189
  • narumon
    "Ezek után mi lesz, a játékokra ráírják, hogy mi a minimális netkapcsolat, amivel faxán fog kinézni? Ha nincs, akkor fizessek elő a drágább netre? Kifizeti nekem ezt a M$? Szal a magam részéről akkor már inkább veszek egy PC-t.

Vagy egy PS4-et."

Ezt nem értem. Ha a PS4 nem fogja tudni ezt a funkciót akkor ott még elméleti esély sincs rá. Azért veszel majd X helyett PS4-et mert kevesebbet tud? Ezt nem igazán értem.
    Azt gondolom leszögezhetjük, hogy alapból a gépek között nem lesz nagy különbség - a legtöbben oda teszik, hogy lehet, hogy az egyiken 60 fps-el megy majd a játék a másikon ugyanaz meg 55-el - natív géperőből. Az X-nél esetleg van egy elméleti lehetőség a felhőre nem tudom mit és hogy használják ki de várnék azzal a kijelentéssel, hogy szar. (A felhőszámítás példájának pont azt hozták fel egyébként, hogy amikor mész az erdőben és a fák között átsüt a nap, no azt majd nagyon jól lehet felhőben számolni.)
  • NEXUS6
    Igen, ha régi típusú fix shadow map, meg füst, vagy akármilyen effekteket használnak azt nem kell valós időben számolni, de egy quake3 stílusú grafikához meg nem kell egy X360 sem. De pl. a volumetrikus shadow effektekhez viszont szerintem azért realtime nagy telsesítmény kell, amikor pl a füstön átsütnek a fénycsóvák. Ha ott késés lesz az elég bénán fog kinézni.

De igazad van, majd meglátjuk. Amúgy most BD lemezen megjelenő játékokat is lehetne tized, század akkora nagyságban, akár online átkűldeni, ha elterjedtek volna annyira a procedurális (algoritmus, pl fraktál alapon generált) texturák. De ahhoz is helyben kell nagy teljesítmény, hogy valós időben legenerálja őket a gép.

Ezek után mi lesz, a játékokra ráírják, hogy mi a minimális netkapcsolat, amivel faxán fog kinézni? Ha nincs, akkor fizessek elő a drágább netre? Kifizeti nekem ezt a M$? Szal a magam részéről akkor már inkább veszek egy PC-t.

Vagy egy PS4-et.
  • narumon
    Hát sajnos ez ilyen. És videós feladatból (profi szinten) elég sok ilyen van. Vagy nem tudják AMD-re normálisan megírni vagy nem tud valami olyan utasítást mint amit az intel igen. Nem tudom de nekem csak a végeredmény számít.
  • narumon
    Oké megint elintézzük azzal, hogy marhaság. Szerintem meg kéne várni, hogy mi is ez - ha nem lesz kézzel fogható eredménye akkor nem lesz - de azért furcsa lenne, hogy akkor miért nyomják. (hiszen ez nem marketing kérdés mert egyből kiderül amint látod). Mondjuk pl egy jó füstöt pl biztos nem kell realtime számolni. Kiszámolod az effektet és odarakod amig kellően közel nem ér addig csak nagyítani, kicsinyíteni kell.
    Nem mondom legyünk szkeptikusak, de így kerek perec kijelenteni, hogy marhaság no az a marhaság.
  • sanyicks
    ja de az is látható hogy 4 szálnál többet nem használ, szóval akkor egy 4 magos proci elég hozzá (a 6 magos i7 lassabb a tesztben mint a 4 magos), grat az adobe-nak hogy egy videofeldolgozót nem sikerült nagyon sok szálra skálázni :)
  • sanyicks
    ez marhaság. A fényeket realtime kell számolni, mert az árnyékok is realtime-ok. A füst effekt is realtime, és folyamatosan ugyan annyit kell számoltatni, csak úgy mint a ruha. Ha nem számoltatják folyamatosan újra, akkor késni fog, nem úgy történik ahogy kéne, stb.

