PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Rájöttek a cégnél hogy ennyit ér. 😊
Azé aranyos azzal szemben akik elővásárolták 135-ért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.08. 12:22:48

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Modjuk, ja ott lehet kép akár illusztrációként is, de ilyen termékeknél eddig én még nem találkoztam ilyennel. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

spybot919
Megint 120k a Pro a MM-ban: De most akció nélkül.

limk

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

spybot919
Jogos közben ph-n megtaláltam a választ. A doboz kép tényleg megbízhatatlan lehet.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

n000rbi
Netes vásárlásnál (mármint boltból), szerintem ne hagyatkozzon senki egy dobozképre. A legjobb, ha az ember megkérdezi.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Amúgy fel van tüntetve, ha nem akkor ha van dobozkép, annak a bal alsó sarka.

n000rbi
Mondjuk rákérdezel, hogy CUH-12xx-e? Ha az egész matt, akkor amúgy nem is lehet más.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.08. 12:00:57

spybot919
Csak gözöm nincs hogy különböztetem meg a netes vásárlásnál...

darkSectorxxx
Ja, nem fórum hanem twitch. Mozizás.

Mindenképpen vedd meg dlc-t. 😊
Volnir, mikor volt az már, őskorban 😊

n000rbi
Igen, az az 1200-as, teljesen matt, már érintőgombok nélkül.

spybot919
Az a fat ps4 gép amin már nincs bal oldalt az a zongoralakk az az újabbik relase?

Múlt héten szabin voltam, otthonról nem fórumozok! 😊 BF1 multit tolom, néha kicsit DaS3-azok, legutóbb Volnir pofáját kentem el, streamen fenn van.

Csütörtökön jön a Pro, lehet megveszem a DLC-t dashoz, fene tudja.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Nem. Az ilyen összehasonlításnak van több aspektusa. Lehet olyat csinálni, hogy hardware-parity, meg budget-parity, meg sok minden lehet vizsgálni, ők most azt nézték, hogy az egyes platformokon elérhető csúcsminőség hogyan viszonyul egymáshoz. De egyébként minden releváns információ el is hangzik.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Hol jársz ember, el vagy tűnve, azt semmit nem tudunk rólad, vagy a pro-ig nem is játszol majd? 😊

spybot919
Tibi, rajtad kívül már mindenki kapott!! <#ravasz1>

Nekem nem fütyül, hanem süvit! Múltkor felhívtak Paksról, hogy szívesen felhasználnák a gépem az új reaktorban fűtőelemként, olyan hatékonynak tűnik...

Ha a Pro fütyül vagy sípol, flexszel levágom a harmadik rétegét!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kandurex
Nem akarom a Digital Foundry bántani, de kiadni egy ilyen elemzést.

"Rise of the Tomb Raider PS4 Pro vs Titan X Pascal"

Ezzel tömik szerencsétlen PC játékosok fejét a race -léssel. Nem igazán tudják helyén kezelni a dolgokat.

Ahogy Moby mondaná, egy 480 kártyával kellene (alacsonyabb órajelen!), hiszen ott a helye, nem?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.08. 10:04:58

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem, nekem szóban szóltak, hogy csütörtökön mehetek érte. 😊

n000rbi
Még nem, holnap kell, hogy jöjjön mail/sms.

Tatyla
Aki előrendelte a pro-t kapott már valami mailt hogy szállítják vagy átadják a futárnak, stb?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
Ennyi. Ami érdekes volt már kiderült.

Most már csak arra várunk, hogy lecsengjenek a ráerőltettet divat dolgok, 4K, HDR.

spybot919
Izé. Akkor most kisiklott a Sinai Desert-es hype vonat? vagy akkor ennyi volt? <#ravasz1>

n000rbi
Most már én is örülök neki, mert közben rá kellett jönnöm, hogy semmilyen tematikus hw nem való nekem, de még egy ps-téma sem. Idővel mindig visszakanyarodok a defaulthoz, standard géphez. A hallásomon meg lehet segítene egy hosszabb 0-24-es agybadugós fullhangerős Pantera kúra...

Ja és az og ps4 megmarad fiókgépnek 😉
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.07. 21:06:32

Moby
Utólag megvallva én örülök, hogy így történt, bár ez nem volt mindig így 😄 Tutter, hogy az enyémben is meghallottad volna a sípolást, én meg minden nap azzal a kínzó gondolattal hajtottam volna álomra a fejem, hogy eladtam neked valami szart. 😊
És erre komoly esély van, mert én süket vagyok. Mármint tényleg sajnos. Komplett frekvenciasávokat nem hallok, de amiket meg igen azok meg zavarnak.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.07. 20:41:00

n000rbi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, valszeg senki sem fog eladásra kínálni egy állítólag halkat, aztán eladja az első jöttmentnek, aki épp többet ajánlott érte. Ennek mondjuk speciel örülök. <#idiota> <#banplz>

Tatyla
Kár hogy ez a játék teljesen hidegen hagy...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Oké, csak itt erre esélyed sem lesz! <#vigyor1>

n000rbi
Ez így nem igaz, mert egyik 1200-as sem maradt meg, hanem visszatalált hozzám a saját első szériás gépem, ami még mindig elviselhetőbb számomra, mint a fütyülőkurvaanyja.

