Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
ja ok 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Devv
Jaj bocs, ez válasz akart lenni Sheltem-nek. <#idiota>
Darthmushroom
ez most így kedden?

Devv
lol! Volt egy random brawl, kaptál mellé 40 dustot meg egy fos hátlapot és happy feast of winterveil!
dave9004
40 paqckra adott ötvenet, meg 60-ra 70-et 😄
Sheltem
Sziasztok

Valaki elmondaná milyen "akció" volt tavaly karácsonykor ha egyáltalán volt valami ?
Ilyenre gondolok, hogy 40 pakli helyett 50 vagy valami százalékos leárazás a packokra.
kíváncsi lennék, hogy idén érdemes e várni ilyenre.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

sadface
rossz topik

I decide when I'm done.

Megint kezdi. 3-om questem van mind 40 goldos. Lecserélem erre mit kapok, na mit,megint 40 goldos questet... Kabd be Blizzz!

|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|

summon az resurect 2 ami random
a summon 2 az random 2? vagy resurrect?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

SeatStory-ra is ezt hozta.
Btw ezt hogy játszottátok volna meg a helyemben?
Renolock vs renolock én combo nélkül játszok ő comboval. 8. kör 9hp-m van. A boardján egy 6/6 és egy 6/6 taunttal (nem jaraxxus révén, nálam egy 1/1 sheep. A manipulátort a 6.körben kihúztam a patkánnyal bele a hellfirebe.
A kezem: Shadow Bolt, Shadowflame, Emperor, Shambler, Kazakus Poti(5mana, 4aoe, summon 2), BGH, Siphon Soul, Ragna.
Kazakus potival vitt le 9hp-ra szóval semmi infó, hogy van-e nála leeroy+po.
Mi lenne a play?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Savjz kitalálta a legtrollabb decket a jelenlegi metához. 😊

Az mondjuk lehet, bár mostanában inkább maget játszik nem lockot. Forsen épp most nyert handlockkal 😄
dave9004
ha annyi renolock meccset játszol, mint ő a kieg óta, akkor beugrik neked is 😄
*seatstory
Jól indul ez a seastory. Savjz 3-0ra verte StrifeCro-t only renolockkal 😄

Btw ki játszotta volna ezt így? Reno mirror 5. kör. Nálad kint van ooze +giant még nem halt meg semmi, enemynél kint van a giant. Kirakta kazakust és 1manás spellt választott,hogy kiszedje a resurrectet. természetesen ezután giant to giant és vissza is hozta. Nekem eszembe se jutott volna.
Shep
Mi a franc ez, hogy mindig druid vs pap van és mindig én vagyok a druid?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ranked brawl éljen!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nekem barongedont adott, de már az is megvolt. mikor már csak pár legend hiányzik egy setből, nagyon nehéz összeszedni őket, mert mindig olyat ad ami már megvan
Darthmushroom
makker 😄 nekem a jól megszokott 40 dust volt megint a brawl packból...

Mephike
Jó volt ez a brawl, amikor láttam, hogy pala az ellenfél, már tudtam, hogy egy játékból lesz meg a booster.
Kinyitni is megérte, még akkor is ha csak dust lett belőlük 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.12.14. 22:29:01

Darthmushroom
tudtommal nem, mivel lejárt a promoja még novemberben.

nem tudjátok, hogy most, hogy hivatalosan is elérhető nálunk a prime, aktiválhatjuk-e a csini papot?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Darthmushroom
Ezen a csávón mindig sírok 😄

Mephike
Mivel a rugóm csak lvl39-en van, most elkezdtem többet játszani a jade rugóval. Elvileg tier3 legalja a tempostoorm szerint. Bár én másfélét játszom (10 lap különbség van) de ez valami eszméletlenül működik (csak ma kiütöttem egy sárkánypapot, egy pirate warriort, bár nem volt 1/1 legendás ágyútölteléke, és a Renolock is csak nézett ki a fejéből, amikor 3 Cairne szemezett vele). Biztos csak nekem van szerencsém, de pl a dragon priesttel nem ment ennyire jól a játék, közel sincs annyi lehetőség, mint ebben a deckben.
Most már tényleg csak azon agyalok, hogy Aya ha lecraftolnám, akkor hova tenném be, mert a 30 lap igencsak szűkös 😊

Darthmushroom
a lényeg az h mikor kéne akkor ritkán veszed fel a boardcleart, és a következő meccsen meg zsinórban adja 😄

ha még nem volt önkéntes, akkor mehet

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

JethroHUN
Play a friend quest valaki?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Shep
Sokkal nagyobb baj ,hogy azure drake minden pakliban ott van, ahogy egy csomó másik sárkény is és azok ellen semmit nem ér.

Nekem már régóta gyanús.
pl.:

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Darthmushroom
azért vicces a játék mikor kéne a dragonfire potion sose veszed fel, de következő meccsen kézbe adja...sőt a 4.körben már mindkettő nálad van úgy h kezedből elnyomtad, és persze ez nem egyszeri esett. pl. régebben ugyanez volt a holy novával.

Shep
Vannak sokan, de engem sem nagyon érdekelt, valaki fent volt letudtam vele aztán mindenki örült. Nekem amúgy kb 2 hónapja nem volt ilyen kvesztem, meg figyelős sem, szerintem ezek már csak rendszer hiba esetén kerülnek kiosztásra .)

miért, ki csinálja cserével? 😮 Nekem soha eszembe se jutott.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Jah, nem feltétlenül. Valamiért így tettem fel a kérdést.
dave9004
már te is olyan vagy, hogy csak cserével csinálod?
Okés, este 8 után valamikor nyomjuk le, ha neked is oké, addig melóban vagyok 😄
nekem is van 😄 csapathatjuk

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Van 80g questem, este leszek, valaki csere? 😄
nahát, kíváncsiságból leporoltam a kutyulós warlockot, egész jól el lehet vele bohóckodni.

Mephike
Mai napom öt körben, amikor papot játszok:
Minden lapot lekeverek, és húzás után van egy 2 manás painem. (Smemi gond, majd Reno jön a deckből.) Az ellenfél nem kever le egy lapot sem.
1. kör:
Én: Passsssz.
Ellenfél: coin és két raven idol.
2. kör:
Én: Passz megint, hiszen az erős, közben kuncogok, hogy az ellenfelem ilyenre coint tolt el az előbb.
Ellenfél: rampol, jön a wild growth. (Picit szívom a fogam, a lapjaim nem túl bíztatóak, ez meg már a köv körben 4 manából gazdálkodik.)
3. kör:
Én: Kiteszek egy alibi lényt, várom mit lép az ellenfél. (Már nem vigyorgok.)
Ellenfél: Astral communion. Eldob egy halom böszme lényt...
4. kör:
Én: Nincs gond, van nálam entomb, SW: Death
Ellenfél: Húz majd Nourish...
5. kör után jött a jóság, eleinte még kapartam, de végül fel kellett adnom. Soha nem gondoltam volna, hogy az Astralos decket még játssza valaki ezen a planétán, és hogy ennyire ki tud jönni...

sadface
LUL paladin in 2016

I decide when I'm done.

Na, hoztam egy kis statisztikát. Tempo Warrior, bár nem tipikus tempo deck, de megmaradt ennek a neve 😄 Nekem nagyjából bevált, de a Reno deckek nagyon meg bírják fogni, bitang nehéz ellenük nyerni. Druid még ami meg tud szívatni, ha jól játszik az ellenfél. Viszont ha olyanokat művel, hogy turn 1 jade idol deckbe keverés, akkor jó eséllyel az nekem win 😄

Viszont a lényeg: aggro deckek full esélytelenek ellene. Ez vonatkozik a pirate warriorra, a shamanokra (kb. megszólalni sem tud) és a pirate roguera is. 60% winrate, nem olyan jó, de nagyon élvezem a decket 😊

Itt a kép:

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.11. 23:21:08
Oszt? Eredetileg én is vidékrű.

tanyárul gyüttem úgyhogy:

Jó, lehet, hogy te éppen nem 😊 Nem emlékszem már, hogy ki nevetett ezen.
sztem én sose röhögtem ki emiatt senki, az inkább "odaát" történhezett