Szóval bullshitrengeteg, kitaláltak valamit amivel talán valami érdeklődést tarthatnak fent.

"a fejlesztőkön múlik, hogy mennyit használnak belőle a CPU vagy a GPU részére és ez bármikor szabadon változhat a szoftver futása közben."

Nem is kell változtatni. Alap volt hogy az amd-s konzolos APU-k-nál nincs olyan hogy vram és ram, hanem közös az egész.
  • narumon
    Ez így nem pontos. Elég jól használja a CPU-t Az i5-3570K 2x-3x gyorsabb mint akármelyik i3.
    Sajnos nem a legfrisebb teszt de jól látszanak azért a CPU különbségek:
    After Effects benchmark
  • sanyicks
    ahogy hallottam az adobe-nál cuccokban rájöttek már hogy mi az a gpgpu, hogyhogy valami APU-t bár ismerve azokat az idiótákat úgy is elceszik. Azért elég szánalom hogy ennyi év után ezek a cégek még mindig képtelenek többszálú programokat írni. De ebből kiindulva egy i3-al is jobban jártál volna, hiszen láthatóan a több mag nem kell, azt pedig biztos jobban lehet húzni, hogy az az 1-2 mag amit kihasználnak ezek a hulladékok gyors legyen, és még olcsóbb is :)
  • narumon
    Mivel semm köze az accounthoz így mindegy is :)
  • shaddam
    Angol psn accountom van, és köszöni nagyon jó. A magyar vagy angol live accountodon mikor lesz parancsra tévé nézés?
  • narumon
    Viszont újabb információk láttak napvilágot a cloud computinggal kapcsolatban.
    Tehát, az MS azt állítja, hogy vannak dolgok amiket realtime kell számolni, hogy megtörténjenek azonnal - ezekkel nem lehet mit kezdeni. Viszont példának hozza fel, hogy ott vannak a fények, amiket leszámolsz a pályára lépéskor, vagy egy harcmezőn a különböző köd és füst effektek amik nagyon intenzív számítást igényelnek a kezdetben, de utána nem kell framenként újraszámolni. Aztán a fizikai számítások, a folyékony dinamika, a ruha dinamika mind mind olyan számítás aminek a hirtelen számítás igénye nagy (up-front calculation) később viszont már nem az. Az általános szabály szerint minden egyes Xbox One legalább 3 szerver erőforráshoz fér hozzá JELENLEG. A módszer kipróbált és tesztelt több xbox játék is alkalmazni fogja - állítólag ezzel pl incredibly realistic lightning lesz (olyan játékokban ahol alkalmazzák a technikát). MS szerint a fejlesztőknek nyilván külön technikákat kell maguknak kifejleszteni arra vonatkozóan, hogy hol és mikor alkalmazzák a felhő hardvert, hogy az tökéletesen illeszkedjen a játékba.
    A kérdésre, hogy mi van azokkal a gépekkel amik nem érik el az internetet, úgy válaszolt a jóember, hogy ott csak a konzol lesz szolgálatban, (tehát csak csökkentett minőségű megjelenítést tesz lehetővé).

Kinect kérdésre: Ők egy egységként tekintenek a boxra és a kinectre - előszőr integrálni akarták a dobozba, végül azért döntöttek a külön elhelyezés mellett, mert így oda rakod az xboxot ahova akarod és máshova rakhatod az érzékelőt, de hangsúlyozni szeretnék, hogy ez egy integrált eszköz és kvázi nem egy plusz periféria. A kinect szerinte ugyanolyan mint az egér. Amikor megjelent, külön felhívták a programokon a figyelmet, hogy egérrel is működik vagy csak egérrel működik, (ugyanúgy voltak hangok, hogy ez minek otthonra), ma meg már el sem lehet képzelni egy PC-t egér nélkül), kinecttel is ezt szeretnék elérni.

