Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grat 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Végre meglett az első 12wines arénám. 1pakc, golden holy fire +405gold. A packban pedig 1epic, 1 rare. Szerintem elég jólett a reward 😄 Bár a deck az így mocsok jó volt, 72 feletti tier score.
sadface
Én a MIllhouz Kappastormot kraftolnám. 10/10 ign rated

I decide when I'm done.

attól függ mi a stílusod

agroként nyilván Leeroy
midtől fölfelé meg elsősorban Sylvanas, azt elég sok deck elbírja.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

woy
Sziasztok, ezt nyitottam és azon gondolkodom hogy betörném valami hasznosabbra ami még nincs meg. Van olyan legendás lap ami mindig jó ha megvan? Főleg az alap kártyákra gondolok.
Nekem sok hiányzik. pl.: N'zoth, Alexstrasza, Sylvanas, Leeroy, Lord Jaraxxus.

ha valaki fent ragadt még R15 felett, az most játsszon, engem eddig csak kezdő deckekkel sorsolt össze, mondjuk így nagyon szórakoztató volt kipróbálnom a nagyon nem potens, ám vicces jade rugómat.

nekem is van egy ilyen evo sámánom, én nem raktam bele halazealt, és szerintem ebbe is felesleges a dupla healing wave mellé
mindenképp heal kell
cult apothecary főleg hogy van brann is

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Halazealt mivel helyettesítenetek?

ami nekem beugrott az a taunt gólem esetleg a healelő minion

jaja, látom, de nálam kimaradt 😄

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

elég régi 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Hát perszeeee! Olyan vagyok 😉 Addig azért ne álljál fél lábon!

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

dave9004
ha nem, akkor abbahagyod?
Mephike
Továbbra is abban bízok, hogy az alap lapkészlet részévé fog válni valamilyen módon.

sadface
gain 30 armor / equip 5 random secret / burn your enemy hand stb
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.01.06. 02:15:27

I decide when I'm done.

Szerintem pont ilyenre mint a reno nem kell számítani. Bár reno nélkül meg az új lapjaik teljesen használhatatlanok. Kíváncsi vagyok milyen új no duplicate lapot fognak csinálni ami valamilyen formában helyettesíti majd.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Én csak azt remélem, hogy a mostani frakciók nem maradnak meg egész évben, hanem minden kiegben cserélgetik őket.
Devv
Nagyon remélem. Csak nem hiába adták ki ezeket a reno deckhez igazított lapokat.
tényleg szerintetek, ha Reno kikerül, lesz új Reno?
gondolom igen, csak mondjuk kicsit megbolondítva, mondjuk aktuális HP-tól függetlenül +25 HP

Aszondja valaki mássá. Hát a Tehénkirállyá!

amikor erősödik bennem a vágy, hogy elkezdjek újra arénázni, elég megnézni Kripp pár pechesebb alakítását és nos...elmúlik 😊

Ad. Pontosabban átváltozik valaki mássá 😊 Mentem vagy 5-öt, 100G-s battlecry quest miatt, de épp emiatt a speciális deckösszetétel miatt nem tudtam egyszer sem unlockolni minden secretet.
DasIsFuck
Grindelős az egész, full random, hogy épp mi a 3 secret...
Normál esetben nem ad packot, így kevés értelme van játszani...

Vajon ad-e valami jutalmat, ha feltárod mind a három titkot?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

az utolsó pár perc az érdekes, ahol összehasonlítja a statjait: reno priest egyik nap, agro shaman második nap.

