Hannibal (NBC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Ez a 4. rész nagyon jó volt! Folyamatosan egyre jobbak 😄 Várom már nagyon a köv részt

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Steve Downie
Negyedik rész adogatta 😊

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Jó volt az elsõ két rész <#eljen>

REAL MADRID

Jim Morrison
Basszus, nekem meg várnom kell szerdáig, hogy meg tudjam nézni <#rinya>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Cucmey
Második rész tényleg nagyon beteg lett. Igazi ínyencség az egész! 😄
Agyhallott amerikában meg csökken a nézettsége. Én nem is értem.... 😞

Tikal
ma már nem nézem meg, mert ez is beépült a fejembe már <#zavart2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
2. rész még betegebb

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tikal
S2 01
ez még mindig nagyon beteg

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ForzaInter
Komoly rész volt..

Yo, Bitch!

Jim Morrison
Szerintem jó kis évadnak nézünk elébe ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Cucmey
piratebay-en fenn van már 1080p-ben az elsõ rész!!

Darthmushroom
neki ma, nekünk szombat hajnal 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Jim Morrison

Vajon a sorozat Grahamje is átél-e ilyesmit? És ha igen, az vajon a sorozat végén lesz, vagy pedig további folytatások is jönnek?<#wow2>

http://www.youtube.com/watch?v=O7x_p8pvb1o

Bocs, csak már nagyon türelmetlen vagyok a 2.évad elõtt. <#vigyor0>
Jim Morrison

Jim Morrison
második évad elõzetes
jöhetne már...

Cucmey
Hatalmas!!!

http://vimeo.com/68949226

cylonflatus
Varrasd meg egy szabóval.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

stargatelost

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

cSuwwi
Ha nem lett volna folytatás, gyanítom akkor is ez lett volna a vége, csak fordított felállásban. Kicsit ütõsebb véget vártam én is

shit happens

Cucmey
Aki tudja hol lehet kapni ilyen inget és nyakkendõt és szövetkabátot az azonnal írjon! 😊

Szerintem gyenge volt az évadzáró, jobbra számítottam.

REAL MADRID

Cucmey
"Hello Will"

"Hello Dr. Lecter"

Tikal
<#taps>

Rohadt jó volt a vége, meg az egész évad. Zárójelenet óriási volt, ahogy vegyítette a két mozifilmbõl vett elemeket ( zene a Hannibal-ból és jelenet a Silence of the Lambs-bõl )

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem Will már korábban is sejtette, hogy valami nincs oké Hannibal-lal, csak nem adott neki hangot

zzeN
Vége van az évadnak, szerintem a végére egészen fasza lett. Várom a folytatást jövõre.

Végül rájött Will hogy ki is Hannibal igazából, na meg a vide cor meum a záró jelenetben epicre sikerült😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Na behoztam a lemaradást a sorozattal. Az elején kicsit lassan indult be, de mostanra nagyon jó lett. <#eljen>

REAL MADRID

cSuwwi
1x11-ben a kolumbiai nyakkendõ? nice

shit happens

ForzaInter
😄

Yo, Bitch!

Cucmey
Én szombaton hívom meg a haveromat és a párját egy 3 fogásos vacsorára amit én készítek! 😊
Itt semmi nem lesz vegetáriánus!! 😄

Szolnokboy1
jaja, én tegnap megpróbáltam megcsinálni szalontüdõnek a lakótársamat, de amikor elkezdtem nyomkodni mint a jó doktor, kipukkadt. a máját meg kinn felejtettem a pulton éjszakára és megromlott. végül a fülekbõl fõztem levest, és meghívtam a helyi rendõrfõnököt vacsorára, de olyan fura arcot vágott végig, aztán hirtelen elrohant. szóval nem úgy van ám minden, ahogy a sorozatban mutassák.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

