121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Maxyka
    A többi szereplönek a története neg dlc ben lesz kidolgozva ,mintha valaki ezt említette volna ergo lehet ez szándékos.
  • Maxyka
    "Nekem pont onnantól kezdett el jobban tetszeni a játék amikortól lineárissá vált, nem csak a játék, de a történetvezetés is"

Egyenessé vált nem csak a történet hanem a játék is ? He???
  • Seth
    Amikor a summonok méltóztatnak megjelenni,akkor azt kell nyomvatartani, mikor feltűnik a képernyőn. Ha nincs kiírva,akkor nyomogathatod ítéletnapig
  • Kandurex
    Akkor minek van rá gomb? Hogy summon?
  • hvitya
    Nyilván akit érdekelt a játék az megnézte az animét és az előzményfilmet, itt nem a sztori bemutatásával, hanem a félépítésével van problémám. Szerintem jobb lett volna a játéknak, ha a kingsglaive helyett inkább lineárisan kerülnek bemutatásra azok az események amik ott történtek, az anime meg mondjuk flashback formájában, de mindkettő a játék részét képezte volna. Nekem pont onnantól kezdett el jobban tetszeni a játék amikortól lineárissá vált, nem csak a játék, de a történetvezetés is. Előtte fura volt, hogy az anime és a film hivatott kitölteni a lyukakat a játékban.
  • Myselor
    szerintem elég jól bevan mutatva a story ott a film és az anime is.mi kellene még?
  • hvitya
    Nekem ráadásul kétszer újra is kellett kezdeni küldetést mert jött volna a summon, de mire odáig jutott, hogy megjelenjen addigra kinyírtam az összes ellenséget. Ezután nem halkult el, hanem ment tovább a szokásos zene mikor megjelennek a summon-ök, viszont akármennyit gyalogoltam szörny nem volt a pályán és egy ajtón se tudtam áthaladni emiatt a bug miatt.
  • Seth
    Nem akkor hívod őket mikor akarod, hanem akkor jönnek,amikor kedvük tartja és bizonyos feltételek teljesülnek, de azok sem 100%-osak(pl legyen mindegyik csapattárs kiütve, neked meg legyen kicsi az életerőd). Pl nekem a Titan egyszer sem jött a 40 óra alatt, állandóan csak Ramuh
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.12.11. 10:26:27
  • Kandurex
    Spoiler nélkül leírnád, hogy mi a baj Summon-ok megidézésével?
  • hvitya
    41:25 perc után az FFXV kész. Összességében azt mondom megérte a várakozás, de nekem még mindig a Final Fantasy X marad a legjobb FF. Számomra:

Pro:
    - Nyitott világ
    - Szép grafika
    - Szórakoztató játékmenet
    - Kedvelhető főszereplők
    - Néhány kiváló zene
    - Sok mellékküldetés, bár legtöbbje csak fetch quest

Kontra:

- Rövid és nem megfelelően felépített és bemutatott sztori
    - kamera
    - mellékkarakterek háttértörténet nélkül (Loqi vagy Verstael pl szerepeltek egy átvezető videóban és ennyi. Jobban felépíthették volna a karaktereiket)
    - Summon-ok megidézése

Összességében megérte rá várni mert az idei év egyik legjobb játéka lett így is, de az új részben a történetre nagyobb hangsúlyt kell fektetniük, szerintem azon egy FF nem köthet kompromisszumot. Mindenesetre az irány az jó.
  • TDC Geronimo
    Hát rajtad kívül én csak jót olvastam róla
  • Bandicoot
    Megmondtam, de te ellenkeztél és lám....
    Diszhonoráljál.:)
  • Kongy
    Worst trade ever

