121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ja menün nincs fps lock. Ott azért száll el -
UC4 menüben a launch gépem majdem felszáll, ennél van egy hallható susogás, de semmi durva. Betöltöttem a gépnek egy elég izzasztó encountert SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és alig hallani.Avery's house -
SlickAdam #62504 lécci ne...!
-
Furcsa hogy kikapcsolásnál nincs az a kattanás hang :) -
Mediaba láttam 4ks HDR samut. Hát majdnem becsusszantottam. El is hoztam volna, de 600k volt :D -
Na kontrollernél látom megint más anyaghasználat van gomboknál/ravaszoknál. Reméljük ez már nem nyikorog majd :D -
Kontrollert nagyon könnyen meg fogod szokni, nincs rá nagyon szabály, naponta a kezedbe veszed és nyúzod, előbb-utóbb természetes lesz.
Kamerát érdemes venni, ha a gyerekeket az feldobja, meg egyébként a PSVR-hez is kell majd, de lehet, hogy ahhoz alapból csomagolnak (ha ez aktuális lesz). Amúgy a kamerát semmi nem használja, a Just Dance-t pedig mobiltelefonról lehet "irányítani", nem kell hozzá kamera. -
Infamous is megvolt: itt megjött a hangja, de egyáltalán nem zavaróan hangos, jet enginehez meg sehol nincs. A DF által említett pitch észlelhető, de az se vészes. A ciripelés jobban bassza a fülem, mert menüben tök csendes, de játékot, appot indítva rákezdi. Jobban mondva ez is változó, mert prerendered videó közben pl. nem csinálja.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.10. 14:14:22 -
Szép ez a konzol élőben :o -
Dehogy is, de ez csak egy vétel. -
Mozes #62496 Két kérdésem lenne:
- Van-e értelme a kamerát megvenni??! azt látom, hogy a Just Dance-t azzal lehet nyomni, valaki próbálta már?! Gyerekeknek mennyire jön ben? 5 és 7 éves korosztály... ezen kívül van még más gyakorlati haszna? a voice command annyira nem mozgat, tehát azon kívül
- Van valami tanácsotok, hogyan tudnám megszokni az irányítást a kontrollerrel? Így 40 felett már nehezen tanul az ember :) 25 éve csak egérrel játszom és bill-el, nagyon furcsa most rászokni a kontrollerre. U4 és mondjuk DOOM-al nem volt akkora gond, de a Bloodborn-be szinte beszédülök és csak ténfergek....van erre valami jó kis "tréning" vagy tipp vagy mondjuk valami amit egy játékban be lehet kapcsolni és akkor szép lassan megszokom a két stick-el való irányítást?
Köszönöm, -
REPORT: #BF1 on #PS4 Pro features more stable FPS, 1080p, no resolution bug. -
Just announced on the stream. Also has 4k (non-native)/30fps mode.
Edit: The 1080p mode will have an unlocked framerate it sounds as though it won't be near a constant 60 (at least at launch). -
Lemezen rajta volt -
Na megjöttem proval. Kezdődhet az üzembe helyezés :y -
Mozes #62491 Az a véleményem, hogy a lemezt miért kell benthagyni az helyesbítést igényel?! Ne viccelj már, az elfogultság beszél belőled, mondod a PS4 és a többi propaganda dumáját. Nem tudom elképzelni, hogy te olyan mazohista legyél, hogy azt szereted, ha egy játékot csak úgy tudsz elindítani, ha elötte berakod a cd-t.....ez így egy nem jó megoldás ez tény, értem én, hogy csak így tudják megoldani a jákok másolásvédelmét és utólagos értékesítési lehetőségét, de ez egy akkor is rossz és elavult megoldás.
Azt mondod, hogy neked elég ez az általad is említett AAA cím ami most elérhető PS4-en, akkor megint elfogult vagy, mert ez kb egyenlő a nullával, mondjuk ahhoz képest, hogy anno egy PS2 esetében a megjelenést követő 3 évben mennyi volt. De ha nagyon akarod hasonlítani a PChez, akkor kb 10szer több AAA kategóriás PCs cím van mint a két új konzolra összesen.....
