status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Bandicoot
    Én meg fogom venni majd ha lesz 10k körül dobozosan, egyszerűen többet nem ér. Az OW videókat rendszerint akármikor nézem felb*sz a fennhangú megmondó idiótája. Viszont ebben a videóban nem látok kivetnivalót hiába ragadunk ki félmondatokat hogy micsoda idióta. Egy az egybe azokat a problémákat mondja el amiket máshol is olvastam olyanoktól akik tolják, ugyanakkor kiemeli Trico-t aki tényleg bámulatosan néz ki és mozog.
    De ami hype-ot a játék köré tudnak nyomni egyesek az tényleg vicc annak fényében hogy Trico-t leszámítva hogy néz ki a játék, mennyire legalja az irányítás és az ai, és mennyire egyszerű platformer az egész stuff amit Trico emel ki a szürkeségből. Jöttment senki? Az. De ezúttal jogosan köt bele a dolgokba.
    Kutyás vagyok és érdekel a sztori is. De akármennyi gameplay videót,képet nézek az egészből, egyértelműen az jön le amit ez a gyökér mond. És igen még a ps2-es kiragadt félmondata is megállja a helyét sokszor lévén úgy mondja hogy elötte Trico-t fényezi majd kiveszi az egészből vagyis TRICO NÉLKÜL úgy nézne ki sokszor.