116
  • Pukkka
    Eladási adatokkal is alá tudod támasztani, vagy csak úgy mondod, mert értesz hozzá?
    Bár mondjuk, a "WingozPhon" tökéletesen mutatja mennyire segghülye vagy.
  • DrFantastikus
    az idiota Nokia igyis/ugyis a sullyesztobe halad , fenysebesen, es koszonheti ezt tobbek kozott a WingozPhon-nak (is) !
  • DrFantastikus
    '' A másik kérdés, mit kellett volna csinálni a Microsoft-nak, egy az egyben.. ''

Peldaul rendbe tehette volna a Windows Mobile 6.5-ot. akár.

>> eleg nagy baj az amikor 'valaki' csak a hulyeseggel tud kitunni a sorbol !
  • Pukkka
    Értelmes hozzászólásod neked sem volt még, mióta 2008-ban regisztráltál SG-re. Címet küldöm privátba, de díjaznám, ha személyesen lennél segítségemre.

DrFantastikus: Böfögsz is, vagy csak nyomod a shittalkot? 1.36 ról ment fel a Nokia részvények ára 3.48-ra fél év alatt, de nem várom el tőled, hogy megértsd ezzel, hogyan lehet pénzt keresni.
  • DrFantastikus
    '' akik azt gondolják okosabbak, mint egy Microsoft, vagy az a pár ezer befektető, és broker, akik napi szinten keresik magukat halálra pl. Nokia részvényekkel ''

Nnnaa, ekkora marhasagot mar rég nem halottam !
  • esemve
    Csak egy példa: Motorola Defy - Zsebemben random újraindult, a képernyőt bekapcsolta, a zsebemben bevett 3 rossz pint, és mivel egy 8 éves kártya volt a puk pedig sose kellett így már senki se tudja hozzá, mehetett a kukába a számom. ("Gyerekkoromból" maradt meg a telefonszám, így még csak nem is az én nevemre volt véve). Mondjuk szomorú vége lett a defynek mert IP67 ide v oda amikor beelesett 20 centi vízbe megpusztult szegény.

Persze mehetünk tovább. Samsung Galaxy tab 1 android 4.x -el amikor egész nap hozzá se nyúltam kikapcsolt állapotban fogad amikor meg nagyon kellene.

A szaggatást amúgy már tekinthetjük múlt időnek, de igazából csak a hardverek fejlődésének hála. 2-4db 1000-1500 mhz-es mag és mindenféle gyorsító kártyák segítségével sikerült elérni, hogy olyan gördülékeny legyen mint az 1 magos iPhone 2g volt annakidején, így ezt már nem vetem a droid szemére.

Persze apám SE Xperia nemtomhanyasa meg szereti elfelejteni, hogy ő egy telefon, és miközben csörög nem reagál a felvevő gombra.

Ha szeretnéd tudok még mondani rengeteg dolgot, de nekem ezek a leginkább fájó pontok.

Értem én, hogy ezek másnál biztosan nem jöttek elő, de az van, hogy engem speciel az jobban érdekel és a jövendőbeli vásárlással kapcsolatban jobban befolyásol, hogy nekem milyen tapasztalatom volt vele, mint ha most páran elmagyarázzák nekem, hogy hülye vagyok, a számomat nem vesztettem el, a tab pedig atomstabil csak én vagyok a béna.

Mielőtt a szememre veted, hogy akármilyen fanboj lennék, egy Galaxy Tabom van egy Asha 302-es társaságában.
  • fergusonpapa
    Szegény pukka , nem veszi észre hogy problémái vannak. Küldesz egy címet szivesen küldök neked segítséget.
  • Pukkka
    Akkor felteszek neked egy hoki egyszerű kérdést, az utolsó próbálkozásom arra, hogy megértsd a dolgot. Szerinted, ha a Samsung eladott 50 millió S3-at, és emellett eladott 250 közép, és alsó kategóriás telefont, akkor melyikkel szerezte meg a 64.1%-os market sharet?
    Az, hogy számodra újdonság, hogy a különböző színek, különböző PN-el rendelkeznek,arról nem tehetek. Ha lecseréled a kibaszott telefonod fekete hátlapját zöldre, és bemész gariztatni, majd hallgasd meg milyen indokkal küldenek el a faszba.
  • a_n_d_r_e_w
    Na latom kifujtal, kar, egy ideig jol szorakoztattal.
  • Pukkka
    Te kibaszott barom. Ha szerinted a középszegmens generálja az eladások nagy részét, akkor mi a faszomnak példálózol itt 10 komment óta a kibaszott S3-al?
    Menjél vissza inkább űrhajózni, a fekete garbót pedig felejtsd el.
  • Petka
  • sascha
    Nekem tetszik a csempés felület, azért vettem WP-t. Ezen mondjuk tök felesleges vitázni mert ez teljesen szubjektív.

