121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Váróóós.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.28. 19:03:40 -
Bandicoot #66884 A sztori az is ha csak azt tolod. Olyan 15-20 óra max.
Ráadásul a chapter 13 (itt vagyok én most) amit a neten sokat szidtak tényleg elég felemás lett,mondhatni unalmasan monoton.
-
Bandicoot #66883 Szeretem mikor objektív megközelítésről beszél valaki aki megfogalmazta hogy a Watch Dogs 2 autófizikája-irányítása jobb mint egy GTA V-é... 
De akkor nézzük,ha így belelendültél. A BF1 a polcomon és a szgépemen figyel. A Cod a szgépen figyelT. DLC-ket kapni fogsz ha vettél season pass-t, annak az 1 ingyen dlc-nek meg örülj hogy volt. Ez évek óta így megy és ezt vicc kiemelni a BF1 hibájának miközben mindenhol ez megy sajnos, viszont ők legalább egész szép dlc-ket adnak szemben COD-oddal. 64 fős szerveren gőzöm sincs milyen a játék,be se tesszük a lábunkat olyanra,nem is érdekel,48 az igazi. De kötve hiszem hogy a vas beszaggatna 64 fővel,megnézem majd.:)
Spawn rendszernek semmi baja,nem agyatlanul kell kispawnolni és tudni kell csapatban dolgozni. Ünnepekkor volt 1 azaz 1 nap abból is pár óra mikor nem lehetett játszani. Nemigen érintett,de olvastam róla,karácsony másnapján vígan toltunk le 2 operations-t gond nélkül. Továbbra sem arról szól egy multiplayer lövölde hogy unlockolj mindent és legyen mégtöbb és mégtöbb content, nem azért tolják éveken át a CS-t vagy a COD4-et vagy a BF játékokat mert tömve van contentekkel. Majd jönnek szépen, terv szerint, senki nem hisztizik miatta. Céltalan értelmetlen lövölde - na ez pont nem a BF mert itt van célod,csak nem az egyedi rambózásra kell menni hanem az objektívekre csapatmunkával. Minden egyes sor amit leírsz pont hogy megvan a COD-ban de te áttérsz és leírod ezeket mint kifogások, hát térj át. Majd magasztald a COD-ot is micsoda vétel volt. De továbra is azt mondom ha sikert akarsz egyedül és JÓ játékot akkor ott a Titanfall 2 ami minden létező tekintetben szénnéalázza az új COD-ot,köszönhetően főként annak hogy érezhető benne hogy a régi Infinity Wardos arcok csinálták akiknek az egykori még szinvonalas COD részeket köszönhettük.
-
Kár...kicsit rövidnek tűnik a játék sztorit tekintve, -
Bandicoot #66881 70-80. -
Most van Noctis a vonaton. kb. hány % járhatok story-t tekintve? -
Na, emmán döfi!
-
Milyen felháborító hogy a vétel után dlc-ket is szeretnék. És nem olyan dlc-ket hogy fél év alatt hozzánk vágnak egy pályát aztán kész.
Minősíthetetlen szar spawn rendszer, bugokat nem is emeltem ki meg a 64fős szerveren úgy szaggat a játék, hogy förtelem. Meg hogy ünnepekkor nem lehet játszani mert állnak az EA szerverek. Meg hasonló idegesitő kis pöcsölös baromságok amikről fél oldalt lehetne írni.
Addig nem mondok véleményt az egyik játékról amíg nem próbáltam így csak arról tudok írni amit meg már igen. És elég sok órát beleraktam. Nem az a baj hogy nincs content mert van. hanem az hogy nincs "ÚJ" kontent. Márciusig, áprilisig érjük is be vele aztán talán jön majd a francia dlc- és bekerül valami új is. Számomra monoton lett a játék és kész. Mindent unlockoltam a magyar defeaters szerver folyamat üres. Ha meg céltalan értelmetlen lövöldét szeretnék játszani akkor majd még vissza-vissza nézek.
Bizonyára neked mindkét játék ott van a polcodon, hogy ilyen véleményt alkotsz. Ezen a forumon az objektív megközelítés szóba se jöhet...