Néhány technicai info még: A 8GB RAM-ot bármi bármikor elérheti és szabadon oszthatja - a fejlesztőkön múlik, hogy mennyit használnak belőle a CPU vagy a GPU részére és ez bármikor szabadon változhat a szoftver futása közben.
    Az 500GB harddrive olyan lesz mint az XBox360 esetében (azaz nem szabadon cserélhető) ellenben külső HDD-kkel is működik (hogy MS-el vagy bármivel az nem derült ki). Felvenni valószínűleg nem fog tudni a Box a törvényi szabályozás miatt (képes lenne rá a HDMI bemeneten keresztül - hátha lesz hack :D)
  • narumon
    "8x1,6 meg tényleg gyengének hat, főleg ps3 cell után, de még akkor is, ha azt nézzük, hogy 8 éve volt 3x 3,2 x360, persze a fejlettebbek a mai cpuk emiatt ez biztos többet jelent, de ... asszem most már el lehet könyvelni, hogy ez az eddigi legkisebb léptékű generációváltás."

Azt hagyod ki a számításból, hogy a régebbi generációban a CPU-k dolgoztak az újban meg a GPU(k) fog(nak). A 8db alacsony fogyasztású Jaguar mag bőven elég lesz minden olyan feladatra ahova be kell fogni a CPU-t. Ugyebár puszta teljesítményben a PS4 elvileg 1.8 TFlops-ot kínál a Ps3 0.20 körüli TFlops-hoz képest. (Xbox360 0.24TFlops) ez azért jelentős ugrás!
  • narumon
    "adott összegért biztos hogy nem. adott összegért az amd mindig több teljesítményt ad."

Most írtam FX-8350 drágább mint a 3570K és LÉNYEGESEN lassabb, az általam használt területen. Akkor hogy is van ez? Lehet, hogy gamerkedésre adott összegért nagyobb teljesítményt ad, de már az elején azzal kezdtem, hogy nem erre kell. Milyen prociját tudnád ajánlani az AMD-nek Adobe programcsomag alá?
  • NEXUS6
    Eszkész!
    :D
  • adler741
    4:10 koszos köröm technológia ,anyám DDDD
  • sanyicks

haha
  • sanyicks
    az inkább 1 db 3ghz-es mag, 8 nagyrészt használhatatlan aprósággal. Amúgy a frekvencia mióta is számít? Hogy is volt az amikor az 1,8ghz-s athlon64 rommáverte a 3,2 ghz-es p4-et? Egyébként ma már a gpu-t lehet sokmindenre használni a cpu helyett, és ezeknél a konzoloknál ezt az intel nem tudja meggátolni ;)
  • NEXUS6
    Részben igaz. Azért a cell-ben volt 1 db 2 szálú általános mag, meg 8 "magocska". Ez nem igazán összehasonlítható a PS4 8 db általános magjával. A GPU valszeg most "csak" kb 5-10X erősebb a PS3 GPU-jához képest a régebbi generáció váltásonkénti 20X helyett.

Azonban a PS4 architekturája letisztult, egyszerű, minimális szűk keresztmetszetekkel. Valójában senki nem tudja, hogy mire képes, nem annyira pusztán számítások, hanem a grafikai minőség terén. A GPU-ba pl erős SW/HW alapú tesszelizáció optimalizálás van beépítve, ami ha jól működik olyan minőségű grafikát "okoz" mint a legcsúcsabb jelenlegi grafkarik, de sokkal alacsonyabb számítási igény mellett.

Lásd Deep down demo.
    (Remélem ez nem csak egy video volt, mint anno a KZ2;D )
  • zola2000
    8x1,6 meg tényleg gyengének hat, főleg ps3 cell után, de még akkor is, ha azt nézzük, hogy 8 éve volt 3x 3,2 x360, persze a fejlettebbek a mai cpuk emiatt ez biztos többet jelent, de ... asszem most már el lehet könyvelni, hogy ez az eddigi legkisebb léptékű generációváltás.
  • sanyicks
    adott összegért biztos hogy nem. adott összegért az amd mindig több teljesítményt ad.

