Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Valaki elmondaná milyen "akció" volt tavaly karácsonykor ha egyáltalán volt valami ?
Ilyenre gondolok, hogy 40 pakli helyett 50 vagy valami százalékos leárazás a packokra.
kíváncsi lennék, hogy idén érdemes e várni ilyenre.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Btw ezt hogy játszottátok volna meg a helyemben?
Renolock vs renolock én combo nélkül játszok ő comboval. 8. kör 9hp-m van. A boardján egy 6/6 és egy 6/6 taunttal (nem jaraxxus révén, nálam egy 1/1 sheep. A manipulátort a 6.körben kihúztam a patkánnyal bele a hellfirebe.
A kezem: Shadow Bolt, Shadowflame, Emperor, Shambler, Kazakus Poti(5mana, 4aoe, summon 2), BGH, Siphon Soul, Ragna.
Kazakus potival vitt le 9hp-ra szóval semmi infó, hogy van-e nála leeroy+po.
Mi lenne a play?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Btw ki játszotta volna ezt így? Reno mirror 5. kör. Nálad kint van ooze +giant még nem halt meg semmi, enemynél kint van a giant. Kirakta kazakust és 1manás spellt választott,hogy kiszedje a resurrectet. természetesen ezután giant to giant és vissza is hozta. Nekem eszembe se jutott volna.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kinyitni is megérte, még akkor is ha csak dust lett belőlük 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.12.14. 22:29:01
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Most már tényleg csak azon agyalok, hogy Aya ha lecraftolnám, akkor hova tenném be, mert a 30 lap igencsak szűkös 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
pl.:

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Minden lapot lekeverek, és húzás után van egy 2 manás painem. (Smemi gond, majd Reno jön a deckből.) Az ellenfél nem kever le egy lapot sem.
1. kör:
Én: Passsssz.
Ellenfél: coin és két raven idol.
2. kör:
Én: Passz megint, hiszen az erős, közben kuncogok, hogy az ellenfelem ilyenre coint tolt el az előbb.
Ellenfél: rampol, jön a wild growth. (Picit szívom a fogam, a lapjaim nem túl bíztatóak, ez meg már a köv körben 4 manából gazdálkodik.)
3. kör:
Én: Kiteszek egy alibi lényt, várom mit lép az ellenfél. (Már nem vigyorgok.)
Ellenfél: Astral communion. Eldob egy halom böszme lényt...
4. kör:
Én: Nincs gond, van nálam entomb, SW: Death
Ellenfél: Húz majd Nourish...
5. kör után jött a jóság, eleinte még kapartam, de végül fel kellett adnom. Soha nem gondoltam volna, hogy az Astralos decket még játssza valaki ezen a planétán, és hogy ennyire ki tud jönni...
Viszont a lényeg: aggro deckek full esélytelenek ellene. Ez vonatkozik a pirate warriorra, a shamanokra (kb. megszólalni sem tud) és a pirate roguera is. 60% winrate, nem olyan jó, de nagyon élvezem a decket 😊
Itt a kép:

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.11. 23:21:08