40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Inkább csak valós pénzért :) -
is this for real?
-
Egyébként az egy jó ötlet lenne, ha az összes kaszt szövege elérhető lenne minden kaszt számára és goldért meg lehetne venni őket:) -
Zozo0122 #36787 Visszatér jövő héten a Tavern Brawl :DDDDDDDDDDDD Ki gondolta volna :D -
Zozo0122 #36786 Nincs HG, a mostaniért is a modikat kértem meg :D -
Bannernak:
-
Az :) -
OP -
Biztos volt már ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nirz #36781 Én arra jöttem rá hogy kártyajátékokat nem nekem találták ki, sajnos az egész pár havonta való elértéktelenítésre épül, a folyamatos kényszer hogy új lapokat adjanak ki amiknek persze jobbaknak kell lenniük vagy senkit nem érdekel és akkor bukta idő után, vagy a HS és Magic módszere hogy időközönként érvéntelennek nyilvánítani régi kártyákat hogy aztán újakat vegyek meg...
Összeségében nem az én világom -
A Kraken év végére való tekintettel - Márciusi hátlap:
-
...meg hát az ég is kék na. -
Renegade #36778 :)
tedd még mellé, hogy Magyarország a 10 millió polihisztor országa :) -
Másfélszeresen tényleg jó :D -
Vagy inkább zavar néhány embert hogy egy csomó mindent lehetne jobban csinálni csak leszarják mert ígyis megélnek belőle. :)) -
Pio #36775 "Ooooohhh 1.6 GBs of Buccaneer nerf, bring it on!" :D
-
Vazze pont most néztem meg én is. Na ezért tartják ezt az arcot :) -
cesar22 #36773 volt healbot, belcser, deathlord -
Negritis #36772 reno előtt sem fulladtunk az aggroba -
Zozo0122 #36771 Mikbe' van ez az ember? :DD 1.5x sebességen tényleg brutál :DDDD
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.01. 18:57:46 -
Pio #36770 Kezd a topik egy jelentős része ilyen "mindent úgy csűrünk csavarunk, hogy a Blizz egy szemét" fílinget felvenni.
Ha nem adnak minden nap rewardot az a baj, ha adnak 7 napig az a baj, ha nem adnak azért nem adnak, mert akkor nem fizetnének a játékért az emberek, ha adnak, akkor azért adnak, mert így fizetnek a játékért az emberek.
Eszembe jut rólatok a hosszú ideje valaha volt legszellemesebb dolog, amit az interneten olvastam, a Hearthstone redditező/fórumozó görbe tükör szószedet.
Vigyázat, iróniát jócskán tartalmaz.
Néhány kedvenc:
Blizzard – A malevolent uber-corporation who spend most of the day sitting in conferences devising more and more evil ways of extracting money from their addicted customer base. However, in their free time they will sometimes respond to posts on reddit as long as you write the title in capitals with at least seven exclamation marks.
Cancer – For a deck to be considered cancer it has to fulfill exactly two criteria. 1. It is in the meta. 2. I am not playing it.
F2P – “Free to Play”. A player who chooses to spend no money on the game, not because they are poor (on the contrary they are actually super-successful in real life with a great job, an enormous cock and a hot Asian girlfriend) but for the challenge! And the rules of the challenge state that you must constantly complain that you don’t have all the cards, arena costs too much, Blizzard are greedy scumbags and it’s lonely in your mum’s basement. (Note, some people abbreviate this as FTP. These people are idiots).
Hearthstone – Quite possibly the worst game ever made, run by the most incompetent dev team ever to write a subroutine. It’s so bad I now only play it for 20 hours a week (excluding the time I spend reading and posting on the official forums, reddit and Hearthpwn and watching games on Twitch).
Patron Warrior – The most hated deck in the history of Hearthstone until it was nerfed, at which point it became the most exciting, skill-testing deck in the history of Hearthstone that was unjustly taken from us in its prime.
Shadowverse (also Gwent, Hex, ES:L, Faeria) – An online CCG that is far better than Hearthstone in every single way imaginable, including better balance, more newbie friendly, more interactive, more skill-based, more frequent updates and a wider variety of viable decks. -
A búcsúzó standard lapok. Főleg az utolsó sorokkal értek egyet. -
"Szerintem megérné." Jól mondod, szerinted, de a piac nem így működik. Jelenleg min 40 goldot ki lehet szedni a napi questtel (a 3 winért járó győzelemmel nem számolok), és ennyi, nem kell többet adniuk. (365*40= 14600 gold minimum évente)
Persze én is örülnék ha több jutna, de mivel a kategóriájában első játékról beszélünk, amit mindenki másol és próbál magának piacot szerezni, nincs ilyen napi belépésekért járó jutalomra rászorulva. Ezzel a lehetőséggel majd élnek majd azok a játékok, amelyek feljebb akarnak kapaszkodni.
