1756
  • Gary
    Már nem emléxem pontosan, de nem csak lőszer utánpótlás? Ha tele vagy lőszerrel, akkor nem tudod fölvenni, ha ellőttél párat, akkor sikerül(het)!
  • molnibalage83
    Military ammo bundle volt a szövegen... A Disaster Relief On-site Package bármennyi lehet nálad... Emiat volt olyan, hogy egy futással anno összegrundoltam 60k feletti survivor XP-t...
  • sata75
    De kár volt belenéznem a videóba... Most ha hazamegyek rakhatom fel megint :(
  • tutituti
    Pedig bizony ez olyan cucc.Ebből nem lehet sok nálad én nekem úgy rémlik.Valszeg inventory nem mutatja de ott van már egy.
    A neve Disaster Relief On-site Package

• molnibalage83
    Az alapjátékban is vannak ellátmányok, bármennyi lehet nálad. Ez nem olyan a térkép sem jelezte. Nem volt nálam amúgy sem semmi és akkor sem engedte felvenni. Jelentősége nincs, csak érekelt volna, hogy ez mi.
  • tutituti
    Elvileg vannak ilyen supply dobozok mint medic vagy weapon.Ha ezt visszaviszed a bázisra akkor leadhatod és kapsz az adott cuccnak megfelelő ellátmányt.Egyet lehet vinni magaddal.Nézd meg a mapot,elvileg jelöli hogy vidd vissza a bázisra a dolgot.
  • molnibalage83
    Ez mi? A felüljárón az árustól nem messze van kulcsos katonai láda mellett. Nincs ilyen ikonú tárgyam, a hátizsák üres, mégsem vehetem fel...
  • Gary
    Szerintem, sikerült nekik!
  • molnibalage83
    A hármat kopogós résznél sírva röhögtem.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.03.28. 09:47:22
  • sata75
    Tolga és Fatin:) vidd végig a küldit, én besírtam a végén:)
  • molnibalage83
    Csak pislogok. Néhány óra játék után 70% táján van a sztori vonal a Followingban. Még 50% leárazással is EE-vel együtt elég vicces volt így megvenni... Ok, hogy az alapjátékkal együtt adták, csak az nekem már megvolt Steam-en...

Egész kellemes egyébként eddig. Tolga és tesóján mindig szakadok a röhögéstől. :)
  • molnibalage83
    A Followingban az alap játékban a hirdető táblánál volt bounties rész, amit nem lehetett használni és a Rais-os vég után nincs további lehetőség a játékra. Hogyan kellett volna azt az izét használni? Mert azt írta, hogy a main story után lenne használható. A Bozak challenge-t is elfelejtettem megnézni...
  • molnibalage83
    Illetve a videó 4. szintről kezd. Addig nem látni, hogy hogyan csinálta... Ugyanis a pár alavető skilles zomiöléshez az elején sanszosan kellett fegyver...
  • molnibalage83
    Ja, én nigthmare-en toltam, bár itt le kellett venni a sok ellenfél miatt. Az restart után vettem észre, hogy vannak elszórva táskák.
  • Gary
    Nem rémlik, hogy belefutottam volna ebbe a bug-ba! Bár, ha még benne van, nem bug, hanem feature! :)
    Volt egy srác, aki a teljes játékot fegyverhasználat nélkül vitte végig. Most belenéztem, hogyan boldogul Tahir ellen... Osztja is az áldást közben rendesen! :)
    Itt a sorozat: DYING LIGHT (VAN DAMME RUN) NO WEAPONS - FISTS, KICKS, GRAPPLES, TACKLES ONLY
  • molnibalage83
    Hihetetlen, hogy benne van még mindig a musemos bug. Ha véletlenül elhajítod a fegyvered, akkor nem lehet újra felvenni és mindig ököllel indulsz. Lehet restartolni a múzeumos guestet...
  • molnibalage83
    8100 HUF volt múlt héten az EE + Following, az alapjátékkal együtt.
  • Gary
    Aham!
    Néztem infókat, de online multi nem megy a GOG és a Steam között. :(
    Megkérdezhetem, hogy mennyi volt a GOG-os fullos verzió? Most €49.99!
    Én a GK4A-n vettem €29.39-ért a Steam-est, több, mint egy éve!
  • molnibalage83
    Ja, nekem nem steames az EE kiadás, hanem GoG-os. Az alapjáték van meg Steamen. Ha tudtam volna, hogy lesz ilyen 2 in 1. Most olcsóbban kaptam meg GoG-on az alapot + Followingon, mint anno a Steamen az alapot...
  • molnibalage83
    Semmilyen játékban nem gyúrok az achi-kat, én a játék élményért játszok nem a kimaxolásért. A TR első részénél volt, hogy véletlenül sikerült 90% fölé menni. A legtöbb játéknál 50% táján sem vagyok. Nem tud érdekelni. :)
  • Gary
    Dying Light Developer Tools nevű programmal készítik a pályákat. Változó, hogy mi a cél. Legegyszerűbb, hogy juss el A-ból B-be... Győzd le a fő gonoszt, stb. Nagyon sok dolgot lehet benne átparaméterezni. Én csak a pályákat próbáltam, újat alkotni nem!