Amit nem értek, hogy miért vált ki a WP ilyen ellenszenvet és gyűlöletet?
    Akinek nem tetszik nem kell ilyet venni. Ennyi. De minek minden cikket "fos WingozPhone", "felesleges a WingozPhone" kommentekkel kezdeni?

A másik kérdés, mit kellett volna csinálni a Microsoft-nak, egy az egyben lekoppintani az Androidot vagy az iOS-t és akkor király lett volna?
    Valahogy próbálja megkülönböztetni magát, szerintem nincs ezzel baj. Az más kérdés, hogy a marketingjük az tényleg szar.

A kommentekből kb. úgy jön le mintha a Microsoft lenne a sátán, a Google meg egy kiscica. Pedig mind egykutya.
  • Petka
    És igen és igen és igen... :D Végre nem alma-droid war van... :D
    Amúgy elég vicces olvasni, ahogy statisztikákkal, grafikonokkal próbáljátok elhitetni másokkal, hogy mi a jó. Szerintem mindenkinek van saját véleménye ezzel kapcsolatban, de ha valaki mégis egy semmitmondó, meghamisított stat alapján vesz magának telefont, annak csak gratulálni tudok... Így el lehet adni a szart is a népnek és ráadásul még vitákat is generálnak vele, ami meg ingyen reklám. :D
  • a_n_d_r_e_w
    Jajj, te szerencsetlen, pedig esku megadtam az eselyt, kar, hogy nem eltel vele. A folenyeskedesrol csak annyit, hogy ha mar ennyire melyre sullyedtel, tul magaslabda lenne kihagyni.

Meg mindig a szineken lovagolsz, jolvan: akkor meselj, azon kivul, hogy kulon azonositoval rendeled (mivel a boltba bemenve se azt mondod adj egy szines telefont, tehat azert illik tudni mi epp hogy nez ki) MI az a kulonbseg, ami miatt szerinted az kulon tipus? Feltetelezem szerinted a kek swift az masmilyen tipus mint a zold swift. Ha lecserelem egy nokia hatlapjat, akkor uj tipusu telefonom lesz, ugye? Es ezekutan meg mindig erolkodsz? Atyaeg...

Aranyokrol beszelsz? Es ezek ellenere keptelen vagy felfogni azt amit mar szinte a szadba ragni probalok, es meg en vagyok a hulye? Na a kedvedert akkor megegyszer, ovodas szinten leirom, de aztan mostmar nekem uj temaval gyere, mert meg megijedek, hogy kifogytal. Szoval arra probaltam a magam szereny modjan ravilagitani, hogy a premium szegmens nemhogy csak a profit 90%-at adja, de meg darabszamban sem olyan elenyeszo, mint azt a legbol kapott szamaiddal szeretted volna alapozni. Segitek meg egy kicsit, minden piacon a kozepszegmens generalja az eladasok nagy reszet, es nem az altalad ajnarozott beleposzint. Most akkor vond le a a premium es a kozep szegmens eladasait, es nezzuk meg ujra milyen aranyok is jonnek ki? De most ne hasrautes szeruen, hanem tedd meg vegre egyszer, hogy komolyan veszed magad es szamolj.
  • enyac
    Egy Motorola DEFY boldog tulajdonosa vagyok. 800 MHz-es processzor, 512 MB RAM, legfrissebb CM7 (2.3 Gingerbread) nightly build, továbbá 108 alkalmazés telepítve. Egyáltalán NEM akad. Az alkalmazások egy jelentős részéért fizettem, így bizonyára nem fogok platformot váltani, hiszen a kifizetett programokhoz azért ragaszodnék - így sajnos a WP nálam nem rúghat labdába, és ezzel bizonyára sokan vannak így.
  • Pukkka
    Látom te viszont végre beláttad, hogy buta barom vagy, és végre befogod a pici szádat. Azt már, hogy ezt fölényeskedéssel próbálod leplezni, pont leszarom.
  • a_n_d_r_e_w
    Jajj fiam, mikor veszed már észre, hogy már rég eljött az a pont, ahol már egy közepes felfogó képességű troll is felismerte volna a vereséget és elkotródik, te viszont továbbra is itt fortyogsz és csinálod az egyre nagyobb hülyét magadból. Mindegy, engem remekül szórakoztatsz, bár kezdem egyre inkább úgy érezni nagyon egyoldalú lett a dolog, de sebaj, adok még egy kis időt, hogy megpróbáld értelmezni a tényeket. Na hajrá
  • Pukkka
    Tőled még várom az irl elérhetőségeket, hogy kiemelhesd a szemfödelem.

