1756
  • youtubeGM
  • IXEMGabeo
    en is egyedul tolom majdnem kivittem...
  • maki85
    köszi a válaszokat!!!
  • PeeTeR
    a ket ablakos ajton keresztul - az egyik slums a masik old town, irja is amikor kozelebb mesz, viszont a kijelolt/aktiv mission -nel allits be valami mast, mert ha bozak van trackelve akkor oda fog tolteni
  • Shep
    Ahol kezdesz a liftnél, ott vissza lehet utazni a városba. Van egy poszter, vagy mi a falon.
  • maki85
    legyetek szívesek megmondani hogy tudom kihagyni ki a bozak horde-t??
    belefutottam, és mindig oda tölt be
    single
    köszi!!!

nekem rohadtul nem jön be ez a dlc
  • JaSoN HuNTeR #1190
  • Gary
    ~ 8369 HUF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

https://www.g2a.com/dying-light-the-following-enhanced-edition-steam-cd-key-global.html
  • tutyimutyi2
    És vajon mikor lesz legközelebb valami olyan leárazás amiben eme játék is részt vesz hogy ne kb 15,5k-ért keljen megvennem?
  • Gary
    Semmit, csak pont az árával lesz könnyebb a pénztárcád! :Đ
    A DL: Following Enchanted-ben benne van minden, amit az alap Dying Light és a Season Pass tartalmaz! Plusz az új terület, amivel a The Following DLC bővíti a játékot!

Ha azt a verziót, amit írsz, megveszed, akkor a legfullosabb Dying Light-od lesz! :Đ
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2016.03.08. 21:48:38
  • tutyimutyi2
    ha megveszem a Dying Light: The Following - Enhanced Edition-t akkor utána a 30 eurós season pass mi olyat ad amiért érdemes volna azt is hozzácsapni?
  • bfbc2
    Félbehagyott remekmű, 10/10.:(
  • Gary
    Nekem is változó, mikor játszom vele, de ha gondolod és van kedved, nem csak magányosan ritkítani Harran, némileg átalakult népességét, akkor a Steam-en is, mint az Uplay-en dre4mw4r a nickem!

Persze, minden segítő szándékot szívesen veszek, mert szeretnék hozzájutni a Polyamory achievement-hez! :)
  • JaSoN HuNTeR #1183
  • MerlinW
    Az a baj, hogy nincs időm rendszeresen játszani, így partnert is nehéz találni..
  • TomStorm
    Tudtam,hogy ez lesz.Olyan Zombiba futok bele(hunt.mod) akit UV nem szakít csak minimálisan lassít és ott marad pár méterre.

Ez így baromság.Alapból fészkek miatt durva előnye van..
  • Gary
    Pedig, van egy achievement (Polyamory), amihez 5 küldetést, ugyan azzal a három partnerrel kell lenyomni!
    A játék fő szála kb. 22%-nál áll, de már a legendary pontok gyűlnek. :)
    Jó móka a co-op, csak az alacsony szintű játékosok egy része sír, hogy dobj jobb fegyvert nekik. Ha dobsz, nem a küldetést tolják, hanem leállnak zombit darálni! :\
  • jetblack
    Skizofréniában szenvedsz szóval a kommented semmisnek vesszük
  • Ombika
    En is, 16%-nal jarok,es nagyon elvezem!
  • MerlinW
    Én megvettem és így is egyedül játszom:)
  • PeeTeR
    nem mindenkinek adatik meg a jo coop tarsasag
  • Szabi #1175
    csodás hogy egy coop játékot törtbe egyedül játszik.. :D
  • lalakov
    Demó.
  • Zozo76
    "örülök hogy nem vettem meg... eddig egy csalódás"

akkor hogy jatszol vele?
  • broman191
    Én is magas szinten kezdtem el, a ~2400-at sebző pengés fegyvereimmel nem volt olyan gondom, hogy nem hulltak volna a fejek mindenfelé... Lőfegyverekkel főleg könnyű. Annyiban valóban csalódás lehet, hogy kevésbé parkour alapú mint az alapjáték, de cserébe van buggyzás, ami egészen fair trade volt számomra... :)
  • gabo91
    Kár volt ezzel a "The Following" nevű szarral elb**ni a játékot...
    A nagy semmi az egész, kb még az alapjátékban olyan szépen lehetett ugrabugrálni mindenfelé...
    Őlni kb nincs értelme mert XP-t nem ad érte (lvl 24 max alapjátékban elérve) normálon az alapban egy csapással 50 fej hullott, itt 50 csapás kell egy fejhez... kb 2 óra játék után írja hogy Story missin 44%... (kb 2 semmilyen küldi volt) idejöttem a 1300-1500as sebzésű fegyvereimmel, amikkel csapkodhatod a standard zombikat is vagy 4-5x. játék meg dobja a 500-600körüli szarok, amiből kihozol max 800-ast...
    örülök hogy nem vettem meg... eddig egy csalódás
  • Fpocok
    Igen.
  • JaSoN HuNTeR #1169
    Steames Dying Light felhőbe ment?
    Átakarom vinni haveromhoz és onnan akarom folytatni a játékot ahol itthon abba hagytam.
  • IXEMGabeo
    az elejen lootolni kell ezerrel ladakat lockpickelni meg minden es abbol kapaasbol 3-4 szintet felfejlodsz...utana mar egyre jobb fegyvereket kapsz, talalsz...
  • IXEMGabeo
    ja a sulis fasza volt...de meg nagyobbat utott mikor az a politikus Erol atvert minket a help felirattal meg a 25 millio dollaros taskaval:DDD az mellekkuldi volt
  • Voltan
    Az Expcaliburral az a baj, ha jól emlékszem, hogy ilyen isteni orgonaszó van, ha odacsapsz vele, arra meg jönnek a viral zombik :D:D
    Mondjuk vicces, az igaz, de akkor én inkább a Korek machetét ajánlom vészhelyzet esetére
  • TomStorm
    Jött egy Mauler most.Interrupt se fog rá,hát k...a jó..

Viszont EXPcalibur megvan!Csak még nem tudom gyártani:)
  • TomStorm
    Hunter ellen 1v1 taktika?Vagy inkább kizárólag többen menjünk?

Fészkek miatt necces.Amúgy Walker könnyű ellenfél,Biter nem
  • PeeTeR
    es ettol meg nem fejezodik be a jatek? - nalatod
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.02.25. 17:25:06
  • broman191
    A 3. csak secret bónusz ami lényegében, ugyanazzal a kimenetellel jár mint a kettő rendesből az egyik... :)
  • PeeTeR
    3
  • broman191
    Fizetős DLC-k.
  • mate23
    Üdv!
    milyen újitások vannak?
    és brozakhoz és followingot meg kell venni vagy frisités?
  • broman191
    Following. Az alapjátéknak csak egy volt ha jól emlékszem. Már ha azt a valamit lehet befejezésnek tekinteni... :)
  • Prof William
    Mármint a followingban nem? Nem rémlik érmlik hogy az alapjátéknak két vége lenne...