422
-
#182 Nem csalódtam ebben a részben sem, és az előzetes alapján a következőben sem fogok^^ eszméletlen jó. -
#181 Még angol felirat sincs ? :( -
bega82 #180 Igen, igazad van. :) És a második résszel is egyetértek, remélem életben marad. Még a Bárányokban is benne volt. :D -
#179 Amúgy én is sajnáltam. Iszonyatosan geci ez a Hannibál de azért imádom. Egy öltönyömet ő Inspirálta... :D
-
#178 Na... Itt egy elemzés! :DDD
-
Monoton #177 Most, hogy így újranéztem tényleg arcon be nyakon ki volt. -
#176 Nem lőtte fejbe Chiltont. A neten már azt tárgyalják hogy a nyakon ért és arcon távozott lövedék nem feltétlenül halálos sérülés :DDD -
Monoton #175 Hat elegge fejbe lotte -
Vajk333 #174 Bega82!
Két éven át bőven volt ideje arra Hannibálnak, hogy Miriannak az agyát átmossa. :) Én csak azt nem értem, hogy most akkor Mirian kinyírta Chiltont? Remélem nem, mert értelmetlen lenne a történet folytatása végett (Az embervadászban és a Vörös sárkányban szerepelt, az pedig a sorozat után játszódik, mikor is Lectert már elkapták). -
AnyátokKurva #173 Aki akar látni egy náci fasszopót, kattintson :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=536046376440060&set=a.139364052774963.24349.100001041079857&type=1&theater -
#172 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pont azzal amiről sokszor szóba is volt a részbe, azzal a kezeléssel amit nem szabadot volna egyik orvosnak se alkalmaznia mert manipulálni tudják vele a páciens agyát -
bega82 #171 Igen, minden rész címe egy kajanév, állítólag az, amit az adott részben elkészít és/vagy eszik Lecter doktor.
Én most valamit nem értek amúgy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Honnan tudta Hannibal, hogy az a csaj őt nem fogja beazonosítani, de Chilton doktort meg igen? Vagy ezt hogy tudta elérni nála? -
Quantumleap #170 A következő évadban vajon kínai kajacímek lesznek? És vajon milyen címek lesznek akkor, amikor Lecter már rács mögött lesz? -
#169 7. rész is komoly. egyre betegesebb ez a sorozat. :D -
#168 Mind kaja név. -
Quantumleap #167 Most ahogy megnézem, az első évad minden címe egy francia szó volt. Nekem fel se tűnt eddig. -
Quantumleap #166 Amúgy mit akar kifejezni az, hogy az évad minden részének egy japán szó (vagy név?) a címe? Vagy csak nem figyeltem valamire? -
#165 ez valóban létezik. osso bucco egy olasz étel. borjú lábszárból van. sose csináltam de találtam a spárba borju lábszárat. meg fogom csinálni valamikor :D -
Quantumleap #164 Az helyesen: 2x02.
Amúgy igen, most a legutóbbi részben volt az agyagos. -
bcrics #163 Akkor jöhet a legutóbbi rész combos receptje is.
-
#162 2x2 = 2. évad 2. rész. Az agyagos recept későbbi részben van. :) -
#161 létezik, valahol láttam már ilyet korábban, csak ott nem emberi lábszárat sütöttek:D -
Quantumleap #160 Az elején mi az a "2x2"?
Amúgy az első évad egyes ételeinek receptjei tényleg közzé lettek téve állathúsos megfelelővel. Amúgy Hannibal nem agyagban sütötte a lábszárat? Ilyen tényleg létezik, hogy valamit abban sütnek? -
bega82 #159 -
#158 2x2
Zöldséges-boros sült emberlábszár párizsiasan, ahogy a doktor szereti
Hozzávalók 2 személyre:
- 2 kg lábszár (40 év körüli sorozatgyilkosból)
- 1 fej vöröshagyma
- 1 fej káposzta
- 1 üveg prémium kategóriás fehérbor
- 3 db sárgarépa
- 20 dkg liszt
- só, bors fűszerek
Elkészítés:
Az emberlábszárat egy asztali szalagfűrésszel feldaraboljuk, a lábfejet kidobjuk. A lábszárat 4 egyenlő szeletre vágjuk, majd a bőr eltávolítása után átkötözzük és lisztbe forgatjuk. A lábszárakat egy alkalmas edényben elősütjük, míg a külső kéreg meg nem pirul minden oldalon nagy lángon kb 10 percig. Közben kockára vágjuk a zöldségeket és a fehérborral együtt a lábszárhoz adjuk, majd flambírozzuk. A lábszárakat egy tepsibe helyezzük át, a visszamaradt szaftot aláöntjük és további zöldségeket adunk hozzá. Sütőben kb. 2 óra alatt 220 fokon készre sütjük. Esztétikusan, zöldségkörettel tálaljuk.
Mellé prémium minőségű száraz vörösbort ajánlunk.
Fogyaszthatjuk egyedül, de ínyencek akár FBI ügynök ismerőseiket is megkínálhatjuk. Jó étvágyat kívánunk!
-
#157 Hát ez az évad eddig valami fenomenális! -
#156 itt egy kis előzetes péntekre :))
-
#155 Nagyon zsír!! A végső jelenetnél már fejben találgattam vajon mi lesz, de erre nem számítottam!
Hatalmas! :D -
Stockbauer33 #154 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.facebook.com/NBCHannibal/photos/a.428128627209913.90959.383662898323153/704182542937852/?type=1&theater -
#153 Ááááá ez a sorozat ez kikészít.... :DD
6. rész űberfasza! :) -
#152 köszi a válaszokat, azt hiszem, ma hozzáfogok, bár lehet meg kéne várni az évad végét és egyben nyomni. de már tudom, hogy gyenge leszek. -
bega82 #151 Ja, én a végén mindig gyorsan kilövöm, nem szeretem megnézni a következő rész előzetesét. :D -
#150 "you try to kill me Will" :))
-
bega82 #149 *Hannibal is tudja ezt,... -
bega82 #148 Huh, ez az 5. rész tényleg odavert.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát igen, ahogy számítottam rá, Beverly csúnya véget ért... :( Egyébként Will-t meg nem nagyon értettem most, hogy mit akart!? Ha sikerül annak a másik gyilkosnak kinyírni Lectert, akkor is mi van? Egyrészt vége a sorozatunknak! Másrészt ő élete végéig rohad a börtönben, sose derül ki az ártatlansága, sőt csak ront a helyzetén azzal, ha kiderül, hogy ő rendelte el a doki kinyírását. Ráadásul most már Hannibal is tudja, hogy ezt, gondolom ezek után kevésbé fog barátként tekinteni rá. -
#147 eddig simán veri az első évadot! :) -
Miguel125 #146 Jobb mint az első! -
Quantumleap #145 Már megvan. -
#144 ezt is imádni fogod. -
#143 Spoiler nélkül: milyen a 2. évad eddig? Imádtam az elsőt, de még nem kezdtem el a másodikat.