Nem gyűjtöd az achi-kat? Pár, csak co-op közben adatik meg. Ha fölveszel pajtásnak, akkor belezavarhatok a játékodba! :)
    dre4mw4r a nick-em.
  • molnibalage83
    Soha nem toltam még coopot, de kipróbálnám. Mivel rakják össze a pályákat? Ezeken a pályákon mi a cél?
  • Gary
    Bárki készíthet a játékhoz pályákat. Annál a menüpontnál az ilyen, mások által megalkotott térképeket töltheted be és játszhatod! Párat kipróbáltam és jó móka! A gyengébbtől az igényesig nagy a szórás!
    A Steam Műhelyből tudsz csemegézni a pályák között. Ami megtetszik, arra föl kell iratkoznod és utána a játékból már le tudod tölteni és játszhatod is!

Kicsit már berozsdásodtam, mert régen csapkodtam a dögöket, de ha van kedved co-opban szaladgálni vagy a Bozak-ban begyűjteni az achi-kat, szólj!
  • molnibalage83
    Ja, igen. Volatile-re. A new game plus egész érdekes kihívásnak tűnik, majd lehet, hogy kipróbálom, de most már az alapot végigtolom és aztán a Followingot és megnézem, hogy mi az a Bozak Horde.

Az lepett meg, hogy a főmenüből valami custom game vagy map is elérhető. Azok mik?
  • Gary
    Pedig, az este a legjobb az egészben! :Đ
    A Volatile-okra gondolsz, mert a Bolter az a fluoreszkáló dög, amire ezek vigyáznak az etetési helyen. Ha megriasztod, elmenekül, nem támad.
    Jaja, az álca nagyon hasznos! Viszont, vannak kihívások, amikor feltétel, hogy NE használd!

Ja, én sem a Bozakra gondoltam, hanem az alapsztorira! Ha végigviszed nightmare-en, akkor kapod a new game plus-t!
    Két ütéstől vagy egy ugró rúgástól már kifáradsz! Mezei zombi kb. fél életerődet lezúzza egy ütéssel, Te meg csapkodhatod fél óráig! Viral-ok már egy tüsszentésre előkerülnek és pillanatok alatt bedarálnak! Többet menekülsz, mint aprítasz! Sz'al, nagyon kell figyelned, nehogy beszorítsanak! Az álca sem mindig működik. De hát, ezzel együtt szeretjük! :Đ
  • molnibalage83
    Eddig nem bohóckodtam este, de aztán rájöttem, hogy hülye vagyok. Éjjel úgy sem veszíthetek XP-t legfeljebb az összeharácsolt nagy XP-t bukhatom el, ami nem veszteség, csak nem nyerek semmit

