121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Boldog karácsonyt
  • SlickAdam
    német Saturn

(vagy a sima kiadas ugyanennyiert Amazon-tol)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.12.24. 12:04:32
  • Was
    Ez hol is pontosan? Úgy néz ki megszívtam a zavvi-s rendelésemmel, máig nem érkezett meg, pedig preorder volt.
  • Kandurex
    Nem lehet minden szart felvenni, megenni amit találunk. Te vagy az élő példa, hogy, talán tavaly?, volt eleged a sok fosból amire rápróbáltál?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.24. 11:41:44
  • Bandicoot
    Én meg fogom venni majd ha lesz 10k körül dobozosan, egyszerűen többet nem ér. Az OW videókat rendszerint akármikor nézem felb*sz a fennhangú megmondó idiótája. Viszont ebben a videóban nem látok kivetnivalót hiába ragadunk ki félmondatokat hogy micsoda idióta. Egy az egybe azokat a problémákat mondja el amiket máshol is olvastam olyanoktól akik tolják, ugyanakkor kiemeli Trico-t aki tényleg bámulatosan néz ki és mozog.
    De ami hype-ot a játék köré tudnak nyomni egyesek az tényleg vicc annak fényében hogy Trico-t leszámítva hogy néz ki a játék, mennyire legalja az irányítás és az ai, és mennyire egyszerű platformer az egész stuff amit Trico emel ki a szürkeségből. Jöttment senki? Az. De ezúttal jogosan köt bele a dolgokba.
    Kutyás vagyok és érdekel a sztori is. De akármennyi gameplay videót,képet nézek az egészből, egyértelműen az jön le amit ez a gyökér mond. És igen még a ps2-es kiragadt félmondata is megállja a helyét sokszor lévén úgy mondja hogy elötte Trico-t fényezi majd kiveszi az egészből vagyis TRICO NÉLKÜL úgy nézne ki sokszor.
  • Moby
    Meg is érdemled. És ez teljesen komolyan mondom. Mindenki megérdemli. Nem csak ezt a játékot, mindegyiket, amiről vadidegen senkik beszélik le vagy rá. Meg. Érdemlik.
    Megérdemlitek. Ezek a szarháziak, és az összes többi csak azért véleményeznek játékokat, hogy megnézzétek, és ezzel keressenek pénzt. Pénzt csinálnak abból, hogy véleményeznek, és ti megnézitek.
    Elment az eszetek? Tényleg?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.24. 11:23:34
  • Moby
    Boldog Karácsonyt!
  • Kandurex
    Merrit mindenkibe! :)
  • Kandurex
    Én általába egyetértek vele. Nekem megfelelő mintavétel. Eszembe se jut már a Guardian-t megvenni.
  • darkSectorxxx #66516
  • Totti5
    10 marhaságra már csak statisztika alapján is juthat pár nem marhaság.

Most sem a játékot értékelte és krititzálta, hanem előadott valamit, ami biztos bejön az önigazoló közönségének.

A felvezetés teljesen felesleges és lényegtelen volt a játékot illetően, bár ezzel is element pár perc és lehetett fröcsögni. A többi meg felületes, sokat a játékról nem tudott meg senki, viszont arra jó ez is hogy az értő közönsége önigazolást kapjon látatlanba valamiről, mint a példa is mutatja alul.

• ppista
    Bizonyos szempontból nem lehet belekötni a mondandójába. Viszont ha ö egy elmaradott, szük folyosóban terelgetett PS2-es platformert lát benne, akkor onnantól semmi értelme a véleményére adni, mert lövése sincs miröl szól Ueda müve.
  • Totya42
    Boldog Karácsonyt! Örömben, szeretetben, boldogságban és persze gémekben teljen Mindenkinek a szeretet ünnepe!

Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.12.24. 08:51:11
  • Moby
    Csak akkor érzed validnak a véleményed, ha valami jöttment senki leigazolja?
  • TDC Geronimo
    jaj én nem a videóra írtam. Azt se tudom mit linkelt, mert melóba nem látom :D

Arra értettem, hogy PSen legalább vannak exek :)
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.24. 02:37:36
  • n000rbi
    Van és szerintem itt sem állította eddig senki, hogy hibátlan lenne a játék. Ez a hangsúlyozni képtelen otherworld szagértő meg nem lát tovább az orránál. PS2 remaster, az, barom.
  • TDC Geronimo
    Itt legalább van mit bírálni :P
  • Maxyka
    Máglyán fogok elégni amiért ezt ide most ki tettem de talán az egyetlen videó amivel egyet tudok érteni. Nincs is mit magyarázni a kőkemény igazság amit valószínűleg már csak a nagy fanok nem fogadnak el.
    "sony tábor nagyon nem szereti ha bírálat éri az exkluzív címeket" true

Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.24. 01:59:42
  • arty
    nyomkodtam én a kontrollert mint a barom, de nem volt türelmem, megmondom őszintén :D
    mert mivan ha visszalépek? kölkök rámszállnak, h nézzék a kutyamajmos szenvedéseim... aki utál... nem engedelmeskedik... megalázó :(( :D
  • n000rbi
    Ott valahol, 15-től biztos kevesebb - kaptam érte trófeát -, pedig keresgettem a hordókat (és nem lett meg mind)
  • n000rbi
    Meg se próbáltad eltűntetni azokat a jeleket? Nem voltak ismerősek esetleg valahonnan?
  • SlickAdam
    itt most 12k-nak megfelelö ojroba kerül a LEMEZES special edition FFXV. meg is vennem, ha lenne gep.
  • Rage47
    Legjobb Hitman, megéri.
  • TDC Geronimo

• Tatyla
    Magyar storeon 15k a FFXV míg US storeból csak 40$
  • arty
    én meg vettem egy kódot egy ezresér (anno, de szvsz nem tőled :D ) és "MOST" játszom :))
    és tetszik.
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.23. 21:58:34
  • arty
    :))

de utolért a bosszúd! ma 15 percet álltam a majomkutya fején ordibálva, mire az a dög végre felnyujtózott a lánchoz és tovább tudtunk haladni.
    aztán a következő részen leestem a mélybe.
    jöttek a hülye jelek és nem tudtam újrakezdeni.... retvedék művészieskedő fostaliga.

... de a vége érdekel
  • Bandicoot
    Én is félreakartam rá tenni zsetont de annyira semmi egyelőre a tartalom hogy nem. Az RE7 lesz rá az első ami TALÁN (meglátjuk hogy sikerül) megfelelő tartalom lesz. Amik eddig kijöttek ilyen pár órás szarok teljes áron, vagy újrakiadások VR patchelve nehogy ingyen megkapd a VR patchet (vagy 1-2ezerért megvehesd) ha már meg van a játék.
    120-ért meg ugye még nincs kamerád...Nincsenek fénybunkóid.....
  • TDC Geronimo
    Jövő hónapban mindenképp letolom. Kb milyen hosszú? 12-15 óra?
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.23. 21:53:42
  • arty
    köszi!

kb ezt is vártam - 120ezerért simán vettem volna, de kellene hozzá még jópár cím, mert eddig igen harmatosnak érzem a kínálatot.
    ami engem nagyon irritál, hogy "mindenben" van ilyen 5-15 perces gimmick, de nemám, hogy VR-ben játszhatnád az EGÉSZ játékot...
    de még emellett is elmennék, HA lenne "rendes" pécés támogatása :) hogy a psvr címek közti átmeneti időt eltöltsem ott, szimezgetnve....

még lehet egy félév mulva megint rádkérdezek, a hosszabb távú tapasztalatok okán ;)
  • SlickAdam
    nem tudom, hogy Ulthane mester vagy a te velemenyedre adjak-e....

DECISIONS DECISIONS!!!!!!

• n000rbi
    Lepörgött a kutyamadár. Nincs kedvem semmilyen pontokba szedett értékelést írni róla. Legyen elég annyi, hogy aki teheti játssza végig, még csak hasonló sincs a piacon. Köszi Ueda-san
  • Evoluti0N
    Redditen olvastam, h Gravity Rush 2 demójában az Expert módnál más küldi van, mint a Beginnernél. Kipróbáltam és nem csak más küldi van, hanem hosszabb is, meg egy csomó képességet bemutat, amit a Beginnernél nem.
  • Ulthane
    Tudom, mar vegigtoltam egyszer boxon...
  • Bandicoot
    Erről kéne szólnia a spinoffoknak ha már ennyire távolra akarják magukat helyezni az SW sajátosságoktól, akkor még le is nyelné az ember hogy ismerős dallam fel sem csendül (a főcímet akkor SE!), de így hogy olyan karakterek és oldalak szerepeltek egy olyan sztoriban amik egytől egyig az eredeti trilógia részei így kicsit nehézkes lenyelni hogy még ezen karakterek,oldalak, és egyebek zenéit is gyakorlatilag "megsemmisítették", csak mert a dizni ezt akarta és csak mert szerintük spinoff....

Olyan érzés volt nekem az SW ezen módú kiherélése mintha csinálnának egy halálos iramban részt és Toretto-t Danny Devito alakítaná...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.23. 20:05:30
  • Bandicoot
    Mindegy...behúztam, a Hitmaneket imádtam....és még nincs vége mert a nőstény 2playeres mókát akart és rászabadult a sale-re,és persze kuss a nevem mert "csak magagnak vettél játékokat!!" van és terror.
    Azt hiszem ennyit a "félreteszek jövőévre" című előadásról,hogy rohadjanak meg az akcióikkal....
  • TBTPumpa
  • Totya42
    Amúgy az jutott most eszembe, hogy spin offban sokkal szívesebben néznék még sok száz évvel korábbi korból részeket, amolyan Knights of the Old Republic stílusban. Na az nagyon komoly lenne. Tök új szereplőkkel új korban. Egy egészen új teljesen független trilógiát is összehozhatnának. Szerintem tök jó volna.
  • Moby
    Megvan az első 2 pálya, de még csak 10 percet toltam szerintem :D
    Jónak tűnik. Csak kicsit sok a játék...
  • Totya42
    Ezért is fogalmaztam úgy, hogy csak furcsáltam. Semmi sokkoló nem volt benne. Ízlések és pofonok.