Nem ismerik az emberek a Windows Phone 8-at

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChaosTeam
Én egy szóval se mondtam, hogy a WP zsákutca lesz vagy sem 😊 A jövõbe nem lát senki, sose lehet tudni mi lesz belõle, akár siker is lehet, akár bukás idõvel megtudjuk.
Rendben.

"Lehet szerinted baromság, de a gyártó ettõl függetlenül külön típuskóddal látja el a különbözõ színeket."

És bazdmeg?

Ez szimpla logisztikai kérdés, nem technológiai. A különbözõ árú (változó adóteher), de azonos cigaretta is más vonalkóddal rendelkezik, hogy a pénztárgép tudja, hogy éppen mennyibe kerül. Attól az még ugyanaz a cigaretta, csak állambácsinak más összeg megy zsebbe utána.
"elutasitsak" ,menj inkább engedd ki a malacokat....

DrFantastikus
De nem fog felfutni SOSEM ,,azert mert nem szeretik az Emberek ! <#mf2>

Te es meg egy nehanyan hiaba rajongtok erte, a 'tomegek' elutasitsak !<#action>

Nagyon nem birsz ebbe beletorodni...

INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.

Ezzel tökéletesen egyetértek. De ahogy az Android sem egyik napról lett a másikra piacvezetõ, úgy a wp-nek is van felfutási ideje. Lehet azt mondani, hogy a wp zsákutca, a növekedési mutatok és forecastek viszont nem ezt támasztják alá.

DrFantastikus
''Ha zavar más véleménye akkor ne olvasgass fórumot. A privát üzeneteidet pedig a következõ alkalomtól, kirakom mindenki szórakoztatására.''

tedd mar ki legyszives ide, hadd rohogjunk egy joot rajta !<#eplus2><#vigyor2>

INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.

+1
Ámen
😊

&#24448;&#21069;&#30475;&#21516;&#24535;

ChaosTeam
OFF: Imádom, ahogy egyre több témában fellelhetõ ez a "Te vagy a hülye" "Nem is, mert te" féle ovis viselkedés.

Melyik a legjobb okostelefonos rendszer? Mindegyik! Mindegyik más-más felhasználói réteget céloz meg, minden rendszernek vannak elõnyei, hátrányai és sajátosságai. Minden ember maga döntése, hogy melyik rendszer illik a személyiségéhez, elvárásához leginkább. Azért, mert nekem az egyik rendszer jön be a legjobban, még nem kell anyázni meg hülyézni a másikat, ha neki meg nem ez jön be. Felesleges oda-vissza dobálni a sarat, mert mindenki a saját maga által használt rendszert fogja favorizálni és úgyse a másik véleménye alapján fog mást választani. Ha elégedett a rendszerével, akkor azt fogja használni, ha nem az, akkor majd keres másikat, ami jobban megfelel neki.

Nekem korábban egy Nokia 5800-as telefonom volt Symbian rendszerrel. Bevallom életem egyik legrosszabb vételének tartom, sokkal több idegeskedést és mérgelõdést okozott, mint örömet, nagyot csalódtam benne. Majd lecseréltem egy SGS3-ra, és ez végre egy olyan telefon, amivel meg vagyok elégedve, igaz sokkal többe is került, mint a Nokia telefonom. Iphone (iOS) és WP8-as telefonom nem volt, nem ismerem annyira a rendszerüket, így nem is szídom, akkor se, ha ismerném. Nekem az Android rendszer jelenleg a legjobb, de ennek is vannak hiányosságai, hátrányai.

A kevés app sok app részre csak annyit tudok mondani, hogy nem feltétlen a számháború a lényeg. Hiába van 700 ezer app, ha abból csak 100 ezer az, ami érdemben használható és elfogadható minõségû. Ellenben a "nagy számok törvénye alapján" egy 700 ezres választékban több lesz a jó appok száma, mint egy 300 ezres választékban. Én hiába próbáltam a Nokiára számomra használható, elfogadható minõségû appot találni, nem sok ilyenre leltem, ellenben Androidra jócskán találtam ilyet.