Bár a hidas questet megcsináltam már virtuálisan megcsináltam újra. Nem volt nehéz. Ezek után éjjel fogok mozogni sokat. Ráadásul az airdropoknál ilyenkor nincs versenytárs. :)

Sok flare kell oszt jólvan. A hírdól leugráltak a bolterek a vízbe. Ha elkotródtak, akkor utána gyerekjáték elbújni. A néhány magányos walkert ijjal meg gyerekjáték megölni és az álcával még hirtelen baj sem érhet.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.03.14. 11:30:55
  • molnibalage83
    Nem a Bozak Horde, az alapsztori nigthmare-en.
  • Gary
    A Bozak Horde egy fokozatosan nehezedő, időversenyes, teljesítményorientált túlélő show! :) Az alap DL-ben nem volt benne! Később adták ki. A season pass tartalmazta, de külön is megvehető.

Legnehezebb szinten könnyű? Az új játék pluszra gondolsz nightmare módban? :Đ Vagy lemaradtam valamiről? :Đ

Ja, nekem kellene egy társ a Bozakhoz! Az utolsó achievement még nincs meg és azt abból lehet kinyerni!
  • molnibalage83
    A Bozak Horde az micsoda? Megvettem a Following EE-t, de azt a részt még nem próbáltam ki. A játék nyitásakor közölte, hogy min. 12 szint kell, de a lenti pár hsz alapján, akkor végitolom újra az alapjátékot. Másodjára is egész kellemes. Emlékeim szerint az új nem volt benne a mezei DL-ben. Nevetségesen könnyű vele a játék még legnehezebb szinten is. Halomra lehet vele mészárolni mindenkit. A runnerek ellen emg elég az égő dobócsillag vagy bármilyen dobható fegyver.

Az első végigjátszás során néha volt hiányom ebből és abból. Most valahogy hegyekben áll minden. Pedig nem is nagyon kerestem és lootoltam céltudatosan.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.03.13. 10:54:12
  • Kr0m3
    Sziasztok. Most kezdtem. Nincs valakinek kedve játszani hétvégenként?

Ha gondoljátok vegyetek fel.

Following és a bozak horde is meg van.

Utoljára szerkesztette: Kr0m3, 2016.10.16. 14:00:20
  • sata75
    Jó tax. Nekem jobban bejött a camuflage vagy mi a neve. Aztán meg nyaktörés hátulról. Gyors és biztos. De azért egy jó fegyója mindig legyen az embernek;)
  • cyber
    Köszönöm szépen!
  • Malachit
    Minden kézi fegyvernek megvan a maximum javíthatósága. Ha ez a szám elfogy, akkor konkrétan kidobandóvá válik. Upgrade-et nem láttam, hogy leszedhető lenne bármiről is, max tán lecserélhető.
    Inkább fejleszd ki minél hamarabb a fej széttaposást. A legjobb közelharci megoldás. A második a bika. A kettőt kombinálva vittem végig a játékot. Amint megvolt mindkettő, eldobtam/eladtam a közelharci fegyvereket. Teljesen feleslegessé váltak. Az abszolút bevált taktika a sima zombi és az üvöltők ellen, hogy felugrasz egy személyautó vagy bármi tetejére és ami odajön, annak széttaposod a fejét. Komplett hordákat irtottam le ezzel a módszerrel és sokkal gyorsabban, mint bármi mással (kivéve tán a lőfegyvereket, de az Following). A mega zombik ellen, meg a nyilazzuk fejbe módszer a megoldás. (amíg nincs meg, addig inkább kerülendők, megölhetők, de túl macerás).

