422
-
#222 3. évad berendelve! -
#221 Gratu! -
#220 Volt ilyen nyeremenyjatek?:o -
#219 csak sikerült feltölteni :DD -
#218 -
#217 Ilyen evőeszközöket nyertem az ételeimért amiket beküldtem! :))
-
#216 Ha figyelmesen megnézitek a filmet kb 11 percnél Will bekopog Freddiehez és ott mutatják az ágyát. Na Hannibal pont ez mellett az ágy mellett ücsörög késöbb:) -
#215 azt nem tudom, én se tudtam kire várt ezért a sorozatjunkien megkérdeztem és ott írták.:D -
#214 Szerintem Will nem nyírta ki Freddiet. Nem mutatták, meg annyira akarta, hogy hallgassa végig. Bár akkor minek "produkálta" magát... (hát nekünk, muszáj félrevezetniük a nézőket). Persze aztán lehet nincs igazam :D -
#213 de hol? -
#212 Freddie-re várt azt írják. -
#211 azt a vágást én sem értettem.. -
bega82 #210 Nekem ez nem is tetszik egyébként... :( Mármint, hogy ilyen szinten átlépett egy határt.
Amúgy amikor Freddie ment Will házához,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!előtte mutatták, hogy Hannibal üldögél a kis nylon-os szettjében. :D Az hol volt, meg kire várt ott? -
#209 nem csak a vacsival :) -
#208 Tuti a második. Na igen azzal a vacsival már átlépett egy határt.:D -
#207 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Will átfordult vagy taktikázik, hogy biztos legyen... de ahhoz meg már tul messzire ment :D -
#206 remélem nem... :D -
#205 Chilton-nak akkor annyi?:( -
#204 legjobb rész amikor Mason és Hannibal nevetnek. a két beteg állat.... :DDDDDD
-
#203 Úgy tudom a könyvben fiatalabb mint Mason de igazából részlet kérdés. -
#202 Beteg rész volt ismét oO -
#201 Sztem meg kurva jó csaj.:D
Sztem is lesz 2 évad, ha nem az NBC-n akkor kábelen vagy vmelyik stream szolgáltatón. Az esèlyeket növeli, hogy már tavaly is volt érdeklődő, és a sorozat nem az NBC saját gyártása. -
"You won't believe what you see in 24 hours."
ááá, de várom! :D -
#199 Ronda ez a nő. A berendelés kétséges, de tuti nem hagyják veszni a sorozatot. -
Quantumleap #198 Maradjunk abban, hogy lánytestvér (sister). Szerintem nem hangzott el utalás arra, hogy idősebb vagy fiatalabb. Tuti lesz harmadik évad, csak legfeljebb saját gyártásban nyomatják tovább. -
#197 Ő a húga Mason-nak. Harmadik évad pedig nem is biztos hogy lesz... :(( -
Quantumleap #196 Ő Mason Verger nővére. (Akit a Hannibál filmváltozatából egyszerűen kihagytak.) -
#195 Ez a rész ez nem semmi! Mekkora karakterfejlődések vannak itt te Jó Isten! :D Nagyon ütős az évad, egyre jobbak a részek! -
#194 nagyon beteg a sorozat, de egybe zseniális is. tudja valaki h megkapta már a berendelést a köv. évadra?
am az új csaj nem is rossz bőr. Hannibál másik páciense :D
-
#193 Ha a könyvet vesszük azért annyira nem, de mivel ebben a sorozatban annyiszor volt olyan, amit fehérnek hittünk az fekete, vagy akinek kukija van annak itt puncija, hogy én már semmin sem lennék meglepve. :D -
bcrics #192 Eddig ez az egész második évad részről-részre kurvajó, epic.
Várom már a végét hogy jutunk el az évad első részében látott első jelenetéhez.
-
#191 -
#190 Nekem tetszett hogy többször előveszik a filmeket, és felhasználnak belőle jeleneteket (pl most a ló húzza a kötelet) -
Quantumleap #189 https://www.youtube.com/watch?v=yTnmnVgU9VA -
#188 ki tudja... :D #178 -
#187 Beteg egy rész volt ez is.:D
Chilton akkor most meghalt? -
Stockbauer33 #186 -
#185 9. rész előzetes. :)
-
#184 Én is így vagyok vele, azt hittem már mindent láttam :D -
#183 Nem tom mi marad a harmadik évadra ha lesz egyáltalán ilyen mer ez már agybeteg ami itt megy :DDD