status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Érdemes berántani. Ami nekem nagyon bejött:

- Az Unity-hoz hasonlóan nincsenek benne háztetős íjászok, így végre "odafent" élvezhetjük a szabadságot anélkül, hogy állandóan lebuknánk.
    - A két főkarakter érdekes ízt ad a játékmenetnek.
    - A lovaskocsi hajtása a városban nagyon szórakoztató.
    - A mászást segíti egy eszköz, így kezdettől nincs lehetetlen háztető, és nem kell percekig bénázni, ha fel akarsz jutni valahová.
    - Rengeteg épületbe be lehet menni, nagyon szépen ki van minden dolgozva, a város kerületei markánsan különböznek egymástól és sok híres épületet, negyedet fel lehet ismerni.
    - Tovább erősíti a változatosságot néhány dolog, amit spoiler miatt nem írok ide, de ami garantáltan tetszeni fog.
    - Nem csak fő-küldetésszál van, de híres korabeli emberek is, akik szintén egyedi küldetésekkel látnak el, így attól nem kell félned, hogy a játék túl repetitív lesz. Ha vannak is ismétlődő mellékküldetések, ezekből kerületenként 1-1 db van, és nem szükséges megcsinálnod őket. Ám erős karakterrel elég hamar le lehet tudni őket.
    - Mindig van mit csinálni, él az egész játék a karakter körül, a tömeg a piacokon, a küldetések alatt a város képének egy-egy apró változása szerintem zseniális.
    - A fejlődési rendszer is átgondolt.

- Negatívum volt számomra a jelen-szál hanyagolása, ha létezik is, csak átvezetőkben jelenik meg.

Ha az AC2 tetszett, akkor borítékolom, hogy ez is fog. Nekem is AC2 a kedvencem, a Syndicate ugyanaz a szint, van amiben jobb, van amiben rosszabb. Pl. az nagyon tetszett a 2-ben, hogy híres épületekben is megfordulhattunk (Szent Márk Székesegyház, Frari), ilyen emlékezetes pillanat ebben most nincs, de bőven van tartalom a játékban.