XBOX ONE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ne is legyen, fényévekkel jobb maga a szolgáltatás.
A ps+ egy kiváló dolog, de ettõl még nem lesz jobb a psn
A Live sosem lesz ilyen...
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Mind a kettõ "luxus". (pár ps+ sokkal komolyabb játékok vannak mosteni genhez)
Az elõfizetések most a hálózatról, DVR-rõl, feltöltésrõl megosztásról szólnak mind a két esetben ...
A ps3, vita játékokkal meg szart se érnék, ha nincs gépem hozzá.
ONE-t majd ha lesz itthon pár év múlva akkor veszek.
Továbbá, a PS Plus-elõfizetés önmagában elég a döntéshez. Egyetlen játék áráért kapsz minden hónapban 2-3, egy-két hónapja megjelent játékot, tök ingyen. Azaz, gyakorlatilag egy játék árából egy teljes évig ingyen játszhatsz.
Míg ott a Games With Gold a Microsofttól, 6-7 éves, szarabbnál szarabb játékokat adnak, ráadásul nem is lesz elérhetõ Xbox One-ra.
Az exkluzívok megint a PS mellett szólnak. Engem se a Halo, se a Forza nem érdekel, Gears nélkül meg ki fogom bírni.
A hardver ereje szintén a PS mellett szól.
Az, hogy jól döntöttünk vagy nem, idõvel eldõl majd. Sajnálom az Xboxot, mert nagy rajongója vagyok, de ez a harc most úgy néz ki, hogy a Sony javára dõl el.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PS4: december 13.
XBOX ONE: NA
Hát nem tudom mi lesz,melyiket rendeljem meg.Mondjuk még van idõm eldönteni de akkor is nehéz lesz:/
Válaszokat köszönöm.
Amugy MS is böffenthetne valamit mikor hajlandóak itthon valamit csinálni.
Nem mernék belevágni ennyi pénzért egy "szürke" dobozért.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
http://www.konzolokszervize.hu/microsoft-xboxone-xone-gepek-packok-csomagok-bundle-lista-akcios-ujdonsag-uj-elorendelheto
PS-t állítólag dec.közepén,erre most sokkal többet kellene várni?
Bár engem ez nem érdekel.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Azért elég necces:D
Na lépek GTA5-zni,mert megtehetem;)
Megvenném és néha használnám FPS-hez
"Xbox One - jöhet az egér és billentyûzet támogatás
Egér és billentyûzet támogatás érkezhet az Xbox One-hoz, legalábbis a Microsoft erre a megoldásra is nyitott."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Szerintem a konzol nappaliba való nagy tévére, nagy távolságból, kontrollerrel.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
FPS ekhez nagyon jó lenne,bfhez codhoz fõleg.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Persze ha játszanék, akkor inkább a Mazochisták táborát gyarapítanám, mivel degenerált nem vagyok hogy csalást használjak az egér helyett! :D
Szóval élvezném azt mikor jön a Vérpistike, és töménytelen mennyiségbe osztja a fejest mindenen keresztül :D
Na de már nagyon eltértem itt a Box-tól :S Szóval: boxon ne legyen egér, Pc-n meg hack ne legyen multiba :D
Off
Valaki tud már új infókat a One-ról? Vagy a megjelenési dátum óta semmi hír?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Pc-n egér helyett csalást vesznek, mert nem tudnak egérrel játszani, Boxhoz meg egeret akarnak használni, mert nem tudnak kontrollerrel játszani!
Ördögi ...
Minden jó ahogy van! Pc-n maradnak a degeneráltak, és a Mazochista hajlamú egyének!
OFF
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ha érdekel, keress rá gugliban, hogy melyik játék mûködik velük.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Amúgy meg egy hatalmas nagy hülyeséget írtál le.
Csak nem akartam 1033x is leírni, mikor újabb kérdést tesznek fel hogy:
"Mondjátok meg mivel szeretnék játszani?" - kérdést.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"