andrew:

Pedig a különbözőre festett telefon az külön tipus, még az SW külön azonosítóval, szerinted miért külön tétel számon rendeled, és miért van külön sw száma egy fehérnek vagy egy feketének, te dilettáns barom?
    "ha iPhonebol eladtak 10 fakockanyit, es ezzel ove a piac 20-50%-a (orszagfuggoen) es kb annyit eladnak S3-bol is" Akkor ezzel végül is mi a faszt akartál mondani? Lovagolsz itt a példáimon, mert ahhoz is sötét vagy, hogy megértsd, hogy arányokról beszélek. De legalább végre már kezdi felfognak a sötét kis agyad, hogy mi picsáról beszélek itt neked. A vicc az, hogy ez olyan alap dolog, hogy még a kertészem is tisztába van vele.
  • mtxaudio
    Szerintem meg épp eléggé ismerik az emberek a windowst, azért nem kell a kutyának sem ! Birom ezeket a felméréseket hogy ezeknek mindig mi jön ki ! Olvastam már olyan témában hozzá szólásokat a facen is ami az én fejemböl pattant ki, de engem senki nem kérdezett meg ! Na és winfost vegyen az aki tamogatja bil gecccit a tudatos népirtásban !!!
  • a_n_d_r_e_w
    Ne rohogtess mar a szanalmas mellebeszelessel, a kulonbozore festett telefon sehol nem kulonbozo tipus csak az elborult kis vilagodban, ahol a hulyesegedet probalod valahogy kimagyarazni, mikor mar nyilvanvaloan belesultel.

Ne adj szavakat a szamba, sehol nem irtam hogy az S3-al lefedtek a piac felet, te viszont azt hangoztatod, hogy 50e alatti telefonbol 10x annyi megy el mint a premium kategoriabol. Ne terelj a sajat hulyesegedrol. De jatszunk a te szamaiddal, ha 12 honap alatt elmegy mondjuk 400 millio osszesen az osszes gyartotol, es 12 honap alatt elmegy 50 millio S3 csak a samsungtol, akkor is eros joindulattal 7x-es szorzorol beszelhetunk, az S3 vs Tobbi eseten, csak pechedre ebben a tobbiben meg ott vannak a tizmillios eladasok pl a Notenal es az osszes tobbi gyarto premium es kozeptermekenel, azaz a beleposzintu telefonok aranya nem hogy a 10-es de jo esetben is csak az 5-os szorzot kozeliti meg. Szedd mar ossze magad, igy tul konnyu vagy...
  • caius marius
    Az fel sem merül benned, hogy direkt írtam így? Gratula!
  • caius marius
    Te román vendégmunkás vagy? Miért nem ezzel kezdted? ;)
  • Pukkka
    Barátom. A fehér, a fekete, a sárga, az mind külön típus, külön típusjelzéssel, csak mondom. Gondolom pék vagy, neked a kenyér az kenyér.

Hiteles forrást én már linkeltem neked pár HSZ-el lentebb, csak gondolom, fogyatékos vagy, és azért nem tűnt fel.
    Viszont, azt még mindig nem értem, mi a faszomról hadoválsz itt. Mivel, arra még mindig nem sikerült rámutatnod, hogy hol írták azt le, hogy az eladott 50 millió S3 al, lefedték a piac felét. Szerinted ha a Q2-be elment 98 millió, akkor mennyi ment el egész évben? Ne válaszolj, elmondom én neked. Cirka 396 millió. Akkor szerinted az 50 milliós S3 eladással húzták be a 64%-os market sharet?
  • a_n_d_r_e_w
    Nem, nem matekoznal szivesen, mert mar reg nem teszed. Hulyesegeket hordasz ossze . Nem, nem marad cirka 40, es nem, eloszor 60-at allitottal, mostmar csak cirka 40, legkozelebb mar az lesz, hogy dehat te megmondtad, hogy 20, en vagyok a hulye.

