XBOX ONE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

"A Live sosem lesz ilyen..."

Ne is legyen, fényévekkel jobb maga a szolgáltatás.
A ps+ egy kiváló dolog, de ettõl még nem lesz jobb a psn

Mr Manson
pontosítva ... igen, teljesen jogos.

PONT NEM olyan, mint a Live. Az szart sem ér, lehúzás. A PS+ viszont olyan, hogy egy hülye az, aki nem fizet rá elõ. 10 ezer forintért csak az elmúlt hónapokban olyan játékokat kaptál, mint a Far Cry 3, a Remember Me, a Mafia 2, a Max Payne 3, a Mass Effect 3, a NFS: Underground, a Spec Ops: The Line, a Demon\'s Souls stb.

A Live sosem lesz ilyen...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Mr Manson
Kb olyan mint a LIVE az se sokat ér ... ilyen 10 éves játékkal bökik ki a szemünket. Most lesz egy HALO3 , amit már mindenki oda vissza játszott.
Mind a kettõ "luxus". (pár ps+ sokkal komolyabb játékok vannak mosteni genhez)

Az elõfizetések most a hálózatról, DVR-rõl, feltöltésrõl megosztásról szólnak mind a két esetben ...

Jó dolog a ps+ jelenleg, de kizártnak tartom, hogy az elsõ idõkben 2-3 ps4-es játékot adjanak. Esetleg olyanokat mint a kiherélt driveclub, fizethetsz, hogy letöltsd a teljes verziót.
A ps3, vita játékokkal meg szart se érnék, ha nincs gépem hozzá.

Én One-t veszek. Amúgy csak és kizárólag az Exkluzívok miatt érdemes egyiket vagy másikat választani. Mivel engem nagyon nem érdekelnek ezen játékok, teljesen mindegy melyiket választanám. Ha vásárláskor csalódok benne, akkor meg veszek PS4 et! :D

Mr Manson
PS4 mellett döntöttem én is. ( Killzone, The Order, és BF4 nagyobb számú elõrendelése miatt)
ONE-t majd ha lesz itthon pár év múlva akkor veszek.

Én is dilemmáztam egy ideig, azonban a Microsoft pökhendi magatartása és tervezett intézkedései/megszorításai az Xbox ONE-ra meggyõztek arról, hogy PS4-et vegyek.

Továbbá, a PS Plus-elõfizetés önmagában elég a döntéshez. Egyetlen játék áráért kapsz minden hónapban 2-3, egy-két hónapja megjelent játékot, tök ingyen. Azaz, gyakorlatilag egy játék árából egy teljes évig ingyen játszhatsz.

Míg ott a Games With Gold a Microsofttól, 6-7 éves, szarabbnál szarabb játékokat adnak, ráadásul nem is lesz elérhetõ Xbox One-ra.

Az exkluzívok megint a PS mellett szólnak. Engem se a Halo, se a Forza nem érdekel, Gears nélkül meg ki fogom bírni.

A hardver ereje szintén a PS mellett szól.

Az, hogy jól döntöttünk vagy nem, idõvel eldõl majd. Sajnálom az Xboxot, mert nagy rajongója vagyok, de ez a harc most úgy néz ki, hogy a Sony javára dõl el.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Értem,köszi:)
Mr Manson
Nézzük hivtalason a magyar profilok, hálózat és bolt miatt:
PS4: december 13.
XBOX ONE: NA

Szinte egy idõben PS4-el sõt még elöbb is.
Hát nem tudom mi lesz,melyiket rendeljem meg.Mondjuk még van idõm eldönteni de akkor is nehéz lesz:/

Válaszokat köszönöm.
Mr Manson
Jogos.
Amugy MS is böffenthetne valamit mikor hajlandóak itthon valamit csinálni.
Nem mernék belevágni ennyi pénzért egy "szürke" dobozért.

TDC Geronimo
hivatalos gari, magyar acc/store stb attól még nem lesz.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Aztán marhára érdekel mikortól lesz hivatalosan, ha nov.22-én már játszok vele :-D

TDC Geronimo
Hivatalosan csak jövõre valamikor

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szar a link, akkor így :-D
http://www.konzolokszervize.hu/microsoft-xboxone-xone-gepek-packok-csomagok-bundle-lista-akcios-ujdonsag-uj-elorendelheto

Mikor lesz kapható az Xone?
PS-t állítólag dec.közepén,erre most sokkal többet kellene várni?
http://www.youtube.com/v/vpv7iroRGU4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Mr Manson
Már rég beszéltek errõl a BF4 során. Nem zárkóztnak el ... sõt.
Bár engem ez nem érdekel.

AnuluWork
Kérdés, hogy a Sony hogy áll majd a dologhoz ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Jó,elnézést csak rengeteg pénzt beletoltam fõleg az utóbbi években Pc-be és egy olcsó konzollal most elvagyok simán:/
Azért elég necces:D
Na lépek GTA5-zni,mert megtehetem;)
Mint mondtam nem monitoron használom a gépet, hanem egy nagy TVn, és köszönöm nincs vezeték se, már pár éve feltalálták a vezetéknélküli dolgokat. De tényleg nem kell jobban bele menni. :D

De egy basz..t nagy gépezet se kell a szobába monitorral.Tele kábelekkel és Winfos,de nem megyek jobban bele mert erre van topik külön sry
Mr Manson
"Van nekünk ez a koncepciónk, miszerint amikor PC-n játszol, akkor elõredõlsz. Egy Xbox játéknál pedig inkább hátradõlsz. Csak lazítasz és szórakozol" - Major Nelson

..konzol.

