Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.26. 09:49:56
Szerintem egy-egy lap jöhet simána köv kiegben is, hiszen ezek a bandák képviseltethetik magukat más városokban/helyszíneken. (pl: Jade follower/waderer, etc...)
1. A mostani frakciók csak ebbe a kiegbe illeszkednek (Hogy hangzana már, ha totál más témájú kiegben jönnének "Grimy Goons" lapok, mikor ezek Gadgetzan bandák...
2. A következő kieg nem adventure, hanem szintén expansion lesz. (El lett mondva, hogy ettől az évtől minden év expansionnal kezdődik és végződik.)
Na most akkor, ez úgy lenne jó, ha minden nagy kiegben kapnánk 9 db Tri-class lapot, de cserélgetve a bandák tagjai és neveit. Lehetne pl. Warlock-Hunter-Warrior --> Cancer class, vagy bármi 😄 A lényeg, hogy legyen cserélgetve, mert így nem fullad unalomba és nem kell évekig követni egy bizonyos irányt. Nekem így tetszene.
Remélem nem megy a süllyesztőbe, mert ez a mechanika majdnem annyira jó, mint a discover.
viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy volt ma 2 agro player, akik szintén BM csuprok voltak, basszus, eltanulták a műelitista control hülyeséget o0
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
vagy ahogy mondják aréna
lehet hogy "netto" több dust, viszont classicból nem fog jönni extrea lap az fix míg gadgetből kinyiothatod amit szeretnél esetleg
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
play 30 rugó card -> drop -> play 50 rugó card -.-
és ez nem az első ilyen hanem a 3. 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"giving" style küldi:
- sebezz random sebzéssel Xet az ellenfeledbe
- healeld az ellenfeled X hpért
- húzass az ellenfeleddel X lapot
sima karácsony style játsz X classal X meccset
és igen tudom hogy a free stuff és az event nem ugyanaz, de egy sima f2p mmo-ban is van jópár extra karácsonyi cucc, akár csak egy free minipet ami semmire nem jó de decor cucc
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2016.12.23. 19:17:36
Itt a dühöngő linkje, ha valaki keresné.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
elég sok F2P-ben van direkt karácsonyi event
itt is el tudnék képzelni karácsonyi küldetéseket, gond nélkül mehetne
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shaman - Kirak piratet, majd rögtön passzol, Patches meg jön és áll egy helyben 😄DD
Druid - turn 1 - Idol 3 a pakliba 😄
Utána viszont egyből kinyomtam 2 Jade Shamant meg még egy Jade Druidot is, szóval hamar elfelejtettem azt az RNG-t...
És ezt a 4 meccset játszottam tegnap, többre nem volt kedv/idő.
Az ellenfél Reno lockkal, nálam jade sámán, a midranges/kontrollos fajta, nem tudom hogy hívják az ilyenféle deckeket. Nekem 28 HP, nála már csak 12. Az ellenfél már elsütött egy raklapnyi AOE-t, de nálam jól jön a deck, szaporodnak a jade katonák és a legutóbbi Sylvanasát is megoldottam. A boardon van egy 4/4 egy 5/5 jade katona Brann és egy 1/1-es totem. Jött is a Mind Control Tech (szidom magam, hogy inkább pasziánszoznom kellene, hogy kötözni való bolond vagyok, hogy ezt a totemet leidéztem a kör végén), és elviszi az 1/1-et. Mosolygok, az RNG istenének halvány aurája körberagyog. A srác érzi, hogy Brant meg kell oldania, mert különben vége a meccsnek. Jön is a Soulfire Brannre, bólintok, hiszen ez várható volt, a tele lévő kezéből megy is a lap... Leeroy kiesik, ismét röhögök, a kombótól már nem kell tartanom. Ellenfelem agyal, hogyan tovább (gondolom közben a guta üti meg), megszületik a döntés a pedlertől kapott másik soulfire is elcsattan, leszedi a jade katonámat, és eldobja Renot.
itt már az RNG aura bevilágította a szobát, hisztérikus kacagásomat még a szomszéd utcákban is hallották 😄