Azert erdekes, tolem koveteled a hiteles forrast, amivel te soha nem tudsz szolgalni.
    Na de lasd kivel van dolgod, csak azert mert kifejezetten jol szorakoztat a vergodesed:
    50 millio S3, 100 millio az osszes S-bol
    Sajnos nem talaltam egesz eves smartphone only tablazatot, de tessek itt egy 8 honapos:

A tobbit mostmar sakkozd ki te (hint: a 10x szorzo akkor se jon ki, ha az osszes eladott samsung telefon (beleertve a hagyomanyos nem okos, es a premiumkategoriasokat is) osztva csak S3-al nezzuk)
  • Pukkka
    Látom nálad több gond is van. Ha végignézed azt a szerencsétlen listát, láthatod, hogy ha a szín változatokat leveszed, akkor is marad cirka negyven. Ettől függetlenül, igen, külön vezetve van, hogy mennyit értékesítenek, fehérből, feketéből, és hupililából. Vagy te úgy vásárolsz telefont, hogy adjanak egy S4-et, és a színét leszarod?
    Matekoznék veled, csak az az állításod, miszerint, " iPhonebol eladtak 10 fakockanyit, es ezzel ove a piac 20-50%-a (orszagfuggoen) es kb annyit eladnak S3-bol is" nem igaz. Nyilván, ha megtudsz hozzá jelölni egy hiteles forrást, akkor utána számolhatunk együtt.
    2012-ben nagyjából így alakult a leosztás: 68.3% Android, 18.8% iOS, a többi a maradék.
    Ha ebből neked kijön a fenti képlet, felterjesztelek Nobel díjra.
  • Vol Jin
    Amúgy az emberek 99%-a nincs tisztában azzal, hogy mi az operációs rendszer egy telefon esetében.
  • a_n_d_r_e_w
    Ha viszont ennyire matekozni szeretnel, akkor viszont azt szamold ki, ha iPhonebol eladtak 10 fakockanyit, es ezzel ove a piac 20-50%-a (orszagfuggoen) es kb annyit eladnak S3-bol is, akkor hany szazalek is az 50e alatti a teljes piacon?
  • Vol Jin
    "Ezt a mondatot ennyi hajes irasi hibával leírni... Bakker Te nagyon okos vagy ez biztos! :D"

A következő megjegyzéseket tenném:

Hajes = helyes.

Hajes írási hiba = helyesírási hiba, mert a helyesírás egybe írandó.

A "Te nagyon okos vagy ez biztos!" mondatban két állítmány szerepel. Az okos vagy és a biztos. Éppen ezért ez két tagmondat, tehát vesszővel kell elválasztani. Itt még kiemelném, hogy szerepelt a "Bakker" is a mondatodban, így egy további vessző hiánya is felróható neked.

Nyelvtannáciként tetszelegned vicces ebben az esetben.
  • a_n_d_r_e_w
    LoL, kivancsisagbol megneztem a linkedet, bar ne tettem volna :D:D:D
    Szoval szerinted kulonbozo tipusnak szamitanak a szurke, fekete, zold, feher, sarga, lila, narancs, stb utotagokkal illetett keszulekek? Mert igy valoban epp kijon a 61, mas kerdes, hogy ez is csak arra jo, hogy azt bizonyitsa mennyire osszevissza beszelsz minden hulyeseget anelkul, hogy valos tartalom lenne mogotte. De nyilvan TE hozzaerto vagy, hogyne :D Majd a feher ruhas bacsiknak is ezt mondd, ha epp arra jarnak.
  • Pukkka
    Gondolom, annyi agyad neked sincsen, hogy felfogd, hiába adtak el az S3-ból 3000 fakockányit, ha az 50e alattiakból, összesen eladtak 10 szer ennyit. Általános iskolás matek. Talán mennie kellene.

