1756
-
#516 Én várok még a patchre, hogy jobban menjen. -
#515 csak nálad xd nekem rosszabba gépem,átírtam amit kellett és szinte fix 30fps:) -
#514 Nem ,mert nem optimalizálták így játszhatatlan. -
#513 Na mindenki ennyire tolja? :D -
Gary #512 Ja, az óvárosban a kislány Trollos küldetését ne hagyjátok ki! :Đ Az ilyenek miatt is szerethető ez a játék!
-
Gary #511 Így vagyok vele én is. Még ezt a küldetés befejezem... de közben akad pár tennivaló (túlélő mentés, összecsapás ellátmányért, ládanyitogatás, ide-oda bekukkantás), utána a küldetésnek még sincs vége, mert ahová küldtek, onnan továbbküldenek, meg még tovább... közben beesteledik, akkor más móka jön. :Đ
Nincs is ezzel baj, de azt veszem észre, hogy már fölösleges lefeküdnöm, mert úgyis rögtön föl kellene kelnem :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2015.02.03. 10:26:50 -
#510 kár hogy zombik nincsenek benne amúgy a hely meg sok minden olyan de ez így szart se ér xd -
#509 LOL nem is tudtam, hogy NIc Cage csinált belőle filmet :D
-
#508 5 óra egyhuzamban, alig lehet abbahagyni. Kipróbáltam az éjszakai létet, persze elbújva. Aztán rájöttem hova nem szeretnek menni a dögök, már csak erősebb fegyver kell, mert a pisztoly semmit nem ér(kivétel az alap zombik ellen, szétloccsantani a fejüket). Vettem shotgunt, holnap megritkítom őket. :)
Két órát csak aprítottam a hídon, ami a tengerbe visz. Rengeteg zombi van rajta, lehet fejlődni(+ egy achi is tartozik hozzá ;-) ). -
kasa85 #507 Értem az szupi azt hittem fel fedeztem mindent.Na akkor esek is neki a játéknak akkor :) Köszi :) -
#506 2 van asszem,vagy csak másik része,ilyen velencés kicsit -
kasa85 #505 Van másik város is ? :) Meg ó város?Jó lenne egy kis változatosság :) -
#504 hát igen,jó volt nagyon,és a másik város is,de majd vissza megyek még oda mert sok midnen kimaradt ^^ -
Gary #503 Ha rájössz a taktikára, egész szórakoztató! :Đ
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Viszont a kijutás... a -2400 survivor xp-vel halálonként, nem volt mókás. Egyszer, az egyik gerendán átfutás közben lepotyogtam, rá egy gépfegyveresre! Pánikszerűen csépeltem, meg rúgtam a végeredmény a Die Hard 1 egyik klasszikusa: nekem is van gépfegyverem ho-ho-ho! :Đ
Csak ugye, a lőszerhiány! Meg a düh, hogy elvesztettem a barkácsolt cuccaimat! Ez legalább megoldódott, persze lehetett volna durvább is, ha tényleg veszik!
Az óváros nagyon tetszik, első pillantásra, tiszta Velence! Van olaszos beütése! :Đ
-
#502 az egy izgi rész xd -
#501 igen rájuk gonoldtam, xd kettővel simán elvagyok,ha többen vannak akkor persze megesznek vacsorára de hát na :D amúgy egyet simán meglehet ölni megvilágítod majd lehasítod valami éles fegyverrel ,azt nem szeretik :3 -
Gary #500 A volatile-ra gondolsz? A végére ilyen kemények lehetünk? :Đ
Lehet, hogy túl korán estem a verembe?! -
Gary #499 Én ennél lustább vagyok! :Đ
Éppen a pit-ben vagyok, nekem most van más, akit utálhatok! :Đ -
#498 én ma megkergettem az éjszakai dögöket,a karmos gyors nemtom miket,vicces volt megöltem egy csomót és a végén már szaladtam utánuk xd jó sokat fejlődtem is.még mindig élvezem a játékot ma melléküldiket csináltam.nem valami izgalmasak,de elvagyok még vele:) -
#497 Az elején utáltam azt az óriást, de mostanra már szépen eltáncolgatunk. -
Gary #496 Molotov papa alkoholos itala sokat tud segíteni! :Đ Ezt megtámogatva a tűzveszélyes folyadékkal (flammable liquid), a "kőbunkós" dromedár is jobblétre szenderül! :Đ
-
#495 Egy csapattal szemben is van esélyed már a legelején is, csak türelem kell hozzá és sokat kell rúgni. ;-) -
#494 Vélemény?
http://www.gamestar.hu/dying-light-mod-patch-cheat-pc.html -
#493 Ez meg olyanabb, az elejen eselyed nincs ha mar ket zombi van , :)
Ez a resze nekem sem jon be, sok feladatot megoldottam, de kb tenyleg csak bujkaltam..... -
lammaer #492 Tényleg úgy van hogy inkább ugrálgatni kell a háztetőkön mintsem harcolni illetve hogy a fegyverek ireálisan gyorsan kopnak? (egy vascső pikk-pakk szétesik)
Ez utóbbi engem olyan szinten tud irritálni, hogy a dead islandot rövid úton kukáztam.... -
#491 Na, már beleöltem jópár órát, nem hamarkodom el azt hiszem, hogy nekem nagyon nagyon bejön a játék!
