Hannibal (NBC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
hát ja ezen már én is régóta ki vagyok bukva 😊 sok prûd döntéshozó öregasszony 😄 én már másra nem tudok gondolni 😊

amúgy meg nem a sorozat minõségével volt gondom... mondjuk a hatásvadász lassított felvételek picit zavartak de nem annyira hogy emiatt hagyjam abba 😊 ráadásul a durva jelenetek sem vonzanak... belsõ szervek, belek és ilyesmik... én nem igénylem hogy totálba mutassák ezeket és beletolják az arcomba 😊 ettõl még nem lesz realisztikusabb a sorozat, számomra

inkább a fõhõs képességét érzem "túlzásnak"... meg sincs magyarázva igazán, és túlságosan hihetetlen... akkora pro a srác és nem vágta le egybõl miféle ember dr. Lecter, pedig elõtte egy holttestrõl megmondta hogy hány gyereke van az elkövetõnek... 😊

Bazinga!

ForzaInter
hát ez az évad biztos végigmegy.

de attól, hogy kasza lesz (persze ha tényleg az lesz) még mindenképp érdemes nézni a sorozatot. mert egy nagyon jó, minõségi sorozat, ez kábelre lenne való.

a brutalitása miatt amugy csodálkozok, hogy ez országoson megy.

azért vicces, hogy ilyen dolgokat lehet mutatni országos tv-ben de egy nõi mell, vagy egy kis káromkodás már tilos..

Yo, Bitch!

Tikal
hm, jól láttam, hogy Graham-ben felmerült, hogy... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Cucmey
7. rész egészen szenzációs.

Azért Puzsérban van némi Will Graham manifesztáció.
http://www.youtube.com/watch?v=GcjJTMuZGJs

Fõleg 4:05tõl 😄

Pedig most a 6. résznél már kezd Alakot ölteni a sorozat, már Lecter is villant...

precision
hát ha elkaszálják még idõ elõtt akkor nem volt kár... 😛 😄

Bazinga!

Cucmey
Kár volt... 😄

precision
akkor még jó hogy a 2. rész után abbahagytam... 😊

Bazinga!

stargatelost
Nagyon szarul. <#nemtudom> Kaszaszint igazából.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

precision
nézettség terén hogy muzsikál a sorozat?

Bazinga!

Cucmey
5. rész szerintem üti az eddigi összeset!!

stargatelost
Bármelyik publik trackeren fellelhetõ az NTb verzió.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

A 4. részhez milyen verziohoz jó a felirat?
Mert WEB-DL.720p-NTb és WEB-DL.1080p-NTb-t nem találok, csak 720p MoTv-t találtam meg WebRip x264-ANON-t. Jó a felirat ezekhez is?
Ha nem valaki tudna adni linket olyan verzióhoz amihez jók?
Elõre is kösz.

PSN ID:misi2mezei

TDC Geronimo
Jó kis rész volt megint fõleg a vége <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tudjuk mind a ketten <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Laurence Fishburne...

" Amúgy Hannibál tényleg emberhusival eteti Samuel L. Jackosnt? " Az nem Morgan Freeman? <#fejvakaras><#hehe>

magyar felirattal

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

JethroHUN
Az a magyar 4. rész ami most a legfrissebb torrenten, mai feltöltés. Ezt a részt nem adták le amerikában(vagy hol) miért? Közel sem volt olyan durva mint az elõzõek. A pszichiáter no de béna volt a fél liter sörével, ahogy fogta a poharat és nagy finnyásan belekortyol egy picit. Mintha direct viccesre akarták volna csinálni a jelenetet. Aztán a reggeli-vacsi a bedrogozzott csajjal. <#nyes> Amúgy neki meg át lett festve a haja, barnáról, korom feketére? Miért, h valami "sötétséget" kölcsönözzenek neki, a leszúrt csávó után? Amúgy Hannibál tényleg emberhusival eteti Samuel L. Jackosnt? Egyáltalán minek jár hozzá kajálni?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Darthmushroom
feliratba is úgy nevezik ha jól emlékszek(eredeti neve is az)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Cucmey
Ncore-on fenn van a teljes 4 rész angolul. De szerintem több torrent oldalon fenn van mar. 5 resz is fenn van angolul. 6 rész elõzetesen is lattam mar. Egyre durvább... 😊

Ne nézz szinkronnal semmit, csak elbaszni tudják, ha nem a fordítást basszák el a nyomik, akkor a keverést.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

A 4es rész is jó volt, az 5ös viszont még jobb, de mivel láttam a 4est, pláne nem értem, hogy ezt mért nem adták le a képmutató amerikai gyökerek.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

JethroHUN
Rossz a magyar szinkron? Mármint félre lenne fordítva? mi a francot értenek az alatt, h a "minnesota-i gépics" Többször vissza tekertem én gébicset hallok... ami egy madár... pedig a gyilkosról beszélnek. Nem értem... ennyire ellett cseszve a magyar hang, még szótárra sem telik?

stargatelost
Csak egy szétvagdosott 20 perces szar van fent, amit az NBC adott ki. Meg rosszul megnevezett release-ek. Én várok, nem akarom addig megnézni az ötöst, amíg nincs normális 4-es.