Nekem bugos a brawl 😄 Ebbe futottam:

Nekem sem tetszik, hogy nem járt a csomag. Cardback-eket utálom sohasem használtam őket, a +lap/dust viszont mindig jól jön.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

nekem is tetszett volna ha ad pakkot. most komolyan az az 1 darab nyamvadt pakk akkora érték? miért nem lehetett adni most is?
Mephike
Jobb, mint amikor full random az egész, tetszett nekem is.

jó a brawl 😊

Darthmushroom
de most ebbe mi az újdonság? aki tudott rúgót játszani annál eddig ez volt, most az elején erősebb a kalózok miatt és ennyi. népszerűbb mint a kieg előtt, de miracle soha nem volt rossz.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LOL, csináltam egy Kutyulós rugót, huhu, R19-en az szedi szét aki akarja, agro-mid-control, nem számít. o0

dave9004
Jó lenne ha nem elcseszett módon lennének egyértelműek a matchupok
De amúgy tök jó minden, turn 8.ra egy concel+auc miatt rugónak 1, azaz egy (Uno, One, Ein) db lapja maradt a deckben. GJ
megvolt ez régen is 😄

face deck -> combo, midrange deckek -> control -> face

max nem játszottál akkoriban

Szerintetek jó ez a jelenlegi kő, papír, olló meta? Lehet régen is ilyesmi volt, de nem volt ennyire szembetűnő.
Jade üti szinte mindig a controll, aggrot üti általában a controll, és jadet üti az aggro. Nagyon lesarkítva írtam, tudom, de nagyjából ez van.
DasIsFuck
Ma kaptam egy fegyveres küldit, összeraktam rá egy kalóz-jáde shámánt😄

Az az érdekes, hogy amióta elkezdtem napi szinten hs-t játszani, szinte csak a priest,shamán,warrior,hunter classokat játszom, pedig a priesten kívül az összeset küldetések miatt kezdtem játszani.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

amikor az ellenfél mindent megold, mégis nyersz, de valójában ez senkit nem érdekel, mert a zeneválasztás a lényeg 😊

nekem is van egy jade shamanom, egy darab evolve-al, a poén kedvéért, az működik is, csak gondoltam szerelemből kipróbálok egy evolve shamant, hát, végül is meg lett a battlecry küldi, meg egy egész szintet leestem, de elég vergődés volt. 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.03. 16:25:20

az a baj, hogy ahogy lentebb is írták kicsit saláta
és kevés az önerejéből is erős kártya
kb mind igényelné az evolve sikerét

huh, srácok, vagy én vagyok a HS legpechesebb játékosa, vagy ez a deck ez egy kalap szar, 3 menő deck jött szembe, kb, csak játszottak velem, meg se kellett erőltetni magukat 😞

Hát ebbe aztán beleraktál mindent! 😄 Szerintem pont ez is a baja.
Én tegnap ezzel másztam le R14-re.
Jade sámán:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tunnel Trogg x 2
Flametongue Totem
Jade Claws x 2
Stormcrack x 2
Totem Golem x 2
Brann Bronzebeard
Feral Spirit x 2
Hex x 2
Lightning Storm x 2
Mana Tide Totem x 2
Jade Lightning x 2
Jade Spirit x 2
Jinyu Waterspeaker
Master of Evolution
Hallazeal the Ascended
Aya Blackpaw
Thing from Below x 2
Jade Chieftain x 2

Jadekből is jó evolve cuccot lehet csinálni, szóval gondolom át lehet alakítani úgy is.
hééé, ez vicces, 😊

pónibot 😄
sadface
Megidézted pónibotot és szétcsapta az oldalt. gj.

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Valóban szétesett az oldal. Jeleztem a moderátorok felé. Remélhetőleg sikerül orvosolni a problémát.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

hű, csak nálam van széthullva az sg, vagy másnál is fura?

srácok, mi a gond ezzel a deckkel?

R19-en idáig, csak random kezdőkkel találkoztam, és eddig CF, pechem van, vagy, elszúrtam valamit? Egy jó deckkel találkoztam (Renolock, nyilván az megevett reggelire).

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2017.01.03. 15:37:28

igen

páran játszák is, gang up + a ritka kalóz (+1+1)

JethroHUN
patches the pirate + gang up kombót próbálta mar vki? mitörténne kiugrana mind3 másolat egyszerre?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!