1756
-
Juliano82 #1236 igen, kezdek rájönni, hogy megy ez.....de amíg 65-öt sebez a fegyverem addig nem nagyon jampiskodok. -
#1235 Ne aludj éjjel, ez játék nem a valóság. ;-) Ha éjjel halsz meg nem kapsz semmilyen büntetést. -
Gary #1234 Nyílpuska csak a Following-ban van! Erősebb íjhoz a Bozak horda végigjátszásával vagy a Harran Ranger DLC (ami ruhát, íj tervrajzot és autófestést tartalmaz) beszerzésével juthatsz, bár ez utóbbihoz is kell a Following!
Valamint, a legendary pontokkal is tudod növelni az íj sebzését!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2016.07.29. 16:44:00 -
Malachit #1233 Tegnap nézegettem, hogy lehetne beszerezni, de csak az autókás kiegben lehet beszerezni? (ott elég könnyen) -
Gary #1232 Jasir birtokán, a mögötte várakozó Faceless fogja odaadni, ha a bizalmi szinted eléri a Newcomer-t! -
Juliano82 #1231 már császkáltam a városban. Valami bug lehetett mert nem telt az idő. Újra betöltöttem jó. Az inventorynál látom az időt, de láttam videót, ahol mintha gombnyomásra a játék közbe megnézte volna főhősünk az óráját. -
Silverbeast #1230 Végig kell csinálnod a kezdő küldetést, csak utána "enged ki" magába városba, és akkor indul egy a napszakok változása is. -
Juliano82 #1229 órát melyik gombbal tudom megnézni? Csak akkor látom, ha felkapaszkodik valahova...játszok 20 perce de mindig 21:18-at mutat:
Illetve éjszaka meghaltam. Bedobott egy kisebb (szerintem legközelebbi) óvóhelyre. Aludni valamiért nem enged. (Írja hogy "aludj most" de egyik gombra se reagál az alvásra.
Kimerészkedni éjszaka ilyen 5-ös szinten még életveszély ahogy nézem. Még átrohanni se nagyon tudok másik bázisra.Szóval most ittragadtam a bázison és nemtudom mi legyen. -
Malachit #1228 Nyílpuskát hogy lehet összeszedni? A sima íj már eléggé hatástalan tud lenni a vége felé (konkrétan sima zombiból punkot kell csináljak mire kidől a 4-5 fejlövéstől közvetlen közelről). Ha sok a zombi és kéne takarítani mérgemben inkább keresek egy közeli autót és annak a tetejéről taposom szét mindnek a fejét (kivéve a nagy batárokat). Minimum 10x gyorsabb az íjnál így. Lassan úgy érzem magam mint a Dead Izland-ban. Ott is a favorit fegyver a néger csávóval zombifejek széttaposása volt, a kézben lévő cucc csak a problémásak kiiktatására szolgált anno a lőfegyverekig. Igaz itt hiába van minden féle, inkább nem mer lőni az ember az üvöltők miatt, mert jönnek mint a mágnes. (problémát nem szoktak okozni, azokat is széjjel taposom a rákba, csak minden alkalommal megállni eléggé hátráltató lenne). -
Juliano82 #1227 Köszönöm szépen a tippeket!:) -
#1226 mekkora igazsag :D -
Gary #1225 Majd arra is figyelj, hogy ha nem Bozak-ozol, akkor úgy lépj ki a játékból, hogy még véletlenül se az legyen az aktív küldetésed, mert ha legközelebb indítod a játékot, akkor bedob a Bozak kezdésbe és megint szedheted vissza a táskából a cuccaid! :Đ +idegbaj, ha már nem először fordul elő! :) -
Malachit #1224 Az aktuális összegyűjtött survivor pontokból buksz el százalékban. Ha mondjuk kell 100k a köv. szinthez és van 99,9k-d és behalsz eléggé ideg van :D -
Juliano82 #1223 köszi:) -
#1222 semmit, csak szétbsz az ideg, ha már a vége felé jársz és meghalsz :DD -
Juliano82 #1221 köszönöm a gyors választ. A halállal milyen hátrányt szenvedek? XP, pénz vesztés? Csak mert nem vettem észre semmi hátrányt..
-
#1220 bedobja az alvóhelyes sporttáskába, onnan kitudod venni a cuccaid -
Juliano82 #1219 4 óra játék után elkezdtem a Bozak Horde küldetést amt félbehagytam/megöltek. Erre fel az összes 4 óra alatt összegyüjtött dolgom elveszett. Ez normális vagy én toltam el valamit? -
Zozo76 #1218 en az alapjatek teljes vegigjatszasa utan mentem a following-ra, tehat maxos karakterrel de meg igy is szenvedtem vele. szoval alap karakterrel nekimenni eleg kemeny menet lehet...
