388
10411296_382199818609719_794076382522994
  • Count Adyn
    Nah ez jó rész volt, bejött a csajszi naplójának kommentálása:)
  • Hunor1
    hello. a 07. rész meg van már valahol feliratozva ?? köszi.
  • PetruZ
    Be lehet most már fejezni a témát...
  • StrikeFor
    :D :D
  • G_ArchAngel #184
    Nekem van egy halom meleg baratom (leszbikus nincs), akik teljesen jo fejek es sem ok nem beszelnek elottem arrol, hogy szoptak faszt, se en arrol, hogy mi mit csinalunk. A haloszoban kivul mindenki ugyanolyan banasmodban reszesul: a szemelyisege es nem a szexualis, vallasi es politikai nezopontja hatarozza meg, hogy milyen lesz a kapcsolatunk.
  • polluxware
    ovis szint

homofóbia=félek hogy nekem nem jut

hetero=leszarom hogy más kivel/hogyan/mit csinál ,mert engem nem érint
  • G_ArchAngel #182
    Nem, siman egy csok csattan el a kepen, akkor kuldtem volna, ha azt mondod, hogy nem a baratnom, mert nem vagyok a kepen. Ennyi, nem tudom miert kell azonnal vegletekben gondolkozni.
  • G_ArchAngel #181
    oke, johet a csajodrol vagy fiudrol kep
  • StrikeFor
    hát minden sértés nélkül ez a nő borzalmas...........

intim fotót megosztani valakiről aki ráadásul a csajod egy idegennek meg a no komment kategória........számtalan erotikus,puncis,cicis képem van ex barátnőkről mégsem kínálom fel őket idegeneknek ,de még a barátoknak sem! nem etikus
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.27. 17:00:14
  • G_ArchAngel #179
    Nekem ilyen 178cm-es jamaikai modellek jonnek csak ossze szuk gatyaban, szuk poloban, rovid bordzsekiben, bakancsban - buzikra utaznak ezek is talan

(telefonos kep, hogy ne legyen siras PS miatt)

Johet a kep a csajodrol (ha kell kuldok intimebb fotot is, de azon en is rajra vagyok )
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.02.27. 16:39:05
  • StrikeFor
    beletrafáltam mi? majd ha nem sértegetsz másokat téged sem sértegetnek!

elmehetünk együtt csajozni...megnézzük a te feminim stílusoddal kiket szedsz fel és kiket én........ :)
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.27. 15:49:02
  • G_ArchAngel #177
    Ja, mint 500 evvel ezelotti feszulos gatyas sracok, akik kiskanallal szakitanak ki a gerincedet a hugycsoveden keresztul. Mert a gatyan mulik.

Bar ugye annak nem is all jol a szuk gatya, akinek latszodna benne a mikropenisze, azt inkabb csak hagyjad meg azoknak, akiknek van mit domboritani.

Mellesleg en nem nezegetem a kepeidet, de engem nem zavar, hogy bejovok neked, de sajnos ne varj viszonzast, az en szexualis orientaciom celcsoportja a nokre epul
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.02.27. 15:21:16
  • StrikeFor
    nos ha értelmeznéd a látottakat és nem csak néznél......akkor rájöhetnél,hogy a főkarakter meghatározó motivációja az a szösszenet........és ha tetszik ha nem a normális szexuális orientációju emberkéknek zavaró!

a látens bullshit-ed meg tartogasd magadnak....nem én nézek úgy ki mint egy 14 éves feszülő nadrágos homokos fiúcska....ahogy már láttuk te azért faszán majmolod a buzi divatot...és a te esetedben ez nem látencia lesz........
  • G_ArchAngel #175
    Komolyan mondom, reg elfelejettem volna a jelentetet, ha itt par latens homoszexualis nem hozna fel allandoan a rejtett vagyait...
  • Shiwo
    támogatni kell, hogy minél több homoszexuális férfi legyen, mert annál több nő jut nekünk, heteróknak
  • polluxware
    jaj..

sztem nézz ruszki sorozatokat;)
  • StrikeFor
    az ami 6-8 éve a médiában szolidan elkezdődött és ma már az ovodai mesekönyben 2 buzi herceg van és egy szakállás nőnek öltözött agyhalott beteg hulladék nyer meg egy nemzetközi énekversenyt....és még sorolhatnám! Ha nem veszed ezt észre akkor a te agyad már menthetetlen
  • polluxware
    mi ebben a propaganda? :)))
  • SzinesGeza
    Ezért nem emlékeztek rá, hogy mit(kivel) csináltak. :)
  • G_ArchAngel #169
    I have a bad news for all of you: Pirates Had a Form of Gay Marriage

Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.02.26. 18:39:10
  • G_ArchAngel #168
    Eh, ezek kecsket is basztak. Volt hogy honapokig tengeren voltak, olyan nincs, hogy mindenki csak farkat vert. Ez olyan volt, mint sitten lenni, csak volt rum.
  • StrikeFor
    köszönöm! és ha belegondolunk tényleg totálisan értelmetlen mivel a közel s távolban sehol egy homokos kalóz akivel kiélheti a beteg ferde hajlamait...........ergo most akkor ezen fog görcsölni az elkövetkezendő Xmillió részben? vagy most beraknak egy homokos kapitányt? ááááááá felbaszódok még mindig ,ahogy mondtad ezen a liberális propaganda moslékon!
  • polluxware
    lehet hogy még ők is összeakadnak..
  • flac
    StrikeFor reakcióját váltotta ki belőlem is a XIII-as rész. Teljesen felesleges "fordulat".
    A gyerek molesztálás is hasonlóan kiakasztó lenne, ettől a karaktertől meg főleg, hogy tudjuk nem csak holmi csavargó aki kalóznak állt hanem katonai múltja van.
    Szóval zavar hogy a propagandával elb*sztak egy jó műsor főszereplőjét, de hátha csak ennyi volt ebből, hisz T. Hamilton már nincs, így több ilyen kalandja talán nem lesz.

Amúgy a vén Guthrie kezében is megfordult az a könyv, ha jól emlékszem... vajon tud ő is erről, vagy abban a hiszemben van hogy Miranda írta Flintnek?
  • polluxware
    hát ez az.. senki nem kényszerít hogy tedd ugyanazt

azért remélem több ilyen jelenet nem lesz:)))))
  • polluxware
    olyan szívesen mondanék mást rá... ember
  • Shiwo
    én mondjuk úgy vagyok vele, hogy zavarni zavar, de ha már a leszbi jelenetek miatt nem háborgok (az nem zavar így férfi szemmel), akkor mi jogon háborogjak 2 férfi jelenete miatt.. áttekerem oszt szevasz...
  • G_ArchAngel #161
    Lehet rossz musorokat nezel, mert nekem ez a heti 1 (most ketto a TWD miatt) boven belefer.
  • StrikeFor
    a saját országodról beszélsz ember.......

és minket zavar,hogy tolják bele nagy kanállal a kifeszített arcunkba a ratyikat
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.25. 17:25:31
  • polluxware
    sok homofób ámbörnek jobban bejönne, ha csak gyerekeket molesztálna a kalóz bácsi ,mi? :)))))

hát, istenem... ez nem egy KDNP-s karakter.....

• polluxware
    hááát, igen

és ahhoz képest fejletebbek vagyunk, és mindmáig egyfajta tabu téma... jó mondjuk nem ezt a tirpák lófasz országot kell ilyen téren alapul venni, de akkor is érdekes..

2015
  • StrikeFor
    pontosan! hála az égnek piszlicsáré a jelenet....,de bennem egy világ omlott össze és olyan szinten más szemmel nézem majd,hogy még :S :( mondjuk ki: UNDORRAL.........
  • SzinesGeza
    A római korban ennek teljesen másfajta megítélése volt.
  • Count Adyn
    Maga a jelenet semmi nem volt azokhoz képest, inkább a tudat hogy erre épült fel eddig minden verte ki a biztosítékot:D
  • StrikeFor
    valami ótvar homár lehet a stáb :S
  • Shiwo
    én még nem néztem meg, de a Spartacusban is voltak hasonló jelenetek, a készítők meg elvileg ugyan azok, szval nem tudom, hogy miért csodálkoztok
  • polluxware
    jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjééééééééééééééééééééééééééééééééééééézzzzzzzzzzzus

én is most néztem meg...

háát az biztos hogy innentől kezdve azok nézik, akik képesek felülkerekedni az átlagos nézeteken.. merész húzás volt a sorozat készítőitől...

én nem vagyok korlátolt , és gyöpös...

szóval várom a köv. részt

(a bátorság ami inspirál, és valahol értem már a sok dúrva jelenet értelmét is... ez amolyan festetlen hihető pájrit szociológia tanulmányfilm:))
  • DasIsFuck
    Ez iszonyat ütött, és nem pozitív értelembe:S

Nálam ez rettentően nagyot rontott a sorozaton.

Nem tudom miért nem lehetett szimplán a Miranda és Flint afférjára kiépíteni, miért kellett behozni a buzi vonalat.
  • Count Adyn
    Igy leírva emészthetőbben hangzik, Stephensnek egyszerűen olyan feje van hogy nem tudom elképzelni a karakterről ezt a szitut:D
  • cylonflatus
    Én is komálom mindkettőt.