - csak aztán a full release utáni vélemények voltak elszomorítóak... nem hiába, ma már kb 5000-ért vágják hozzád használtan :D
    vicc. ME:C-re is hasonló sors vár..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.04. 20:29:52
  • SlickAdam
    marpedig ez magyar sajatossag, akarmennyire "faj".
    ugyanakkor felhivnam a figyelmedet arra is, hogy nem hülye magyaroztam le az egesz nepet, csak a köcsög kommentelöket.
  • Bandicoot
    Ahogy érzed,akkor köpj a magyarokra,az a megoldás, rögtön leírni hogy "Ezek a magyarok"....
    Gyakorlatilag ezzel a megnyilvánulással egy ezredmiliméternyit sem vagy különb.

Most akkor kezdjek el durván Izraelizni? Csak mert ahol meg azok feltűnnek na ott szabadul el igazán a pokol....
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.04. 20:21:14
  • SlickAdam
    napi szinten olvasok nemet / angol kommenteket különbözö temakban (nem gamer vagy hasonlo dolgokrol van szo). ENNYIRE nincs rothadas masoknal.
  • Bandicoot
    Ennyire azért ne magyarozzunk mert gyakorlatilag más anyanyelven is ugyanez megy.
    Minden népnek megvan az üszke.
  • SlickAdam
    MINDENHOL ez van, ahova magyarok kommentelnek. legyen szo bud spencerröl, az egeszseges taplalkozasrol, ... de tenyleg, barmirol. meg egy uj nyalokat promotalo hir elsö 10 kommentjeben is kepes felbukkanni a fidesz, vagy csak az altalanos negativ, idiota hangnem.

borzalom.
  • Totti5
    Yutub és facebuk kommentek alatt MO legalja jön össze mindig.
  • n000rbi
    Nem rossz magyarul sem (és még Kandur is örülhet:)), csak az értő közönség kommentjeitől ment fel a vérnyomásom.
  • Myselor
    egyetértek
  • Kandurex
    Hehe, szebben én se fogalmazhattam volna meg. :)
  • Kandurex
  • Bandicoot
    Az egész játék egy okádék (konzolon okádék,pc-n szódával elmegy kategória),kezdve a látványvilággal.
    Külön örülök hogy beta-zhattam és nem csesztem ki pénzt rá az ablakon....
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.04. 19:37:37
  • Totti5
    20 ami majdnem 5.
  • Totti5
    Magyar felirattal.
  • Totti5
    ( van benne skill tree, és jó sok minden mozudlatot lehet és kell is fejleszteni, unlockolni a combat menüpont alatt )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.04. 18:46:46
  • Kongy
    Jajaja, lehet jobb, és bal irányba lökni az ellenfelet, aki béna fizika kíséretében vagy a falról pattan vissza, vagy a másik ellenfélről. Ezzel együtt akkor van 5 mozdulat YAAAY. Ennél még az első részben is jobb volt, amikor felvehetted az ellenfelek fegyverét, még ha a gunplay röhejesen szar is volt, ennél azért mérföldekkel jobb volt.. :D Értitek gunplay szar egy DICE játékban.

A grafikával nincs gond, nagyon szép a játék, GTX 970-nel mindent felnyomtam maxra, szebb jóval, mint konzolon, és jól is fut. A harcrendszer miatt viszont játszhatatlan sajnos.
  • Totti5
    Pontosan.
  • n000rbi
    Ha jól emlékszem a bétára, ott a támadásokat az irányokkal tudtad cifrázni, plusz a környezetet is ki lehetett használni a kombózáshoz és gondolom ez nem változott a teljesben sem. Ettől persze nem voltam én se elájulva, de az általad említett 3 mozdulatnál azért több rémlik.
  • Myselor
    én csak azt nem értem min dolgoztak eddig?:) a grafika alig éri el a jó szintet és ez is megkérdőjelezhető.aztán minden más maradt ugyanolyan a harc is fos.na mindegy :D
  • Kongy
    Nem tudom hányan játszottak innen az új Mirror's Edge-el, de az a harcrendszer amit a játékba tettek újításként valami eszméletlenül förtelmes. Már 3x kellett letörölni a hányásom a tv-ről, de most jött egy olyan rész, ahol KÖTELEZŐ harcolnod hullámokban az ellenfelekkel. Van 3 mozdulatod, amit használhatsz, és csókolom! :D GG köszöntem szépen, mehet a picsába, aki ezt kitalálta! :D