Tételes lista kell? Nesze: http://www.xxlgsm.hu/webshop/search
    Talán ki tudod tölteni egyedül is a keresési mezőket. Kapsz 62 típust.
    Ezután elkussolsz végre, vagy tényleg tovább bizonygatod, hogy egy hozzá nem értő idióta vagy?
  • a_n_d_r_e_w
    Draga pukka, ha mar csak anyazas es szemelyeskedes maradt ervnek, akkor szerintem jobb ha kussolsz. Tetelesen varnam a listat a TOBB MINT 60 fele 50e Ft alatti Samsung keszulekrol. Amugy nem szeretnelek elkeseriteni, de eddig a legsikeresebb (azaz legtobb peldanyban eladott) androidos telefonok sorban az S3 - S2 - S1, az S3-nak raadasul mar az iPhonanal is osszemerhetoek az eladasai szemtol szemben. De bizonygasd meg nyugodtan, mennyire sotet paraszt vagy (a te szavaiddal elve), hozzaszolasrol hozzaszolasra sikeresen jaratod le magad arra a szintre, hogy mar szive szerint az is letagadna, aki eddig egyetertett veled. Szep palyafutas, csapassad meg....
  • Pukkka
    Román vendégmunkásként, nem várom el tőled, hogy tisztába legyél a magyar helyesírás szabályaival, nyilván ezért nem tudsz rámutatni a hibára a mondatomban.
    Adhatsz irl elérhetőséget privátban, aztán kiemelheted a szemfödelemet, szivessen állok rendelkezésedre.
    Bár a 230e forint is aprópénz, de ha lenne annyi agyad, akkor feltűnhetne, hogy jelenleg hazai boltokban, több mint 60 különböző típusú Samsung telefon vásárolható, ami 50e forint alatt van, és Androidot futtat. Bár amekkora sötét paraszt vagy, nem jut el az agyadig, hogy ezekből értékesítenek többet, nem a 230e forintos S4-ből. Nyilván elég lett volna a legolcsóbb wp-s telefont vennem, ha csak annyi lett volna a célom, hogy gyorsabb legyen mint az S4.
    Volt szerencsém, mindegyik nagy mobil OS-t használni, és kurvára nem akarok meggyőzni senkit semmiről. Csupán a hozzád hasonló buta senkiházik kurják fel az agyamat, akik azt gondolják okosabbak, mint egy Microsoft, vagy az a pár ezer befektető, és broker, akik napi szinten keresik magukat halálra pl. Nokia részvényekkel.
    A hozzád hasonló korlátolt barmok mondták anno azt is, hogy a MS-nak esélye sincs a PS-el szemben, aztán valahogy mégis agyonvágták az Xbox-al.

Bandee és a többiek részére pedig ott a Forbe-s féle link, el kellene olvasni, minden le van írva teljesen érthetően, és akkor nem írnátok le 3x ugyan azt a marhaságot.
  • fergusonpapa
    Én is ezt mondom.. véletlenül se beszélünk sikerről és nem ugy tünik hogy lesz.
    Pukka meg egy idióta :D

Mindig jót nevetek mikor a sok app kontra kevés mondjuk itt is feljött példának, akkor azt mondják alkalmazások többsége durogtatós és zseblámpás :D

wp jelenleg kudarc, azt kapja meg alkmazások terén is amit a nagy fejlesztők már hozzáadnak hogy mindenhol elérhetőek legyenek, de nem ott akarnak terjeszkedni vagy profitot szerezni ez fix. Android jó példa erre, amikor bejött kevesen fejlesztetek rá és vackokat,de most hogy van célközönség látjuk az eredményét. Másik szemmel vagy aggyal kéne gondolkozni ami sokaknak alapvetően lehetetlen a hiánya miatt, hogy amig használhatlan és ezzel együtt kevés telefont ad el az MS ne várja a minőségi javulást alkamazás boltjában, és amig ez sincs meg nem is fog váltani az aki megszokta hogy kivan nyalva a kis feneke és bármit elér. kéz-kézben járnak.

Mi mást lehetne tenni mint hallgatni a felhasználói visszajelzésekre és aszerint fejleszteni?! Annyi jó ötletterv volt hogy milyen is lehetne és én simán váltanék de a mostani nem nagyon mozgat meg és igy gondolja nagyon sok ember is(hálistenek).

