PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Dátumot, trélert, demót.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.17. 16:42:30
PSN: DaarioNaharis575 #Lastofus #AC:Unity
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.08.17. 13:56:06
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
pl forzában van ingame mérés (pályán, menüben, tuningolva eltöltött idő, stb) is és a bruttó (=teljes) játékidő raptr-ban kb stimmelt is.
bár jah, raptr néha valóban nem mért. mostanra meg má' totál K.O. lett az oldal/program, teljesen kukáztam mióta a konzolt nem is nézik.
Forza.
komoly év lehetett az a 2014-esed....
(sajna péesenen a magyarba migrálhatatlanság miatt (kössony, azanyád!) profilt váltottam, ugyhogy azt hagyjuk is, ahogyan a pécés is "mérhetetlen" a huszonsokféle platform miatt)
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én bírtam a CoD Zombit eddig. Na de ez már tényleg a legalja. A táncoló zombóc az epik benne <#vigyor>#vigyor>
Hasselhoff a végén hogy odapirít <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.08.17. 11:15:04
Vannak olyanok akik 5-6 év alatt SE hoznak össze ennyit...
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
És valahonnan csak szedi ezt az adatot nem hasra ütésre teszi,mert vannak olyanok akiknek pár 100 órák vannak és ha megnézed TA.-n a játék statjaimat amibe a valós game play timek vannak bőségesen találsz több 100 órás órás időket és mivel rengeteg játékkal játszok így csak össze jön az az idő vagy nagyon megközelíti...
Ha ismernéd tyrantet akkor azt mondanád,hogy kevés is!:-D Ő munka,evés,fürdés és szerintem még sex közben is alszik,hogy játszani tudjon minden további percben!!!!
És akkor ott van a másik skac aki közel tizenkét órát játszik a statisztikája alapján. Az nonszensz. Persze ha nincs meló, csak lóvé dögivel, úgy már valamivel hihetőbb a dolog.
Viszont ha megnézed a képen statomat annyira nem kiemelkedő hiszen a barát átlag 1100 az átlagos 360 hoz képest is!!! így az én 3300 am lófasz.Sőt ahhoz képest,hogy te azt mondod keveset játszol és 700-1000 órákat is elérsz így is az átlag dupláját játszod!<#kacsint>#kacsint>
Van(volt) a barátlistámon olyan akinek 4 azaz 4 játéka van!!!Azokat se játszotta végig....Összesen ha játszott 1 évbe 100 órát!!!Rendre bejött a partiba, ha új játékkal játszottunk érdeklődni....Ezzel nem is lenne baj,de rendre elkezdte osztani az észt,hogy ez azért szar mert szar,mert az a másik olyan de az is amúgy szar.
Mondom neki te figyú az egy dolog hogy ezzel nem játszottál még,de azzal a másikkal se akkor miből is gondolod ezeket??Hát,hogy látta videón meg képeken és van véleménye....VÉLEMÉNYE!!!Na az utolsónál eldurrant az agyam és úgy 10 percen keresztű küldtem el a büdös picsába.És a történet vége az lett,hogy szépen megkértük,hogy ballagjon ki anyukájához kérjen bocsánatot,hogy ekkora barom és törölte mindenki a barátlistáról.
Na de érted van 4 játéka,mi az anyára okoskodik?Ez a divat,hogy ezek a féleszű viszketekségi mániások okoskodnak aztán azt se tudják mi egy játék....Borzasztó...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
a csúcs évem 2013 volt, 710 óráva (+a ps3as játékok, de azokat a raptr nem tudta mérni, a kretén sony miatt. persze ezer így se volt meg...)
Forza.
My streams: https://beam.pro/oriic
Az Everybody's Gone to the Rapture és a Vanishing of Ethan Carter is nagyon jók, azok gyönyörűszép játékok. A Gone Home-t egyszer vittem végig, a Layers of Fear bizonyos értelemben ez utóbbira hasonlít, de sokkal eltérőbb a téma és persze más a hangulat. De nem túl ijesztő amúgy. :-)
SOMA is nagyon jó, de abban néha nagyon utáltam a "szellemeket", szerencsére ott viszonylag sűrűn vannak a checkpointok.
A Kholat és a Park azok, amiket még nem vettem meg. Az Adr1ft-et behúztam, ez egyfajta Gravity, de egyelőre utálom, mert az oxigénhiány miatt időre megy. a végigjátszás után fog megnyílni benne az a mód, amikor már végtelen oxigénem van és lehet meditálni. :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ez a rádiózás hihetetlenül jól működött a játékban. Addig sosem fordult még elő velem, hogy ilyen komolyan keressem az AI szimpátiáját. :-D De ebben már szinte én éreztem magam rosszul, ha megbántottam. :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én megmondom őszintén vártam valami paranormális dolgot az egészből, legalább egy nagyon minimális szinten is, de ennek ellenére ugyebár semmi olyasmi nem volt ...
de azért tetszett 😊 Delilah <3 😊
Firewatch nagyon jó, már betáraztam télre egy újrajátszást, hogy legyen egy kis napsütés majd akkor is. :-)