Hannibal (NBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy meg nem a sorozat minõségével volt gondom... mondjuk a hatásvadász lassított felvételek picit zavartak de nem annyira hogy emiatt hagyjam abba 😊 ráadásul a durva jelenetek sem vonzanak... belsõ szervek, belek és ilyesmik... én nem igénylem hogy totálba mutassák ezeket és beletolják az arcomba 😊 ettõl még nem lesz realisztikusabb a sorozat, számomra
inkább a fõhõs képességét érzem "túlzásnak"... meg sincs magyarázva igazán, és túlságosan hihetetlen... akkora pro a srác és nem vágta le egybõl miféle ember dr. Lecter, pedig elõtte egy holttestrõl megmondta hogy hány gyereke van az elkövetõnek... 😊
Bazinga!
de attól, hogy kasza lesz (persze ha tényleg az lesz) még mindenképp érdemes nézni a sorozatot. mert egy nagyon jó, minõségi sorozat, ez kábelre lenne való.
a brutalitása miatt amugy csodálkozok, hogy ez országoson megy.
azért vicces, hogy ilyen dolgokat lehet mutatni országos tv-ben de egy nõi mell, vagy egy kis káromkodás már tilos..
Yo, Bitch!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://www.youtube.com/watch?v=GcjJTMuZGJs
Fõleg 4:05tõl 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Mert WEB-DL.720p-NTb és WEB-DL.1080p-NTb-t nem találok, csak 720p MoTv-t találtam meg WebRip x264-ANON-t. Jó a felirat ezekhez is?
Ha nem valaki tudna adni linket olyan verzióhoz amihez jók?
Elõre is kösz.
PSN ID:misi2mezei
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
magyar felirattal
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szerettem a criminal minds-ot, de a közelében sincs ennek...egy részes ügyek, néha egy hosszabb szál, majdhogy nem CSI szintû nyomozgatás...
Bugyuta, hatásvadász mindenféle egyediség nélkül. A Criminal Minds ebben a témában sokkal jobb volt már az elején (igaz mostanra kifulladt).
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
oké, durvák a halál esetek, komor a hangulat, meg ilyesmi... de maga a fõszereplõ "képessége" egyszerûen "nevetséges"... nagyon empatikus és ez már elég ahhoz, hogy mindent lásson 😊 és ehhez elég ránéznie egy holttestre 😊 nem tudom, hogy ki tudok e békülni ezzel a koncepcióval, de lehet, hogy a 3. rész után abbahagyom és ínséges idõkben ledarálom majd 😊 vagy nem 😊
Bazinga!
Bazinga!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)