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.28. 18:21:56 -
Jinchuu #66877 Milyen jó, hogy nem vettem meg a Day of the Tentacle-t, reméltem, hogy lesz ps+-on! :D -
Day of the Tentacle Remastered (PS4, PS Vita)
This War of Mine: The Little Ones (PS4)

-
A teljes lista:
Day of the Tentacle Remastered (PS4, PS Vita)
This War of Mine: The Little Ones (PS4)
Blazerush (PS3)
The Swindle (PS3, PS4, PS Vita)
Azkend 2
Titan Souls (PS Vita, PS4)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.12.28. 17:38:32 -
Bandicoot #66874 Érdeklődve várom,remélhetőleg nem óhajtanak ebből is a jövőben epizodikus csodát csinálni. El kéne már felejteni az epizodikus formát a játékvilágban. -
Bandicoot #66873 Nincs kettős mérce, nem véletlenül megy egyre lejjebb és lejjebb a COD széria eladása, a színvonal bármennyire hadakozol ellene a béka ülepe alatt van multiban a COD-okban manapság. Nem véletlen próbálkoztak a termékkapcsolással. Az Activision fejőstehene, ami méltatlan a régi névre. És nem fél nap,kb az elmúlt 5 perc.
fals érvek pedig: olyan dolgokat emel ki hibának amik egy az egyben sokkal de sokkal durvábban jelen vannak minden létező COD-ban,de ő vált COD-ra.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.28. 15:20:00 -
Volt már?
-
"nem kell fals érveket gyártani arról miért szar a BF1,mert rohadtul nem az,csak látványosan nem a te műfajod"
Node ha ez így megvan mint elmélet, akkor miért kell a kettős mérce és egy COD szó láttán fél napig legalja módon szarozni? -
Bandicoot #66870 Nem egy kategória a két multiplayer játék,baromságokat hordasz össze a BF-ről. Maxolj. A COD-ban meg 1 nap alatt maxolsz, ha a maxolás a gondod.
Nem erről szól a multi,ha maxolhatnákod van rossz műfajban keseregsz.
A játék I. vhb-hoz képest telis tele fegyverekkel. 1 térkép pedig változatosabb nagyobb mint az akutális COD rész összes pályája egybevéve.... COD-ban tán nem dlc-ként tolnak a pofádba mindent aranyáron? De. Pont ugyan úgy,csak negyedannyi munkát beleölve.
Content semmi. Jót nevettünk.:)
Vegyed,de nem kell fals érveket gyártani arról miért szar a BF1,mert rohadtul nem az,csak látványosan nem a te műfajod. Bár azok alapján amikbe belekötsz a COD főként nem lehetne az. Casual? Az pont a COD lesz....:D
Mondtam ott a Tfall 2. Összehasonlíthatatlanul jobb az új COD-nál ami egyedül a termékkapcsolásnak köszönheti az eladásait, meg az angol régióknak ahol a csúcs a 87. rókabőr agyonbutítva.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.28. 15:15:57 -
Siegen meg olyan béta a ranked rendszer azt se tudják mit csináljanak vele. Folyamatosan diamondok ellen kell játszanom. Alapjáraton meg platinum. Persze a rendszer leszarja mennyit teljesítesz, milyen score-on végzel a rendszer azt nézi nyersz-e vagy vesztesz-e.
Casual meg említésre sem méltó. -
Igyál rá és tolj egy fehér port, hátha átsegít ezen a krízisen.
-
Inkább csináljanak évente új játékot mint a battlefieldnél ahol fél évre kiszúrták a szemünk egy szaros pályával. Legközelebb március végén jön majd valami dlc. Már az is pofátlanság hogy +1pályát free DLC ként van pofájuk tálalni. Egy hét alatt kimaxoltam minden classot. Nem mintha olyan sok pálya lenne a játékban. Persze bugfixek nem jönnek csak a hibák de azok ezerrel. Content meg semmi. De mit várunk az első világháborútól. -
hát az IW multinál szerintem mindegyik jobb fényévekkel főleg a siege -
Bandicoot #66865 Vegyed. Gyakorlatilag a (szerinted) szarból mész a mégnagyobb szarba.:)
Van más, a címe: Titanfall 2. Minden létező momentumában és tekintetében irgalmatlanul felülmúlja a COD szériát, SP és MP részben egyaránt.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.28. 15:10:34 -
Januárban megveszem én is az codIW-t. Úgy berágtam a battlefield-re meg a siegre- hogy lassan nincs más fps- a piacon csak az a szar. Így kihalásos alapon muszáj lesz megvenni. -
Bandicoot #66863 Játékosok akik a minőségi játékok helyett az évenként megjelenő faékprimitív copypaste remékeket részesítik előnyben.