Moby
Gero pont leszarja. Leszarta a réginél is. Norbi nem szarja le, rinyál, kicsérli négyszer, aztán rájön, hogy akármit csinál fütyül, és így használja 😊

Kandurex
Hát lehet <#idiota>

Bandicoot
Megkínálom ac mx4-el ahogy a 1216-ost is és az lesz. <#papakacsint>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo
Én leszarom a hangját teljes mértékben úgyhogy... 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Így elnézve maradhatnál a gyurmánál pro helyett, jobb lenne mindenkinek <#banplz>

Kandurex
Az a bajotok, hogy nagyon szeretnétek, hogy jó legyen, halk legyen. Nos nem lesz az, hiába fáj. Szerk: mármint halk, izé
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.07. 19:57:15

Kandurex
Abszolult figyelmen kívül hagyod a eurogamer -es linket amit dobtam, vagy, hogy melyik mérték állhat a valósághoz közelebb. No sebaj, két gyurmázás* között mindig vagyok <#hehe>

*gyerekem szerint ez a legfaszább game mostanába!

n000rbi
Naazé' 😄

TDC Geronimo
Nem rád 😄

n000rbi
Utoljára, ha ez sem jut el az agyadig, akkor valami baj van.

Kandur: "a leghangosabb gép, igen, még az alap PS4 -től is hangosabb!!" "Szóval,..., csak álom az 1200 széria hangja..."

Eurogamer mai pro review: "In terms of the acoustic performance of the Pro, it has much more in common with the c-chassis PS4 than the Slim"

c-chassis = 1200-as ps4, ha nem tudnád

Én egyébként emiatt inkább aggódok:
We've yet to put the Pro through exhaustive tests here, but we note a peak 55dB during inFamous First Light gameplay, but really it's not so much the loudness that's the issue as opposed to the pitch.

Nekem az 1200-esekkel (mind a 4-gyel) az volt a bajom, hogy fütyült az a kurva hűtés. Ha ennél is ez lesz (ez alapján úgy tűnik), kibaszom a picsába...

n000rbi
A kérdés, hogy kire érted?

TDC Geronimo
Paragon PS4 pro patch notes

PS4 Pro Support added
Extra grass/foliage.
Volumetric effects. (lightshafts, extra fog at base, etc)
Farther HLOD and viewdistance.
Screen Space Reflections.
Motion Blur.
Contact Shadows.
Improved Bloom.
Full 1080p resolution.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.07. 19:39:08

TDC Geronimo
DS 2.0 😛

Kandurex

Meg kell tanulni veszíteni. Néha jól jön 😊

Totti5
Akkor az lesz, várom.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Feladom, nincs nekem erre időm.

/Write only-ban nyomod?

TDC Geronimo
lesz egy 3 perces gameplay biztos amire várhatunk még 1 hónapot... sigh -.-

Totti5
Tartalmas Mass Effect: Andromeda GAMEPLAY bemutató legelőször a The Game Awardson, december 1-én!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kandurex
Persze. Nem érted a decibel skála fogalmat? Linkeljem? (készséges kandur)

n000rbi
Az ég áldjon meg, a pro tesztben ott áll, hogy "In terms of the acoustic performance of the Pro, it has much more in common with the c-chassis PS4 than the Slim" korábbi cikkektől függetlenül.
Te meg azt állítod, hogy olyan, hangos, mint az első szériás ps4.

Kandurex
Nem állítottam ilyet, azt írtam, hogy TALÁN 9. ...ne írj hülyeségeket...megint <#mf2>

Bandicoot
Eemmm, a samsung SUHD tévéin (pl ks7000, ks8000) van game mód alatt hdr, beállítástól függően 21-30ms közötti válaszidővel.
Oled 50 col felett 1080p-ben felejtő az idei prémium 4k ledekhez képest. A 4k oled meg még horror.

A HDR-ről: még csak a Shadow Warrior 2-ben volt alkalmam kipróbálni, odak*r. Látványos.

Egy 55-ös ks7000 450 körül van, de pl most volt MM-ban 365 pár napig. Fekete pénteken érdemes nézelődni.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D