Véleményem szerint ez eddig a legjobb zombis cucc PC-n, igaz, a Dead Rising 3-mal még nem játszottam, de az ziher, hogy a Dead Islandokat megeszi reggelire - pedig, mez culpa., én azokat is szeretem :)
A nappal-éjszaka váltakozás meg tökéletesen sikerült, az éjjeli világ meglepően parás, a torkomban dobog a szívem végig. Az is tetszik, hogy a halott városban éjjel tényleg vaksötét van, nem csak az a szokásos félhomály+sötétkék filter megoldás :D
-
#490 hát ahhoz jó sokat kell igen.egyébként a qte-t kihagyhatták volna,ha egész végig nem volt na mindegy nem gáz mert ment mindegy gomb nyomás után szinte xd menn ifog nyugi:) -
#489 Hmm, kösz a tippet, ezeket este lecsekkolom. -
#488 Akkor a 24-25-ös szint eléréséhez jó sokat kell játszani.
Elszomorítottatok. :( Nem vagyok jó a QTE-ben és nem szeretem ha egy játék idegesítően nehéz. Úgy tűnik nem fogom tudni végigjátszani. :( Kár, pedig most még élvezem. -
#487 előbb kipróbáltam a multit,volt egy kis human vs hunter,elég kemények a hunterek,nem sokszor volt esélyünk xd nehéz és para,nem nekem való főleg nem éjszaka,főleg hogy a játékban is,hát ez duplán nekem sok :D -
#486 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát ebben is igazad van,nemsok értelme volt szerencsétleneket elhullatni,nagy szerepük se volt,ha így nézzük tényleg elég gyenge volt a bekötött fejű faszival milett amúgy?nem is emlékszem xd vagy ki se derül -
#485 A mellékküldetések karakterei legtöbbször csak erőltetett bohócok voltak, a fő történet szereplői pedig nem csak alul reprezentáltak voltak, így igazán esélyünk sem volt megismerni, megkedvelni őket, de SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy hullottak, mintha muszáj lett volna. Egy történet nem ettől lesz drámai, vagy komoly... a végén már csak túl akartam lenni az egészen.
-
#484 szerintem a történet jó volt.meg jade :D -
#483 Így az első "végigjátszás" után azt kell, hogy mondjam nagyon jó játék. Hihetetlen élvezetes ez a nagy szabadság, és a harc sem rossz. Viszont a történet nagyon gyenge, az npck pedig már-már szánalmasak. Kifejezetten szörnyű teljesítményt nyújtottak ilyen téren a fejlesztők. -
#482 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem is kurva gagyi volt a qte és volt konkrétan 1mpd reagálni mindre :D felbaszott,és amúgyis én bekészültem legendary fegyókkal erre nem is kellettek :( de azért jó volt így,de szegény jade :) -
#481 Hát ez a befejezés...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gagyi QTE a főgonosszal, aztán azzal zárul az egész, hogy amíg a GRE nem tudja, hol van a vírus ellenszere a városban, addig lebombázni sem fogják, Crane meg marad Harranon. GYÁ. -
kasa85 #480 Pont ezt veséztem ki lentebb eszméletlen mennyire poénos a zombik. :D Mindenhol fejjel lefelé jönnek egy kis patka,vagy plató pofára esnek XDX Amennyit ezek esnek ritkán érzem magam feszültnek :D -
Ironman2 #479 Én szakadtam a zombikon most az elején.Másznak ezek mindenen át,az egyik fejjel lefelé esett miután átmászott egy kis kerítésen.DDD Meg egymásra is esnek.A melltartós zombilányok imádnivalók.D
Később nemtudom milyen,de ahogy olvasom nem lesz könnyű dolgom.D
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.02.01. 23:07:50 -
#478 14-15 szinten vagyok mind3al:) -
kasa85 #477 Juj a két kedvenc animációs filmem :) Nagyon ott van azt kétszer láttam egyesével. :) Remélem a filmet mihamarabb ki adják az nagyon ott lesz Alice vissza kapja az erejét tiszta káosz mindenhol :) Játék mellett üdítő a filmezés :)