Összegezve, totál felesleges ez a sárdobálás, minden rendszernek megvan a célcsoportja, akik azzal lesznek a legjobban megelégedve. Ha valaki nem azt a rendszert szereti, amit mi, attól nem lesz hülye, csak más az igénye, más a fontos neki, ezt tartsuk tiszteletben és ne legyünk már állatok.

ON: Nem ismerik a WP8-at az emberek? Ez nem is csoda, hiszen az "átlag felhasználók" jelentõs részének fogalma sincs, hogy mik ezek a szavak, hogy "Android" "iOS", "Windows Phone" "Symbian" "Bada" ...stb. Sok ismerõsöm ezekrõl max hallott, de nem is tudja mi fán terem. Mégis honnan kellene ismerniük a WP8-at és honnan kellene tudniuk, hogy melyik gyártó készít rá telefont, ha nem is érdekelte õket a rendszer?
A véleményem akkor is megvolt rólad, és ez azóta sem változott. Ettõl függetlenül, te kezdtél el itt keménykedni, és fenyegetõzni.
Abban a mondatban, azóta is csupán egy elírást fedeztem fel, és te azóta sem voltál képes rámutatni, mi is a nyelvtani hiba, így ne gyere nekem ezzel a faszsággal, mert megint csak a szádat járatod, a helyett, hogy bizonyítanál is valamit. Ellenben velem, te úgy játszottad a nyelvtan nácit, hogy közben te aztán végképp nem tudsz helyesen írni, amit én pont leszarnék, ha nem játszanád az eszed.
Rakd ki nyugodtan. Egy ilyen gerinctelen nagypofájú sunyi embertõl, nem is várok mást.
A véleménye miatt nem butafaszoztam le senkit. Azért tettem, mert tényként jelentett ki, valótlan dolgokat.
Te butafasz...

Ja, és nem vagyok nyelvtannáci, de ha már valaki "lebutafaszoz" egy másik embert pusztán a véleménye miatt, tegye már ezt úgy, hogy közben hibátlanul írja a mondandóját!

Na innen indult...
Olvasd csak vissza!
"Nem vagy te sem túl okos, én nem nagyon értesz a piac mûködéséhez sem, de sebaj."
Miközben leoltod az elõtted hozzászólót, arra sincs agyad, hogy végigolvasd a mondandódat, mielõtt a mehet gombot megnyomod. Aztán még Te vagy megsértve. A legelsõ hszed is hatalmas intelligenciáról tesz tanúbizonyságot, íme:
-De kurvára ért hozzá itt mindenki.
Mi francnak olvasod el a hozzászólásokat ha ennyire agybeteg vagy? Ha zavar más véleménye akkor ne olvasgass fórumot. A privát üzeneteidet pedig a következõ alkalomtól, kirakom mindenki szórakoztatására.

shaddam
Ugyan csak support zsákutca 7.8 van a telefonomon, de érzem hogy az egész platform egy rothadó tetem. Soha többet ms.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Lehet hogy alpári paraszt voltam, de a falu bikája mentalitás távol áll tõlem. Én csak annyit mondtam, ha már fenyeget, adok lehetõséget, hogy beváltsa. Ez a szép ezekben a forumokban, hogy hozzá nem értõ emberek írhatnak le tényként baromságokat, fenyegethetik a másikat, mert semminek nincs következménye.
Nem védtem én egyik céget sem, mivel semmi hasznom nem származik belõle. Csupán elszakadt a cérna, attól a sok valótlan hülyeségtõl, amit itt 10x ember mindig elõad, mikor jön egy hír a MS, WP háza tájáról. Valótlanságokat állítanak, anélkül, hogy utána néznének, foglalkoznának vele, vagy értenének hozzá.
Az, ha valaki leírja, hogy undorító a csempe, hót nem érdekel. Ízlés kérdése. Ha valaki azt mondja, köcsög az MS, köcsög a Nokia, azt is leszarom. Viszont ha egy idióta fõiskolás/pék bizonygatja itt, nulla hozzáértéssel, hogy az MS stratégiája mennyire elhibázott, és hogy a kutyának nem kell a WP, az kicsapja a biztosítékot. Mindezt, miközben, aki a mobil iparban él, keres pénzt nagyon jól tudja, hogy a számok, pont ezek ellenkezõjét mutatják. Raktam be egy elég részletes cikket, egy teljesen hiteles forrásból, még arra is lusták voltak, hogy elolvassák, csak szajkózzák a sületlenségeket.

