388
10411296_382199818609719_794076382522994
  • StrikeFor
    Silver és Rackham a 2 best karakter nálam
  • cylonflatus
    Nem csak téged, nyugi. Engem is irritál Miss Guthrie, sőt részről részre egyre jobban.
    Apropó, Miss Guthrie... szerintetek nem ő volt az, aki szólt Vanenek, hogy nála van Flint és beengedte, hogy kinyírja?
  • cylonflatus
    Ami történt a két férfi közt, az pont inkább a következménye a motivációiknak, az egymásra találásuk az pont a motivációik, a közös látásmód, az általuk helyesnek vélt elvek melletti feltétlen kiállás volt az, ami összekovácsolta (majd egy magasabb szintre emelte) a két ember szimpátiáját. Utána ez a bűnös viszony szolgált apropójául az öreg Hamilton ellenlépésének. Ettől félt Miranda, hogy ki fog derülni és fel fogják használni, hogy nem csak ők szűrték össze a levet, hanem a férje is. Soha nem gondoltam volna, hogy valami langyos dolgot valaha védni fogok, de én most erre a kapcsolatra egyszerűen nem tudok úgy nézni, mint egy szimpla homokos kapcsolatra. Szerintem Flint legalább annyira meglepődött azon mibe bonyolódott, mint én a képernyő másik végén. Valahogy nem tudom Flintet a történtek ellenére sem buzinak, vagy biszexnek látni (ellenben Hamiltonnal, akinek biztos nem ez volt az első kalandja egy férfival).
  • RatBaG #145
    brokeback ocean! noooo :DDD

miss guthrie csak engem irritál kurvára?
    meg végül anne is tipikus nő, zéró logika, csak a durci.
  • StrikeFor
    totális KÉRDŐJEL...........faxkivan
  • Darthmushroom
    hát engem a rész vége sokkolt, komolyan csak ezt tudták kitalálni a kapitány motivációjának?
  • Count Adyn
    Hát elég kiakasztó igen... másfél óra flashback csak hogy ezt a csavart felépitsék meh az öreg levarrta az egész családot remek, de nem tud belenyugodni a kis lelkem hogy a marcona fejű kapitány fő motivációja hogy szégyelli magát mert belebuzult a főnökébe. Általában is ugy érzem mint a régi akciófilmeknél hogy csak azért vannak szexjelenetek hogy legyen az is, és mert megtehetik. Talán a Rackham-fészeknek volt egyedül értelme a plotban de az is sok volt már néha:D
  • SzinesGeza
    Most ilyen meleg-hét van. Lásd még Walking Dead. :)
  • StrikeFor
    elmennek a picsába ezzel a buzi vonallal!!!!!!!!!!!!! most nagyot esett a sorozat nálam!!!!!!! MIÉRT KELL EZT B+ ?
  • xido
    mókás párhuzamba rakni a figurákat...

Assassins creed 4ben Jack ilyen

http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130729210402/assassinscreed/fr/images/f/f2/ACIV_Calico_Jack_face.jpg

anne boney meg ilyen..

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20131112074748/assassinscreed/images/a/a4/AC4_Anne_Bonny_closeups_by_threedsquid.jpg

Utoljára szerkesztette: xido, 2015.02.16. 05:48:35
  • RatBaG #138
    http://index.hu/kultur/media/2015/02/15/black_sails_fekete_vitorlak_villaminterjuk_michael_bay_kalozos_tevesorozata/
  • Count Adyn
    Ez a baj a farokméregető versennyel, ha egyszer elindul nincs kiszállás:D
  • StrikeFor
    FIRE!!

anyááááád :D
  • StrikeFor
  • StrikeFor
    úgy tűnt :P ,de nem tök mindegy? :)
  • RatBaG #133
    és miből gondoltad, hogy ezt nem tudom?
  • StrikeFor
    a sorozat amúgy egyre jobb szerintem ez is kurvajó rész volt
  • StrikeFor
    azok Vane haverjai arról a szigetről ahol az a nagy darab csóka volt!ahol VAne nevelkedett...első évadban bizniszeltek még embereket
  • RatBaG #130
    aztakurva, vane sem piskóta :DD
    vicces volt az a sok vadember, azokkal a nagy rasztákkal a vízben.

nincs meg a gépen az első évad, de jack rackham, mintha kicsit megtokásodott volna, nem?
    Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.02.12. 02:53:35
  • G_ArchAngel #129
    a mai jelenete jobb volt
  • RatBaG #128
    tyű, az a kocsmai jelenet ned low-val durva volt
  • PetruZ
    Á, tudni lehetett, hogy sincs még elfelejtve. :)
  • AnuluWork #126
    Akkor ti anno nagyon kiborulhattatok a The Young Indiana Jones Chronicles-en! (Itthon "Az ifjú Indiana Jones kalandjai") :D

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.01. 10:05:47
  • PetruZ
    (Áhh, hagyjuk...)
  • SzinesGeza
    "Értem, hogy mit vélsz problémának, de nem értek vele egyet"

Elég lett volna ennyit leírnod már az elején és tudomásul venni, hogy nem mindenkinek ugyanaz az igénye mint neked.
  • PetruZ
    Akkor mégis kit kéne? Üljenek egyedül Nassauban és lógassák a lábukat? Vagy töltsék fel a stáblistát csupa kitalált szereplővel, miközben ugyanabban az időben a valóságban ott voltak a híres kalózok? Akkor meg azért vergődnének páran. :)
    Szerintem rosszul, rossz irányból nézed, ennyi az egész. Értem, hogy mit vélsz problémának, de nem értek vele egyet, hogy ez probléma. Ad valamennyi autentikusságot a történetnek, még ha maga az autentikusság is eleve hibás, hiszen a valóságban sosem voltak egy helyen és egy időben azok a híres kalózok, akik a sorozatban igen. Ez egy fikciós történet és kész. Rengeteg olyan van, ahol történelmi személyeket szerepeltetnek kitalált főhősök körül. Ennyi erővel pl. az Indiana Jones filmek és tévésorozat is "diznis" (ezt a jelzőt mondjuk nem értem), hiszen ismert alakok és történelmi események mozognak egy kitalált főhős körül.

Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.01.29. 20:54:46
  • SzinesGeza
    Akkor megfordítom:
    Amennyiben Kincses sziget előzmény, akkor Flint és Silver mellé ne tegyék be Vane-t, Rackham-et, Hornigoldot!
    Így már esetleg tiszta?
  • PetruZ
    De hát a kezdetektől fogva mondjuk: a Black Sails nem általános történelmi kalózos sorozat híres kalózokról, hanem Kincses sziget előzmény. Így csinálták, eleve ennek készült. Az lenne a furcsa, ha nem lenne benne Flint, Silver, meg a többi... Ha mondjuk a(z egyébként sztem szörnyű) Crossbones-t hoznád fel példaként, hogy mit keres ott Flint, akkor igazad lenne.
  • SzinesGeza
    Most miért is kell kiforgatni a szavaimat? Hol írtam olyat, hogy a "Kincses sziget" nem komoly?
    A regény - kitalált - szereplőit vegyíteni a sorozatban valós személyekkel - ezt írtam le, szerintem elég világosan.

Láttad pl a Patton c. filmet? Ha abban beviharzott volna egy Sherman-en Csodabogár és Bazi Joe, azt vajon mennyire lehetett volna komolyan venni?
  • PetruZ
    Tehát a "Kincses sziget" nem komoly, hanem megmosolyogtató ("diznis")? Olvastad egyáltalán a könyvet? :)
  • haxoror
    ááá szóval ezért volt annyira fura a feje, végig azon gondolkodtam hogy miért másra emlékszem
  • SzinesGeza
    " amelyben kitalált személyeket helyeztek be valós személyek közé"

Erre mondtam, hogy egy ilyen elmegy egy "A Karib-tenger kalózaiban" (Sparrow - Fekete Szakáll) de egy ilyen komolyabb hangvételű sorozatban megmosolyogtató.

• PetruZ
    De, tökéletesen értettem. De ez egy olyan történet, amelyben kitalált személyeket helyeztek be valós személyek közé egy kitalált történetbe. Az alap a kitalált sztori és a regény, nem a kalózkorszak. Ellenkező esetben - akármennyire is "valós történelmi tények" - pár alaknak nem is errefelé kellene kóricálnia már ezidőtájt (1715, mint a sorozat kezdődátuma)... Pl. a felhozott Edward Low csak jó pár évvel később lett kalóz, mint ahogy most a sorozatban felbukkant, Calico Jack is majd csak évek múlva lesz Vane fedélzetmestere és még később találkozik Anne Bonny-val, satöbbi. Nagyjából Hornigold és Vane az, akik időben és térben stimmelnek a sorozattal.
  • ForzaInter
    Nekem is utana kellett olvasnom mi tortent.:D A színészcsere nekem fel se tűnt.:D
  • stargatelost
    Baszki, olyan kurva nehéz lett volna pár jelenet previously-t berakni az elejére??? Én már kurvára nem emlékeztem, mi volt az utolsó részben. Az utolsó jelenet megvolt, de hogy hogy jutottak oda, meg Nassauban mi történt, fingom nem volt. És a rész közben is csak halvány derengések jöttek vissza. Ráadásul színészcsere is volt, ahogy lentebb írták? Néztem is, ki az a szemüveges... Úgyhogy csesszék meg magukat, így nem voltam elájulva a kezdéstől.
  • SzinesGeza
    Szövegértelmezés nem nagyon megy.
    Akkor csak kulcsszavakat írok, hátha érhetőbb lesz:
    - valós történelmi személyek
    - kitalált regényhősök
  • PetruZ
    Nem tűnt fel, hogy pl. John "Long" Silver mindkét lába megvan még? :) A sorozat bevallottan a Kincses szigetre, az eredeti regényre épül (aminek semmi köze a Disney-hez, bár az ő rajzfilmes sci-fi/fantasy adaptációjuk szerintem nagyon jó volt anno), illetve annak egy elképzelt előzménye a regénybeli utalások és visszaemlékezések köré felépítve, belehelyezve a karibi kalózkorszak utolsó fellángolásának és arany korszakának miliőjébe (ahogy a regényben is emlegetik ezeket a neveket és helyeket), és nem fordítva. Eleve az volt a munkacíme, hogy "Treasure Island Prequel", mindenütt előzményként hivatkoznak rá, ezért Flint és Silver a két főszereplő és nem csak "bele lettek keverve a sztoriba".
  • G_ArchAngel #111
    Oke, de tudjuk milyen ertelemben hasznalta a romantikus jelzovel egyutt a Disneyzest. Az African Cats is Disney film es nem feltetlenul vidam minden perce.

Ettol fuggetlenul koszi az infot, nem tudtam, hogy Disney.
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.01.28. 12:55:27
  • SzinesGeza
    " altalad ledisneyzett"?

Már bocsi de a "A Karib-tenger kalózai" Disney filmek.
  • G_ArchAngel #109
    Miert, hol voltak romantikus hosok? Az altalad ledisneyzett Jack Sparrow egy ritka nagy seggfej, csak az idiota reszegseggel es hulye csetles-botlasai miatt lett nezobarat. Vagy ki a romantikus kaloz?