XBOX ONE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Ryse. Na ez nem ugrott be. De eddig úgy néz ki, hogy jobb exkluzívjai vannak most a boxnak, mint a Sonynak. Bár ez számomra igazából akkor derül ki, amikor kijön az elsõ Naughty Dog és Quantic Dream játék next genre. 😞

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ezt a listát akartam én is linkelni, de ezek nem exkluzívak, úgyhogy inkább nem tettem.
Amirõl tudok errõl a listáról, az a Forza5, Ryse, Kinect akármi, talán a fifa, Dead Rising 3, talán a CoD kutyás egy hétig...

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Zsoltika 007
EZEK

De ne örülj! Itthon nem fog menni a live a launch idején ergo a konzol is használhatatlan lesz...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

AnuluWork
Mely játékok jönnek ki biztosan exkluzívként az XBOX ONE megjelenésekor?

Forza 5 és még?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Törölt felhasználó
Eza változás vajon milyen hatással lesz a GFWL-os játékainkra, és azok achievementjeire?
Moby
Még szerencse. Máskülönben gyorsan kiderülne, hogy RSA titkosított kapcsolatnál mégsem egészen úgy megy, hogy bökök a végére egy pécét, és az meg majd szimulál 😊

Adversus solem ne loquitor

narumon
Már azóta bejelentette az MS, hogy nem kell állandó netkapcsolat a boxnak.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

az állandó netkapcsolatot is simán ki lehet játtszani, mondjuk összekötöd egy pc-vel ami szimulálja a boxnak egy programmal a kapcsolatot.. nincs tuti védelem semmire, nem volt ,nem is lesz.. neheziteni lehet max a warezosok dolgát.

Shan
Én egyetértek, de azé' kérek engedélyt inni...
Befejeztem, mehetnek a gép elõtt a -_-"" pofák 😄 Sajnálom akit megbántottam, és ezáltal csórónak érzi magát!

Nem szûk látókörû vagyok, hanem máshogy látom. Ha én csinálnék boxot, azt atom biztosra, és feltörhetetlenné próbálnám tenni! Tudom ez azt jelentené, no warez. Szerintem ezek az állandó netkapcsolattal is biztosabbá akarták tenni!

Nézd nem az volta a szándékom, hogy itt sértegessem az embereket!

Olyan boxot akarok, ahol a játékosok semmilyen módon ne tudjanak csalni! Se így Se úgy! Mondom harckelnek boxon is Multiba is, és ezt mind a feltörések miatt kezdik!

Más játékosok meg azért rágják a körmüket mert pc-t csinálnak a boxból aztán veretik a csalást! Ezért mondtam azt hogy semmilyen módon ne lehessen feltörni!

" Ha már ez a Geci MS ilyen gazdag akkor majd meglopom, nekik úgyse számít"

Ilyet sem mondott senki. Az a baj, hogy egy szûk csövön keresztül látod a világot. Nem is próbálom meg értelmesen elmagyarázni az álláspontomat. Egyébként most vettem 6 darab használt játékot, ebbõl pontosan annyit pénzt láttak a készítõk mint a warezos példányokból. Nem vagyok csóró, de vannak csóró emberek akik kétszer annyit dolgoznak mint a gazdagok. Itthon nem arról szól az élet, hogy keményen dolgozol és jutsz valamire. Örülj neki, hogy megveheted ne másokat szekálj.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Nem személyeskedni akartam, látom magadra vetted, sajnálom!
Kiemelt mondatom, nem kimondottan neked szolt. Minden olyan embernek szánom aki azt magában látja!

Én meg azt a piszkos cigányt utálom aki kirabolja a szomszédját!
Eldöntöttem, hogy én akár, hogy is tisztességes ember maradok. Az a fajta ember vagyok, aki próbál más hibáiból tanulni! Nem dohányzok, nem alkoholizálom, úgyhogy nekem ilyen dolgokra nem úszik el a pénzem, és marad Xbox játékokra! Nem kell háborogni, nektek most ezen.
Akinek nem inge nem veszi magára! Én nem úgy gondolkodom mint egy két ember közületek. Ha már ez a Geci MS ilyen gazdag akkor majd meglopom, nekik úgyse számít! Ez a fajta piszkos cigány mentalitás! Ha így gondolkodsz csak gratulálni tudok, ez a te bizonyítványod!

Biztos van egy két ember aki most nagyon mérges rám, mert ezt le mertem írni. Ott az xbox mellet a hamutartója, és az elnyomott cigicsikkeknek az árát nem látja!

Master91
ÉS BÁRMIT warezolok :3
Master91
"Csóró vagy, szar dolog, húzz el melózni"

Talán te valami újgazdag pöts vagy?
Én a Politikusakat utálom akik kirabolják a Magyar népet. Jó neked, hogy ez a legnagyobb gondod, lennék a helyedben.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Látod. Én miattam nyugodtan ellenõrizze, én nem fogok hozzányúlni, módosítgatni, meg warezolni! Multiba is volt hogy , sikeresen hackelni tudtak! Én ezért azt mondom ellenõrizzenek, ha nincs vaj a füled mögött, nem találnak semmit! Csóró vagy, szar dolog húzz el melózni! Utálom a warezosokat!

Ez az én véleményem!

Master91
Ha ki adok egy dobozé 100++ ezret nekem ne ellenõrizze senki...
Vajon elgondolkozott valaki azon, hogy miért akartak az elején állandó netkapcsolatot? Van valakinek tippje? Én nem bánnám azt se, ha folyamatosan próbálják ellenõrizni a boxomat, hogy nincs e pl. módosítva!