mondom ezt ugy hogy minden map-on minden kuldetes/mellek-kuldetes meg van csinalva, tehat nincs mar mit nyomnom rajta, csak maszkalhatok. oke, challengek meg bountyk maradtak de azokat akarhanyszor megcsinalhatod, ugysem fognak eltunni a terkeprol ha megcsinalsz beloluk ezt-azt... -
Gary #1217 Jobbára, 12-es szint elérése után ajánlják nekiugrani, de ha az alapjátékban végeztél a bevezetővel, akkor már indíthatod a Following-ot! -
greger74 #1216 hali
ha a The Following-al szeretnék játszani akkor kell alapjáték mentés?
ha nincs akkor az alapjátékot is újra végig kell tolnom? -
#1215 megdoglott a feny :C -
#1214 Ezt nagyon gyorsan végigtoltad. -
NiGhTM4R3 #1213 Most értem a végére, 23 órám van benne mindenestől. Alapjátéknál pár óráig szórakoztató volt a parkour meg a lehengerlő grafika, de több negatívuma volt (buta történet ami kiszámítható is, érdektelen 0 karakterek, unalmas küldetések, QT-bossharc <--- LOL) ennek ellenére nem volt rossz csak csalódás, többet vártam. Sokszor a gagyi küldetések helyett inkább felfedeztem a térképet mindenhol, bejártam területeket, stb. A kiegészítőben maradtak a negatívumok, de ugyanúgy elszórakoztam vele, mert azért volt pár jó újítás.
Remélem a 2. részben jobban rágyúrnak a "belsőre" is nem csak a külsőre, mert attól, hogy zombijáték még nem kell zombinak nézni a játékosokat, igenis igény van a jobban felépített sztorira, karakterekre. Részemről mindenképp.
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.05.22. 00:59:36 -
Rajnoka75 #1212 Sziasztok! Ps4-en játszom a játékot, és láttam neten olyan trükköt, amivel meg lehet sokszorozni tárgyakat, például a drop-okat. Általában a nettel játszik a videókba az illető. Van valaki aki ezt kipróbálta? Esetleg működött nála? Én próbálkoztam vele, de nem ment. -
NiGhTM4R3 #1211 konfigurator meg az injector tényleg nem kellett, de dll-t se kellett átnevezni. órákat kutattam a netet mire végre megtaláltam a megoldást, de megérte... végre ami kék az kék ami zöld az meg zöld a játékban, ez a kis színkorrekció óriásit dob az amúgy is fantasztikus látványon. kösz az ötletet! -
#1210 Nem ez kell neked. Reshade-et kell leszedni és abból bemásolni a megfelelő fileokat, meg átnevezni a dll-t, a txt-ben le lesz írva minden.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.05.13. 23:56:04 -
NiGhTM4R3 #1209 Senki se használ sweetfx-et? -
NiGhTM4R3 #1208 Segítséget tudnál adni, hogy kell használni? sikeresen elbaszta a játékot, nem indul
- a linkről leszedtem a "color balance" presetet
- utána leszedtem a "SweetFX-Configurator_standalone_with_SweetFX_1.5.1" amivel importáltam a presetet a játékba
- de azt látom, hogy "It's a DX11 / X64 game. That means you'll need Boulotaurs injector" - ezért Google segített, leszedtem a "Boulotaur2024.Injector_CeeJay.dk's.1.5.1.Shader ChromaticAberrationShader" fájlokat aminek a readme-jében az van, hogy mindent másoljak be a játék mappájába, írjak felül dll-től kezdve mindent, és azóta nem indul a játék
Mit rontottam el? régen használtam a Darksiders-hez ezt a sweetfx-et, ott nem kellett injector és gond nélkül működött
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.05.12. 19:58:49 -
#1207 akad, sweetfx -
NiGhTM4R3 #1206 Kétség kívül a legszebb játék jelenleg, viszont a színhatás nekem nem az igazi, kicsit olyan fakó, színtelen hatása van a játéknak.. ezen lehet valahogy változtatni? (GTX 980 STRIX 4GB, más játéknál nem éreztem még ezt) -
xido #1205 az aranyos ebben az,hogy így kb annyi egy honi játékosnak forintban,mintha kihoztad volna megjelenés óta bármikor a boltból dobozosan és beregisztrálnád :))) -
#1204 -
#1203 Van 1 olyan kuldetes, hogy 1 menekulot csalj a vasutallomasra ejszaka,es vegyel szovetmintat? Ezt hogyan kell? -
#1202 It's the new lensflare, that hideous blue and red bleed effect on the edge of objects.
Here: -
#1201 Alullah Achbarnak:
Ez pontosan mit jelent?
Chromatic aberration toggle added -
#1200 "General:
• Chromatic aberration toggle added. "
Holy fukin shit! csak egy évet kellett várni :D -
#1199 Patch 1.11.1 release notes
General:
• Chromatic aberration toggle added.
• Various stability improvements, including co-op
Dying Light: The Following fixes:
• Fixed a rare bug causing loss of all equipped car parts during a Be the Zombie match
Linux-specific fixes:
• Fixed movies not playing in the skill details sub-menu. -
#1198 Mit hozott a frissítés? -
A végső összecsapás is benne van.