Hannibal (NBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
REAL MADRID
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Agyhallott amerikában meg csökken a nézettsége. Én nem is értem.... 😞
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ez még mindig nagyon beteg
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
facebook videó
http://www.youtube.com/watch?v=O7x_p8pvb1o
Bocs, csak már nagyon türelmetlen vagyok a 2.évad elõtt. <#vigyor0>#vigyor0>
jöhetne már...
shit happens
REAL MADRID
Rohadt jó volt a vége, meg az egész évad. Zárójelenet óriási volt, ahogy vegyítette a két mozifilmbõl vett elemeket ( zene a Hannibal-ból és jelenet a Silence of the Lambs-bõl )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
REAL MADRID
Itt semmi nem lesz vegetáriánus!! 😄
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Yo, Bitch!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Tényleg remek volt a mostani rész, de Tóbiás magyar hangja valami iszonyat lett. 😞 Mint valami náthás gyerekhang ! A szinkronrendezõ ezt így komolyan gondolta ? Belehallgattam az eredeti angol hangú részbe, hogy igazából milyen a orgánuma a néger srácnak.Összehasonlítva a magyarral ég és föld a kettõ.Nincs mese...ezután a Trónok harca mellett ezt a sorozatot is eredeti nyelven nézem.
ok, át tudja élni amit a gyilkos érzett, tudja hogy miféle ember...stb., de akkor se legyen már az hogy ránéz egy tett helyszínére és azt is tudja hogy az elkövetõ gyerekkorában szeretett rubik kockát kirakni amikor épp kint esett az esõ és az anyja meg mákostésztát fõzött a konyhában (most csak mondtam egy példát)
Bazinga!
de mindegy is, mit számít az én véleményem 😊
egyszer majd talán ledarálom ezt a sorozatot, persze csak ha normális befejezése lesz
Bazinga!