+1
Pukkamukkát nem tudom komolyan venni. 😊 Annyira gyengén adja elõ...
Futtathatja itt magát, de nem gondolom, hogy itt bárki komolyan venné a cím küldözgetését. 😊

Van egy olyan mondás, hogy "Okos enged....". Ez az én vagyok a falu bikája mentalitás nagyon ellenszenves, bárki is erõlteti. Fõleg azért gáz ez az agresszív viselkedés, mert olyan retek cégek védelmébe és ellenébe teszik ezt az emberek, akikhez a világon semmi közük nincsen, és egy dollárért még a bõrt is lenyúznák az emberek hátsójáról.
Ismerjük egymást? Nem én fenyegettem a másikat, aztán hunyászkodok meg.

Nekem ég a fejem helyetted is. 😞
Ha valaki szájon vágna, azon tényleg meglepõdnék. Azon meg pláne, ha egy ilyen kis hülye gyerek, mint te. Nem kértem, hogy rohangálj, mondtam, odamegyek hozzád, hogy ne kelljen anyukádnak cipelnie a segged. Ezt innentõl privátba.

Ha minden idiótához odarohangálnék, hamar elfáradnék. Ezért volt a feltételes mód is. Nem is értem, hogyan lehet valakinek ennyire kevés esze. Te lennél a legjobban meglepve ha most valaki odamenne és alaposan szájon vágna. 😊 Az mondjuk tény, hogy rád férne. 😊

Gyerekes lépés az, hogy megfenyegetsz, aztán bujkálsz az internet mögött.

Von Jin: Lehet szerinted baromság, de a gyártó ettõl függetlenül külön típuskóddal látja el a különbözõ színeket. Ezek alapján rendeli a beépülõket, és ezek alapján vizsgálja az eladási statisztikáit is. Minden színre készül kimutatás, hogy melyik mennyire fogy. Ha használtál már NaviFirm-et akkor láthattad, hogy bizonyos gyártok még az SW ket is színek alapján adják ki.

A piac nagy része pedig még messze nincs lefedve. A fejlõdõ országok, illetve a távol kelet, még hatalmas piaccal rendelkezik. És emellett még ott vannak azok az emberek akik jelenleg is még csak "buta" telefonnal rendelkeznek, pl a Nokia éves szinten, több mint 200 millió ilyen telefont ad el.

Szerintem az MS csunyán benézte, anno az iPhone elõtt még a windows elég sokoldalú volt, pda-k, telefonok, gps ek, stb.
Betört az Apple majd megerõsödött az Android a windows mwg közben szinte mindenhonnan kiszorult.
A legujabb Gps ek már androiddal jönnek windows helyett, a fényképezõkre is megjelennek, medialejatszókra már nem wit vagy linuxot heggesztenek hanem Androidot.
Nincs itt semmi varázslat, ami jó az népszerû az iPhone is és az Android is nagyon jó megoldás, ha az Apple engedte volna más gyártóknak is a használatot most az lenne a legjobban elterjedt, nyilván zárt a rendszer mert más az üzleti stratégiájuk de az Android viszont pont erre alapoz.
Bocsánat 84-es hozzászólás

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

A 71-es hozzászólást olvassa el mindenki, mert erre az OS vitára nem lehet mást írni és ez az igazság szerintem, nekem is androidos a telefonom illetve a tab-om, mert mindenkinek az körülöttem, mindenki arra tud jó programokat abban tud segíteni, de a pc-m ugyanúgy win7, mint nagyon sok embernek, mert azon mennek a játékok, illetve azok a programok amiket használok, azon futnak és kész ennyi, majd ha elterjed a wp8 és mindenkinek az lesz körülöttem akkor az lesz, de ez igaz az Ios-re is valamelyik ismerõsöm kért segítséget a baráti körben már nem emlékszek milyen problémával, de senki nem tudott segíteni, mert senkinek nem volt benne tapasztalata, ez ilyen egyszerû szerintem.

