status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Milyen felháborító hogy a vétel után dlc-ket is szeretnék. És nem olyan dlc-ket hogy fél év alatt hozzánk vágnak egy pályát aztán kész.
Minősíthetetlen szar spawn rendszer, bugokat nem is emeltem ki meg a 64fős szerveren úgy szaggat a játék, hogy förtelem. Meg hogy ünnepekkor nem lehet játszani mert állnak az EA szerverek. Meg hasonló idegesitő kis pöcsölös baromságok amikről fél oldalt lehetne írni.
Addig nem mondok véleményt az egyik játékról amíg nem próbáltam így csak arról tudok írni amit meg már igen. És elég sok órát beleraktam. Nem az a baj hogy nincs content mert van. hanem az hogy nincs "ÚJ" kontent. Márciusig, áprilisig érjük is be vele aztán talán jön majd a francia dlc- és bekerül valami új is. Számomra monoton lett a játék és kész. Mindent unlockoltam a magyar defeaters szerver folyamat üres. Ha meg céltalan értelmetlen lövöldét szeretnék játszani akkor majd még vissza-vissza nézek.
Bizonyára neked mindkét játék ott van a polcodon, hogy ilyen véleményt alkotsz. Ezen a forumon az objektív megközelítés szóba se jöhet...
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.28. 18:21:56