• a_n_d_r_e_w
    Foleg, hogy (de mondjuk ez mar annyira komplex, hogy nehanyan keptelenek itt vegig gondolni) most tobb mint minden masodik eladott WP-s telefon nokia, es ezek a symbian piacot kannibalizaljak fel. Azaz nem Android vagy iOS userek rohannak cserelni a telefonjaikat, hanem azon regi markahu nokiasok, akik eddig vartak, hogy a ceg alternativat tudjon nekik nyujtani. De mi lesz ha ezek elfogynak? Mert bizony rohamosan fogynak...
  • Bandee
    Egy kérdés merült fel bennem : a folyamatosan csökkenő piaci részesedés éveken át (8.7 - 4.1 - 1.9 - 3.9 (javulás, de nem android & ios kárára ugyebár ...) tartó folyamatából mégis hol következik az hogy most aztán beindul és 3-4 éven belül 20+% részesedésük lesz ? Ezt azért érdemes lenne végig gondolni :) Bajom nincs vele, volt alkalmam próbálgatni, akárcsak ios eszközöket. Mindennek megvan a helye, előnye és hátránya. De azért nem kéne vaknak lenni (elvakultnak) látva hogy jelenleg merre halad a piac ...
  • caius marius
    Pukkamukka neked minek emeljem ki a hibákat? Hisz akkora agytröszt vagy, hogy leoltasz másokat, miközben nem tudsz írni! A hozzád hasonló ostoba parasztoknak max. a szemfödelet emelném ki egyszer.
    Gondolom a samu s4 230e forintos ára két forint mi? Valszeg életed nagy vásárlása egy occóbik windóz telefon volt aztán most meg jössz ide hinteni az igét, hátha lesz még egy-két olyan palimadár mint Te. Nem vagyok egy nagy jós, de úgy gondolom annak az esélye, hogy az MS elárasztja a piacot kb. akkora, minthogy neked megjön az eszed és nem irogatsz ide ilyen zagyvaságokat
  • Chris05
    OFF:

Desktop Windows 8-at elterjeszteni? Nemrég vett egy ügyfél nálam HP notebook-ot és amikor bekapcsoltam, hogy megmutassam neki az új OS-t megkérdezte, hogy ez mind szép és jó, de nem lehet "normális" Windows-t felrakni rá.
  • Pukkka
    Tudod is valamivel alátámasztani az agymenésedet, vagy csak beszélsz bele a levegőbe?
    Agyad nincsen, véleményed van, csak arra meg senki nem kíváncsi.

http://www.forbes.com/sites/louiscolumbus/2013/01/17/2013-roundup-of-mobility-forecasts-and-market-estimates/

Olvasgassál kicsit, vagy kérd meg anyádat olvassa el neked, mert kétlem, hogy magadtól menne.
  • who am I 7
    MS-el egyébként túl sok probléma nem lenne, azon kívűl, h pénzéhes és ge*yó picit (mint minden multi).Itt a probléma csak az, h egy elba*zott design-t, akarnak erőltetni mindenképp.Ez a leszarjuk a júzereket mit mondanak hozzáállás a rossz, emiatt mondom azt, hogy megérdemelnék, h jól beszívják...mint, ahogy az alma is, akik 5 éve kb ugyanazt az ósdi ikonokat tolják a birkák arcába :D De ott nekik könnyebb dolguk van, mert az átlag user eléggé 1bites.
  • who am I 7
    Te nem nagyon értesz hozzá, ez látszik, ha már így lementél proliba és személyeskedni kezdtél..de én itt abba hagyom azért.Bár valami fizetett ms emberke vagy, vagy ott dolgozol?Netán komplexusod van?Vagy szégyenled, h megvetted a csempés gyerekeknek való wp8as telót drágán?Mi a bajod, nyugodtan elmondhatod

Nehéz elfogadni, h a ms becumizta ezzel a wp8cal?nézz már a grafikonra ember, meg a piacra...ez is micsoda már? :
    "
    Hagyjad őket, buták. Csak kötekedni járnak ide. Nem képesek elviselni hogy a Wp egyre sikeresebb. Szépen lassan változni fog a piac, "

Szépen lassan változni fog :D Öcsém, gyorsan eszméltek a csempés srácok..a piac fele már a droidééé :D és rommá keresték magukat vele :D:D:D de rossz, úristen :D
    Figyeljetek skacok, ne sírjatok van elég pénze az ms-nek, kedvenc gyermek-kifestő-csempés telefonotok miatt sem búslakodjatok, nem fogunk nyilvánosan kinevetni miatta.Inkább menjetek ki a szabadba, sétáljatok egyet, gondolkozzatok el komolyabb dolgokon.