Hannibal (NBC)

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meglestem a pilotot, de most nem nagyon vágom ezt😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most akkor ki ölte meg azokat a lányokat akik után nyomoztak? Mindet Hobbs ölte meg? Vagy mindet Hannibal?
Ugye csak 2-õt találtak meg, egyiket akit felnyársaltak másik meg akit visszatettek az ágyába. Abból derítette ki a fõszereplõ, hogy a gyilkos megeszi az áldozatait, akit visszatettek az ágyba, viszont azt elvileg Hobbs ölte meg mert azon a csajon találtak forgácsot. Most akkor Hobbs is megeszi õket? Valaki egy kis magyarázatot tudna adni? Mert eléggé össze vagyok zavarodva...

PSN ID:misi2mezei

Cucmey
Megnéztem a második részt. Szerintem nagyon jó volt! Várom szinkronosan. 😊

Cuchulainn
Egyetértek, rettentõen hatásvadász módon van tálalva az amit már sok más sorozatban is ellõttek.
Ráadásul itt is a szokásos Hálivúd autizmus megy, ami csak és kizárólag akkor jön elõ, amikor az belefér a forgatókönyvbe.
Maga a bûnügy nagyon gyenge volt, és a végére egyszercsak kurtánfurcsán, teljesen random módon oldják meg, abszolút logikátlanul.
Ami tetszett az maguk a karakterek, emiatt még egy-két részt bepróbálok, de ha marad ezen a szinten akkor részemrõl ennyi volt.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

precision
pont ez az, hogy azt jobban beveszi a gyomrom... sõt, teljesen hihetõnek tartom és az egyik kedvencem a Sherlock és az Elementary is 😊

lehet itt az a baj, hogy nincs eléggé megmagyarázva... ezek a lassított vérfröccsenéses flashbackek/emlék képek vagy mik nem igazán mondanak semmit 😊 hatásvadásznak érzem csak õket

Bazinga!

a.carkey
A Sherlockon behalnál. 😊

A medve nem játék.

precision
SPOILER?!

engem nem nagyon fogott meg az elsõ rész... de azért a következõt még megnézem... hátha 😊

dr. Lecter karaktere érdekes, de a fõszereplõ srác nem igazán nyûgözött le

kicsit túlzónak is érzem, ahogy rájön a dolgokra... oké, empata vagy miaszösz, de akkor is "túlzás", hogy 1 mp alatt mindenre rájön
van képzelõerõm, de ezt akkor sem tudom feldolgozni 😄 ha ennyire pro akkor rájöhetett volna arra is, hogy dr. Lecter rakta ki a mezõ közepére a csajt felnyársalva, hiányzó tüdõvel 😊

Bazinga!

a.carkey
Picit off:

Erre ... 😉

A medve nem játék.

Tikal
Azt hiszem uj kedvencem van, ez valami óriási. Hangulata nagyon jó, szépen van fényképezve, jó a zene és rohadt jól volt felépítve a rész, remek párbeszédekkel.

Nem rég néztem a the followingot, de az sehol nincs ehhez...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Malakai
13

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TDC Geronimo
Ja jó volt nagyon. Hány részes lesz az elsõ évad azt tudni?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Darthmushroom
fuhh elsõ rész nagyon jó volt, ha ilyen lesz végig nagy siker lehet belõle (nem nézettségileg)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Jim Morrison
Nyáron mindenképp megnézem, elég jónak tûnik ! 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Steve Downie
Nagyon ott volt a pilot gyerekek, +fav!

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Cucmey
Én nagyon vártam ezt a sorozatot. Angol nyelven láttam már az elsõ részt HD minõségben. Bár angol tudásom kissé ködös de érdemes megnézni mert a rendezés, a fényképezés és a színészi játék is a jobb mozi filmeket idézi. A történet egyelõre furcsa nekem(talán a rossz angol tudás miatt) de mindenképpen érdekes. Feltétlenül ajánlom mindenkinek akit érdekel a téma!!

gordon 24
"Hihetetlen jó színész, és ezek a dán filmek kb elbújhatnak az összes "nagy hollywoodi fos mellett😊)"

Ezt nagyon leírtam.😊 Pont a fordítottja lenne a lényeg.

Tyler!

Ajánlom, szedd le valahonnan és nézd meg ezeket. Tényleg jó mindegyik. Érdemes megnézni

Downhill!!

Tyler1
Az Ádám almáiban szenzációsat alakít(a felsoroltak közül csak ezt láttam) 😊 Tényleg kiváló színész, engem a téma nem annyira fog meg, a Hopkinsos filmek sem érdekeltek soha, de ha jó visszhangja lesz, akkor csakis Mikkelsen miatt belenézek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gordon 24
Ez a pali egy isten😊) Utálom a sorozatokat, de szerintem ez ütni fog!

Ez elõtt kb egy évvel azt se tudtam ki ez. Aztán, megnéztem az :ádám almáit, a zöld henteseket, a vadászat, vagy az esküvõ után címû filmjeit, és kb leborultam😊)

Hihetetlen jó színész, és ezek a dán filmek kb elbújhatnak az összes "nagy hollywoodi fos mellett😊)

+fav😊

Downhill!!

LasDen
a karakter miatt kap 1 részt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zzeN
Reméljük nem fogják elkaszálni, lehet hogy nem fog nagy nézettséget produkálni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
Bemutató meg az elõzetes értékelések alapján egész jó lesz.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

zzeN
"Az új, epizódonként egyórás sorozat, Thomas Harris regényeit dolgozza fel, és a két fõhõs, Will Graham (Hugh Dancy), a fiatal tehetséges profilozó FBI- ügynök, és Dr. Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen), az elismert pszichiáter megismerkedését, kialakuló barátságát és közös munkáját mutatja be. A sorozatban Hannibal-történet kezdetének kezdeténél járunk: Will Grahamnek ekkor még fogalma sincs róla, hogy idõvel Lecter sorozatgyilkos, és az õ legádázabb ellenfele lesz. A széria tavasszal jön az AXN-re."

Forrás: karpatinfo.net

Rendezõ: Bryan Fuller
Szereplõk: Hugh Dancy és Mads Mikkelsen mellett még Laurence Fishburne, Hattienne Park, Scott Thompson és Lara Jean Chorostecki, Aaron Abrams,, Gina Torres, Ellen Greene és Molly Shannon

IMDB

Ma rajtolt a széria, eddig bejövõs számomra.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

← ElőzőOldal 9 / 9