121467

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Szarér hugyér volt ez a játék, de nem vettem meg, mert tudtam, hogy fosul fut. Erre tessék :(
  • Moby
    Na. Adják ki gyorsan ez a patchet a népnek. Haladjunk, nem kell béta. Majd leteszteljük.
  • SlickAdam
    mindenesetre release utan durvan esett a PS4 Slim ara. mar joideje gyakorlatilag 220-250 euro között mozog errefele (igaz csak az 500gb-os, de na...).

az jo ar a kispenzüeknek. nagyon is.
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #69297
    Ez marhára meglepő, hogy a slimből, ami majnem annyiba került mint a sokkal erősebb pro, és nem arra cserélték le a gépüket...ej a kutyafáját. :D

az a maradék slim meg azé ment el mert a sok fasz azt hitte hogy a slim is egy tök új erősebb gép, dizájnban is megtévesztő....nem csodálok az ész nélküli vásárlását.

Lefogadom a vásárlók fele legalább aki azt se tudta a slim valójában mi a szar.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.03. 22:06:36
  • Totya42
    Remélem nem kapnak ps3-as pofont, mert rohamosan csökken a zséjük így is és a ps-en kívül nem megy nekik konkrétan semmi. Ha itt is pofont kapnak, akkor bezárják a boltot. És akkor mi maradna nekünk? A nulla nintendo meg az átlagos ms.
    Más téma, ha már megy a pro az új firmware kapcsán. "A Sony CFO-ja, Kenichiro Yoshida elárulta, hogy az erősebb Pro-modellből "egy kicsivel több" talált gazdára, mint a PS4 Slimből."
  • TDC Geronimo
    I can confirm that Battlefield 4 in a 64-player conquest match now runs like a dream. The visuals are really hard to go back to, but the performance is smooth as fuck now.
  • TDC Geronimo
    Ez is jó fosul futott anno

• arty
    ha ugy veszem, hogy a sávszelem felét ki tudom használ, nem AKKORA szar - de ha mobyhoz hasonlóan gigabitem lenne és azon jönne 60mbiten, akkor azért érthetően lennék idegesebb, nemdebár? :)

ha pedig érdemi extrát nem ad a plus (ám a multi miatt mégis tud kényszer lenni :( ), talán a minimum lenne, hogy az infrastruktúrát "felhuzzák", hogy a komolyabb neteseket is ki tudja szolgálni. de neeeem, nem fér bele a rekordeladásokba, rekodrbevételekbe, hogy ne 60mbittel jöjjön az anyag :( a sony nagyonis megérdemelne egy ujabb ps3as pofont, látványosan szarik a pofánkba.

és szeretem a ps4et, mert lehet olcsón egész jó minőségben játszani.
    mert multiban gamepadosok ellen játszhatok és nincsenek cheaterek (najo, az egéremusokat kivéve)
    éspersze sok a jó exklu :)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2017.02.03. 21:28:02
  • TDC Geronimo
    Szegény DFnek lesz melója :D
  • TDC Geronimo
    olyan nincs :(
  • Moby
    Tudom, én is jelentkeztem már párszor. Deeeee nemhivatalos hozzáférés sincs? :)
  • TDC Geronimo
    inv only sajnos. Én 3ra jelentkeztem már és egyre se kaptam invet. Március elején jön majd hivatalosan
  • Moby
    EZAZZZZ! Nah, tudtam én, hogy nem kell elkapkodnom a dlc-t :D

/honnan lehet letölteni a béta fw-t???
  • TDC Geronimo
    Töltési idők is jobbak
  • TDC Geronimo
    boost mode vs sima

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.03. 20:58:24
  • TDC Geronimo
    jó hát tököm megy olyan szerverekre :D

Amúgy is 64 játékos sok. 40-48as szerverek jók ott
  • Moby
    "Viszonylag" spéci körülmények között pandel csak meg, ezt elismerem. De ezek a spéci körülmények léteznek ebben az univerzumban. A cucc a mai napig leakel kegyetlenül. Minél többet vagy egy pályán, annál inkább pusztul megfele. De egy 3200 ticketes lockeren, 30 perc után, az alagsori folyosóban C-nél, amikor elkezdik befelé küldeni a poklot, nos ott 30 alatt van a frém. Olyan hússzal :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.03. 20:49:55
  • TDC Geronimo
    Rainbow Six: Siege sees upto 50fps boost on PS4 Pro

terrorist hunt módban unlocked frame van
  • SlickAdam
    szemét norbert...
  • Moby
    Mondom: lesz ma videó.
  • TDC Geronimo
    Biztos norbitól vette a gépet
  • SlickAdam
    de ö is mondja, hat nem erted????!
  • TDC Geronimo
    mondom 3 évig toltam.
  • Moby
    Csinálok ma neked videót. Azt tolom mióta lepörgött a wd2. Semmi más nem ment azóta. Gyakorlatilag időnként megáll a játék. Minden túlzás nélkül. ÁLL A GRAF. A hangok mennek a háttérben. 64fős szerver.
  • TDC Geronimo
    na azért nem kell hyperbole :D

3 évig toltam PS4en. Voltak szép droppok 30 környékére, de az alá nem igen ment
  • Moby
    Áh. Az olyan beteg, hogy szavak nincsenek rá. Van, amikor 10 fps-em SINCS. Ahhoz nem boost mode kéne, hanem még vagy 2 cpu a gépbe. Mármint ebből a mobiltelefon-szökevényből.
  • TDC Geronimo
    huh boost moderól elég jó vélemények jönnek. Majd ránézek BF4re update után, lehet tartani fogja a 60at majd multiban
  • darkSectorxxx #69273
    Mondjuk nekem aztán tökmindegy mennyit adnak el, de azért jó látni...
    szép színes grafikon meg minden....

• TomStorm
    Tud valaki segíteni,hogy bekerüljek Ghost Recon Beta-ba?
  • TDC Geronimo
    Just tried F1 2016 and it's turbo locked at 60fps and wet racing seems much smoother and higher framerate. Interestingly although F1 2016 was no slouch at load times, it seems even quicker than before.

I just played opening of Until Dawn twice, first in normal and then in boost mode. While in normal mode some scened looked questionable, all was much better and more natural in 2nd playthrough.
  • TDC Geronimo
  • Kandurex
    khm...
  • TDC Geronimo
    Kipróbáltam coopba ezt a wildlandset. El lehet vele szórakozni, de akkora input lag van PSen, hogy nekem ez megöli a lövölde részét
  • Moby
    >Moby is két kézzel önti bele a pénzt

Mert 3 év alatt összejött uszkve 50 játék? Szerintem ez nevetségesen kevés. Ha valaki a kezdetektől psn+ előfizető, mostanra kapott 2*12*3, azaz 72 db játékot.
    Na én nem voltam előfizető, csak néha. A játékaim meg nem mind AAA+++ játékok. Azért is főleg, mert azokat jórészt lemezen vettem, és mostanra eladtam/becseréltem/stb. Szerintem itt mindenkinek van legalább ennyi, vagy ettől sokkal több játéka.
  • Moby
    Nem szoktak olyan featuret beletenni, ami mellé oda van írva, hogy ha problémákat tapasztalsz, kapcsold ki. Ez inkább tűnik úgy, hogy abban a fázisban van, amikor a feedbackeket gyűjtik. De ha benne lesz, az csak jó. Mindenesetre jó lenne már látni hogyan működik.
  • TDC Geronimo
    Ha until dawn lockolt 30al fog ezzel futni, akkor behúzom
  • TDC Geronimo
    Kijön az update jövő hónapban akkor benne lesz
  • Totya42
    Mentegeti a franc. Az egész onnan indult, hogy szarozták annyira, amennyire messze nem szar. Moby is két kézzel önti bele a pénzt, de minek, ha ennyire szar. Hát mert mondjuk annyira messze nem szar. Csak mondom. Ha az egész annyira szar lenne, akkor nem venne rá senki multiplat játékot, mert mindenki a glorius master race pcjére venné akkor, ha szar lenne. De nem arra veszik, ergo akkor nem akkora szar. Capise?
    Amúgy van neked is gamer pc-d, akkor miért nem ott nyomod, ha ekkora szar?
    Utoljára szerkesztette: Totya42, 2017.02.03. 17:05:00
  • Moby
    Eléggé experimentalnak tűnik. Véglegesben ez nem most fog megjelenni.