388
-
Seten #268 Feketeszakállt - elvileg - ugyanott Ocracoke-on ölték meg csatában az angolok.
Viszont volt egy jó poén is:
Mikor Rogers mondja, hogy ha vissza kellene mennie Londonba, akkor az adósok börtönébe kerülne.
És a valóságban pár év múlva tényleg sittre vágták Angliában az adósságai miatt. :) -
#267 mai résszel kapcsolatban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó volt ez, bár annyira nem tetszett mint az első 5 rész. párbaj érdekes volt, bár kicsit súlytalannak éreztem. csak én vagyok ezzel így?
mert gondoltam fekete szakállt nem teszik el ilyen gyorsan láb alól, Flintet már nem lenne korai temetni, viszont az ügye miatt érezhető volt, hogy nem fog elesni a párbajban. szóval tudható volt, hogy továbbviszik a Nassau visszafoglalása szálat, meg mással nem tudnák igazán.
ok nem trónok harca de kicsit jobban hullhatnának. mai rész a nagy monológoké volt
kicsit ez a rész mintha megágyazna a következő részeknek. meg azért a végén volt izgalom :)
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.02.28. 14:55:31 -
Seten #266 Mekkora már, hogy Ben Gunn-t is behozták a sztoriba?!
Én mondjuk Mary Read-et vártam. :) -
Seten #265 Ezért nézem én is angolul, angol felirattal. -
#264 De ez elég hülyeség. Kiv vok szinkronnal hogy jön át a sok akcentus... -
Stockbauer33 #263 -
#262 ja szerintem is felesleges a felirat, inkább helyezzék át az erőforrást más sorozathoz. aki akarja angolul nézni az angol feliratot talál úgy is érthető (néha azért kell mert el tudják harapni a szavat) aki meg magyarul akarja megnézi szinkronosan, tényleg gyorsan jön -
Seten #261 Nincs, mert a magyar-szinkronos verziót hamarabb le lehetett tölteni. :) -
#260 Na nincs angol verzió, se felirat? -
#259 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Black.Sails.S03E02.WEBRip.x264-FUM -
#258 jaja, elején néztem és elbizonytalanítottam magam, hogy ennyire felejtek már? pedig beíródott hogy a 2. évad vége az volt, hogy kiderült a simlisség és mégis ott van az urca méghozzá legyengült legénységgel stb. -
#257 Ja elég sokmindent átugrottak, vmi visszatekintés tuti. -
#256 BB nagyon komoly bemutatkozást tolt, aza halál nyugodt hangon előadott magyarázata hátborzongató lett:D -
#255 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fúú köv részben hatalmas csatát várok a viharban, remélem odateszik! -
#254 szerintem ne aggódj, később kapunk majd vissza emlékezéseket szerintem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 3 kapitány paktumáról legalábbis nagyon remélem -
#253 szerintem is, de SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy 10 percet rászántam volna az aranymámorra, bepakolásra meg bulira -
#252 Na ez kezdés volt. -
#251 -
Stockbauer33 #250 Végre elindult -
Stockbauer33 #249 -
Stockbauer33 #248 -
Stockbauer33 #247 -
Stockbauer33 #246 -
Stockbauer33 #245 -
#244 Komoly lesz... -
G_ArchAngel #243 Nekem erre felállt.
Nagyfilmekben nincs ilyen látvány :O -
Stockbauer33 #242 -
Stockbauer33 #241 -
#240 Vagány lesz... :D
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.10.22. 20:49:22 -
Stockbauer33 #239 [/spoiler] -
#238 ejj de jöhetne már!! -
StrikeFor #237 OMG de Zorall -
Stockbauer33 #236 -
#235 És van már trailer is. -
#234 -
#233 ez a legnagyobb baj h csak jövőre.. de a berendelésnek örülök -
#232 Közben a 4. évad is megkapta a berendelését. A 3. évad szokás szerint majd jövőre jön. -
#231 Woodes Rogers sztorija, sok ismerős névvel (kicsit spoileres is lehet), és a sorozat is minden bizonnyal valamerre errefelé fog menni. :) -
betyar40 #230 baromi jó film! Ezt a kort nagyon szeretem és nem láttam hasonló kaliberű filmet ebben a témában . Jók a szereplők a történet nekem nagyon tetszik. Olyan hajócsaták vannak a 2 évedban amit nem sok filmben láttam.
-
#229 http://index.hu/kultur/media/2015/05/10/black_sails_fekete_vitorlak_forgatas/