Az meg hogy "csempés" vagy az android ikonos, szerintem egy vicc aki ezt nézi, ma már bármilyen témát be lehet állítani, az androidra is van olyan tekerõs háttér mint az ios stb, kit érdekel itt nem a kinézeten és a stabilitáson van a hangsúly az elsõ mindenkinél ízlés dolga, tökéletesen stabilnak meg egyik sem mondható

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Amúgy nehéz bárkinek piacot robbantani, amikor a piac nagy része már lefedett, és sokan bevásároltak szoftverekbõl. Tehát, akinek számít a rendszer, az rendelkezik egy szoftvergyûjteménnyel, tehát nem vált OS-t, max csak több, gyorsabb mag, memória, képernyõ, akármire. És mivel a kínálat zöme androidos készülék, hiába rak ki a kínálatba a Nokia 10-20 típust is akár, az a tökmindegy vásárlóknál szívódhat fel, amit elnyom a droidos dömping.
Nem tehet róla tele van szegény indulattal, hisz bántják a céget amiben õ hisz.

"Barátom. A fehér, a fekete, a sárga, az mind külön típus, külön típusjelzéssel, csak mondom. Gondolom pék vagy, neked a kenyér az kenyér."

Ez baromság.
Aham, kössz a címet! Érdemben persze nem válaszoltál, de ez eddig is így volt. A címed megadása, már ha a tied, elég gyerekes lépés volt.

DrFantastikus
Te mindenkivel igy beszelsz aki nem ert veled eggyet !!
<#csodalk>

Itt te voltál aki elõször fenyegetõzött. De ha kell, megadom én a címemet, ahogy a másik kis haverod is megkapta, aztán összebeszélhettek, és jöhettek együtt, családostól, bemutatlak a kertészemnek is. Az egyedüli, akinek a szája jár, az te vagy. A trágár stílusom pedig, csak a hozzád hasonló buta barmoknak szól.

Igen, biztos majd egy anonim román vendégmunkásnak kiadom az elérhetõségeim... Ne fárassz! Ilyen butaságot sem hallottam még, hogy a különbözõ színûre festett telefonok, különbözõ típusok. Apám nem vagy semmi...
Egyébként mibõl gondolod, hogy a trágár és gyökér stílusod, lehet bárki számára is meggyõzõ? Mellékesen, a román vendégmunkások nem szoktak kertészt fizetni, gondolom neked sincs, csak a szád jár.
A Nokia, csakúgy mint a HTC vagy a Microsoft, egyetlen egy dolgot nem vesz figyelembe a készülékei tervezésekor és eladásakor, az pedig a vásárlók igénye. Nincs igénye a vásárlóknak arra például, hogy hülyének nézzék vagy, hogy a szarul legyártott termékeket mindjárt a vásárlás után szervizbe vigyék vagy a kukába dobják. Ezen hibákat mindhárom cég rendszeresen elköveti. (Nézd csak meg, mit csinált az MS a WP7-el. Sokan azt hitték mekkora királyság lesz mert majd jól frissíteni fogják 8-ra, aztán egy nagy szart.) Teszik ezt azért mert azt hiszik, hogy õk szarták a spanyol viaszt. (Tehették is, mivel nem igazán volt alternatívájuk elég hosszú ideig.) Aztán egyszer csak jött pár új cég, új elképzelésekkel és kiderült, hogy az embereknek tele van a tökük ezekkel a kényszermegoldásokkal. Ez látszik az eladási adatokon is.
Úgyhogy durroghatsz itt akármennyit ettõl ez a világ marad ilyen, a Windózfónodat meg le lehet húzni a klotyón. 😊

kb... süllyesztõbe... Csak az a gond, hogy aki kipróbálta és használta, nincs ellene, mert igazából rossznak semmiképp sem mondanám, sõt a WP8 kifejezetten zsír.

A felmérés igen jól mutatja, hogy kell eladni egy semmivel sem jobb telefont, mert divat. A divat változik mindig és a Nokia a példa, hogy semmi sem tart örökké.
Az android nem azért piacvezetõ mert atomstabil meg hibátlan vagy a leggyorsabb rendszer azonos erõsségû hw-en, mert egyik sem.
Ahogy a Windows sem azért terjedt el a PC-ken mert igazak voltak rá a fenti állítások, de már a Win 9x idején sem volt igazi vetélytársa. Mint mondtam, nem azért mert technikailag nõt föléjük, mert nem.
😊
mindíg is tudtam, hogy a linux elöbb vagy utóbb de mindenkinél ott lesz 😊
Android nem más mint egy erõsen felturbózott, mobilra kihegyezett linux rendszer. Ugyan olyan distro mint pl. az Ubuntu vagy a SuSE. Tehát a diagram helyesen:
70,4% linux ( Boot to Gecko, LiMo, Maemo, MeeGo, Openmoko, Android, stb)
16,9% iOS
4.4% Symbian
4,8% BB OS (mert RIM az csak egy gyártó)
3.5% WP
0,1% egyéb

ha hozzá teszem, hogy rengeteg egyéb eszközt vezérel még linux akkor igenis ki lehet jelenteni, hogy a világ egyik legnépszerübb rendszere a linux. 😊

Mess with the best, die like the rest Linux4ever

Szóval hazudsz is? Rakjak ki képet arról, hogy mikor ment el a cím privát üzenetben?

fergusonpapa
Címet nem kaptam :/ összevissza beszélsz.

Egyébbként jó tudni hogy minden hsz. ismered , és bár lehet nem mondom mindig értelmes dolgot én legalább nem gondolom komolyan az állításaim veled ellentétben ami csak téged minõsit.

Témához kapcsolodva is, mindenki látja hogy eladások a vártnál jóval alacsonyabbak, és egyedül a nokia add ki több wp telefont.. nem véletlenül, mig a többi gyártó visszalépet és 1-2 készüléket terveznek kiadni (az éves 20-30ból). Olvass híreket.. SIKER? Egy frászt és ez nem véletlen. Ha jó lenne terjedne.

www.icewebhu

Egy kibaszott kördiagrammon hol látod az eladási statisztikák növekedését, csökkenését te szerencsétlen?
Tudsz egy forrást is adni ehhez a hoki képhez? Fura lenne hogy a Januári 5% os jelentéshez képest Áprilisra 3.5% re esett volna vissza.

DrFantastikus
a market share miota nem = az eladási statisztika-val ? ? ?

es jaa , nagyon regi , 2013 April.<#nyes><#integet2>

Ez market share mutató, nem eladási statisztika. Amellett nem gyártóra bontva, és elég régi. Gondolom, nem fogod fel, mi a különbség a kettõ között.
Te is csupán egy buta troll vagy, akinek lofasz köze nincs a témához csak magyaráz.

DrFantastikus
volt mar, te meeg nem lattad ?
>

Eladási adatokkal is alá tudod támasztani, vagy csak úgy mondod, mert értesz hozzá?
Bár mondjuk, a "WingozPhon" tökéletesen mutatja mennyire segghülye vagy.

DrFantastikus
az idiota Nokia igyis/ugyis a sullyesztobe halad , fenysebesen, es koszonheti ezt tobbek kozott a WingozPhon-nak (is) !<#nyes><#kocsog>

DrFantastikus
'' A másik kérdés, mit kellett volna csinálni a Microsoft-nak, egy az egyben.. ''

Peldaul rendbe tehette volna a Windows Mobile 6.5-ot. akár.

>> eleg nagy baj az amikor 'valaki' csak a hulyeseggel tud kitunni a sorbol !