Maga a játék jó lenne, a platforming teljesen korrekt, mint az első részben, de mi ez a kibebaszott kurva harcrendszer????
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.04. 17:32:07
  • mucsácsó
    Nah, az egész korrekt. Még ma gondolkozom én is rajta, de szerintem megveszem akkor. Köszönöm szépen tényleg a részletes beszámolót, sokat segített. :) Bár mondjuk elég lassan fogok tudni haladni, de az már részletkérdés... :D

Egyébként azt, hogy jelenkori szál nincs, az nálam is atomnagy pozitívum. Én is abba a táborba tartozom, akiket ponthogy irritált a jelenkori szál és Desmonddal való szerencsétlenkedés, engem totál kizökkentett az egészből... alig vártam, hogy vége legyen azoknak a snitteknek :D úgyhogy nekem is ez csak pozitívum - de tesztekben is főleg ezért sírtak, hogy ez nincs.. :D
  • n000rbi
    Kösz, még meglátom mi lesz a sorsa.
  • TDC Geronimo
    Hát jobb, mint unity maradjunk ennyiben. Elég stabil 30 sok helyen, de vannak részek, ahol szétesik az egész, de közel sem olyan gáz, mint unitynál volt.
  • n000rbi
    Performansz milyen ps4-en?

Ja és a legfontosabb: a hulahopp karika kikapcsolható?
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.04. 14:48:19
  • Amiga
    Jaja, hát nem vagyunk egyformák. :-)

Amúgy még nagy előnynek mondanám, hogy magyar feliratos a játék, és egész igényes a fordítás.
  • TDC Geronimo
    - Negatívum volt számomra a jelen-szál hanyagolása, ha létezik is, csak átvezetőkben jelenik meg.

Na nekem ez pozitívum volt :)

Én amikor végigvittem a játékot azt írtam, hogy nálam a kettő volt a kedvenc, de ez a rész előtte végzett összességében.
  • Amiga
    Érdemes berántani. Ami nekem nagyon bejött:

- Az Unity-hoz hasonlóan nincsenek benne háztetős íjászok, így végre "odafent" élvezhetjük a szabadságot anélkül, hogy állandóan lebuknánk.
    - A két főkarakter érdekes ízt ad a játékmenetnek.
    - A lovaskocsi hajtása a városban nagyon szórakoztató.
    - A mászást segíti egy eszköz, így kezdettől nincs lehetetlen háztető, és nem kell percekig bénázni, ha fel akarsz jutni valahová.
    - Rengeteg épületbe be lehet menni, nagyon szépen ki van minden dolgozva, a város kerületei markánsan különböznek egymástól és sok híres épületet, negyedet fel lehet ismerni.
    - Tovább erősíti a változatosságot néhány dolog, amit spoiler miatt nem írok ide, de ami garantáltan tetszeni fog.
    - Nem csak fő-küldetésszál van, de híres korabeli emberek is, akik szintén egyedi küldetésekkel látnak el, így attól nem kell félned, hogy a játék túl repetitív lesz. Ha vannak is ismétlődő mellékküldetések, ezekből kerületenként 1-1 db van, és nem szükséges megcsinálnod őket. Ám erős karakterrel elég hamar le lehet tudni őket.
    - Mindig van mit csinálni, él az egész játék a karakter körül, a tömeg a piacokon, a küldetések alatt a város képének egy-egy apró változása szerintem zseniális.
    - A fejlődési rendszer is átgondolt.

- Negatívum volt számomra a jelen-szál hanyagolása, ha létezik is, csak átvezetőkben jelenik meg.

Ha az AC2 tetszett, akkor borítékolom, hogy ez is fog. Nekem is AC2 a kedvencem, a Syndicate ugyanaz a szint, van amiben jobb, van amiben rosszabb. Pl. az nagyon tetszett a 2-ben, hogy híres épületekben is megfordulhattunk (Szent Márk Székesegyház, Frari), ilyen emlékezetes pillanat ebben most nincs, de bőven van tartalom a játékban.
  • mucsácsó

Annak viszont örülök Gero, nekem az AC2 volt az etalon, az a rész nagyon bejött :) Mások által is olvastam ezt, hogy AC2 óta legjobb, szóval ezért is érdekel. Sztem berántom, aztán meglássuk... :D
  • Harlekin
    Vagy röngten szemük van?