Már bocs de akik ezt mondják mindig, azokra furcsán nézek. Nekem PC van, és köszönöm elvagyok a kanapén fekve játszva, billel és egérrel, TVn vagy PJon tolva. Ehez nem kell

Nekem tegnap jött meg plazma és xbox is.Hát nagyon durva így 10 vagy több idõ PC-s korszak után:)Kicsit se hiányzik Bill,egér de nem zárkóznék el semmi plussz dologtól.
Megvenném és néha használnám FPS-hez
DarkSector
Neked ez jó hír akkor:

"Xbox One - jöhet az egér és billentyûzet támogatás
Egér és billentyûzet támogatás érkezhet az Xbox One-hoz, legalábbis a Microsoft erre a megoldásra is nyitott."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor
Lehetõséget igazán meg lehetne adni azoknak akiknek nem megy a kontroller.Amúgy meg nem kell görnyedni,ölbe veszel egy fa lapot,vagy laptop tartót és máris ugyanúgy a fotelban tolod.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Érdekes, én eddig PC-s voltam, de most áttérek konzolra, amit plazmatévé elõtt, fotelben vagy ágyban fekve akarok játszani. Nem hiányzik a monitoros görnyedés, meg fél méterrõl pixelvadászat.
Szerintem a konzol nappaliba való nagy tévére, nagy távolságból, kontrollerrel.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Waczkor
Azért ez geci jó lenne és akkor minden játékon belül kiválasztható lenne hogy egér bill kombósok egymás ellen tolják,meg maradna a kontrolleresek tábora.

FPS ekhez nagyon jó lenne,bfhez codhoz fõleg.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

bakkerman
Az Xbox Live egyik vezetõje, Larry 'Major Nelson' Hryb egy interjúban mesélt arról, hogy a Microsoft nem zárkózik el az elõl, hogy az Xbox One a jövõben egeret és billentyûzetet is támogasson. Hryb szerint a cég szeretné, ha a fejlesztõk azt csinálhatnának, amit csak akarnak és elmondta: "Ha ez olyasmi, amit szeretnének, akkor mi támogatni fogjuk õket. Természetesen van erre lehetõség, de jelenleg nincs bejelenteni valónk".

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nemfelejtõ memóriatechnológiák a mérlegen? :D

Mr Manson
tudja valaki pontosan mire szolgált a 8GB flash memória ONE esetén?

Mivel itt Pc-n való játékról beszélek, és ha rájöttél volna ott is inkább a multira gondoltam, akkor azt kell mondjam nem tartozom egyik táborba se! :D

Persze ha játszanék, akkor inkább a Mazochisták táborát gyarapítanám, mivel degenerált nem vagyok hogy csalást használjak az egér helyett! :D
Szóval élvezném azt mikor jön a Vérpistike, és töménytelen mennyiségbe osztja a fejest mindenen keresztül :D

Na de már nagyon eltértem itt a Box-tól :S Szóval: boxon ne legyen egér, Pc-n meg hack ne legyen multiba :D

Off

Valaki tud már új infókat a One-ról? Vagy a megjelenési dátum óta semmi hír?

JaSoN HuNTeR
Te milyen egyénnek tartod magad?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Persze. A csalok azok nem könnyítik a játékot, csak maguknak :D Hisz az egeret se kell megfogniuk :DDDD

Pc-n egér helyett csalást vesznek, mert nem tudnak egérrel játszani, Boxhoz meg egeret akarnak használni, mert nem tudnak kontrollerrel játszani!

Ördögi ...

Minden jó ahogy van! Pc-n maradnak a degeneráltak, és a Mazochista hajlamú egyének!

OFF

Renjike
a csalók használnak aimbotot , nem azok akik a játékot akarják könnyíteni :D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Nem kell billentyûzet ha tudsz kontrollert játszani. Szerintem minden jól van úgy ahogy van. FPS hez is tökéletes. Egérrel jutott eszembe hogyha jobb, és könnyebb játszani vele, akkor pc-sek miért használnak aimbotot? Tapasztalom hogy egyesek még arra se veszik a fáradságot hogy azzal megtanuljanak játszani. Minden gyakorlás kérdése.

Anubys
Minden bitonnyal fel fogja ismerni, a Ps3 és elvileg a X360 is felismeri. Dashboardon remekül müködik is (Ps3-ob tuti, azzal kipróbáltam), éppen csak a játékok 99%-a nem supportálja. Tanulj meg controllerrel fps-ezni szerintem.
Ha érdekel, keress rá gugliban, hogy melyik játék mûködik velük.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

JaSoN HuNTeR
Amúgy meg azért kérdeztem mert pl egy FPS játékhoz jó lenne egeret használni mert az nekem kényelmesebb, kontrollerrel sincs bajom csak az bill+egér jobban fekszik nekem.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Nem értem miért oltasz be... :D :D Én csak megkérdeztem.
Amúgy meg egy hatalmas nagy hülyeséget írtál le.

:D

Fel! Ez által egy fasza menõ játékos lehetsz, mivel egérrel sokkal könnyebben, egyszerûbben, kihívás nélkül is sokkal nagyobb elõnyre tehetsz szert mint a többi, ámde nyomi, kontrollerrel játszó ember.
??? Vicces...

JaSoN HuNTeR
Xone felfogja ismerni a billentyûzeteket/egereket?

Mr Manson
<#worship>

DarkSector
Ennyi.
Csak nem akartam 1033x is leírni, mikor újabb kérdést tesznek fel hogy:

"Mondjátok meg mivel szeretnék játszani?" - kérdést.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"