9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Narxis
    Még ez is sok érte.
  • Super Mario
    Hát, nem az Alzáról kell rendelni. A Konzolvilágban lényegesen olcsóbb. https://www.konzolvilag.hu/switch2/mario-kart-world
  • tigeroo
    $90 játékok lesznek, alzán előrendelhető a mario kart world 40 990 Ft
  • Super Mario
    Minden kiderül. Reméljük a legjobbakat. :) Szerintem nem lesz rossz konzol.
  • tigeroo
    Kicsit nagyobb lett a dokkoló is, vajon kap dokkolva majd extra hardveres gyorsítást?
  • Rage47
    Április 2. :)
  • Botond #9392
    Gyereknek ilyen van.

• Super Mario
    Ez nem akármilyen gyűjtemény. :)
  • manson222
    A Nintendo szoba
  • Super Mario
    Nagyon szép, hatalmas gyűjtemény. :)
  • tigeroo
    Nem tudtam mire elkölteni a 300 gold pointomat.
    Vettem hát belőle winter sales Syberia I és II-t (0.99 EUR = 99 pont volt darabja)
  • tonyr #9387
    Epic! ;)
  • Botond #9386

Gyűlik!
  • tonyr #9385
    Na az erdekes...
    En nemetben elek, latom itt, illetve osztrakban kaphato, de magyarban miert nem...
    En is a fizikalis kiadasokat szeretem (:
  • Botond #9384
    Jaja, amit kehet fizikaiban veszek, ezeket pl nem is kapni boltban, a németektől kellett rendelni, a kiadótól, máshogy nem elérhető.
  • tonyr #9383
    Szeeep ;)

(Ha bejonnek az ilyen rpg-k, a dragon's dogma-t ajanlom, most akcioban digitalisan 5€ (30 helyett), igaz en jobban szeretem a fizikalis kiadasokat)
  • Botond #9382

Risen mellé, hogy ne féljen egyedül!
  • tigeroo
    Kár hogy nem kaptunk Wind Waker + Twilight Princess HD
  • Rage47
    Nintendo Direct
  • TBTPumpa
    .
  • tonyr #9378
    Naaa megerkezett a collectors, epic a jatek!
    (Holnaptol indul yt-on a vegigjatszas)
  • TBTPumpa
    .
  • tonyr #9376
    Szamunkra (felesegemmel) biztosan, meg ha nem is lennenek pozitivak az ertekelesek! (:
  • TBTPumpa
    Úgy tűnik meg is van a 2023-as év játéka:
    The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom | Reviews

10 - IGN
    10 - Inverse
    10 - RPG Site
    10 - Gamespot
    10 - Destructoid
    10 - Nintendo Life
    10 - CG Magazine
    9.8 - Game Informer
    5/5 - VGC
    5/5 - VG247
    5/5 - GamesHub
    5/5 - ComicBook
    4/5 - Eurogamer

Metacritic: 97
    Opencritic: 98
  • zola2000
    Úgy látom megvan az oka miért lett Link az utolsó védelmi vonal

Utoljára szerkesztette: zola2000, 2023.05.04. 18:54:59
  • zola2000

Zeruda no Densetsu: Oukoku no Namida Gameboy Color verzió
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2023.04.23. 09:44:21
  • Rage47
  • Evoluti0N
    Jó lenne már új konzol. Az még jobb lenne, ha visszafelé kompatibilis lenne. Nagyon fájdalmas volt a Bayonetta 3-at 4K tévén játszani.
  • zola2000
    És a kiszivárgott infók alapján a t239 nem stock tegra mint ami a switchben van hanem direkt a Nintendo számára tervezi az Nvidia, talán pont a visszafelé kompatibilitás miatt nem jó most a Nintendonak egy stock tegra mint az előző generációban.

https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-Tegra-T239-New-leak-offers-clues-about-rumours-next-generation-Nintendo-Switch-chipset.654330.0.html

Meg elvileg a switchben a Nintendo le is tiltott magokat, azaz benne vannak a chipben csak nem játékokhoz kellenek ami nagy mennyiség esetén pazarlás.

Szerintem akkor a wiiU bukása után bizonytalanok voltak nem mertek nagyon drágán tervezni ezért mindent piacon is kapható stock alaktrészekből válogatott össze a nintendo, lehet 100 millió példány felett már jobban megéri "costumizálni" hogy minél hatékonyabb legyen.
  • zola2000
    Az idei választék sem tűnik rossznak, pikmin 4, zelda breath of the wild 2, és fire emblem engage:

https://youtu.be/ziFbdRnzJp4

De az a pletyka járja hogy a legtöbb belsős stúdió már az új gépre készít játékokat, amiben elvileg Nvidia tegra t239 lesz elvileg kb ps4 pro + ray tracing (vagy egy gyengébb hordozható series S vagy steamdeck+ a jobb hasonlat)... ha megint nem underclockolják. Egyébként azt olvastam hogy az rtx magok nem csak a természetes fények kiszámításához kellenek, hanem azt használja az unreal engine 5 nanite is, ami jobban néz ki mint az LOD és gyorsabb is. (annyira nem értek hozzá de logikus)

És ha valóban marad a tegra akkor simán lehet visszafelé kompatibililis.
  • Evoluti0N
    Játszom és annyira nem gáz, de rég játszottam már Switchen és ez a sok modern grafikájú, magas felbontású játék után, amiket mostanában játszottam a két másik konzolon, ez a felbontás és grafika eléggé durva. Mondom ezt úgy, hogy mindezek ellenére élvezem a játékot.
  • Rage47
    Nem vészes azért egyáltalán

• Evoluti0N
    Bayonetta 3 rivjúk. 89 ponton áll és a negatív kb annyi, h a Swich elég gyengécske és a játék ezt megszenvedi.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2022.10.25. 15:41:24
  • Evoluti0N
    Apropó Fall Guys. Tudja valaki, hogyan lehet behívni PC-ről olyan játékost a partyba, aki Switchen játszik? Mármint nem a custom game kódos megoldás, hanem a squados partyba hívós. Elméletileg van cross play, meg láttuk, h össze lehet kötni az Epic accountot a Nintendoval, de sehogy sem jelent meg a barátok között a Switchen játszó. Xboxon, Playstationön játszók megjelennek.
  • zola2000
    Egész jó lett a splatoon 3, a 2 is teljesen jó lett de ez mégszebb mégélesebb

kár hogy a fall guys nem kapott ilyen optimalizációt.
  • Rage47
    Nemsokára jön a Xenoblade Chronicles 3
  • Evoluti0N
    Bayonetta 3 október 28

• TBTPumpa
    Érkezik egy új, limitált kiadású OLED modell is a Splatoon 3 tiszteletére/megjelenésére:

• zoliii
    Nintendo Switch módosításhoz kell chip?
    Vagy szoftveresen is módosítható?
    Érdekelnek az ilyen dolgok :)
  • Evoluti0N
    Nier Automata jön Switch-re. Nagyon kivi vok, h milyen lesz a port. Sima PS4-en csak 900p és nem tudja tartani a 60FPS-t, többnyire 40+, Pro-n ugyanez a helyzet, csak 1080p.