JethroHUN
Nagy átverés ez a sorozat... nem is lehet hegedülni emberi hangszálakon. Nem tudom mit rontottam el, pedig lépésrõl-lépésre úgy csináltam ahogy a sorozatba mutatták. <#alien> Na jó azt hiszem inkább építek a semmi közepén egy 10 méter magas totemoszlopot testrészekbõl, mondjuk nem tudom hogy a retekbe fogom felállítani, bár a sorozat szerint ez is kivitelezhetõ...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Tikal
Pár rásszel ezelõtt mintha Graham sejtette volna hogy Hannibal-lal valami nincs rendben, ez most ugy volt vagy csak én képzeltem bele? Abban a részben, mikor Hannibal a mentõautoban menti meg az életét valakinek, felvágja, turkál benne stb, és ott elég sok minden klappolt.... mondjuk azóta Graham állapota rosszabodott, lehet ezért nem emlékszik 😄

ForzaInter
ez tényleg nagyon beteg rész volt, itt már inkább elmentek a horror irányába, de nem baj😄

Yo, Bitch!

Cucmey
13 és a második évad is annyi lesz.

TDC Geronimo
Atyaég milyen elmebeteg rész volt ez. Hány részes az évad? 13?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szolnokboy1
+fav

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

stargatelost
Aztabüdös, micsoda creepy rész volt ez a tizedik 😮

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Cucmey
Az egyik kedvenc jelentem a hetedik részbõl de szerzõi jogok miatt letiltották ezért töröltem. 😊

Mi volt itt?
Cucmey
Ma reggel olvastam én is! Isteni! 😄D

zzeN
Hannibal 2. évad berendelve.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Cucmey
Tobiás hangja tényleg gáz de szerintem a szinkron hangok jók! Mondjuk igazán jó szinkront a Maffiózók óta nem láttam.

Hannibal 1. évad/8. rész

Tényleg remek volt a mostani rész, de Tóbiás magyar hangja valami iszonyat lett. 😞 Mint valami náthás gyerekhang ! A szinkronrendezõ ezt így komolyan gondolta ? Belehallgattam az eredeti angol hangú részbe, hogy igazából milyen a orgánuma a néger srácnak.Összehasonlítva a magyarral ég és föld a kettõ.Nincs mese...ezután a Trónok harca mellett ezt a sorozatot is eredeti nyelven nézem.
Cucmey
Ki éhes? 😊)

Cucmey
Bon Appetit! 😊

Elég szélsõséges hasonlatot írsz, azért ilyen fokig nem lát meg dolgokat. Csak, hogy értsd: A ballisztikusok nyilván elmondják neki, hogy milyen sorrendben történtek a gyilkosságok, és hogyan, milyen eszközzel, ésatöbbi. Õ ezek alapján rekonstruálja magában, és mivel 100%-ig bele képes magát élni a gyilkos helyzetébe, gyakran feltûnnek neki apró, de fontos részletek.
precision
arra gondolok hogy amikor beleképzeli magát a helyzetbe mindent a legapróbb részletig "lát"
ok, át tudja élni amit a gyilkos érzett, tudja hogy miféle ember...stb., de akkor se legyen már az hogy ránéz egy tett helyszínére és azt is tudja hogy az elkövetõ gyerekkorában szeretett rubik kockát kirakni amikor épp kint esett az esõ és az anyja meg mákostésztát fõzött a konyhában (most csak mondtam egy példát)

Bazinga!

Tikal
a filmben is ez volt, meg itt is, vagy lehet nem figyeltem, de még soha nem mondta meg ki a gyilkos, csak profilt adott...

precision
hát nekem a beleélõs képzelgésekrõl vagy flashbackekrõl nem ez jött le 😊
de mindegy is, mit számít az én véleményem 😊
egyszer majd talán ledarálom ezt a sorozatot, persze csak ha normális befejezése lesz

Bazinga!

Tikal
helyzetekbe tudja beleélni magát, és nem megmondani random emberekrõl, hogy mit csináltak tegnap este. egy profil tud adni, ennyi, senkinek az ujjlenyomatát nem köpi ki 😊