A HS-ben ez a fajta napi bónusz majd akor kerül bevezetésre, ha elkezd a játékosok száma csökkenni/stagnálni, vagy olyan kártyajáték jön ki (GWEN remélem ilyen lesz, még talán nyáron fel is telepítem, ha több időm lesz), ami potenciális veszélyt jelenthet a HS-re nézve. -
Igen. -
Ez a preorder akció meddig tart? Egészen áprilisig a megjelenésig? -
Aki tesz bele pénzt az nagyban csinálja szerintem. Ettől még nem lennének csórók. Lehetne úgyis ahogy mondod, hogy mondjuk napi 5 dust és a hét végén ha minden nap fenn voltál 1 classic pack. Szerintem megérné. Vagy napi 1 akármilyen winhez lehetne kötni. Szerintem nem halnának bele.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.03.01. 11:28:00 -
+ Jön Maiev is ingyen és a Sylvanas Golden Dust ára. Maximálisan kinyerjük az értéket ebből a valamiből. 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.01. 10:54:49 -
Ahogy Shep írta, ez a hype részéhez, a visszacsábításhoz tartozik. Igen ingyenes a játék,de tudjuk, hogy milyen módon ingyenes. Viszont ha napi szinten csomagokat meg goldot adnának a napi questeken felül, akkor gyakorlatilag tényleg ingyenessé válna a játék ez azért érthető ha nekik nem éri meg :)
Max ilyet tudok elképzelni: 1. nap: 1 dust, 2: nap 2 dust... 7. nap 7 dust, majd kezdődne elölről. Ez egy héten 28 dust, egy hónapban ha négyhetes hónappal számolsz 112 dust. Ilyen jellegű ajándékozás szerintem akkor lesz, ha netán csökkenni kezd a játékos létszám. -
A havi 3 aranykártya nálam: inner fire, king's elek, alexstrasza's champion. Rég volt olyan, hogy mind a 3 lap értelmes lap volt :) -
Más játékokban ez alap, nem értem miért fájna nekik ez permanensen. -
Valamivel vissza kell csábítani a népeket a játékba :) -
Infók, új kulcsszó: "A Journey to Un'Goro kiegészítő megjelenése előtt 7 nappal jutalmak fognak járni a Hearthstone-ban belépéskor. Ezekhez semmi mást nem kell csinálni, csak minden nap egyszer belépni a játékba."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. nap (megjelenés előtt 7 nappal): 50 Gold
2. nap: 1 Mean Streets of Gadgetzan Pack
3. nap: 100 Arcane Dust
4. nap: 1 Old Gods Pack
5. nap: 1 Journey to Un'Goro Pack
6. nap: 50 Gold
7. nap (megjelenés előtt 1 nappal): 1 Journey to Un'Goro Pack
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.02.28. 22:40:54 -
Hivatalos infó, hogy április hónap elején fog jönni a játék. -
Icegrind #36757 Az előtt nem igazán jöhet, mert március 23-26 winter championship. Nem fognak mindent felborítani egy ekkora verseny előtt. -
Megérkezett a 7.1-es patch. Biztos, hogy áprilisban lesz elérhető az új kiegészítő? Mert már a Battlenet is átváltott az új dizájnra.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.02.28. 19:20:54 -
Teljesen egyet értek veled, ahogy azt írtam, totál skillteszter lap lehet ha jól csinálják. A banner csere simán mehet! :) -
Kezdheted a meglepődést, mert 10 adapt tulajdonság lesz és Zozo volt olyan kedves, hogy fel is sorolta őket. -
Nem a lap lényeg, hanem hogy az effekthez egy speciális feltételnek kell teljesülnie.
Állítom a hunter kapni fog egy ilyen játssz ki x beast lapot.
Ez a lap egyébként lehetne csak annyi, hogy minden 7.kijátszott beast után, illetve kicsit konzervatívabb atk stattja.
Az alapötlet szerintem jó egyébként, csak balanszírozgatni kellene, legyen-e charge, ne legyen, ilyen statt,olyan statt.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.02.28. 16:29:18 -
Icegrind #36752 A legfontosabb rész hiányzik csak róla. A laphátrány,ami a quest kijátszásával keletkezik + tudtommal nem terveznek charge lapot kiadni, mert sok vele a gond.
A te lapod szimplán broken lenne ha nem húzod kézbe. Hunternél ez akár 4.kör 7/7 charge is lehetne :D
-
Hmm ez a quest eléggé hasonlatos ahhoz, amit még pár héttel ezelőtt én kiokádtam magamból:)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.02.28. 15:49:02