A WD2 legalább játszható
  • Maxyka
    Valamiért én sem érzem. Nem tudom meg mondani miért de nem... Pedig a küldetések változatosak, viccesek. (még aiden is megjelenik :) ) DE!
    Olyan mintha fejest ugrana azonnal a történetbe. nem fejt ki semmit, nem látjuk ki mit miért tesz, az ambícióknak így semmi értelme csak azt látjuk, hogy teszik. Történet sem drámai és a feladatmegoldások nem valami kognitívak.
    Nem akar semmilyen üzenetet, tanulságot közvetíteni a játékos felé. Sajnos ez a 18 alatti jelen generációnak készült és nem nekünk. :( Ez van.
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.11. 01:11:39
  • Maxyka
    az még unalmasabb :(
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Akkor cseréld be egy kutyámajomra! :)
  • Moby
    Na, hát ez a WD2, ez bizony szerintem
    szar.
    Amennyire élveztem az előző részét, pont annyira untat/idegesít sokszor ez a kettő. Egyetlen apró picit dolgot nem találok benne, ami kicsit is tetszene. Megy a játékaim.hu.-ra.
  • Maxyka
    Szeptemberi videóban már volt utalás hogy last of us part 2 lesz , gondolom a fejlesztők azt várták hogy valaki megtalálja de nem látta meg senki :D cinkes, kint volt a videoban a plakátja
  • darkSectorxxx #65502
    Bocs, rosszul fogalmaztam, technikailag normálisat, amin télleg látom hogy azt U3.x-el nem.
  • AntiHero
  • TDC Geronimo
    Gameplay szerintem jövő PSX
  • Moby

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.10. 20:10:12
  • TDC Geronimo
    Már rég volt így berakom ezt is. Párszor még meg lehet nézni mire legközelebb kapunk ebből új anyagot

• TDC Geronimo
    Csak nálam nem jön be a videó? Na mindegy itt van még egyszer

• Totti5
    Nekem több is :

Abzű
    Adrift
    Everspace
    Street Fighter V
    Tekken 7
    The Vanishing of Ethan Carter Redux
    Pneuma: Breath of Life

Készülnek:

We Happy Few
    Ace Combat 7
    Call of Cthulhu
    Crackdown 3
    Dragon Quest XI
    Kingdom Hearts III
    Kingdom Hearts HD 2.8
    LawBreakers
    Psychonauts 2
    Sea of Thieves
    Shenmue III
    Space Hulk: Deathwing
    Vampyr

• Kandurex
    Pokoli blue ray max. 1 percig szól...
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #65493
    Kivárom a végét, nem tudom, de az U4-es játékokból a gears-on kívül már értelmes nem jut eszembe.
  • n000rbi
    Én meg azon lepődnék meg, ha egy 100+ ezres terméknél a minőségi kifigást telibeszarnák. Nyilvánvalóan van egy fosabb széria, amiből nem kevés jutott hozzánk is. Nem funkcionális hiba, de engedtessék már meg, hogy kifogásoljam, ha valami fülbaszóan zúg, mert valami félrement a gyártásnál, vagy egy beszállító az átlagostól is gyengébb minőségű alkatrészeket szállított.
    A pokoli blu-ray hang sem mindegyik gépnél van. Elmondanám, hogy a 4-ből eddig mind különbözött, a mostaninál az installt is alig hallani, az előző meg szét akart esni. Kurva nagy a szórás minden tekintetben.
  • TasManXT
    Csak megkérdezem, mert muszáj. Járt bármilyen adatvesztéssel / fagyással a ciripelés? Mert baromi meglep, hogy csak ezért simán visszavesznek gépeket. Szerintem bármennyire is ciripel, a pokoli blu-ray hang mellett minden eltörpül. :D
  • Maxyka
    Nem tudom sírjak vagy nevessek.
  • darkSectorxxx #65489
    Fuck!
  • TDC Geronimo
    FF 7 remake UE4 motoron lesz már nem ezen
  • darkSectorxxx #65487
    Embere válogatja.
  • darkSectorxxx #65486
    Már látom magam előtt a Final Fantasy VII-et, meg talán ha lesz VIII-at ezzel a megjelenítéssel.
  • Moby
    A sony terméket mindegy hol veszed meg, a garit a sonyval fogod intézni, ha fogsz.
  • TBTPumpa
    Aqua-val már november eleje óta tart egy nagyobb összegű garanciális ügyintézésem. 15 napot (nem munkanapot!) írtak akkor az ügyintézésre, azóta csak a terelés van. Már a 34. napnál tartok és még mindig semmi. :)
    Ilyen félvállról vett bandának pedig pláne nem akarok 100 000 forintokat fizetni. Sopronban nincs üzletük, a Győri üzletben pedig félkegyelműek dolgoznak.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.10. 13:47:44
  • Moby
    Mér nem veszel akkor már inkább az aqua-ban? Olcsóbb, ésvan is.
  • TBTPumpa
    Ott voltam helyben, nem kellett sokat mennem. :)
    De kösz a tippet, nekem eszembe sem jutott volna.