121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Seth
    Elgörbül? WUT??
  • n000rbi
    Mert elgörbül és karcolódik a dokkolóban :D
  • TDC Geronimo
    Otthon miért nem tolod? :D

Amúgy meg itt a topik, ha kérdésed van vagy bármi
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.08. 13:20:02
  • Kongy
    Na utolsó Zeldás off, úgy ráfüggtem hazafele a buszon, hogy alig várom, hogy legközelebb utazzak. Szenzációs cucc.
  • Evoluti0N
    A harc valahogy furának tűnik. Mintha nem lenne olyan jól kidolgozva. Ami mondjuk egy Ninja Theory játéknál furcsa. Azonban a világ, meg a többi dolog, amit láttam, az bejövős.
  • yesname #72080
    Szegény még komolyan veszi. Ne már. :)

#72078: A 1116A-s jó lesz, ha nem Pro-t szeretnél.
  • SlickAdam
    PS4-nel Casper-t kell keresni
  • kastil
    Hali!

Venni szeretnék egy használt PS4-et Last of Us és Uncharted miatt. Mire érdemes figyelni? Látom hirdetéseknél, hogy pl "(Cuh-1116A)" stb, viszont ez nekem kínai :D Régen boxnál ugye figyeltek, hogy jasper lapos legyen lehetőleg, itt is van valami ilyesmi, vagy baromira mindegy?
  • TDC Geronimo
    Na alakul azért ez is. Elvileg idén meg is jelenik

• Moby
    Akkor is káros, ha amúgy nyilvánvalóan nem venné meg. Ezt sokszor kitárgyaltuk. Megoldás azért lenne, csak erről egyelőre hallani sem akar senki. Mer butákok, mint a tök.
  • arty
    kérdés: vennének ők amúgy switchet a játékért?

(warezkérdésnél ugye ez mindig felmerül, hogy ha nem lenne warez, nem is játszaná... ami azé' sántít, mert sokan megvennék tizenpárezerért.... node itt 130 a kiadási oldal, egy sima tízszeres szorzó! :) persze, el lehet adni, ki tudja mekkora buktával, ha mondjuk elhajlik vagy karcolódik a gép, leejti, minimálisan azé macera is ezzel vesződni, stb.)
  • zitababa5
    Sziasztok!

Valaki please HELP!

A Mafia 3-at játszom, már a felénél járok.
    A végigjátszások szerint a downtownban a royal hotel jönne, de a legutóbbi összecsapás után nem jelenik meg újabb story mission ikon....
    csak párbeszéd ikonok mindenhol.
    Már órák óta látogatom őket végig de újabb feladatot nem választhatok...
    Próbáltam az objectives menüben a még nem teljesített részfeladatokkal próbálkozni, de hiába jelölöm ki, nem ad ki ikont....

Kérlek segítsetek mert sajálnám ha abba kellene hagynom....

köszi
    zita
  • SlickAdam
    jo jatek lesz az meg ev vegen (vagy kesöbb) is.
  • TDC Geronimo
    tolhatnád te is rég... -.-
  • SlickAdam
    "mindenki"

ezert a szpojler tag. mar felek, hogy belelendül... :(
  • TDC Geronimo
    N topikba átmész és olvashatod hogy mindenki tolta már 80+ órát és egy másodpercre se unta még senki, úgyhogy nem valószínű :)
  • Moby
    >Really?

Kongynak mindenesetre eladta. Több sztorink meg nincs se pro kontra, szal főzzünk egyelőre evvel. Illetve azok, akik vettek gépet gépet,, hát nekik/nektek nem profit. De ez érződik is a posztokon :D
  • SlickAdam
  • n000rbi
    >Szal az emu létezése valahol mindenkinek profit

Really?

• Kongy
    Anno shadow of the colossust is emu után vettem meg, mondjuk arra később ráuntam, kiváncsi vagyok Zeldával hogy lesz
  • Moby
    Kevesen. Ez biztos. Abban mondjuk bízhattok, hogy szopni fognak vele, nem értenek hozzá, akármi, de azé megtetszik nekik, és így megveszik gépestől. Ld. Kongy

Szal az emu létezése valahol mindenkinek profit :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.04.07. 14:12:50
  • Moby
    Én régen közlekedtem busszal, de szerintem a buszon kevesen játszanak igazából. Az irodából meg ahogy tudok/tudnék ps4 játékot játszani, pont úgy tudok pc játékot, pc emu játékot, akármit játszani, mondjuk a sonyhoz mérten lényegesen jobb minőségben. Mamá ehhez nem kell ott kimatekolódjon a kezemben. Ellenben infrastruktúra kell hozzá. Nálam mondjuk ez is adott. Időm az sajnos manapság nincs rá.
    Ezt nem akarom szembeállítani egy százezres kütyü megvételével, mert nyilván nem sok értelme lenne bármi ilyesmi felé tendálni, de ha amúgy adott, akkor lehet vele élni.
  • Kongy
    Naja mind igaz amit leirtatok, csak attol meg h pecen faszan belovom az emut meg nem fogom tudni a buszon tolni, ahol akarnam, es amiert vettem :D mivel pesten dolgozok igy csak max hetvegen latom a pcmet, ellenben utazok sokat :D
  • Evoluti0N
    Legalább egy tucat ember. Lehet, h kettő is.
  • TDC Geronimo
    Ja gondolom hányan csinálják azt :D
  • n000rbi
    Bilibe lóg a kezed.
  • Evoluti0N
    Meg lehet venni és úgy is játszani PC-n. Tádám!
  • n000rbi
    Maximum azért vergődök, mert mindenki összelopja a játékot pc-re és veri a mellét hozzá.
  • Moby
    Bár minden létező videójátékot képes lennék ilyenmódon szétgányolni :P
  • TDC Geronimo
    Nintendo mindig kihozta a maximumot az adott hwból ami főleg a kiváló artnak köszönhető. Szerintem is gyönyörű a zelda és egyáltalán nem volt fura, amikor horizont toltam előtte. Day night cycle meg időjárás amúgy is sokkal jobban meg van oldva zeldában :P
  • Evoluti0N
    A kedvencem az egészben, h a fanboyok hogyan vergődnek, h nem csak a Nintendo konzolokon játszható.
  • TDC Geronimo
    majd tolhatod egyszer négykába a szétgányolt verziót, ami gondolom még akkor se lesz hiba meg bugmentes. Nembaj, ha szétbassza a lényeget, de legalább négyká
  • Evoluti0N
    "Mondjuk azt adom, hogy ahogy a készítők megálmodták, úgy csak a két gépen tolható. Ha feltolom 4K-ra, őgy valszeg a készítők sem láthatták soha, velem ellentétben"

• Moby
    Mivel ez egy experimental cucc, nem úgy megy, hogy letöltöm, és bódogság. De Ha elolvastad volna afaq-t, akkor tudtad volna milyen játékspecifikus csomagot kell letöltened, amivel úgy futott volna, mint nálam*

/*ez még így nem igaz, neked a nálam látható verzió holnapután lesz elérhető. Akkor viszont úgy fut, ahogy nálam. Miközben ásítozik a gép. Szal ehhez durvahardver sem kell. De majd itt a szakemberek elmesélik, hogy az nem is úgy van Mondjuk azt adom, hogy ahogy a készítők megálmodták, úgy csak a két gépen tolható. Ha feltolom 4K-ra, őgy valszeg a készítők sem láthatták soha, velem ellentétben. Az is igaz, hogy az eredeti felbontás felett még ez a verza hibázik, de valami azt súgja, hogy két héten belül ez a megállapítás is érvényét veszíti.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.04.07. 12:14:13
  • Moby
    Jobban fut. Nem még nem tolom, raklap játék van előtte, de fogom.
  • Totti5
    Mert az elejét mutogatják, amin görcsölnek ezerrel hogy jó legyen, csak a játék ennél 19 ezereszer nagyobb és 37 millió változó van benne.

Két gépem játszható 100%osan ahogy a készítők megalkották.

WiiU
    Switch
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.07. 12:04:07
  • Kongy
    15 fps es percenkenti 0ra droppok nekem nem jatszhato kategoria. A videok feltoltoi minden bizonnyal varazslok... Na meg nekem utazashoz kell a switch, napi 1 orat minimum buszon ulok
  • Kandurex
    lehet, na, lehet,..... csak a videóból ez nem jön le
  • n000rbi
    Nem fut jobban ebben az állapotában és egy raklap shader hiányzik. Majd egyszer biztos jó lesz.
  • Kandurex
    980 -on szarul? eee....