Én olyan konzolt akarok amit nem tudnak törni. Amin nem warezolnak! Tiszta konzolt akarok. Mindenki legyen egyenlõ! Nem érdekel kinek van pénze vagy kinek nem.

jackoneill90
a nevet is megváltoztathatnák logikusabbra.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Öregem... ha mindenki befogta volna a pofáját és csak csendben "kivár", akkor az MS azt hiszi jót csinál, és mindenki benyalja a baromságait. Nem tett volna ilyen drasztikus lépéseket a vásárlók érdekében.
Ez nem a kivárásról, meg "én megmondtam"-ról szól. Valamit prezentáltak, ami szar volt. Ha úgy marad, meg sem fordul a fejemben, hogy megvegyem. Érted?!?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Árcsökkentés 2014-ben?

Kénytelenek lesznek...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

kill3r21
álszent gyökerek
DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Nem veszem! Engem se érdekel.Ha konzolról van szó engem egy dolog izgat törik majd vagy sem! Ha igen lesz mindkettõ ha nem akkor így jártam!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Sok faszkalap, akik onnan esznek most ahová nemrég szartak, erre mit is mondjak? 😊

De a hardcore játékosokkal viszont KIBASZTAK a microsoft-ék, Cliff már el is magyarázta hogy miért, és igaza van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

frango
Elég sok helyen azt látom, hogy:" Végre megjött az eszük" meg "Mondom is le a ps4 elõrendelésem.". Ja meg most már olyanokat is olvasok, hogy igazából a XO hardvere nem is gyengébb a PS4-nél. Ezektõl a hírektõl hirtelen erõsebb lett a hardver is...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

DarkSector
No.
Nagy fenét. Nem felejtették el, pont fordítva, mindenki azt mondja mekkora gecik, hogy összevissza variálnak, meg hogy megfutamodnak stb.

Nem isteníti senki.

frango
Csak nekem most ez az egész érthetetlen. Most nagyon sok helyen ez az egész úgy van beállítva, mintha az ms lenne a jótét lélek. Már mindenki elfelejtette mivel etették a játékosokat?
Ha engem valaki leüt az utcán elveszi pénzem, telóm, értéktárgyaimat, utána visszajön és azt mondja: "Bocsi! Tessék itt a pénzed, telód. De azért figyelhetnél jobban, hogy ne tudjalak legközelebb leütni." Ettõl még beverem a képét...

DarkSector
Ezt Grebber ne vedd magadra, de a cikkel kapcsolatban:

"Jelenleg a 429 angol fontba kerülõ XBOX One Console Day One Edition az Amazon UK második legnagyobb számban elõrendelt terméke, melyet csak a PS3-exkluzív játék, a The Last of Us elõz meg. A PlayStation 4 elõrendelések száma jelenleg a harmadik helyre rangsorolja a Sony konzolját."

Vajon kit izgat mit mennyien hol rendeltek elõ?
Én ha valami érdekel ugyis megveszem, faszomat izgatja hogy ki hányadik az eladási listán, sõtt a legtöbbet a friss magyar fehér kenyérbõl adnak el.

grebber
DarkSector
Persze 1-2 dolog nem volt szimpi, de csak EGY RÉSZE volt a helyén, de nagy ökörsgek is voltak.
Én csak azt mondtam itélet elõtt várjuk meg mire mindegyik megjelenik és elkezdik tesztelni õket a mindenapi használatban.

Sony-ról is E3-on derült ki hogy kell elõfizetni a multihoz, vagyis valszeg sok fejlemény lesz még évvégéig.

frango
Nem véletlen volt a hõbörgés. Érdekes sonyt nem nagyon szidta senki...

DarkSector
Persze , pont ezért kaptam másoktól a lebaszást, még próbáld bemagyarázni hogy én mit mondtam és mit nem.

DarkSector
Mentek a hirek, ment a fikázás....ez elhamarkodott volt.

Meg fõleg mikor a kinect bemutató volt és még nem is volt E3, Mindjárt hõbölgés volt.

Narxis
Nem mondtál te semmit.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kandurex
ja, és, ha nem lenne konkurencia, szó szerint le is tolták volna, jó mélyen a gyomorba!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
de simán lenyomták volna a szart a torkon, ha nincs ekkora visszhangja...ez nem ítélkezés elhamarkodottan!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mr Manson
ha még LIVE is lesz itthon akkor marad a ONE ... és lemondom PS4-et.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Waczkor
Rémlik is valami hogy te megmondtad hogy meg fogod mondani hogy te megmondtad és újra megmondod<#vigyor2>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

akyyy
én újra megmondom hogy megmondtam hogy meg fogom mondani hogy én megmondtam

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DarkSector
Én a legelején megmondtam hogy senki ne ítélkezzen, elhamarkodottan. 😊

Anubys
Nézd, kiszedték belõle, ami miatt szar volt. Innentõl egyenlõ esélyei vannak a ps4 ellen. Kivéve az árat. Nekem sem a ps4, sem a one nem lesz instant buy, még current genben is van egy rakás játék, amit végig akarok tolni. Adiggra meglátjuk a kínálatot illetve a szokásos típushibákat is. Eddig ps4-re kemény 0 játék érdekel, erre kettõ, szóval nincs értelme még dönteni.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

orichalcos
Már hivatalos:

Ide is:

Xbox ONE - Pálfordulás

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Igen és most jön a sok fikázó hogy mégis megvenné a szar microsoft gépet.

Én mondtam hogy EZ LESZ.

Anubys
Rájöttek, hogy a ps4 megenné a one-t... 😊

Így már begondolkodom rajta a Killer meg a Dead Rising 3 miatt...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx