388
10411296_382199818609719_794076382522994
  • SzinesGeza
    "Kincses Sziget az alapja"?

Hm, én úgy emlékszem, hogy ott Flint kapitány már halott. :)
    Mellesleg az "alap" a valós történelmi tények. A helyszín (New Providence-Nassau bázisa) és a kalózok: Charles Vane, Calico Jack, Anne Bonny, Ed Low, Ben Hornigold valóban létezett, történelmi személyek. Na ehhez keverték hozzá a "meseszereplőket". Ez olyan mintha egy II. vh-s filmben Patton tábornok összefutna Kelly-vel, Csodabogárral és Bazi Joe-val.
    Ettől eltekintve a sorozat nagyon jó, pont a durvaságai, komolysága miatt. Végre nem romantikus hősök a kalózok.
  • Plityu
    Itt nézheted van sorozat böven:http://www.sorozatbarat.info/video/series/1247/Fekete_vitorlak_online_sorozat
  • RatBaG #106
    kár, hogy dufresne-t lecserélték, a korábbi színésznek gyógyegeresebb volt a feje, jobban állt neki a szerep.
  • G_ArchAngel #105
    Mivel a Kincses Sziget az alapja, azert kell a foszereploket 'belekeverni'...
  • SzinesGeza

Végre egy újabb igazi kalóz is képbe jött (Low).
    Nem is értem miért kellett Flint-et és Silver-t belekeverni a story-ba. Ez azért mégsem egy valtdiznis mese mint dzsekkszperró' és bandája. ;)

• Hunor1
    mivanmivanmivan? a 2. évadot láttátok? hol adják?? van már magyar feliratos is ? adtok egy linket? köszi
  • PetruZ
    Jó, persze, hogy volt, de nem volt annyira a képünkbe tolva. :)
  • StrikeFor
    ha figyelmesen nézted volt azért ott bőven :D
  • PetruZ
    Tegnap néztem én is, jó rész volt, jól indult. Visszavettek a csöcsökből és sokkal több az esemény.
  • StrikeFor
    Yeeee ,végre! kurva jó volt!!
  • G_ArchAngel #98
    Belekezdtek faszan :)
  • SzinesGeza
    Várjuk!
  • PetruZ
    Hogy ne legyen elfelejtve. :)
  • Shiwo
  • RatBaG #94
    https://www.facebook.com/video.php?v=402262879936746
  • PetruZ
    Rövidke videó a forgatásról, néhány új(nak tűnő) jelenettel.
  • PetruZ
    A 2, évad még el sem kezdődött, de megkapta a 3. évados berendelést is. :)
  • PetruZ
    "It's bloody official, thieves. Black Sails returns January 24, 2015. Mark your books."
  • ForzaInter
    20 percet az első részből:D
  • AnuluWork #89
    Nem volt rossz, csak ugye olyan ez, mint a Borgia ERA. Az UBI megcsinálja az AC2t, nemsokára rá elindult a Borgias sorozat, rá a Da Vinci. MINDHÁROM TÖK KÜLÖNBÖZŐEN festi le a benne foglalt személyeket. Idióta, szemét Borgiák, fasza Borgiák, ahol Micheletto buzi lesz, aztán a Da Vinci, ahol már feltűnik Rodrigo, ahol a jelenlegi pápá(k)hoz képest egy senki. :)

Ugyanez volt a kalózokkal. Kijön az UBI az AC4el, majd hamarosan elindul a Black Sails, aztán meg itt a Crossbones. Mindháromban vannak közös szereplők, és mindenhol MÁS mindegyik karaktere.

Aztán igazodjál már ki a rendezők és írók elképzelésein, hogy most akkor mi van? :D Naná, hogy JM kurvazavaró lett, de ha összerakod a három különböző karaktert. :)

stb.

1x érdemes megnézni. Remek sorozatok vannak amúgy.

