3504
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Xifoman
    Gyönyörködjön a The Sims ™ 4 Cottage Living Expansion Pack * varázslatos varázsában állatbarátokkal, a kerti asztal étkezésével és a szoros közösséggel. Otthon főzzön a családdal a legfrissebb alapanyagokból. Fedezze fel az erdőt, hogy barátkozhasson erdei élőlényekkel vagy táplálékkal, vagy irány a város, hogy találkozzon a helyiekkel. Akár a simek átölelnek egy tehenet, barátokat (vagy ellenségeket) keresnek csirkéikkel, akár a legnagyobb zöldségeket termesztik körülöttük, a vidék bővelkedik új tapasztalatokban és módokban, hogy kapcsolatba léphessen a körülöttük lévő világgal.

Állatok nevelése vagy összebarátkozása

A házi tehén mindenki számára friss (ízesített!) Tejet biztosít, míg a csirkék tojást tojnak az istállóba. Gyűjtsön láma gyapjút kézművességhez, de vigyázzon a huncut rókákra - a bosszantó varázslók imádják a tojásokat! Az erdőben ügyeljen arra, hogy a vadon élő állatok, például a nyulak és a madarak elnyerjék bizalmukat az alkalmi ajándékok és a kertben nyújtott segítség iránt.

Élj a földön kívül

Tegye szórakoztatóvá a főzést és a kertészkedést az egész család számára. Az új receptek és a sok kihívás minden étkezéshez friss alapanyagokat igényel. Függetlenül attól, hogy a simek saját termésüket termelik-e, meglátogatják a falu piacát vagy vadon keresik a takarmányt, a legjobb a friss! Felkészülni egy kihívásra? Próbáljon meg nagyméretű növényeket termeszteni, hogy részt vehessen a Finchwick Fair versenyén.

Ölelje át a falusi életet

Henford-on-Bagley egy hangulatos falu, ahol mindenki ismer mindenkit. Tehát csomagoljon egy piknikkosarat és keresztszemes karikát, és menjen le a The Gnome's Arms kocsmába, hogy egy hosszú nap után visszatérjen a helyiekhez. Keressen egyedi ajándékokat, és ismerje meg a város ismereteit a szomszédoktól, vagy vegyen részt a Finchwick vásáron, hogy megmutassa a legértékesebb tehenét vagy csirkéjét.
  • Xifoman
  • Xifoman
    Azért nem találod a tárgyakat meg, mert az ilyen típusú fájlok szobákhoz, helyiségekhez való fájlok. Javaslom ezeket az elemeket a Galériádban keresd meg a Saját könyvtáradban. A sima tárgyak fájljai .package formátumúak, azokat pedig a Mods mappába kell elhelyezni.
  • Boszormeny
    Sziasztok, letöltöttem pár tárgyat a www.thesimsresource.com oldalról, viszont a RAR-ban RMIAudio ; ROOM ; TRAYITEM fájlok találhatóak. Betettem ezeket a Tray mappába, de a játékban nem jelennek meg a tárgyak. (MOD-s engedélyezve van)
    Kérlek, segítsetek.. hogyan tudom megjeleníteni őket?
  • Xifoman
    Ez mondjuk így van.
  • Ironman2
    Dehogyisnem! Már régóta a Maxis a fejőstehén!
  • Xifoman
    Ezt nem csinálja meg a Maxis, de a moderek igen. Elérhető mindenkinek: 2021 Március 4

Fejős tehén mod
  • Ironman2
    Trailer készítésben ezek nagyon kiválóak tudnak lenni.Ez is valami fenomentálisra sikerült.Holnap jön a stuff!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.01.25. 01:13:53
  • Ironman2
    MIről maradtam le? Bódog újévet mindenkinek!

• Xifoman
    Na, most már a simem - még búvár szerkóban is - nyugodtan mehet bárhol, bármikor klozetra, ha úgy érzi. Kalapáltam neki egy Mobil WC-t.
    Itt a videó, amin meg lehet lesni.

Működő Mobil WC

Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.12.27. 12:17:22
  • Xifoman
    Azzal én is úgy vagyok. Most éppen megint a városkámat készítem.. úgy 50%-osan meg is van.
  • Ironman2
    Kösz mindent,csak most megint meg vagyok fogva szerdáig,mert akkor leszek szabadnapos ismét,nembaj addig begyüjtögetek mindent amit igértél.Jó kis skineket is,hogy ne úgy nézzenek ki mint a karton grafikák a simek.Látom végre jön a világkészítő ennyi év után,ez csak egy hajszálnyi bemutató volt,de holnapután már okosabbak leszünk tőle.Remélhetőleg az útkészítés,nem lesz olyan komplett mint a Sims3 világkészítőjében,sokat kellett hozzá gyakorolni,mire belejöttem abba,hogyan csatlakozzanak az utak,meg kanyarodjanak.De azért szép városokat kreáltam anno.Élveztem is a készítést.
  • Xifoman
    Sims 4 1.69.54.1020 patch magyarítás

Letöltés: https://simfileshare.net/download/2182398/

• Xifoman
    Na, ez jó lesz!