Értelmes hozzászólásod neked sem volt még, mióta 2008-ban regisztráltál SG-re. Címet küldöm privátba, de díjaznám, ha személyesen lennél segítségemre.

DrFantastikus: Böfögsz is, vagy csak nyomod a shittalkot? 1.36 ról ment fel a Nokia részvények ára 3.48-ra fél év alatt, de nem várom el tõled, hogy megértsd ezzel, hogyan lehet pénzt keresni.

DrFantastikus
'' akik azt gondolják okosabbak, mint egy Microsoft, vagy az a pár ezer befektetõ, és broker, akik napi szinten keresik magukat halálra pl. Nokia részvényekkel ''

Nnnaa, ekkora marhasagot mar rég nem halottam !<#action><#beka3><#nezze>

Csak egy példa: Motorola Defy - Zsebemben random újraindult, a képernyõt bekapcsolta, a zsebemben bevett 3 rossz pint, és mivel egy 8 éves kártya volt a puk pedig sose kellett így már senki se tudja hozzá, mehetett a kukába a számom. ("Gyerekkoromból" maradt meg a telefonszám, így még csak nem is az én nevemre volt véve). Mondjuk szomorú vége lett a defynek mert IP67 ide v oda amikor beelesett 20 centi vízbe megpusztult szegény.

Persze mehetünk tovább. Samsung Galaxy tab 1 android 4.x -el amikor egész nap hozzá se nyúltam kikapcsolt állapotban fogad amikor meg nagyon kellene.

A szaggatást amúgy már tekinthetjük múlt idõnek, de igazából csak a hardverek fejlõdésének hála. 2-4db 1000-1500 mhz-es mag és mindenféle gyorsító kártyák segítségével sikerült elérni, hogy olyan gördülékeny legyen mint az 1 magos iPhone 2g volt annakidején, így ezt már nem vetem a droid szemére.

Persze apám SE Xperia nemtomhanyasa meg szereti elfelejteni, hogy õ egy telefon, és miközben csörög nem reagál a felvevõ gombra.

Ha szeretnéd tudok még mondani rengeteg dolgot, de nekem ezek a leginkább fájó pontok.

Értem én, hogy ezek másnál biztosan nem jöttek elõ, de az van, hogy engem speciel az jobban érdekel és a jövendõbeli vásárlással kapcsolatban jobban befolyásol, hogy nekem milyen tapasztalatom volt vele, mint ha most páran elmagyarázzák nekem, hogy hülye vagyok, a számomat nem vesztettem el, a tab pedig atomstabil csak én vagyok a béna.

Mielõtt a szememre veted, hogy akármilyen fanboj lennék, egy Galaxy Tabom van egy Asha 302-es társaságában.

A sör olyan cigi nélkül mint a cigi sör nélkül.

fergusonpapa
Szegény pukka , nem veszi észre hogy problémái vannak. Küldesz egy címet szivesen küldök neked segítséget. <#beka3>

www.icewebhu

Akkor felteszek neked egy hoki egyszerû kérdést, az utolsó próbálkozásom arra, hogy megértsd a dolgot. Szerinted, ha a Samsung eladott 50 millió S3-at, és emellett eladott 250 közép, és alsó kategóriás telefont, akkor melyikkel szerezte meg a 64.1%-os market sharet?
Az, hogy számodra újdonság, hogy a különbözõ színek, különbözõ PN-el rendelkeznek,arról nem tehetek. Ha lecseréled a kibaszott telefonod fekete hátlapját zöldre, és bemész gariztatni, majd hallgasd meg milyen indokkal küldenek el a faszba.

a_n_d_r_e_w
Na latom kifujtal, kar, egy ideig jol szorakoztattal.

One Vision. One Purpose.

Te kibaszott barom. Ha szerinted a középszegmens generálja az eladások nagy részét, akkor mi a faszomnak példálózol itt 10 komment óta a kibaszott S3-al?
Menjél vissza inkább ûrhajózni, a fekete garbót pedig felejtsd el.

Oldal 1 / 3Következő →