1105
XBOX ONE - A Microsoft új generációs konzolja
-
bacaelit #463 Nem kell billentyűzet ha tudsz kontrollert játszani. Szerintem minden jól van úgy ahogy van. FPS hez is tökéletes. Egérrel jutott eszembe hogyha jobb, és könnyebb játszani vele, akkor pc-sek miért használnak aimbotot? Tapasztalom hogy egyesek még arra se veszik a fáradságot hogy azzal megtanuljanak játszani. Minden gyakorlás kérdése. -
#462 Minden bitonnyal fel fogja ismerni, a Ps3 és elvileg a X360 is felismeri. Dashboardon remekül müködik is (Ps3-ob tuti, azzal kipróbáltam), éppen csak a játékok 99%-a nem supportálja. Tanulj meg controllerrel fps-ezni szerintem.
Ha érdekel, keress rá gugliban, hogy melyik játék működik velük. -
#461 Amúgy meg azért kérdeztem mert pl egy FPS játékhoz jó lenne egeret használni mert az nekem kényelmesebb, kontrollerrel sincs bajom csak az bill+egér jobban fekszik nekem. -
#460 Nem értem miért oltasz be... :D :D Én csak megkérdeztem.
Amúgy meg egy hatalmas nagy hülyeséget írtál le. -
bacaelit #459 :D -
vg #458 Fel! Ez által egy fasza menő játékos lehetsz, mivel egérrel sokkal könnyebben, egyszerűbben, kihívás nélkül is sokkal nagyobb előnyre tehetsz szert mint a többi, ámde nyomi, kontrollerrel játszó ember. -
bacaelit #457 ??? Vicces... -
#456 Xone felfogja ismerni a billentyűzeteket/egereket? -
#455 -
#454 Ennyi.
Csak nem akartam 1033x is leírni, mikor újabb kérdést tesznek fel hogy:
"Mondjátok meg mivel szeretnék játszani?" - kérdést. -
#453 Az 50% biztos igaz, csak ott van az hogy nyers. Vagyis egyenlőre még nem kihozható teljesítményről beszélünk, 4-6 év múlva talán lesz itt-ott valami eltérés. Exclusive-oknál meg nem fogod látni, hiszen nem lehet majd őket összenézni.
Nem tudja eldönteni, mondtam vegyen valami mást, Game Stick-et vagy egy Android telót. -
#452 Kb. ennyi, melyik exkluzív(ek) vonzóbbak... -
#451 Szerintem hardverileg a PS4 kicsit erősebb (Nem 50%-al ahogy sokan állítják, szerintem max 10...), de konzoloknál ez nem igazán számít, azt vedd amire szimpatikusabbak az exkluzív címek. Nálam ez a One, másnak a PS4. -
#450 Egyiket se.
Game Stick-et vegyél. -
kidboy #449 Akkor most melyik a jobb? Eddig csak xbox-om volt... ONE vagy PS4? -
#448 Meg ugyanabban az EDGE cikkben ez is elhangzik:
"Xbox One does, however, boast superior performance to PS4 in other ways. “Let’s say you are using procedural generation or raytracing via parametric surfaces – that is, using a lot of memory writes and not much texturing or ALU – Xbox One will be likely be faster,” said one developer."
-
#447 Sehogy ... -
#446 Az érdekeln, hogy jön ki az 50% - mert pusztán a számokat nézve sem jön ki. HA PC szerűen RAW powert számolunk (akkor kiszámoltak alapján) 30-34% a különbség a PS4 javára. Jó lenne már tudni a pontos specifikációkat. -
#445 na jó feladom. -
#442 hát én beszarok az SG-n itt van darabokban...
Másik forrás ami még a nevét is adta a hírhez nem csak azt tudjuk hogy valaki mondott valamit.
"I’m not dismissing raw performance. I’m stating--as I have stated from the beginning--that the performance delta between the two platforms is not as great as the raw numbers lead the average consumer to believe," wrote Penello in a NeoGAF post. "There are things about our system architecture not fully understood, and there are things about theirs as well, that bring the two systems into balance."
-
#439 Olvastam ... de látni szeretném! -
#438 "One source even suggested that enforcing parity across consoles could become a political issue between platform holders, developers and publishers. They said that it could damage perceptions of a cross platform title, not to mention Xbox One, if the PS4 version shipped with an obviously superior resolution and framerate; better to “castrate” the PS4 version and release near-identical games to avoid ruffling any feathers."
Mai EDGE cikkből, ahol több dev is mondja az 50%os nyers erőt PS4 javára. Szomorú, de ez várható volt. Viszont first partyk nagyon csúnyán oda fognak pirítani PSen -
#437 Ámen srácok igazatok van :) én is várok 1-2 évet amíg olcsóbbak lesznek a most megjelenő játékok és utólag pótolok nem 15 ezerér veszem darabját :) Witcher 3 , Quantum Break fog hiányozni addig de a Destiny gépen , Titanfall 360on kárpótol :DDD -
#436 Ennyi.
Engem igazából egyik konzolnál sem hozott annyira lázba a felhozatalával,viszont mivel eddig is box volt valamint haverok is azt vesznek így megint box lesz.
Fifa nekem nagyon jól jön hogy letöltve jár majd mivel az fog legtöbbet forogni a gépben,kontroller,design jobban bejön a boxnál illetve várom a forza horizon 2 t.
-
#435 Én nem látom ennyire drasztikusan a két konzol különbségét. Mindegyik a maga módján jó.v
MS "fan" ként mondom mindezt. pl. design-ra ONE nekem jobban bejön.
Ennek ellenére PS4 lesz most a konzol, majd a ONE. Sajos HALO , FORZA, FIFA, RISE engem annyira nem érdekel ... másik oldalon vannak olyan címek ami nekem kell (The Order: 1886).
Fikázni? Kinek a fasza nagyobb? Na ja ... de ki használja jobban?!! -
#434 Most nem azért de ha jobb lenne meg többet adna az ms konzolja mint a ps akkor mi lenne a büszke ps fanboyokkal akik az elit réteghez tartoznak mert playsationt vesznek?Nem tudnénak mibe belekötni
Ezek a dolgok szükséges rosszak hogy meglegyen az egyensúly az univerzumban.
Összeomlana az internet,nem lenne mibe belekötni minden hírnél.
Jó ez így teljesen.
Aki a művelt,felsőbb osztályba tartozik az megveszi a pst,akinek meg jó a gyenge,már most elavult,vhs designú szarkupac az mstől mint pl én is,annak jó lesz a drágább ms konzol.
-
#433 Ezek miatt lenne jó valami összehasonlító játék - gameplay - teszt. -
#432 RROD? Meg a kis 1 dolláros pöcök aminek a hiánya miatt ha mozgatod a konzolt összekaristolja a lemezt a gép? :D -
bacaelit #431 Persze mert sokan azt gondolják akik a számokat nézik, hogy a MS nem tud konzolt összerakni! Azt hiszik akik a hardveres és szoftveres részét összeállítják azok ATOM hülyék!
Mindkét konzol jó lesz! nem lesz egyforma, de mindkettő használható lesz! :) -
#430 Várj, nem ugyanarról van szó, te egy hardver specifikációt szeretnál tudni, gondolom.
én azt állítottam csak hgy LÉNYEGTELEN. Mert mindent a szoftver jelenti. -
#429 Oké de ahhoz nem kellenek játékok. Végülis az Xbox Custom Jaguar prociját már ismertette az MS. Pont azért lennék kíváncsi, hogy a Sony is úgy körbepakolta-e mint az MS, vagy csak símán berakták úgy ahogy az AMD gyártja és csókolom. Erről azért hamarabb kéne infonak lennie mint a játékokról. -
#428 "Lehet erről tudni már biztosat?"
Biztosat nem, a biztos az lesz ha futó létező játékok lesznek, beszélni, fröcsögni lehet elméletekről.
A bizonyítás a lényeg! Mivel bizonyítanak majd hogy az ő hardverük az igazi, namármost ez lesz majd a SZOFTVER, de azok még nincsenek. -
#427 Újabb érdekes info; MS nyilatkozott, hogy akik azt hiszik, hogy a PS4 gyorsabb azok csak a puszta számokat nézik - elfelejtik az xbox speciális célhardvereit.
Ezek szerint a PS4-ben síma Jaguar procik lesznek? Lehet erről tudni már biztosat? -
#426 valakinek feltűnt már hogy 576 oldalán december másodikára van kiírva a konzol ? :) -
#425 Nagy kár, hogy legelőszőr is pont ezeket írtam, -
#424 Bezony. Pont úgy, ahogy neked sem. Így ellenben utánanéztél a hangoskodva csapkodás helyett, és ez volt a lényeg.
Szöval mostmár legalább némi segglehellettel folytathatod innen :) -
#423 Nagy kár, hogy legelőszőr is pont ezeket írtam, de hát akkor még bele kellet kötni mert fingod sem volt róla. :( -
bacaelit #422 Jó jó te okos vagy! Te tudod, hogy Tv-n lehet tv-t nézni. Biztos vannak degeneráltak is akik ezt nem tudják. Na azoknak raktak bele ilyen funkciót!
Engem nem zavar az ára. Úgy is megveszem. Nem tudok mit csinálni. Nem lenne benne ez a tv-s funkció akkor se lenne olcsóbb. Én ezen a dolgon nem tudok kiakadni. -
#421 Hát igen a TV-t nézni csak akkor lehet ha előtted van a TV. -
#420 Tvt akarok nézni tvt veszek nem 500 dodoért ekszbokszot :D