Tikal
uu, ez a rész beteg <#wow1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Fenn van már valahol?

Cucmey
Azért vicces ez az egész mert a neten bárki megnézheti majd.

Tikal
hmm.. tehát gyerekgyilkosság most nem oké, de egy hét múlva vagy ugy egyébként meg simán mehet minden mennyiségben...

Tikal
😄 viccelsz?

szerettem a criminal minds-ot, de a közelében sincs ennek...egy részes ügyek, néha egy hosszabb szál, majdhogy nem CSI szintû nyomozgatás...

Cucmey
Bánhatják... Itthon legalább igen.

stargatelost
Nem adják le.

Cucmey
Én úgy tudom hogy egy héttel késõbb mint kéne de leadják ottkinn is a 4. részt. Valami gyerek gyilkossággal kapcsolatos dolog lesz benne.

Cuchulainn
Most néztem meg a harmadik részt, részemrõl kasza.
Bugyuta, hatásvadász mindenféle egyediség nélkül. A Criminal Minds ebben a témában sokkal jobb volt már az elején (igaz mostanra kifulladt).

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Tikal
mi ez a szarakodás? Talán robbantanak a 4. részben vagy mi? állszentség....

FZoleee
Nem marad el, csak kihagyják elvileg az eredetileg 4. résznek tervezett részt és az 5.-et adják le. Az AXN-en elvileg leadásra kerül az Amerikában kihagyott rész is.
TDC Geronimo
Ja jó nagyon. Jövõ heti rész viszont elmarad a Bostoni robbantás miatt állítólag...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tikal
rohadt jó ez a sorozat, nagyon szépen van fényképezve, tetszenek ezek a színpadszerû beltéri jelenetek és jók a párbeszédek is, szinten minden mondatnak van valami súlya... fura volt ez a rész, nem számítottam rá hogy hannibal kisegíti a csajt, azt hittem megöli majd...

a.carkey
Nincs ezzel a sorozattal semmi baj. Szépen pörög tovább a maga medrében.

A medve nem játék.

precision
megnéztem a 2. részt... ha nem lenne benne Mads Mikkelsen aki az egyik kedvenc színészem, nem hiszem, hogy nézném tovább

oké, durvák a halál esetek, komor a hangulat, meg ilyesmi... de maga a fõszereplõ "képessége" egyszerûen "nevetséges"... nagyon empatikus és ez már elég ahhoz, hogy mindent lásson 😊 és ehhez elég ránéznie egy holttestre 😊 nem tudom, hogy ki tudok e békülni ezzel a koncepcióval, de lehet, hogy a 3. rész után abbahagyom és ínséges idõkben ledarálom majd 😊 vagy nem 😊

Bazinga!

precision
Amerikában csütörtök este adják le, azaz a netre péntek hajnalban/reggel már felkerül az aktuális rész, persze angolul. A szinkronos az nyilván mindig csúszni fog ehhez képest, vagy nem tudom 😊

Bazinga!

Cucmey
Szerdán este 10kor lesz az AXN-en második rész. ha jól tudom...

JethroHUN
Most akkor milyen idõközönként van új rész? Szinkronos. 1. rész 8-án lett feltöltve. Megnéztem port.hu-n AXN adja, de úgy látom egész jövõhéten az 1. rész lesz ismételve.

Cucmey
Második legyen. Letisztultabb. Elegánsabb. 😊

zzeN
Én is az elsõre szavazok.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Darthmushroom
1.jobban bejön a piros betû miatt 😄

stargatelost
Kurva béna 😄 Úgyhogy ne 😊

Itt van pár

Pl.:

Darthmushroom
am banner-nak?? nem saját neten talált

Darthmushroom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én úgy vettem ki (lehet nekem sincs igazam) h Hobbs-nak voltak az áldozatai meg amit visszarakott (azért mert máj beteg volt), õ megette õket, de amit a mezõn találtak azt mondták is h egy utánzó mert nagyon sok dolog más, és csak a tüdeje hiányzik, majd vágás és Lechter darabolja a tüdõt szóval szerintem azt õ ölte meg,kapóra jött neki a Hobbs. Meg úgy rémlik mintha elsõnek Lechter másik államba lett volna szóval 8 vagy hány áldozat nem lehet az övé, csak a mezõs

Cucmey
Szerintem ez még a harmadik részben sem fog kiderülni. legalábbis az elõzetes alapján. 😊