XBOX ONE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Amirõl tudok errõl a listáról, az a Forza5, Ryse, Kinect akármi, talán a fifa, Dead Rising 3, talán a CoD kutyás egy hétig...
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
De ne örülj! Itthon nem fog menni a live a launch idején ergo a konzol is használhatatlan lesz...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Forza 5 és még?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Adversus solem ne loquitor
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Olyan boxot akarok, ahol a játékosok semmilyen módon ne tudjanak csalni! Se így Se úgy! Mondom harckelnek boxon is Multiba is, és ezt mind a feltörések miatt kezdik!
Más játékosok meg azért rágják a körmüket mert pc-t csinálnak a boxból aztán veretik a csalást! Ezért mondtam azt hogy semmilyen módon ne lehessen feltörni!
Ilyet sem mondott senki. Az a baj, hogy egy szûk csövön keresztül látod a világot. Nem is próbálom meg értelmesen elmagyarázni az álláspontomat. Egyébként most vettem 6 darab használt játékot, ebbõl pontosan annyit pénzt láttak a készítõk mint a warezos példányokból. Nem vagyok csóró, de vannak csóró emberek akik kétszer annyit dolgoznak mint a gazdagok. Itthon nem arról szól az élet, hogy keményen dolgozol és jutsz valamire. Örülj neki, hogy megveheted ne másokat szekálj.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Kiemelt mondatom, nem kimondottan neked szolt. Minden olyan embernek szánom aki azt magában látja!
Eldöntöttem, hogy én akár, hogy is tisztességes ember maradok. Az a fajta ember vagyok, aki próbál más hibáiból tanulni! Nem dohányzok, nem alkoholizálom, úgyhogy nekem ilyen dolgokra nem úszik el a pénzem, és marad Xbox játékokra! Nem kell háborogni, nektek most ezen.
Akinek nem inge nem veszi magára! Én nem úgy gondolkodom mint egy két ember közületek. Ha már ez a Geci MS ilyen gazdag akkor majd meglopom, nekik úgyse számít! Ez a fajta piszkos cigány mentalitás! Ha így gondolkodsz csak gratulálni tudok, ez a te bizonyítványod!
Biztos van egy két ember aki most nagyon mérges rám, mert ezt le mertem írni. Ott az xbox mellet a hamutartója, és az elnyomott cigicsikkeknek az árát nem látja!
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Ez az én véleményem!
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Ez nem a kivárásról, meg "én megmondtam"-ról szól. Valamit prezentáltak, ami szar volt. Ha úgy marad, meg sem fordul a fejemben, hogy megvegyem. Érted?!?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
De a hardcore játékosokkal viszont KIBASZTAK a microsoft-ék, Cliff már el is magyarázta hogy miért, és igaza van.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Nagy fenét. Nem felejtették el, pont fordítva, mindenki azt mondja mekkora gecik, hogy összevissza variálnak, meg hogy megfutamodnak stb.
Nem isteníti senki.
Ha engem valaki leüt az utcán elveszi pénzem, telóm, értéktárgyaimat, utána visszajön és azt mondja: "Bocsi! Tessék itt a pénzed, telód. De azért figyelhetnél jobban, hogy ne tudjalak legközelebb leütni." Ettõl még beverem a képét...
"Jelenleg a 429 angol fontba kerülõ XBOX One Console Day One Edition az Amazon UK második legnagyobb számban elõrendelt terméke, melyet csak a PS3-exkluzív játék, a The Last of Us elõz meg. A PlayStation 4 elõrendelések száma jelenleg a harmadik helyre rangsorolja a Sony konzolját."
Vajon kit izgat mit mennyien hol rendeltek elõ?
Én ha valami érdekel ugyis megveszem, faszomat izgatja hogy ki hányadik az eladási listán, sõtt a legtöbbet a friss magyar fehér kenyérbõl adnak el.
Next PC upgrade: 2022
Én csak azt mondtam itélet elõtt várjuk meg mire mindegyik megjelenik és elkezdik tesztelni õket a mindenapi használatban.
Sony-ról is E3-on derült ki hogy kell elõfizetni a multihoz, vagyis valszeg sok fejlemény lesz még évvégéig.
Meg fõleg mikor a kinect bemutató volt és még nem is volt E3, Mindjárt hõbölgés volt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
XBOX Live Gamertag:Waczkor
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
My streams: https://beam.pro/oriic
Én mondtam hogy EZ LESZ.