Hannibal (NBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugye csak 2-õt találtak meg, egyiket akit felnyársaltak másik meg akit visszatettek az ágyába. Abból derítette ki a fõszereplõ, hogy a gyilkos megeszi az áldozatait, akit visszatettek az ágyba, viszont azt elvileg Hobbs ölte meg mert azon a csajon találtak forgácsot. Most akkor Hobbs is megeszi õket? Valaki egy kis magyarázatot tudna adni? Mert eléggé össze vagyok zavarodva...
PSN ID:misi2mezei
Ráadásul itt is a szokásos Hálivúd autizmus megy, ami csak és kizárólag akkor jön elõ, amikor az belefér a forgatókönyvbe.
Maga a bûnügy nagyon gyenge volt, és a végére egyszercsak kurtánfurcsán, teljesen random módon oldják meg, abszolút logikátlanul.
Ami tetszett az maguk a karakterek, emiatt még egy-két részt bepróbálok, de ha marad ezen a szinten akkor részemrõl ennyi volt.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
lehet itt az a baj, hogy nincs eléggé megmagyarázva... ezek a lassított vérfröccsenéses flashbackek/emlék képek vagy mik nem igazán mondanak semmit 😊 hatásvadásznak érzem csak õket
Bazinga!
engem nem nagyon fogott meg az elsõ rész... de azért a következõt még megnézem... hátha 😊
dr. Lecter karaktere érdekes, de a fõszereplõ srác nem igazán nyûgözött le
kicsit túlzónak is érzem, ahogy rájön a dolgokra... oké, empata vagy miaszösz, de akkor is "túlzás", hogy 1 mp alatt mindenre rájön
van képzelõerõm, de ezt akkor sem tudom feldolgozni 😄 ha ennyire pro akkor rájöhetett volna arra is, hogy dr. Lecter rakta ki a mezõ közepére a csajt felnyársalva, hiányzó tüdõvel 😊
Bazinga!
A medve nem játék.
Nem rég néztem a the followingot, de az sehol nincs ehhez...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Ezt nagyon leírtam.😊 Pont a fordítottja lenne a lényeg.
Tyler!
Ajánlom, szedd le valahonnan és nézd meg ezeket. Tényleg jó mindegyik. Érdemes megnézni
Downhill!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ez elõtt kb egy évvel azt se tudtam ki ez. Aztán, megnéztem az :ádám almáit, a zöld henteseket, a vadászat, vagy az esküvõ után címû filmjeit, és kb leborultam😊)
Hihetetlen jó színész, és ezek a dán filmek kb elbújhatnak az összes "nagy hollywoodi fos mellett😊)
+fav😊
Downhill!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Forrás: karpatinfo.net
Rendezõ: Bryan Fuller
Szereplõk: Hugh Dancy és Mads Mikkelsen mellett még Laurence Fishburne, Hattienne Park, Scott Thompson és Lara Jean Chorostecki, Aaron Abrams,, Gina Torres, Ellen Greene és Molly Shannon
IMDB
Ma rajtolt a széria, eddig bejövõs számomra.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN