status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mozes #62491 Az a véleményem, hogy a lemezt miért kell benthagyni az helyesbítést igényel?! Ne viccelj már, az elfogultság beszél belőled, mondod a PS4 és a többi propaganda dumáját. Nem tudom elképzelni, hogy te olyan mazohista legyél, hogy azt szereted, ha egy játékot csak úgy tudsz elindítani, ha elötte berakod a cd-t.....ez így egy nem jó megoldás ez tény, értem én, hogy csak így tudják megoldani a jákok másolásvédelmét és utólagos értékesítési lehetőségét, de ez egy akkor is rossz és elavult megoldás.
Azt mondod, hogy neked elég ez az általad is említett AAA cím ami most elérhető PS4-en, akkor megint elfogult vagy, mert ez kb egyenlő a nullával, mondjuk ahhoz képest, hogy anno egy PS2 esetében a megjelenést követő 3 évben mennyi volt. De ha nagyon akarod hasonlítani a PChez, akkor kb 10szer több AAA kategóriás PCs cím van mint a két új konzolra összesen.....
Örülök, ha valaki éredemben elmondja véleményét, mert arra kiváncsi vagyok, de amikor nekiállsz fikázni az én véleményemet, amiben semmi kötekedés nem volt csak egy vélemény, akkor legalább ne ilyen bullshit-et nyomj nekem mint válasz, hogy "Ezekkel is lehet vitatkozni, csak szerinted nem érdemes" vagy "müttymütty játékokra mindenképpen PC" .....
A véleményemet tiszteletben kell tartania bárkinek, de nem kell elfogadnia!!!! a kettő nem ugyanaz, ezt tanuld meg;)