Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Azt én se tudtam, hogy ikszpenzsön jön megint. Csak egy-két lapot mentsenek meg a rotációtól (pl. Reno)!
De nem lenne unalmas? Kabalok továbbra is építenek a potionokra, a Jade a golemekre, a Goons meg buffolásra? Szerintem kiegenként full újak kellenének, de csak pár lap, hogy azért ne ez legyen a fő irány. Lehetne olyan, hogy Alliance, Horde és egy harmadik frakció, Neutral valakik, és akkor máris mehetne egy partiba a hordába Garrosh - Thrall - Guldan. Ez máris úgy nézne ki, hogy a mostani frakciókból 1-1 tag, és van értelme a lore szerint is. Allience - Uther, Anduin és Jaina. Neutral - Valeera, Malfurion, Rexxar. (nem tudom, hogy ők mennyire voltak semlegesek, nem WoW-oztam) Minden frakció teljesen új mechanikát kapna, amúgy is lehetne egy ilyen kieget csinálni, ami a háborúkra épít. Van ebben lehetőség, de szerintem csak úgy, hogy rendszeresen váltogatva a tagokat.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.26. 09:49:56
Mephike
Nem tudtam, hogy expansion jön megint. Akkor lassan megint neki kell állni gyűjteni.
Szerintem egy-egy lap jöhet simána köv kiegben is, hiszen ezek a bandák képviseltethetik magukat más városokban/helyszíneken. (pl: Jade follower/waderer, etc...)

Ti mit gondoltok, lesznek még Tri-class lapok a játékban? 2 adalék a válaszadás előtt:
1. A mostani frakciók csak ebbe a kiegbe illeszkednek (Hogy hangzana már, ha totál más témájú kiegben jönnének "Grimy Goons" lapok, mikor ezek Gadgetzan bandák...
2. A következő kieg nem adventure, hanem szintén expansion lesz. (El lett mondva, hogy ettől az évtől minden év expansionnal kezdődik és végződik.)

Na most akkor, ez úgy lenne jó, ha minden nagy kiegben kapnánk 9 db Tri-class lapot, de cserélgetve a bandák tagjai és neveit. Lehetne pl. Warlock-Hunter-Warrior --> Cancer class, vagy bármi 😄 A lényeg, hogy legyen cserélgetve, mert így nem fullad unalomba és nem kell évekig követni egy bizonyos irányt. Nekem így tetszene.

Remélem nem megy a süllyesztőbe, mert ez a mechanika majdnem annyira jó, mint a discover.
hmmm, amikor a dupla Renos BM huszár vazsit hülyére veri az ember fatigueban jade sámánnal. <#finom>

viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy volt ma 2 agro player, akik szintén BM csuprok voltak, basszus, eltanulták a műelitista control hülyeséget o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

háát, ha megvan kb minden classic, akkor gadget
vagy ahogy mondják aréna

lehet hogy "netto" több dust, viszont classicból nem fog jönni extrea lap az fix míg gadgetből kinyiothatod amit szeretnél esetleg

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Aréna. Ha meg nem akkor szerintem gadgetzan, mert kell Patches meg aya. Amúgy nem jön abból se több dust, ugyan ott vagy mintha a gadgetzanos lapokat törnéd.
Sheltem
Szerintetek Classic vagy gadgetzan packot érdemesebb venni? Classicbol szinte minden megvan mar pár legendary kivéve viszont abból több dust jönne...cél pirate warrior és jade druid legendaryk megszerzése lenne.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

van baj

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hehe, nekem pont most volt játssz ki 10 combo kártyát, így összeraktam egy tessék-lássék miraclet, nyilván irány kasu vadon, ott jó volt, tényleg vicces élmény, amikor az ember a 7. körben felhúzza a fél pakliját 😊

rühellem a rugót
play 30 rugó card -> drop -> play 50 rugó card -.-
és ez nem az első ilyen hanem a 3. 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

kellemes ünnepeket

Devv
<#eljen>

Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Mephike
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek! Remélem a fát már feldíszítettétek! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ha nem is közvetlen mainstream, de a WoT is esport és ott is van christmas giveaway 😄

Én a hs közösséget úgy ismerem,hogy kb bármi van csak a panaszkodás megy és szerintem ez sem lenne kivétel sajnos. Amúgy igen rosszul fogalmaztam, e-sport játékot kellett volna írnom és nem f2p-t,mert oda belecsúsznak az MMO-k is.
egy winter style brawl és ahhoz kapcsolódó móka

"giving" style küldi:
- sebezz random sebzéssel Xet az ellenfeledbe
- healeld az ellenfeled X hpért
- húzass az ellenfeleddel X lapot

sima karácsony style játsz X classal X meccset

és igen tudom hogy a free stuff és az event nem ugyanaz, de egy sima f2p mmo-ban is van jópár extra karácsonyi cucc, akár csak egy free minipet ami semmire nem jó de decor cucc

300euro? A top 3 deck 6-8k dust közt mozog és nem csak azokkal lehet érvényesülni.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2016.12.23. 19:17:36
Mephike
Nekem már régóta ott van, csak gondoltam hátha lenne ember, akit érdekelne, és neki nincs meg. Amúgy az előző hszben lévő mondatom végén kérdőjel akart lenni.
Itt a dühöngő linkje, ha valaki keresné.

woy
köszi szépen

Devv
Tedd be kedvencekbe.
Mephike
Nézd értem én, hogy van ami nem tetszik a játékkal kapcsolatban és ez bánt téged, de kérlek válogasd meg már a szavaidat, nem kérek szépirodalmi megfogalmazást, de amikor valaki ennyire képtelen uralkodni magán, az kezeltesse magát, vagy tényleg hagyja ezt a játékot. Ott a másik topic, ami részben ez miatt lett létrehozva, oda nyugodtan mehet a rage, nem fognak szólni érte. Sőt még ha szerencséd van támogatóra is találsz, aki adja majd alád a lovat, amitől kicsit vidámabb lehetsz, hogy lám másnak is xar ez a játék, nem csak neked. Megértésedet előre is köszönöm!