Bár számomra egy jóideje elég kétségesek ezek a kis listák és inkább fizetett reklámnak minősülnek..Hogy lehet az egyik legszarabbul fogyó COD ilyen hosszú ideig a top3-ban....Érdekes. Bár az amerikai és UK régiótól nem is várok mást.
-
Játékosok mint MI, de ez is egy hozáállás. -
Bandicoot #66861 És még mondja valaki hogy nem agymosott az a beltenyészet ami a szigetországban van....
-
Na végre úgy vártam....:D -
Ban me 
-
Úgy se veszik észre ez write only forum
-
A.
Miből?
:) -
BRIT SZOFTVERELADÁSOK, DECEMBER 18-24.
1. Call of Duty: Infinite Warfare
2. FIFA 17
3. Battlefield 1
4. Watch Dogs 2
5. Grand Theft Auto V
6. Mafia III
7. Steep
8. Final Fantasy XV
9. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
10. Forza Horizon 3 -
Itt egy kép ellieről a wd2 -ből 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Bandicoot #66854 Látom annyira beütött a megaton hogy aláírás is lett belőle... 
Amúgy nyilván azért tartja alacsonyan az elvárást hogy ne legyen nagy csalódás, ha nem úgy sikerülne a játék ahogy kéne. Az első rész legjobb jelenetei voltak mikor a kihalt városkákban és egyéb helyszíneken bolyongtunk akár a zék között. És a leggyengébb részek voltak a tömény akcióval rakott részek. Ellie bosszúhadjárata remélhetőleg nem jelent majd sokkal több akciót.... Továbbá az első rész váratlan volt, a végén azért elég megdöbbentő az egész sztori...A kezdésről nem is beszélve. Ekkorát durrantani egy "mezei Joel meghal" dologgal nem tudnának, kiszámítható....
Érdeklődve várom gyakorlatilag bár itt lenne,de a sztorit zárják le mert nem lesz jó vége ha folytatják ezután is...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.28. 13:01:45 -
Végül is mindkettő lehetséges :D -
Ja. Az tényleg furcsa. Az, hogy gomba csinál zombikat az emberekből az rutindolog. Nade hogy kislány kinyír egy halom embert???
SKANDALLUM! Hát hol van itt a realitás kéremszépen???
-
Ja, pont az ND-vel szemben kell extrém alacsonyan tartani az elvárásokat, és majd a századrangú senkiktől meg elvárjuk a csodát :D
Alapvetően 3 dolog miatt szoktak mérgelőndi a gamerek:
-ha egy ismert cím alatt ugyanaz jelenik meg
-ha egy ismert cím alatt valami más jelenik meg
-ha egy ismeretlen cím jelenik meg
Ha ezek egyike sem teljesül, akkor maximum azért hőzöngenek, hogy semmi nem jelenik meg, de ez annyira már nem lényeg :D -
Jah az tényleg furcsa mikor egy kis csaj kinyir egy fél sereget :D -
Bandicoot #66849 Kb ugyan így vagyok vele. Nem tudom elképzelni hogy ugyan azt az ütős sztorit le tudják tenni. Joel halála nem döbbentene meg, nem lenne hű de váratlan fordulat. Ez a bosszú dolog Ellievel meg nehogy Tomb Raider szintre tegye a stuffot. Nem hiányzik hogy több akció legyen, néha az elsőben is határokat feszegetett. Félve de kiváncsian várom és akartam a folytatást. De remélem nagyot durrantanak és lezárják. -
már ez az "egy" folytatás is óriási kockázat... :/
próbálom extrém alacsonyan tartani az elvárásaim, de az első rész után ill. az ND-t ismerve... lehetetlen. -
Bandicoot #66847 Bármennyire is szeretem én remélem a 2-vel lezárják.
A sok rész mindennek a rovására megy mindig...
-
:D