Örülök, ha valaki éredemben elmondja véleményét, mert arra kiváncsi vagyok, de amikor nekiállsz fikázni az én véleményemet, amiben semmi kötekedés nem volt csak egy vélemény, akkor legalább ne ilyen bullshit-et nyomj nekem mint válasz, hogy "Ezekkel is lehet vitatkozni, csak szerinted nem érdemes" vagy "müttymütty játékokra mindenképpen PC" .....
A véleményemet tiszteletben kell tartania bárkinek, de nem kell elfogadnia!!!! a kettő nem ugyanaz, ezt tanuld meg;) -
Amúgy BF1-hez kijött már a pro patch? -
Bandicoot #62489 A szétcsalással egyet értek ezért is az egyik oka hogy a pc mellett itt a péjes.:)
Nekem mindkét platform kell, megéri.
Lezártuk. -
Már hogyne lenne pöcsölve a Ratchet. Infamous töltődik éppen.
@Kandur: szerinted elfogult vagyok? Első dolgom lesz leírni, hogy mekkora szar, amint okot ad rá. -
Hagyd rá, legalább is én rá hagyom és hagyom hogy pörögjön a topic. Már én is belefáradtam ebbe. -
Cicereg? A még rosszabb a felszállni készülttől is!
-
És még én személyeskedem te atyaég :) Írtam egy dolgot de ez már messze túlmutat azon. Nem csak nekem de pár másik embernek is magába kellene néznie.
@Bandicoot Akkor ebben nem fogunk egyet érteni. Az hogy szétcsalják az online fps- játékokat már csak ezért is elhatárolódom pc online gamingtől. És ezt nem lehet félre magyarázni. Maximum abban nem értünk egyet hogy ez community fogalom része avagy sem.
De teljesen felesleges volt újra felhozni a pc vs konzol témát. Mert ebből sosem sült ki semmi jó.
-
Honnan az infó???? -
és emögött mi a nyelvtan? csak mert nekem úgy tűnik, hogy a szitutól függ mikor melyik a helyes, olyan nincs hogy az egyik nem az.
-
Na még azért tőled várom a tesztet. Kell egy nem elfogult vélemény is. -
SlickAdam #62481 racset... az gyerekjatszma. meg tuti nem is lett pöcsölve. 
tedd be az Infémösz DLC-t, amit DF probalt!
sok siketfajt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!me
-
Bandicoot #62480 Na. Mpl holnap hozza a címváltás miatt. 10 perce kézbesítették volna.
-
(minimális coil whine van terhelten, de talán marad a gép
)
-
Mármint Kandur. Mobytól lehetne egy üvöltő állat is, kicsit sajnálja is hogy nemaz, így most ezért nem tudja betolni a trollgifjeit :(
Jajpedig nagyon készültem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.10. 12:51:41 -
Ulthane #62477 Nem hiszik el baszod, hogy kussol, remélem Moby egy kicsit magához nyúl most. -
Ulthane #62476 Na, akkor egy kis nyelvtan, figyel jól!
Olyan nincs hogy "I forgive you" - az angol helyesen azt mondja, hogy "I"ll forgive you". Az nem baj, hogy az angol nem megy, de hogy a magyar sem?!
"Hadjad", ez mi? Nincs ilyen szó. Ennek a magyar megfelelője a "hagyjad".
-
Na, ha Mr. Rinyagépnek is halk, akkor talán mindenkinek elviselhető lehet :D -
Ratchet bődületes, sehol egy rece
Kussol a gép.
-
Bandicoot #62473 Hát rohadtul nem toltam rendesen pontról pontra cáfoltalak. De teljesen mindegy. Nagyjából a szokásos elvakult fanatikus választ kaptam szokásos stílusban. -
Ulthane #62472 Én sem, új fazon. -
Ulthane #62471 System-back up and restore - backup
Pendrive-ra kiment mindent, vigyázz, hogy a videókat meg az applikációkat ne csekkold be, mert kurva lassú lesz a másolás, a lényeg a profil és a save-ek.
Én így csináltam, pikk-pakk megvót. -
2016.10.09 az első posztod a topikban.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.10. 12:43:39 -
Elég széles ahhoz hogy megálljon az oldalán mindenféle tartó nélkül is. Nekem a sima PS4 is anélkül áll. -
Ulthane #62468 Ne parázz, én enélkül állítom élére, és semmi baja nincs. A PS4 is így volt.. -
Paranoia #62467 Ige? :o
Akkor vmi tényleg bibi van
Még mindig másol amúgy....