40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Na a sámi kapja a jóságot megint. :) Tetszik ez a lap. -
A kalózevő -
Zozo0122 #37188 Ez nagyon-nagyon-nagyon jó lap :D Bejövős. -
Ok, de mi állítja meg a pirate warriort? :) -
Matte #37186 kicsit broken. választhatsz a négyből.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Negritis #37185 hát máshogy nehéz reagálni ezekre az 5 mana 8/8akra főleg úgy hogy mellé még jöhet egyéb móka -
Zozo0122 #37184 Jah, Törpapa remélem visszatér :D -
Negritis #37183 5 mana 8/8ra van 5 manás válasz :D
just saying :D
return of the dwarf! -
Negritis #37182 ahogy 10 tinyfin se ér lufaszt se :D -
Matte #37181 akkor eddig a pala quest jutalom tűnik messze a legszarabbnak, hacsak rá nem nyomod a stealth-et is (bár hát miért ne nyomnád :D) -
Zozo0122 #37180 WTF?
1. Nyugi, nem lehet semmilyen tokent sem discoverelni, főleg nem quest jutalmakat.
2. Többször is láttunk már questnél 5 mana 8/8-at, DE nem mind ad miniont (Warlock és kiszivárgott hunter quest pl. nem) és Galvadon 5 manáért 5/5 lesz a paladinnál - cserébe állítólag adaptál egymás után 5x. Ez spoiler, kiszivárgott, 90%.
3. A Quest lapokat is nyitni kell, teljes értékű kártyák azok is. Így minden class 2 legendaryt kap, mert 1 quest és 1 minion. Ez eddig 18 legendary ÉS ezen felül érkezik 5 db neutral legendary és kész, 23 darab jön.
4. Az 5 mana 8/8 kegyetlen erős. Nincs az a 6 manás lény, amit kirakhatsz rá és ér bármit. A questek tényleg odavernek, kivéve ha megállítod, vagy a te quested jön ki előbb...vagy aggrozol. Majd meglátjuk. Azt mondták, hogy megszakíthatóak a questek. Igen, úgy, hogy pl. mirror entityvel countereled, de max ennyi. Ha pedig már aktiválódott a warlock portálja, azt SEMMIVEL SE tudod leszedni. Érinthetetlen artifact kb. és amúgy Sherazin magja is ugyanilyen típusú cucc, de csak mag alakban nyilván.
5. Neptulon, szerencsétlen egy rakás szar volt, feltölti a kezed és overload, hogy nehogy pakolhass? :D Vicc, ez ilyen öngól, paradoxon volt a blizz részéről.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.21. 21:37:43 -
Madi92 #37179 Azért van rá esély, hogy Reno priest Reno nélkül is működni fog. A priest quest egy lassabb Reno. Én jelenleg is egy Reno N'zoth Priestet nyúzok, szóval tökéletes lesz. Viszont Raza ebben a deckben nem is volt benne, gondolom Reno helyett majd jöhet Raza akkor, meg a quest + kazakus + N'zoth Jóska. -
cesar22 #37178 pláne hogy a priest quest legenddel is faszán működne, hogy rögtön 40-re healelne vissza -
A heal egy gyenge mechanika, főleg úgy, hogy a blizz nem is nagyon akarja ezt támogatni a papnál.
-
Ja, tiszta szerencse, hogy kiadták ezeket a lapokat legutóbb, elég sokáig maradnak játékban :DD -
cesar22 #37175 viszont a pirestedel ingyen tudsz healni kettőt a hero powereddel, hála razának
reno nélkül persze mer az nem lesz :D -
Nagyon remélem, bár nem játszok annyit a játékkal, hogy igazán rárageljek.
-
Hát ha van eszük akkor nem. -
Na ja de a 40 hp-val semmit nem érsz, ugyanúgy bedarálnak, csak 3 körrel később .DDDD -
Madi92 #37171 Nekem meg továbbra is az nem tiszta, hogy fel lehet-e diszkóverelni Megafint? -
Matte #37170 emlékeim szerint nyitni kell, de javítsatok ki ha tévednék, örülnék neki :D -
Matte #37169 teljesen mindegy, elsősorban az "akármilyen shaman deckbe belefér" részre reflektáltam :D -
cesar22 #37168 azért megnyugvás valamennyire hogy az anyfin kirotál, na de majd wildban lehet tolni a rákot. Unite the Murlocs, Finja, Anyfin, csupa olyan dolog amit lehet counterelni -
Negritis #37167 amúgy a priest quest legend is 5 mana 8/8 szóval sztem ez lesz a trend -
Most amúgy hogy van a kveszt lapokat is nyitni kell, vagy azok lesznek a rewardok a "kaland" módban? -
cesar22 #37165 nem kijátszani, hanem summonolni, és azért a murlocokból 10 simán összejöhet néhány kör alatt -
Ja, jogos, azt benéztem, de a többi azért még áll :) -
Matte #37163 he? :D
az a lap a quest jutalma, ki kell játszani hozzá 10 murlockot. bármelyik deckbe azért ez nehezen fér bele. -
A Megafing egy vicc lap már megint, 5-ért 8/8, már eleve túl erős, (bár a 4-ért 7/7 után ...), és akkor még lapokat is kapsz. Ez az a lap amit bármelyik sámán deckbe be lehet tolni, mert a játék bármely szakaszában jó lehet, még azt is megkockáztatom ,hogy az egy elégetett lap ellenére is megéri az 5. körben kirakni
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.03.21. 20:41:48 -
Renegade #37161 le kell gyorsan gyártani, aztán majd ha kapja a nerfet, akkor el kell bontani, addig meg lehet vele bohóckodni :) -
cesar22 #37160 a neptulon fele ilyen jó képességért 4 overloadot kapott :D -
Icegrind #37159 Ilyen képesség mellé az 5 mana 8/8 nagyon sok. -
Negritis #37158 azért az az 5 mana 8/8 sztem nem annyira jó
jobb mint anno volt a 7 mana 7/7 de nem op imo -
cesar22 #37157 ez teljesen rendben van, de megint miért kell ez az 5 mana 8/8? tipikus blizzard demencia. Nem biztosak benne hogy metaképes lesz-e valamilyen lap, de mégis szeretnék hogy sokan játsszák, adjunk neki manacosthoz képest unbalanced statokat -
Renegade #37156 overwolfban is lett review o0
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Madi92 #37155 Primalfin nem tudja Megafint adni, já? -
Murloc invázió. -
Zozo0122 #37153 Hmm. Nagy test és esély a comebackre...előfordulhat, hogy erős lesz a murlock shaman, végre. Na, ezzel az erővel akkor már dobják fel a play 10 taunt warrior questet is :DD Lássuk, ahogy minden forced archetype megkapja az ultimate kártyát :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.21. 18:36:02 -
finja kéne nekem is nagyon :D
am pont a 75 murloc questet kaptam ma :D -
Nirz #37151 Nem értem, játszhatsz a gimmick deckkel nyugodtan nem akkor mi a probléma?
Erre rá kell tudni hogy vannak try hardok akik mindig a leggyorsabb+leghatékonyabb netdeckkel játszanak, ez MINDEN kártya játékra igaz ahol ladder van