Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Szerintem a deckednek az egyik legjobb ellenszere a jade deckek.
nekem most folyamatosan azok jönnek és esélyem sincsen, a végén a 11/11+ már sehogy nem tudom megoldani, ráadásul végig övé a board present is.
pirate miracle rugó kutyafüle ehhez képest 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lol hehe xd
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.02.02. 01:52:32
I decide when I'm done.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.02.02. 00:15:45
első golden azure, ezt azért már vártam 😊
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.01.31. 17:19:34
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(A kalózharcos ellen mákom volt, mert amikor tradelnie kellett volna nem tette, és a kezem is tökéletes volt.)
I decide when I'm done.
- Ne akarj az első két hónapban legend lenni, nem lehetetlen, de nem reális cél.
- Rengeteg csalódás fog érni eleinte ha rankedre mész.
- Nézz ki egy decket, ami hatékony, és olcsó összeállítani.
- A napikat folyamatosan csináld.
- Az arénát én csak akkor javaslom, ha már rengeteg streamen és oktatóvideón vagy túl. (Nem akarok időt írni, de ez jó sok órát jelent.)
- Ne add fel, mert ez is bizony a farmolás egy fajtája, ami tud nagyon monoton is lenni.
nem tudom van-e még welcome bundle, arra azért érdemes beruházni. 20. szintig vigyél fel legalább egy karaktert, hogy tudjál minden héten kocsmázni. ha van már egy relatív jó decked akkor a tutorial küldiket verd végig hardon. Napi küldiket mindig csináld meg. Lesz köztük olyan ami tapasztalatlan játékosként elég nehéz lesz, vagy favágás, pl játsz ki x battlecryt, nyerj 5-öt, ilyesmi.
arénában átlag 3 wintől vagy nulszaadós, heti egynél többet nem érdemes még az elején, kivéve, ha nagyon érzed. kell hozzá úgy 50 óra tananyag, hogy ráérezz + ugyanennyi játékidő. Viszont, ha belejösz és nem sajnálod rá az időt, ez a leghatékonyabb módja a lapkészlet fejlesztésének.
Goldot érdemes adventure-re költeni, érdemes a legutolsóra, de ha többihez is kedvet kapsz, azért nézd meg, hogy mikor fog kirotálódni.
Eleinte ne számíts sikerélményre, legyen cél az, hogy bekerülsz Rankeden R20 alá. Az első 10-15 napba ne játssz Rankedet, csak, ha mazoista vagy. Rutinos pedomacik kimaxolt készlettel több 100 óra tapasztalattal R20-18-on farmolják a kezdőket.
Én nem vagyok híve annak, hogy packokat vegyen az ember (kivéve új kiegnél, de akkor sokat), de sokan azt az utat választják. Embere válogatja. Majd akkor lesz jó világ neked is, ha félre tudsz tenni kb 4000 aranyat egy új kieg előtt, és így az új meta elején lesz egy decens lapkészleted.
Illetve eléggé szélsőséges az, hogy valakinek bejön a manga stílus miatt és valaki pedig pontosan ezért nem is próbálja ki.
A Legends artjai szerintem eléggé átlagosak és ez is a baj velük, mert nem rosszak csak túlságosan semmilyenek.
A Gwentnél nekem sem tetszenek az artok, pedig nagyon szépek, de nekem nem nagyon illenek ezek kártyákra.
Eternalla is ez a fő bajom, hogy a játék nagyon jó, de se az artok, se a hozzá tálalt mitológia nem tud igazán bevonzani.
Sok steames kártyás cuccra, mint a hex és hasonlókra is ezért nem is néztem rá eddig sem, mert nem jön be se az art, se a mitológia.
Engem a Magic pontosan az artworkjeivel vonzott be legelőször.
Leginkább a Legends és Hearthstone az amit ezzel össze lehetne mérni, mivel ezen kettő címben táplálkozik a játék egy már felépített univerzumból.
A Legendset sokan amiatt támadják, mert unalmasan néz ki.Ez szerintem nem igaz, de az artjai tény és való, hogy túlságosan átlagosak.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Illetve előny még hogy 1-2 mana lények statja nagyon konzervatívan van belőve hogy a snowball kizárható legyen.
Na de most jön a hátrány sokak számára, a fejlesztők azt is kijelntették hogy nem szeretik a fatigue részt kártyajátékokban , ezért olyan erős win conok vannak hogy a játékok 90% befejeződik a turn 9-en.
Nagyon tetszik az art stílusa is, igazából a többi játék szerintem azért bukta mert az artjuk nagyon gyenge Duelyst, legend, gwent hiába lennének érdekesek ha arttól hányok. A HS artját se szerettem olyan gyerekes, de legalább magas minőségűek voltak, a klónok többsége csak ugyanaz a stílus rosszabb formában.
Ami viszont jobban zavar benne az a board és a kártyák maguk.
Nagyon tele van az asztal, alig férnek el rajta a kártyák. A lapoknál is ez a teljes kép és aztán görgess le, hogy elolvasd mit csinál nagyon zavaró.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Talán ha kijön a bétából akkor adok neki még egy esélyt. Jó játék, de a ladder rendszer borzasztó szerintem, ráadásul kevesen is játsszák.
Most én is hagyom a hs-t, pár napja elkezdtem wowozni az meg eszi a szabadidőt 😄
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.01.29. 12:25:36
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.01.29. 11:39:48