1756
-
youtubeGM #1196 -
IXEMGabeo #1195 en is egyedul tolom majdnem kivittem... -
maki85 #1194 köszi a válaszokat!!! -
#1193 a ket ablakos ajton keresztul - az egyik slums a masik old town, irja is amikor kozelebb mesz, viszont a kijelolt/aktiv mission -nel allits be valami mast, mert ha bozak van trackelve akkor oda fog tolteni -
#1192 Ahol kezdesz a liftnél, ott vissza lehet utazni a városba. Van egy poszter, vagy mi a falon. -
maki85 #1191 legyetek szívesek megmondani hogy tudom kihagyni ki a bozak horde-t??
belefutottam, és mindig oda tölt be
single
köszi!!!
nekem rohadtul nem jön be ez a dlc
-
#1190 -
Gary #1189 ~ 8369 HUF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
https://www.g2a.com/dying-light-the-following-enhanced-edition-steam-cd-key-global.html
-
tutyimutyi2 #1188 És vajon mikor lesz legközelebb valami olyan leárazás amiben eme játék is részt vesz hogy ne kb 15,5k-ért keljen megvennem? -
Gary #1187 Semmit, csak pont az árával lesz könnyebb a pénztárcád! :Đ
A DL: Following Enchanted-ben benne van minden, amit az alap Dying Light és a Season Pass tartalmaz! Plusz az új terület, amivel a The Following DLC bővíti a játékot!
Ha azt a verziót, amit írsz, megveszed, akkor a legfullosabb Dying Light-od lesz! :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2016.03.08. 21:48:38 -
tutyimutyi2 #1186 ha megveszem a Dying Light: The Following - Enhanced Edition-t akkor utána a 30 eurós season pass mi olyat ad amiért érdemes volna azt is hozzácsapni? -
bfbc2 #1185 Félbehagyott remekmű, 10/10.:( -
Gary #1184 Nekem is változó, mikor játszom vele, de ha gondolod és van kedved, nem csak magányosan ritkítani Harran, némileg átalakult népességét, akkor a Steam-en is, mint az Uplay-en dre4mw4r a nickem!
Persze, minden segítő szándékot szívesen veszek, mert szeretnék hozzájutni a Polyamory achievement-hez! :) -
#1183 -
#1182 Az a baj, hogy nincs időm rendszeresen játszani, így partnert is nehéz találni.. -
TomStorm #1181 Tudtam,hogy ez lesz.Olyan Zombiba futok bele(hunt.mod) akit UV nem szakít csak minimálisan lassít és ott marad pár méterre.
Ez így baromság.Alapból fészkek miatt durva előnye van.. -
Gary #1180 Pedig, van egy achievement (Polyamory), amihez 5 küldetést, ugyan azzal a három partnerrel kell lenyomni!
A játék fő szála kb. 22%-nál áll, de már a legendary pontok gyűlnek. :)
Jó móka a co-op, csak az alacsony szintű játékosok egy része sír, hogy dobj jobb fegyvert nekik. Ha dobsz, nem a küldetést tolják, hanem leállnak zombit darálni! :\ -
#1179 Skizofréniában szenvedsz szóval a kommented semmisnek vesszük -
#1178 En is, 16%-nal jarok,es nagyon elvezem! -
#1177 Én megvettem és így is egyedül játszom:) -
#1176 nem mindenkinek adatik meg a jo coop tarsasag
-
#1175 csodás hogy egy coop játékot törtbe egyedül játszik.. :D -
#1174 Demó. -
Zozo76 #1173 "örülök hogy nem vettem meg... eddig egy csalódás"
akkor hogy jatszol vele? -
#1172 Én is magas szinten kezdtem el, a ~2400-at sebző pengés fegyvereimmel nem volt olyan gondom, hogy nem hulltak volna a fejek mindenfelé... Lőfegyverekkel főleg könnyű. Annyiban valóban csalódás lehet, hogy kevésbé parkour alapú mint az alapjáték, de cserébe van buggyzás, ami egészen fair trade volt számomra... :) -
#1171 Kár volt ezzel a "The Following" nevű szarral elb**ni a játékot...
A nagy semmi az egész, kb még az alapjátékban olyan szépen lehetett ugrabugrálni mindenfelé...
Őlni kb nincs értelme mert XP-t nem ad érte (lvl 24 max alapjátékban elérve) normálon az alapban egy csapással 50 fej hullott, itt 50 csapás kell egy fejhez... kb 2 óra játék után írja hogy Story missin 44%... (kb 2 semmilyen küldi volt) idejöttem a 1300-1500as sebzésű fegyvereimmel, amikkel csapkodhatod a standard zombikat is vagy 4-5x. játék meg dobja a 500-600körüli szarok, amiből kihozol max 800-ast...
örülök hogy nem vettem meg... eddig egy csalódás -
#1170 Igen. -
#1169 Steames Dying Light felhőbe ment?
Átakarom vinni haveromhoz és onnan akarom folytatni a játékot ahol itthon abba hagytam. -
IXEMGabeo #1168 az elejen lootolni kell ezerrel ladakat lockpickelni meg minden es abbol kapaasbol 3-4 szintet felfejlodsz...utana mar egyre jobb fegyvereket kapsz, talalsz... -
IXEMGabeo #1167 ja a sulis fasza volt...de meg nagyobbat utott mikor az a politikus Erol atvert minket a help felirattal meg a 25 millio dollaros taskaval:DDD az mellekkuldi volt -
#1166 Az Expcaliburral az a baj, ha jól emlékszem, hogy ilyen isteni orgonaszó van, ha odacsapsz vele, arra meg jönnek a viral zombik :D:D
Mondjuk vicces, az igaz, de akkor én inkább a Korek machetét ajánlom vészhelyzet esetére -
TomStorm #1165 Jött egy Mauler most.Interrupt se fog rá,hát k...a jó..
Viszont EXPcalibur megvan!Csak még nem tudom gyártani:) -
TomStorm #1164 Hunter ellen 1v1 taktika?Vagy inkább kizárólag többen menjünk?
Fészkek miatt necces.Amúgy Walker könnyű ellenfél,Biter nem -
#1163 es ettol meg nem fejezodik be a jatek? - nalatod
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.02.25. 17:25:06 -
#1162 A 3. csak secret bónusz ami lényegében, ugyanazzal a kimenetellel jár mint a kettő rendesből az egyik... :) -
#1161 3 -
#1160 Fizetős DLC-k. -
mate23 #1159 Üdv!
milyen újitások vannak?
és brozakhoz és followingot meg kell venni vagy frisités? -
#1158 Following. Az alapjátéknak csak egy volt ha jól emlékszem. Már ha azt a valamit lehet befejezésnek tekinteni... :) -
Prof William #1157 Mármint a followingban nem? Nem rémlik érmlik hogy az alapjátéknak két vége lenne...