Mephike
Köszi a gombot! A másik topicot ki tudnád még rakatni egy gombra.

JethroHUN
Telibekúrt pay 2 win gané játék. Elég volt ebből a szarból örökre... Ha nincs meg valamelyik 300 eurós deck a top3ból. Labdába nem lehet rúgni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Devv
Srácok, intéztem a nevek gombot, köszönet a moderátoroknak!
Event az nem egyenlő avval, hogy csak úgy adnak valamit. Amúgy milyen karácsonyi küldetésekre gondoltál?
TBTPumpa
Kukázva lett az új banner miatt. A házigazda meg elment gyufáért. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Akartam írni, hogy a topic tetején van ilyen név összegyűjtő táblázat, de nálam most nem jelenik meg.
woy
az id lemaradt NightRaven#21799

ez így nem igaz, sőt
elég sok F2P-ben van direkt karácsonyi event
itt is el tudnék képzelni karácsonyi küldetéseket, gond nélkül mehetne

+ Általában az f2p címek nem adnak karácsonyra semmit.
Shep
Tavaly sem volt semmi, most miért lenne?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Majdnem, de egy fokkal még durvábban nyomtam. Fegyó + hero power + coin + prep + coin + concede. És még annyit se kaptam, hogy well played 😄ddddd
Szerintem igy karácsony előtt: concede ---> alt + f4 ---> uninstal game ---> uninstal windows ---> a gép meg repült a csukott ablakon? 😄

|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|

coin - prep - coin a proper way, nem? 😄

woy
alf f4 uninstall?

Prep-coin-coin concede😄
Sheltem
Na mi van srácok lóf*szt se kapunk karácsonyra? Gondolom ha kapnánk akkor már tele lenne itt vele a fórum.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ki találja ki, hogy mit léptem? 😄DD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
woy
Hello. Valaki néha egy baráti játékra? Nevem NightRaven (átlagos casual játékos vagyok)

A coin heropower nem higitja a decked tehát az jobb 😄
a coin heropowernél minden jobb és sajnos az is van bőven R13on 😄

dave9004
szar play
1. körben? Szinte minden ellen rossz play szerintem. Felhígítod a paklidat és annyival is később kezdődik a Jade móka + tempovesztés is.
a 3 idol a pakliba nem rossz play 😄

Rank11 és ilyen playek mennek:

Shaman - Kirak piratet, majd rögtön passzol, Patches meg jön és áll egy helyben 😄DD
Druid - turn 1 - Idol 3 a pakliba 😄
Akár én is lehetettem volna az ellenfeled, csak az én hasonló meccsem tegnap volt, csak én voltam a Renolock és az ellenfél a Jade Shaman. Peddler - Soulfire, elvitte Renot 8 lapból, utána ellenfélnél Brann + nagydarab + asszem 6/6 és 7/7. Remek, el is buktam.

Utána viszont egyből kinyomtam 2 Jade Shamant meg még egy Jade Druidot is, szóval hamar elfelejtettem azt az RNG-t...
És ezt a 4 meccset játszottam tegnap, többre nem volt kedv/idő.
Mephike
Az utolsó játékomat leírnám, mert ilyen mákom már nagyon rég volt.
Az ellenfél Reno lockkal, nálam jade sámán, a midranges/kontrollos fajta, nem tudom hogy hívják az ilyenféle deckeket. Nekem 28 HP, nála már csak 12. Az ellenfél már elsütött egy raklapnyi AOE-t, de nálam jól jön a deck, szaporodnak a jade katonák és a legutóbbi Sylvanasát is megoldottam. A boardon van egy 4/4 egy 5/5 jade katona Brann és egy 1/1-es totem. Jött is a Mind Control Tech (szidom magam, hogy inkább pasziánszoznom kellene, hogy kötözni való bolond vagyok, hogy ezt a totemet leidéztem a kör végén), és elviszi az 1/1-et. Mosolygok, az RNG istenének halvány aurája körberagyog. A srác érzi, hogy Brant meg kell oldania, mert különben vége a meccsnek. Jön is a Soulfire Brannre, bólintok, hiszen ez várható volt, a tele lévő kezéből megy is a lap... Leeroy kiesik, ismét röhögök, a kombótól már nem kell tartanom. Ellenfelem agyal, hogyan tovább (gondolom közben a guta üti meg), megszületik a döntés a pedlertől kapott másik soulfire is elcsattan, leszedi a jade katonámat, és eldobja Renot.
itt már az RNG aura bevilágította a szobát, hisztérikus kacagásomat még a szomszéd utcákban is hallották 😄