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Followingnak a végét az úgymond legjobb megoldással csináltam meg. A másik 2 befejezést meg megnéztem videóról. A Freak-ek kinyírása, meg legend +200% fegyverrel már semmiség volt.
  • cyber
    Sziasztok!
    Kis segítséget szeretnék kérni!
    Azt kérdezném hogy ha felveszek egy csövet vagy kalapácsot vagy bármit és azt ha 3 szor lehet javítani a harmadik javítás után hogy lehet azt elérni hogy újból lehessen javítani 3 szor vagy akárhányszor?
    Vagy ilyenkor el kell dobni és nem lehet többet javítani?
    Ilyenkor amit rá upgradelt az ember azt azért le lehet szedni vagy az is megy vele együtt?
    Választ előre is köszönöm!
  • Gary
    Üdv a klubban! :Đ

Én indítottam egy karaktert nightmare módban és olyan, 15-16-os szinten mentem át a Following-ba. Az első ilyen Boss-ra rácsodálkoztam, hogy szinte meg sem tudtam sebezni! Mikor az inventory-ból mindent belelőttem, beledobáltam és a környezet robbantási lehetőségeit is kihasználtam, akkor láttam, hogy 1 pixel fogyott az életerejéből! :)
    Normálon nem volt igazán gond egyik sem. Bár, akkor már közel voltam a max. szintekhez.

Igen, éjszaka a legendary pontokat lehet veszíteni! Buktam én is már vagy 300000! :)
    De, mintha Normálon fokozaton nem, csak Hard és Nightmare módban! Vagy tévednék? Illetve, a "félisten" karakterem alig hal meg már normálon? :Đ
  • Malachit
    Valaki írta lentebb nem olyan rég, hogy este halállal semmit se vesztesz. Hát Followingban rohangáltam és kipróbáltam. Legendary pontot este is buksz a halállal :/ Jó sokat is sikerült vesztenem :(

Followingban vannak a természet kicsúfolása ellenfelek mint bossok. A páncélozottakat hogy lehet lenyomni? (THOR-t ami nem volt páncélozott le tudtam lőni ügyeskedve). Videót néztem rólla, de ott 4-en vertek le egyet és egy játénapi nappaluk ráment. Küldetésként adott két ilyen boss-t is. Most én meg egyedül játszom, akkor hogy verjem le? Lőfegyverek a páncélzat miatt nem tűntek effektívnek, mert sebzést nem mutattak hiába lőttem az egyiket fejbe 80 pisztoly lőszerrel 1000+ sebzésű colttal, meg fejlesztett katonai puskával (500+) 180 vagy mennyi lőszerrel. 1 pixelt nem csökkent a csíkja. Egyedül a gránát sebezte, de ahhoz meg elfogyott az alapanyagom. :/ (1 bossra kb 150-180 gránát kéne a sebződését nézve)
  • Gary
    Elméletileg, nem veszik el a játékállás, de mindig érdemes vészmentést elrakni belőlük, mielőtt belepiszkálsz a játékba!

Steam-es verziónál nem veszett el állásom, de nem is nagyon használtam, mert kizártam magam a multiból. Csak kipróbáltam párat kíváncsiságból.
    A fegyvermódosító, mikor én tehettem rá az elementális sebzéseket, tetszett, viszont mod nélkül, visszaállt az alapállapotba a tuningolt fegyver.

Törttel is játszottak co-opban, de gondolom, csak lokális hálózaton, illetve VPN-en. A fórumot visszaolvasva, vagy rákeresve, voltak bejegyzések erről.

Mókás a co-opban, hogy a random társak közül, valaki mindig beszavazza a NightHuntert! Utána meg, sorra kimenekülnek a játékból! :Đ
  • Juliano82
    ̶*n̶e̶m̶ játszok
  • Juliano82
    ha felrakom a mod-ot nem vesztem el az eddigi mentéseimet?A játék amivel nem játszok nem eredeti. Tört verziónál gondolom nincs co-op?!
  • Gary
    MOD-dal elérhető, hogy...
    pl.:
    ...bármikor meg tudd nézni az órát, elérhető az összes blueprint (beleértve a nyílpuskát is!), elérhető az összes fegyver a boltban (gold is!), stb.

MOD használatakor csak azokkal tudsz játszani (CO-OP, PVP) akik ugyan azt a MOD-ot használják amit Te is!
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2016.08.02. 01:49:21