Na az biztosan nem,esetleg röntgen lenne,de ez is biológiailag kizárt! Természetesen semmi gond, csak úgy mellékesen említem mélyen tisztelt tökéletes Magyarsággal megáldott nyelvtan szakértő úr!!!!!!!!!!!!!!!!
  • TDC Geronimo
    2 óta a legjobb AC rész. Nekem kellemes meglepetés volt.
  • mucsácsó
    Köszönöm a véleményeket srácok - habár eléggé megosztóak, azt kell mondjam :D

Még gondolkozom rajta... én is ettől félek, hogy monoton és repetitív lesz; az az igazság, hogy ma már elég nehezen köt le valahogy bármilyen játék is... aztán főleg ha ez fennáll, akkor énis hajlamos vagyok simán abbahagyni..
    viszont maga a kor + helyszín nagyon kecsegtető, lehet adok neki egy esélyt... aztán max továbbpasszolom, akkorát úgyse buknék rajta talán :D

Ja, és még Ratchet-et is kéne pótolnom sürgősen, valamit UC4-et befejezzem

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.04. 14:13:06
  • SlickAdam
  • Kongy
    jó sokáig húztad, én kb a játék felénél akartam felkötni magam, de aztán végül a játékot töröltem le inkább.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.04. 13:48:39
  • Amiga
    Te a küldetéseket összekevered a területekhez tartozó repetitív mellékküldetésekkel. Szerintem ebben az AC-ben az utóbbiakból sincs olyan sok, ráadásul teljesen opcionálisak és többségében elég szórakoztatóak is. A sztoriküldetések viszont változatosak.

A rakat bugról tényleg nincs értelme beszélni, mert relative kevés bug volt ebben a részben.

Nyilván egy civil ruhás nyomozó adta le a drótot, legyen már ennyi képzelőerőd.
  • Ulthane
    Halálosan untam. :( Annyira, hogy az utolsó küldetés előtt abbahagytam, és sosem tudtam meg, mi a vége. Rettentő monoton az összes küldetés, pláne ez a gyerekfelszabadítós, terület foglalós, orrvérzésig nyomják. :(

A rakat bugról ne is beszéljünk. Meg arról se, hogy ha elrabolsz valakit lovaskocsival, akkor honnan a büdös francból tudják sok sarokra az elkövetés helyszínétől a rendőrök, hogy a fiákerben a politikus felesége van? Belátnak? Vagy röngten szemük van? Tök röhej, na.

A játék egyetlen érdeme szerintem a művészeti ábrázolás. Az mindig is csillagos ötös volt az AC-kben. Döbbent a kontraszt az art team, és a küldetésért felelős, a játék mechanikájáért felelős csapat között.
  • n000rbi
    Nagyon OFF (de legalább olasz hang és német felirat, hogy ne mindig angol legyen )

• Moby
    +1
    A jackthertipper dlc is szuper!
  • Amiga
    AC: Syndicate egy nagyon jól sikerült játék. Rengeteg a küldetés, nagyon szép és változatos a helyszín. Ugye két játszható karakter van, a legtöbb küldetésben szabadon váltogathatsz köztük, és némileg eltérő módon játszhatod ki őket. Élvezetes a mászás is, nagyon jól sikerültek az új játékelemek.

Én majdnem ki is platináztam már, amikor elkezdtem, mással nem is nagyon játszottam, amíg a végére nem értem. Szóval igen, 7 dezsőt megér.
  • Harlekin
    Ó hát persze!

ÚÚÚÚ most aztán nagyón rosszúl erzem maggam ető hogy grécsi tanárur 2 nek ez nem teccik!Nyúgodly meg kizárthogy ezen változtasak pont a TE kedd vedért!Nem birnám elvíselni,azt hogy ha it nem azt látnám hogy ez téged enyire zavar!Söt garantálom,hogy ezentul csak roszab lessz ez ha mar enyire zavar

Egyéb észrevétel?
  • Ulthane
    Egyrészt amit leírsz, az nettó baromság, másrészt, konzolozás helyett inkább a Magyar Helyesírás Szabályait (Tizenkettedik kiadás, Akadémia Kiadó, 2015) forgatnád, mert fájó nézni, hogy mennyire igénytelenül bánsz a saját anyanyelveddel!