Én spec pl. a Turn című függetlenségi háborúsról nemrég hallottam először, de szerintem remek történelmi sorozatot csináltak az amik, sok szereplő tűnik fel benne az AC3ból. Mellette lehet nézni párhuzamosan a John Adamset is, és tök jó képet kapsz a korrol, miközben ugye előzménynek ott az AC3. :D
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.08.12. 08:50:21
  • RatBaG #88
    bele se kezdtem, annyira lehúzták mindenhol.
  • stargatelost
    Nézte valaki végig?
  • AnuluWork #86
    Crossbones kasza ...
  • ForzaInter
    én 25 percet bírtam a crossbones-ból és malkovich meglepően szar volt tényleg..
  • cylonflatus
    R.Crowe törpe? 1,80 a faszi.
    Crossbonesban meg -tudom, hogy hihetetlenül hangzik- szerintem Malkovich a leggyengébb. Mintha nem tudna mit kezdeni a szereppel, látványosan szar. Nekem főleg ő miatt csalódás. Komolyan gondolom, hogy Malkovich helyett egy B kategóriás, de tapasztalt tv-ssel, akinek mellesleg jól áll a ripacskodás sokkal megnyerőbb lenne a műsor. Akkor se lenne több egy közepesnél, de legalább nem lenne folyton az a "jaj JM, miért kellett ezt" érzésem.
  • a.carkey
    Mármint a Crossbones. :)
  • a.carkey
    Szerintem meg nem rossz sorozat. Kicsit a doki olyan, mint Russell Crowe, csak nem törpe kiadásban. :D

Olyan, mintha a Black Sails felvezetőjét nézném. A Da Vinci's Demons pedig a Borgias felvezetője lenne. Érdekes érzés. :D
  • PetruZ
    Megnéztem a Crossbones első részét. Sokat vártam tőle és nagyon nagyot csalódtam. Szerintem piszok gyenge volt, részemről be is fejeztem.
  • Susarc
    ja és a lényeg:

FUCK TENT!!!

KÚRÓ SÁTOR!!!!!! :D
  • Susarc
    Úúúú srácok hát ez kúrvajó sorozat !!!

le is daráltam 3 nap alatt! nagyon,nagyon tetszett! az a baj,hogy kb. az összes karakter a kedvencem :P Billy,Vane,John Silver,Max,Flint mindenki :)
  • RatBaG #78
    nem hát, hiszen ismerjük "A kincses sziget"-et...
  • ForzaInter
    Sztem nem halt meg.
  • RatBaG #76
    billy volt az egyik kedvenc karakterem, mikor "meghalt" direkt meg is néztem imdb-n, hogy mi lesz vele.
    azt írták, hogy a 8. részben is szerepel, mégse volt sehol se :(
  • ForzaInter
    Na kb ilyen színvonalú sorozatra szàmítottam mint amilyen a finálé volt.
  • cylonflatus
    Jó, akkor a kedvedért: hát ez nagyon kevés. Most így jobb? Nem kritika akart lenni, ha a sorozat minőségéről van szó, a mennyiségre értettem. Elsősorban a csalódottságomnak adtam hangot, mert nem tudtam, hogy ennyi lesz, váratlanul ért. De ha már Vikings: akkor tudtam, hogy 9 rész lesz az évad, most nem voltam felkészülve, valamiért azt hittem 10 lesz min. A másik, hogy ott nem volt üresjárat, itt meg sok epizódban nem történt semmi, csak a ködösítés ment, ezt a 8 részt jobban is kitölthették volna. Szóval akár kritika is lehetett volna...
  • a.carkey
    Most ez kritika akar lenni? A Vikings S01 mennyi is volt? Kilenc ...
  • cylonflatus
    Na ne már, 8 rész az évad? Hát ez így nagyon karcsú...
  • Tikal #71
    A zárójelenetben ez a magic ez mi volt?
  • Tikal #70
    legjobb jelenet volt mikor ezután "beszélgetett" John Silver-rel a hajón :D
  • RatBaG #69

https://www.facebook.com/photo.php?v=301032550059780&video_source=trailer_timeline_unit