3504
-
#3422 Gyönyörködjön a The Sims ™ 4 Cottage Living Expansion Pack * varázslatos varázsában állatbarátokkal, a kerti asztal étkezésével és a szoros közösséggel. Otthon főzzön a családdal a legfrissebb alapanyagokból. Fedezze fel az erdőt, hogy barátkozhasson erdei élőlényekkel vagy táplálékkal, vagy irány a város, hogy találkozzon a helyiekkel. Akár a simek átölelnek egy tehenet, barátokat (vagy ellenségeket) keresnek csirkéikkel, akár a legnagyobb zöldségeket termesztik körülöttük, a vidék bővelkedik új tapasztalatokban és módokban, hogy kapcsolatba léphessen a körülöttük lévő világgal.
Állatok nevelése vagy összebarátkozása
A házi tehén mindenki számára friss (ízesített!) Tejet biztosít, míg a csirkék tojást tojnak az istállóba. Gyűjtsön láma gyapjút kézművességhez, de vigyázzon a huncut rókákra - a bosszantó varázslók imádják a tojásokat! Az erdőben ügyeljen arra, hogy a vadon élő állatok, például a nyulak és a madarak elnyerjék bizalmukat az alkalmi ajándékok és a kertben nyújtott segítség iránt.
Élj a földön kívül
Tegye szórakoztatóvá a főzést és a kertészkedést az egész család számára. Az új receptek és a sok kihívás minden étkezéshez friss alapanyagokat igényel. Függetlenül attól, hogy a simek saját termésüket termelik-e, meglátogatják a falu piacát vagy vadon keresik a takarmányt, a legjobb a friss! Felkészülni egy kihívásra? Próbáljon meg nagyméretű növényeket termeszteni, hogy részt vehessen a Finchwick Fair versenyén.
Ölelje át a falusi életet
Henford-on-Bagley egy hangulatos falu, ahol mindenki ismer mindenkit. Tehát csomagoljon egy piknikkosarat és keresztszemes karikát, és menjen le a The Gnome's Arms kocsmába, hogy egy hosszú nap után visszatérjen a helyiekhez. Keressen egyedi ajándékokat, és ismerje meg a város ismereteit a szomszédoktól, vagy vegyen részt a Finchwick vásáron, hogy megmutassa a legértékesebb tehenét vagy csirkéjét. -
#3421 -
#3420 Azért nem találod a tárgyakat meg, mert az ilyen típusú fájlok szobákhoz, helyiségekhez való fájlok. Javaslom ezeket az elemeket a Galériádban keresd meg a Saját könyvtáradban. A sima tárgyak fájljai .package formátumúak, azokat pedig a Mods mappába kell elhelyezni. -
Boszormeny #3419 Sziasztok, letöltöttem pár tárgyat a www.thesimsresource.com oldalról, viszont a RAR-ban RMIAudio ; ROOM ; TRAYITEM fájlok találhatóak. Betettem ezeket a Tray mappába, de a játékban nem jelennek meg a tárgyak. (MOD-s engedélyezve van)
Kérlek, segítsetek.. hogyan tudom megjeleníteni őket? -
#3418 Ez mondjuk így van. -
Ironman2 #3417 Dehogyisnem! Már régóta a Maxis a fejőstehén! -
#3416 Ezt nem csinálja meg a Maxis, de a moderek igen. Elérhető mindenkinek: 2021 Március 4
Fejős tehén mod -
Ironman2 #3415 Trailer készítésben ezek nagyon kiválóak tudnak lenni.Ez is valami fenomentálisra sikerült.Holnap jön a stuff!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.01.25. 01:13:53 -
Ironman2 #3414 MIről maradtam le? Bódog újévet mindenkinek!
-
#3413 Na, most már a simem - még búvár szerkóban is - nyugodtan mehet bárhol, bármikor klozetra, ha úgy érzi. Kalapáltam neki egy Mobil WC-t.
Itt a videó, amin meg lehet lesni.
Működő Mobil WC
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.12.27. 12:17:22 -
#3412 Azzal én is úgy vagyok. Most éppen megint a városkámat készítem.. úgy 50%-osan meg is van. -
Ironman2 #3411 Kösz mindent,csak most megint meg vagyok fogva szerdáig,mert akkor leszek szabadnapos ismét,nembaj addig begyüjtögetek mindent amit igértél.Jó kis skineket is,hogy ne úgy nézzenek ki mint a karton grafikák a simek.Látom végre jön a világkészítő ennyi év után,ez csak egy hajszálnyi bemutató volt,de holnapután már okosabbak leszünk tőle.Remélhetőleg az útkészítés,nem lesz olyan komplett mint a Sims3 világkészítőjében,sokat kellett hozzá gyakorolni,mire belejöttem abba,hogyan csatlakozzanak az utak,meg kanyarodjanak.De azért szép városokat kreáltam anno.Élveztem is a készítést. -
#3410 Sims 4 1.69.54.1020 patch magyarítás
Letöltés: https://simfileshare.net/download/2182398/
-
#3409 Na, ez jó lesz!