Ezeknek a hulladékoknak a fejleszőinek meg fel kéne nőni oda hogy végre több szálon működjenek a programjaik, ha már a gpgpu túl magas is nekik.
  • huanito
    Én azt olvastam, hogy a PS4 és az XBOX ONE is 1.6 GHz-s procival fog rendelkezni. A BOX-nak 8 GB memóriája lesz a PS-nek csak 4 GB. Mivel mindkét procit az AMD fejlesztette,olyan nagy különbség nem lesz közöttük, mivel mind a kettö ugyanazt a 8 magos procit tartalmazza némi módosítással. Engem a Kinect jobban érdekel, mert csak egy optikai szenzort tartalmaz. Ezzel nem tudom, hogy hogyan lehet megvalósítani a 3d-s térlátást.
  • zola2000
    Az lehet, de a legtöbben 100 ezer forint alatti "buta" hdtvket veszünk, és max okosítjuk, egy plus képesség semmiképp sem hátrány, ha nem kell nem használod, ennyi.
  • cloud.strife
    Két éves Sony Bravia-mon már volt FB, Twitter, azon bármikor meg tudtam osztani hogy mit nézek, volt Skype is rajta, tévénézés közbe hívhattam bárkit, több mint négy éves Braviam-ban is volt digitális tuner, a kábeltévés előfizetői kártyámat már abba be tudtam dugni, hibátlanul működött, működik azóta is. Francnak se kell egy set-top-box.
    Játszani akarok.

Arról már ne is beszéljünk, hogy a mostani Bravia-mhoz meg ott az új szoftver, azon is nézhetem a Guide-ot, használhatom egérként, billentyűzetként, tudom hanggal vezérelni. Mi a csöcsnek egy +1 ilyen cucc?
    Játszani akarok.
  • narumon
    Ez általános benchmark. Nekem az a gondom, hogy jelenleg egy 3570K-m van 4.5Ghz-en muzsikálva. After Effects és Premiere esetén nem is tudom melyik AMD-t lehetne mellé tenni, de pl az FX-8350-es is lényegesen lassabb :(
  • Kornan
    Örülök, hogy végre kijön az új konzol. Mostanában a konzolra portolás visszahúzta a PC-s játékok grafikáját(Pl Far Cry 3). Az új konzolokkal legalább egy darabig nem lesz ilyen. Venni az biztos nem veszek, mert PC-n rengeteg ingyenes játék készül vagy van, amikkel elvagyok.
  • Kornan
    Huh én pont az ellenkezőjét tudtam. Itt van pl egy benchmark oldal, ahol ez látszik: http://www.cpubenchmark.net/cpu_value_available.html. Videokártyáknál detto az AMD a nagyobb teljesítményű ugyanazért a pénzért. Általánosságában mind két esetben igaz, hogy a konkurencia(Gforce, Intel) drágább de valamivel jobb termékeket ad, ha egy adott generációt vizsgálunk. Amúgy Intel processzorom van nekem is.
  • narumon
    "Talán ha valami közösségi felületet húzott volna a tv-re, pl megoszthatod, hogy mit nézel, együtt röhöghetsz Don Alejandrón a haveroddal, aki Kínában él, na az igen. Valami ilyen az előremutató lenne, egyesíteni a tv-t és a netet."

Ööö szerintem amit bemutattak az pont erről szólt.
  • NEXUS6
    "De pont ezért fuccsolt be vele majdnem. Mert ők azt állították, hogy médiára is jó de ezen jót derült mindenki. Egy hót buta médialejátszó már akkor sokkal többet tudott - csak a BD drive volt benne újdonság az meg nagyon sok embert hidegen hagyott."
    Hát erről van szó, szerinted ez a hanggal/mozgással vezérlés meddig lesz egyedi fícsör.

"Talán mert utóbbibóól nem nagyon van? Még most sem lehet értelmes Smart TV-t kapni és akkor ne is beszéljünk arról hány embernek van ilyen. Én pl nem tervezek még tévét cserélni mert nincs miért. Konzolt meg fogok venni, és ha már tud ilyet az egyik akkor nálam ez egy pluszként szerepel."
    Van azért.

"Miért? Tekintsd úgy hogy ez egy plusz szolgáltatás. Kapsz egy frankó játékkonzolt ami mellesleg még tud egy csomó mindent. (Főleg ugye ha USA-ról beszélünk ahol már induláskor lesz egy csomó olyan szolgáltatás ami amcsiknak jól jön)."
    Nézd, én a PS3 fícsörgazdagságának is örültem, de amit te is írsz, hogy egy gép ami mindenre jó, az valójában semmire sem jó. Amikor egy 10 e Ft-os occó DVD jáccó, vagy a tv-d simán felskálázta már a DVD-ket, meg lassan a kezdeti képességek is mind háttérbe szorultak, mert rájöttek arra, hogy aki konzolt vesz az játszani akar, akkor indult be igazán az üzlet a Sony-nál. A Wii pl először még talán DVD-t sem jáccott le, és eladásban mindenkit állva hagytak.

"Ezzel sem értek egyet. 35 vagyok, akkor én már nem is vehetek konzolt? (A baráti körömben szinte mindenkinek van és ők sem fiatalabbak)."
    Nézd inkább másik oldalról: nem csak neked, meg a baráti körödnek kell hogy teccen.
    És sajna most pontosan ugyan olyan spontán negatív marketing gyűrűzik az XBO körül, mint anno a PS3 körül. A XXI. szd második évtizedében valójában nem trendi tv-zni, nem így. Talán ha valami közösségi felületet húzott volna a tv-re, pl megoszthatod, hogy mit nézel, együtt röhöghetsz Don Alejandrón a haveroddal, aki Kínában él, na az igen. Valami ilyen az előremutató lenne, egyesíteni a tv-t és a netet. De ez az Ikszboksz! Kapcsolj a Natgeóra fícsör ma már édeskevés. Ugyan olyan avittos képesség, mint a gép kinézete.
  • narumon
    "A Sony a PS3 indításakor pontosan ezzel a startégiával próbálta eladni az gépet, hogy nem csak játékra való és majdnem befuccsolt vele. Jelenleg egy jobb tv már most többet tud, mint amire a PS3 képes média szolgáltatások terén."

De pont ezért fuccsolt be vele majdnem. Mert ők azt állították, hogy médiára is jó de ezen jót derült mindenki. Egy hót buta médialejátszó már akkor sokkal többet tudott - csak a BD drive volt benne újdonság az meg nagyon sok embert hidegen hagyott.

"Szal minek is egy csúcsszuper mozgással/hanggal vezérelhető kacatot ráakasztani egy csúcszuper mozgással/hanggal vezérelhető tv-re????"

Talán mert utóbbibóól nem nagyon van? Még most sem lehet értelmes Smart TV-t kapni és akkor ne is beszéljünk arról hány embernek van ilyen. Én pl nem tervezek még tévét cserélni mert nincs miért. Konzolt meg fogok venni, és ha már tud ilyet az egyik akkor nálam ez egy pluszként szerepel.

"Tartok tőle, hogy ha a M$ sürgősen nem változtat a filozófián, akkor ebből bukta lesz."

Miért? Tekintsd úgy hogy ez egy plusz szolgáltatás. Kapsz egy frankó játékkonzolt ami mellesleg még tud egy csomó mindent. (Főleg ugye ha USA-ról beszélünk ahol már induláskor lesz egy csomó olyan szolgáltatás ami amcsiknak jól jön).

"A konzol egy olcsó, ari könnyen kezelhető játékgép (lásd Wii, PS1, meg hasonlók), amit a gyerekeknek vesznek karácsonyra, nem pedig egy olyan szörny, amit ha a 6 éves kisgyerek a lábára ejt akkor 2 évig tart a rehabilitációja."

Ezzel sem értek egyet. 35 vagyok, akkor én már nem is vehetek konzolt? (A baráti körömben szinte mindenkinek van és ők sem fiatalabbak).
  • narumon
    "Mondjuk ezért szép ez a világ, mert ahány ember annyi ízlés, de az elég durva ha valakinek egy Zelda, vagy egy Xeno 1 Ft-ot sem ér."

