Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imádom, hogy csak akkor üdvözölnek az emberek, miután nem kalózokkal nyitok 😄DD (warival tolom)
Ugye 😄 Aztán meg mindig kiröhögtetek, amikor ezt felhoztam, hogy igenis van 😄
még hogy a HS-ben nincs blöff 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ez mekkora 😄DDD

gz

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

*update: http://www.hearthpwn.com/decks/584883-heroic-brm-dark-iron-arena-otk

Véégre. Harmadszorra beadta. Millhouse volt a kulcsfigura.

Kb az összes lap megvan, nem török be semmit, MŰKÖDŐ paklit viszont nem találok, htpwn-t bújtam, az ottani decklistek elméletben működnek, a gyakorlatban pedig a 4-edik körben már 5 hp-val nézek farkasszemet 3-5 legenddel ...
Lehet hogy én vagyok a balfasz, vagy csak a random nincs velem.

nézd meg a last updated részt:
Dark Iron Arena Heroic
Last updated 5 days ago (Gadgetzan)

ergo nincs szüksége msg lapokra

Ez nem MSG, és lehet nincsenek már Lightbombjai.

Blackrock - Dark Iron Arena heroic-ra adjon már valaki egy MSG-vel felturbózott aktuális decklistet, mert szerintem milliomodikra futok neki, mindhiába.
kezdem unni, gusztustalan egy boss.

mondjuk mage, pala, hunter eléggé sehol sincs jelenleg

amúgy én se szoktam találkozni paladinnal 😄

viszont amit én tolok az jóval inkább midrange mint ami ott van
ami ott van az full aggro
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.12.11. 18:25:57

Darthmushroom
tier 3-ban van.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

innen csak nekem hiányzik a bufflin?

vagy csak Negritis, meg Madi játsszik vele? Mondjuk tény, én idáig összesen 1 paladint láttam decemberben, az is murloc volt.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mephike
Oksa, engem meg lehet győzni. 😊
Leeroyt én is játszom, bár láttam már streamereknél is olyan decket, ahol kimaradt.

Darthmushroom
szerintem a warri legendtől még egy Genzo is hasznosabb volna

A wari legend túl lassú. A pirate wari reno előtt akar nyerni az a lap pedig 2mana, nincs azonnali hatás és csak 2-2. akkor lenne jó ha elhúzódna a meccs,de akkor meg amúgy is kikap.

Számomra az érdekes, hogy a reno lockban nincs leeroy kombó. Eddig 10-ből 8 reno játszotta.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2016.12.11. 15:54:01
Mephike
Nos, eljött ez a pillanat is. Lehet készülni, mostantól jönnek az egyen paklik, ugyanakkor végre tisztább képet kaphatunk arra a kérdésre, hogy érdemes-e kraftolni XY lapot.
Úgy néz ki Aya kraftolható lesz, hiszen játszák T1-es deckben, és van 2 Jade deck is T2-ben.
Számomra meglepő, hogy az új warrior legend nem fért be a pirate deckbe, bár én nem játszottam még a kalózokkal, szóval totál mindegy mennyire lepődök meg, ez van 😊
Számomra meglepő, hogy a Reno papból a dragonos változatot tartják erősebbnek, nekem a inspire változat jobbnak tűnik, bár kétségtelen, hogy a sárkányok is erősek.

hát az aviana - kun eléggé csúnya

Még hogy Aviana C'thun 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.youtube.com/watch?v=Z5jxqCdTu_4
Darthmushroom
tempostrom metaelemzés.

na csináltam egy hasonló evolve sámánt, hát, elnézve az elmúlt pár hetet, a kieg legjobb lapja a doppelgangster, ez az új dr.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

újragondolt evolve sámán 😊

Trump épp aviana - kun - cthun druidot játszik
nem szép a finish

nem hiszem hogy lenne szabály arra hogy ne írkálj annyit 😄
és ugye 5 perc után nem tudsz szerkeszteni 😄