-
Ironman2 #3408 OK.Kösz,előre is! -
#3407 A pázzsitokhoz majd oda adom az enyéimet. -
Ironman2 #3406 Nekem csak három mod ami fontos,a régebbi változatok megvannak,a nomosaicot látom frissitették a tipegőkkel legyen kompatibilis.Azt már megtaláltam:
https://modthesims.info/d/533172/no-mosaic-censor-mod-for-the-sims-4-toddler-compatibility-update.html
,de még hiányzik a fű megjelenitése,(kiwisims féle),és a kartakterek,tárgyak körüli fehér vonal eltüntetése mod.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.12.09. 12:43:59 -
#3405 https://simscommunity.info/2020/12/08/the-sims-4-december-2020-update-overview/ -
Ironman2 #3404 Köszi! -
#3403 Ez még az egyel előtte levőnek a patcha( ez a saját igazításom!), de jó az 1.68.156 patchoz is, mert nem volt ott szöveg módosítás, mivel csak hang hibát javítottak benne.
http://www.mediafire.com/file/atm91nnh87mrzll/Sims+4+1.68.154.1020+patch+magyarítás.zip/file
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.12.09. 08:39:59 -
Ironman2 #3402 Okés,egy linket dobj légyszives,kösz! Ahol én vagyok a magyarítások.info.hu-n,nincs az új patchre letöltés,hiába megyek rá az ikonokra is oldalt. -
TomStorm #3401 De igen,ott van.Megjegyzéseknél írja hol tudod elérni -
Ironman2 #3400 A legújabb patchez még nincs fent a magyarítás ahogy nézem :1.68.156.1020 patch -
#3399 Azé nem oldották meg mer nem akarták...nem olyan bonyolult ez, csak kimagyarázzák. -
#3398 A simem is eljutott a nyitott városba... végig nyomattam a story modot, oszt megéhezvén a röpcsi út után betévedt az első bárba... azt kért a pultostól valami zabát...
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.12.08. 14:58:24 -
Ironman2 #3397 Tök jó ezt látni! De miért nem tudták ezt megoldani Maxisék? Látom sorba hagyják el az alkalmazottak a céget.Most meg nyilatkozott Graham Nardore hogy megmaradnak a Sims4-nél,mert még nagyon sok lehetőség van benne.Na persze.6 év kevés volt hogy egy jó játékot csináljanak belőle.A végére kiteljesedik.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.12.08. 12:28:08 -
Ironman2 #3396 Elmentem a wirágbótba! -
#3395 Ha nem story modban akarok játszani, hanem a saját simemmel akkor itt egy vidó, hogy miként kell egy kopasz, üres városba beimportálni Brookheghts város objektumait, majd elmenteni az állást.
-
#3394 És még a City living kieg is kell hozzá! -
#3393 Ja, míg el nem felejtem a Brookheights modhoz szükség van a Get to Work kiegészítőre is, meg a legutóbbi patch is ajánlatos a játékhoz. -
#3392 Jön jövőre Arnitól egy farmos mod is!
-
#3391 Igen, én már voltam is a városban, akinek kell némi segítség a beizzításához az sikítson!
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.12.07. 21:48:03 -
Ironman2 #3390 No,ezért a Brookheightsért felrakom a Sims4-et.Iszonyat jól néz ki,és már tölthető is! -
celabro #3389 Most reménykedem lesz leértékelés hó vége felé (Fekete Péntek miatt). Meg mikulás....stb :D
Állatos kiegészítők, City Living , meg a Dzsungeles vannak most a fő listámon. Hátha leviszik.
-
#3388 Igen, ezek azok a csomagok, amikhez magyarítás készült. -
celabro #3387 Megint jutott idő játékra. A kérdésem ezen csomagok ugye amikhez készítettek hős emberek fordítás?
Elméletileg ezekről tudok.
Bocs mindig csak erről írok :D -
#3386 Hamarosan újabb frissítés érkezik, jelentős új lehetőségekkel... Végre lehet majd osztott tereket is létrehozni! A videóban többek között ez is látható.
-
celabro #3385 Írja a memóriát, de lecseréltem minden ablakot.
Most legutóbb nem láttam látványos hibát.
Annyi hogy van egy adag virsil vagy kolbász.
Valami kaja a padlón, és nem tudom eltüntetni még szerkesztő módban sem.
Rémlik 3 ból valami tárgy mozgató kód.
Lehet azzal eltudnám tüntetni.
Csak nem akartam csalni benne...stb
Utoljára szerkesztette: celabro, 2020.10.27. 08:30:13 -
celabro #3384 Újra raktam a videókártyát, a játékot, a vcc cuccot is megoldottam.
Nem ír hibát már :)
Utoljára szerkesztette: celabro, 2020.10.23. 12:22:07 -