Egyszerűen nem az én világom. Ennyi. Japán rajzfilmet is 1-2-t tudok megnézni vagyis ennyi ami tetszik. Rengetegen nézik most a mindenféle manga meg Hentai és társaikat - én nem tudom megnézni, nem az én világom. (Mondom ezt úgy hogy pl Ghost in the Shell itt figyel a polcomon - de talán ez van legközelebb az EU és USA feelinghez). Amiket meg sorozatban adnak ilyen rajzfilmeket azokat meg egyáltalán nem bírom megnézni.

"Az Ms az utolsó két évben alig adott ki exluzívokat, a Sony viszont igazi tűzijátékot rendez még ebben az évben is."

Hmm én elég sokat játszom de lemaradtam a tüzijátékról. Igaz mondom, ha ilyesmik szerepelnek a "tüzijátékban" leginkább (japán, manga, anime és hasonló hatású játékok) akkor az nálam biza nem tüzijáték. Így hirtelen nem is tudom van-e olyan játék amit irigylek PS3-ról.
  • narumon
    "csak nem mert leírták a tómszhárdveren hogy az amd "fagy és elég"? :D"

Ugyanmár! Egyszerűen csak azért mert adott összegért intel nagyobb teljesítményt ad. Ennyi. (Videózás, Premiere, AE, stb).
  • narumon
    "hát, aki szerint a fable jó, és nem adna egy forintot a zeldára ... igencsak érdekes álláspont, pl a fablenek 10 óra után vége, és a dungeonok olyanok, hogy pályatervezésről nem is halottak a készítők illetve, az nagyon gáz, hogy még fénycsík is világit merre kell menni egy teljesen lineáris dungeonban!"

Most ízlésről fogunk vitatkozni? Mert arról ugyebár nem lehet. A Fable3 valóban gyengébb volt ebből a szempontból a kettő viszont nagyon jó.

"hogy lehet játék közben virtuális feleséget tartani, meg a házak-boltok elé ki van téve egy tábla amivel meg lehet venni, de kb ennyivel tud többet"

Igen ez nekem pl nagyon tetszett benne. Egy dolgot basztak csak el, hogy kikapcsolt állapotban is szaporodik a pénzed, így mikor 1-2 napra otthagyod akkor visszajőve brutál fegyvert lehet venni. Sajnos ez egy nagy mínusz.
  • narumon
    "Azt ugye vágod hogy a tévézéshez kell venned egy KÜLÖN tuner egységet?"

Most is az van szinte mindenhol. Nem?

"Itt is ez megy. Külön dobozka amint váltasz a gép csak nyom a játékra egy pause-t és közben a tunered elkezd dolgozni. Micsoda újítás..."

Itt max az az újítás, hogy ha nem xboxozok akkor kikapcsolom. HA pár óra múlva folytatni akarom akkor megint bekapcs - betöltés stb. Az új xbox esetében ugye ez megszűnik. (lehibernálja a játékot mégis 1 mp múlva folytatható), és most ne kezdjünk el arról beszélni, hogy nem nagy kunszt pár óránként mondjuk betölteni megint - mert nem erről van szó.

"Szal a felhőben számolják a fizikát. Már látom a jövőt! Tankkal rárobbantok egy ház falára ami a szerverek túlterheltsége miatt csak 3 másodperc múlva fogja fel hogy odalőttek. :D Cseppet sem lesz illúzió romboló... ááá. Vagy a ragdollt fogja így számolni? Belősz a tömegbe elszáll a jónép és miután leesik átváltanak ragdollra a statikus modellekről. :D It's sooo funny."

Ezt most megint nem tudom miért nekem mondod. Amit írtam az áll a marketing anyagban. Valamit biztos kitaláltak máskülönben nem mondanák. Ha meg nem lesz használható semmire hát istenem így járt az MS. (Bár gondolom ott is valami ész mentén találták ki és nem azzal a céllal, hogy majd 3mp múlva legyen eredménye.)
  • NEXUS6
    Érdekes volt az az utóbbi években, ahogy a M$ sorra szabadult meg a 2nd party "belsős" fejlesztőcsapataitól. Eközben a Sony meg elkezdett ráerősíteni erre és ebben vitathatatlanul ők a legerősebbek.

A Sony a PS3 indításakor pontosan ezzel a startégiával próbálta eladni az gépet, hogy nem csak játékra való és majdnem befuccsolt vele. Jelenleg egy jobb tv már most többet tud, mint amire a PS3 képes média szolgáltatások terén. Szal minek is egy csúcsszuper mozgással/hanggal vezérelhető kacatot ráakasztani egy csúcszuper mozgással/hanggal vezérelhető tv-re????

Tartok tőle, hogy ha a M$ sürgősen nem változtat a filozófián, akkor ebből bukta lesz. A konzol egy olcsó, ari könnyen kezelhető játékgép (lásd Wii, PS1, meg hasonlók), amit a gyerekeknek vesznek karácsonyra, nem pedig egy olyan szörny, amit ha a 6 éves kisgyerek a lábára ejt akkor 2 évig tart a rehabilitációja.
  • sanyicks
    "Nem. Sőt semmilyen AMD-re nem tervezek váltani jelenleg. A PC nekem "munkaeszköz"."

csak nem mert leírták a tómszhárdveren hogy az amd "fagy és elég"? :D
  • sanyicks
    a külföldi szaklapok tele vannak azzal hogy "ahogy sejthető volt az új xbox is az amd APU-ját használja"...
  • ppista
    Az első Fable az nekem is tetszett, de az utána levők egyre mélyebbre süllyedtek, már-már "nekem kellemetlen az egész" kategóriába. Mondjuk ezért szép ez a világ, mert ahány ember annyi ízlés, de az elég durva ha valakinek egy Zelda, vagy egy Xeno 1 Ft-ot sem ér.
    Az Ms az utolsó két évben alig adott ki exluzívokat, a Sony viszont igazi tűzijátékot rendez még ebben az évben is.
  • zola2000
    hát, aki szerint a fable jó, és nem adna egy forintot a zeldára ... igencsak érdekes álláspont, pl a fablenek 10 óra után vége, és a dungeonok olyanok, hogy pályatervezésről nem is halottak a készítők illetve, az nagyon gáz, hogy még fénycsík is világit merre kell menni egy teljesen lineáris dungeonban! , esetleg annak lehet jobb a fable, aki nagyra értékeli, a sims játékmenetét, hogy lehet játék közben virtuális feleséget tartani, meg a házak-boltok elé ki van téve egy tábla amivel meg lehet venni, de kb ennyivel tud többet
  • Szefmester
    Azt ugye vágod hogy a tévézéshez kell venned egy KÜLÖN tuner egységet? Azaz végeredményben régi leosztásban van egy VHS készüléked meg van egy tévéd, nézed a filmet majd a távirányítóval váltasz tévére megnézed mi van ott, majd vissza.. na jó esetleg nyomsz egy pause gombot is a vhsnek.

Itt is ez megy. Külön dobozka amint váltasz a gép csak nyom a játékra egy pause-t és közben a tunered elkezd dolgozni. Micsoda újítás...

Szal a felhőben számolják a fizikát. Már látom a jövőt! Tankkal rárobbantok egy ház falára ami a szerverek túlterheltsége miatt csak 3 másodperc múlva fogja fel hogy odalőttek. :D Cseppet sem lesz illúzió romboló... ááá. Vagy a ragdollt fogja így számolni? Belősz a tömegbe elszáll a jónép és miután leesik átváltanak ragdollra a statikus modellekről. :D It's sooo funny.
  • narumon
    "Az új Xbox nagyon bejövős, azt jó lenne tudni, hogy 3d blu-ray-t lejátszik e?"

Szerintem igen, lévén, hogy a 4K BluRayt is támogatja.