Bocs a tripláert. Viszont lassítani kell rajta. Mert a muligannél már eldölt a meccs jelenleg.
Bár be kell ismernem, ha a pirate nem létezne, sok deck nagyon elszemtelenedne.
Hát engem r10 utolsó csillagtó visszazavartak r11ig... 😞 Pont úgy jönnek mindig, hogy mikor beindulna a win strike bekavarnak.
Hál isten a pirate warik már legendbe vannak. Összesen 3 jött szembe ma és így sikerült 16w-8lose a mai napra.
JethroHUN
Aviana -> Kun -> Bran -> C'thun -> Youthfull Brewmaster ... <#idiota>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Azt úgy jól összehozta 😄
Nem is értem miért rakja ki a rat-et az arra van, hogy behúzd mc tech-be, aoe-be vagy leszedd a lényét kapásból a sajátjaiddal és elkerülj egy csúnya battlecry-t.
😄DD
A Pirest Dirty Rate-el, kihúzta Brant és nem tudta leszedni. Ez lett az eredménye, miután kiraktam Don Hanchot Bran-re.
akkor ezek szerint te azon nagyon, nagyon, kevesek közé tartozol, akik képesek a saját írásukban kiszúrni a hibát, nem pedig automatikusan kiegészíti az agya a helyes szövegre, ez azért nagyon menő.

2016ban honnan tudja,hogy nem direkt írják el? 😄

Shep
Hát ez emberiség ellenes bűntett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Darthmushroom
ezek szerint én csak türelmetlen vagyok azért nem vagyok legend (meg nem játszok)

sadface
Tudom, épp ezért. Ha már van egy Fb-s oldal és posztolok valamit csak nálam alap, hogy egyszer újra végigolvasom?

I decide when I'm done.

mikor kijátszom az Alley Cat-et vagy meglátom
mindig ez jut eszembe 😄

Ehh, visszaestem R15-röl R17ig Renodragon priesttel. 😊 A meccs végén mindig a következö körben lett volna lethalom, de az ellen mindig topdeckelt. Remélem, ez nem marad így. 😊 Viszont az új pirate warrior ellen elég jó %-al nyerek, eddig majdnem minden meccs win lett, 4-2-n állok pirate ellen. Ami meg szokott szorítani, az a Jade Shaman meg Jade Druid, a legutolsó meccsem meg egy Demon Lock ellen volt, még Jaraxxust is loptam töle, de sajnos még így se volt elég. 😞 Majd holnap folyt. köv.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

nem én írtam ki 😄

sadface
CHACK CHACK CHACK CHACK CHACK CHACK <#conf>

I decide when I'm done.

Hearthstone Hungary
15 perce ·
Ma is Heartstone verseny, még hozzá a Pulitron Hearthstone Cup.
CHACK-IN: 17 órától
VERSENY: 18 órától (ágrajz is ekkor válik láthatóvá)
STREAM: http://twtich.tv/pulitron_green (17 órától Axmart és Oroberto a mikrofon mögött)
Soksikert kívánunk mindenkinek!
http://hearthcup.hu/contest/pulitron-hearthstone-cup

na végre <#szeret>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Igen a warlockot én is fúrcsáltam. Úgy néz ki aki tud játszani renolockal az már lejjebb van 😄
Darthmushroom
Te elértél dr. 7-ig? 😄 undertakert kiraktam első körben, a 4.ben már feladta az ellenfelem 😄

Mephike
Ohh, ez a tavern brawl! Annyira jó volt! 😊)) Ismét kitenni első körben az undertakert, látni ahogy hízik és az ellenfél szenved, huhh, nagyon jó érzés! Arról már ne is beszéljünk, hogy mit éltem át, amikor DR.7 ismét elsült... 😄DD

dave9004
Báz a két uccsó matchup
dave9004
Szép számú hunter pala warlock (ez utóbbi fura)
dave9004
Lehet 100 nem egyforma pack max.
Shep
100 pakkból semmi, az hogy? video?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!