121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.27. 00:34:10 -
Zóanagyvarázsló #59723 Bármit várok, hátha lesz belőle valami, ha rajta van a Sony-logó, ez lesz belőle. Nálam elképesztő szinten leépítették már a márkát a rengeteg töketlenkedésükkel, pedig nagyon vágytam erre is meg a Neóra is. -
Zóanagyvarázsló #59722 Nem vagyok én a szabadpiac ellen, és azt sem mondom, hogy nem kell a játékiparba. Egyszerűen csak a minőségnek nem fokmérője a sok vagy kevés légy önmagában, minden mástól függetlenül. (Az egyén szempontjából meg mindegy is.) A Transformers sem viszi előre a filmművészetet, sokan váltanak rá mozijegyet, de még azok többségében sem vált ki személyiségformáló hatást, ellenben akkor és ott az az aktuális látványfilm, ami megy.
A példáid nekem zavarosak, mert az rendben van, hogy a Superfrog ütött Amigán, de ettől még Nintendón a Mario is. Sőt, a kettő közül az utóbbi szabta fazonra az egész műfajt. Mire a Superfrog kinn volt, már annyi Mario volt, hogy nem is tudom, melyikhez hasoníltod. A Dizzynél is hasonló a helyzet, volt több része a C.R.E.A.T.U.R.E.S. előtt, és inkább szinte egy platformerbe oltott kalandjáték, Clyde Radcliffe kalandja meg egy standard ugrabugra 3 pályával. De C64-en nagyon ott volt, és a három kínzós képernyő volt ott a lényeg. A második részben rá is feküdtek arra a vonalra.
De mondok én is példát: PS2-n a Ty the Tasmanian Tiger simán jobban fogyott, mint az ICO, kapott több folytatást is. Mára a játékosok tudatában is a süllyesztőbe került, és túl sok alkotót sem inspirált, egyszerűen csak inkább a kor divatos igényeire szabott termék volt, az ICO meg nem egy eladásnövelő checklistek kitöltésén alapuló alkotás volt.
Persze a lényeg, hogy hála az Assassin's Creed sikerének, mennyi Prince of Persiát kapunk! De legalább a Rayman az extraporfitjukból van, mert különben tuti nem lenne egy 2D platformerre pénze a Ubinak. Kellenek a multimilliós játékok a nagy kiadóknak, hogy tudják finanszírozni a többi projektet a hatás nem mindig közvetlen vagy egyértelmű. -
Mondjuk tény, hogy a játék csak háromnegyed képernyőn futott a chat miatt, ez így szokatlan volt kissé. :-D Legközelebb azt hiszem, csak a laptopon hagyom bekapcsolva... csak akkor meg közben nem látom, ha írtok. :-) -
Na go akkor lássuk miből élünk. -
27. perctől érdekes..."Ittál-e ma már" gameplay. :D -
Na elhalgass. Te győzted le, mi pont hogy zavartunk a chat-tel, különben no damage lett volna. :D -
Kedves volt, köszi szépen! :-) Örülök, hogy lement elsőre a bloodstarved, szerintem csak miattatok. :-) -
BSB drukkerolás -
0 day semmiképp. Meglátjuk mit mondottok. -
Elvileg elindítottam. :-D -
Oké, ne kezdjük el újra. Amúgy beszerzed? -
Nem. Már eleget károgtam a kérdéskörben. -
persze 2 monitorom van
ITT leszel látható: -
Ha azt írtam volna, hogy ez az első, már kezdted is volna, fogadjunk :) -
Eszembe se jutott kioktatni, csak kíváncsi voltam. -
Ha tweetelek pár percet, valaki bejönne megnézni, hogy történik-e valami? :-D -
Ja akkor mindenki happy lehet. :D
Látom vagy stream-en írtam is neked. :) Ulthane idegei a végletekig vannak feszülve. :D -
Ja igen, van benne erre is lehetőség, akinek ez a káosz nem tetszik, sőt ahogy néztem videókat, csak így lehet igazán eredményesen egy célpont különböző testrészeit támadni, szóval valószínűleg használni is kell -
Ja de látom nem megy most. -
Nekem fekszik tempósabb mint a menükezelő alkalmazással irányítani. :) -
4-től kezdve az összessel.6. rész az alltime favorit.
Ne akarj most kioktatni FF.ekről, jrpg zsánerről, mert tökéletesen otthon vagyok bennük. Én nem vagyok az a fajta,aki sír hogy már nem körökre osztott. A Kingdom Hearts-re emlékeztet a harcrendszer,ami szintén nagy kedvenc, szóval tetszik , olyan jó kaotikus :D -
ppista #59702 A lávás boss-t a zsákutcás trükkel lehet kinlódásmentesen kinyirni. -
Játszottál FF játékkal? Vagy ez az első? -
És már pénteken tolhatjuk, hurrá....ja nem :D
[még mindig fáj] -
Ezt az FFXV harcot még nem sikerült megfejtenem, semmilyen taktikai lehetőség, csapdosol, teleportálsz, nagyokat nyögsz...e mi?!...beff.?..
-
Das 1 retro percek folytatódik! -
Engem pl nem zavar, de értelmét nem látom, szerintem minden full tiszta mindenkinek, a konzol mit tud mire elég, meg a pc is...:D
Szerintem kár hetente elmesélni ugyanazt amit mindenki tud. :D
Mindenki látja a félig vizzel teli poharat, csak másképpen értelmezik, félig üres/félig tele. -
Jinchuu #59696 PS3 esetében nem lehetett átrakni a vinyót, mert azonnal formázta is meg mivel nem egyezett az új gép adataival a régi. Ez szerintem a PS4 esetében is igy van, de nem próbáltam még majd most Pro-nál kiderül. :) -
Nem. A ps4 filerendszere egy valós idejű enkriptum, aminek a kulcsösszetevője a junik hardverazonisító. Csak az adott gépben nyitható. -
Nem, az egy másik fórum -
Hát mivel a HDD is ugyanaz elvileg benne meg az OS is így szerintem simán átrakható -
Én meg pont azt mondom, hogy a kábeles lehetőség szolgálhat arra is, ha nem AKARSZ vinyót cserélni. :-) De logikailag nem zárja ki a HDD-cserét... -
Pont ezért írtam, hogy valószínűleg nem véletlenül van a kábeles migrálási lehetőség. -
Van egy LAN-kábeles lehetőség, de mivel alapból 500 GB-s vinyóval adták a PS4-et, ebben pedig 1 TB-s van, joggal feltételezhetik, hogy az ember inkább átjátssza, mintsem beletegye az új gépbe a kisebb vinyót. A kérdés konkrétan az, hogy a nagyobb vinyó áttehető-e, vagy az architektúra eltér annyira, hogy újra kelljen az OS-t rakni? -
Valószínűleg nem véletlenül. -
jó kérdés. állítólak kábelen kell majd áthúzni a cuccost.... -
Az sajnos...de már végigviszem. -
deus exet én pára napja vittem végig. Elég hígfos volt :( -
Még ne jöjjön, este már horizon3 zümmög, és még a nyúlszexel sem végeztem...