• Ironman2
    OK.Kösz,előre is!
  • Xifoman
    A pázzsitokhoz majd oda adom az enyéimet.
  • Ironman2
    Nekem csak három mod ami fontos,a régebbi változatok megvannak,a nomosaicot látom frissitették a tipegőkkel legyen kompatibilis.Azt már megtaláltam:

https://modthesims.info/d/533172/no-mosaic-censor-mod-for-the-sims-4-toddler-compatibility-update.html

,de még hiányzik a fű megjelenitése,(kiwisims féle),és a kartakterek,tárgyak körüli fehér vonal eltüntetése mod.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.12.09. 12:43:59
  • Xifoman
    https://simscommunity.info/2020/12/08/the-sims-4-december-2020-update-overview/
  • Ironman2
    Köszi!
  • Xifoman
    Ez még az egyel előtte levőnek a patcha( ez a saját igazításom!), de jó az 1.68.156 patchoz is, mert nem volt ott szöveg módosítás, mivel csak hang hibát javítottak benne.

http://www.mediafire.com/file/atm91nnh87mrzll/Sims+4+1.68.154.1020+patch+magyarítás.zip/file
    Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.12.09. 08:39:59
  • Ironman2
    Okés,egy linket dobj légyszives,kösz! Ahol én vagyok a magyarítások.info.hu-n,nincs az új patchre letöltés,hiába megyek rá az ikonokra is oldalt.
  • TomStorm
    De igen,ott van.Megjegyzéseknél írja hol tudod elérni
  • Ironman2
    A legújabb patchez még nincs fent a magyarítás ahogy nézem :1.68.156.1020 patch
  • Xifoman
    Azé nem oldották meg mer nem akarták...nem olyan bonyolult ez, csak kimagyarázzák.
  • Xifoman
    A simem is eljutott a nyitott városba... végig nyomattam a story modot, oszt megéhezvén a röpcsi út után betévedt az első bárba... azt kért a pultostól valami zabát...
    Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.12.08. 14:58:24
  • Ironman2
    Tök jó ezt látni! De miért nem tudták ezt megoldani Maxisék? Látom sorba hagyják el az alkalmazottak a céget.Most meg nyilatkozott Graham Nardore hogy megmaradnak a Sims4-nél,mert még nagyon sok lehetőség van benne.Na persze.6 év kevés volt hogy egy jó játékot csináljanak belőle.A végére kiteljesedik.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.12.08. 12:28:08
  • Ironman2
    Elmentem a wirágbótba!
  • Xifoman
    Ha nem story modban akarok játszani, hanem a saját simemmel akkor itt egy vidó, hogy miként kell egy kopasz, üres városba beimportálni Brookheghts város objektumait, majd elmenteni az állást.

• Xifoman
    És még a City living kieg is kell hozzá!
  • Xifoman
    Ja, míg el nem felejtem a Brookheights modhoz szükség van a Get to Work kiegészítőre is, meg a legutóbbi patch is ajánlatos a játékhoz.
  • Xifoman
    Jön jövőre Arnitól egy farmos mod is!

• Xifoman
    Igen, én már voltam is a városban, akinek kell némi segítség a beizzításához az sikítson!

Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.12.07. 21:48:03
  • Ironman2
    No,ezért a Brookheightsért felrakom a Sims4-et.Iszonyat jól néz ki,és már tölthető is!
  • celabro
    Most reménykedem lesz leértékelés hó vége felé (Fekete Péntek miatt). Meg mikulás....stb :D
    Állatos kiegészítők, City Living , meg a Dzsungeles vannak most a fő listámon. Hátha leviszik.
  • Xifoman
    Igen, ezek azok a csomagok, amikhez magyarítás készült.
  • celabro
    Megint jutott idő játékra. A kérdésem ezen csomagok ugye amikhez készítettek hős emberek fordítás?
    Elméletileg ezekről tudok.
    Bocs mindig csak erről írok :D
  • Xifoman
    Hamarosan újabb frissítés érkezik, jelentős új lehetőségekkel... Végre lehet majd osztott tereket is létrehozni! A videóban többek között ez is látható.
  • celabro
    Írja a memóriát, de lecseréltem minden ablakot.
    Most legutóbb nem láttam látványos hibát.

Annyi hogy van egy adag virsil vagy kolbász.
    Valami kaja a padlón, és nem tudom eltüntetni még szerkesztő módban sem.
    Rémlik 3 ból valami tárgy mozgató kód.
    Lehet azzal eltudnám tüntetni.
    Csak nem akartam csalni benne...stb

Utoljára szerkesztette: celabro, 2020.10.27. 08:30:13
  • celabro
    Újra raktam a videókártyát, a játékot, a vcc cuccot is megoldottam.
    Nem ír hibát már :)
    Utoljára szerkesztette: celabro, 2020.10.23. 12:22:07
  • Xifoman