Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
foshányás egy játék. igen, jó helyre írtam, semmi offtopik. szánalmas.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
https://mmos.com/news/digital-ccg-hearthstone-earns-395m-2016-shadowverse-100m
Latest data from Superdataresearch shows that the digital collectible card game market is set to generate $1.4B in revenue in 2017. Of the entire collectible card game market (including physical CCGs), digital CCGs made up 61% of the market. Hearthstone led the pack in 2016 with worldwide earnings of $395M and Shadowverse trailed at #2 and surprised everyone with $100M in revenue last year despite launching halfway through the year
Nem emlékszem már ki említette itt az Eternal card game-et. Nekem nagyon tetszik, pár napja próbáltam ki annyira tetszett a kampányt megállás nélkül egybe le is toltam. 😄
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
mennyire kell jól teljesítened, ha be akarsz kerülni adott hónapban a legjobb játékosok közé:
100th-51st: Roughly a 60% win rate.
50th-21st: Roughly a 66% win rate.
20th-11th: 75-80% win rate.
10-2nd: Just maintaining this rank will require a 85% win rate.
1st: A huge variable, but you will generally need to go on a huge win streak just to make it here from any spot in top 10.
rögtön értelmet nyert az a kifejezés, hogy törne le a keze annak, aki face deckkel játszik 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.26. 11:55:52
basszus, december 30.-án elestem, nem nagyon foglalkoztam vele, tegnap volt csak időm elmenni röntgenre, mint kiderült letört a vége az egyik kéztőcsontomnak, beszarás, tök azt hittem, hogy csak kis zúzódás. o0 Szerintem ez azért van, mert kipróbáltam a Pirate Warrior decket, persze lehet, hogy a Soros hibája ez is. 😊
Én egymás után nyitottam egy Madam Goya-t és egy Nat Pagle-t...800dust...
Jó mondjuk nem panaszkodom legendaryk tekintetében, de utolsó 2 leg nyitásom elég gáz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Legutóbb úgy jártam, hogy reno mage ellen idejekorán kijátszottam a Elise Majmát, majd 30Hp-n, egy nefarrianból esett iceblock mellett, totális boardcontrollal, már csak egy iceblock választott el a győzelemtől, mire nagy nyugalmamban kiraktam Jaraxxust is, mivel a priest legend miatt ingyééé jöttek a 6/6-ok, erre a magenek, hogy-hogy-nem, a cabaloscuccból pont sacraficial pack esett. 😄DDD Rekt.
I decide when I'm done.
Nekem működött, nem tudom melyiket próbálod, mert több is létezik belőle, sőt létezik a sárkányos változat is.
Kb 10-15 meccset játszottam, és többet nyertem vele, mint vesztettem (60-70% körülire tippelném, de lehet több is volt, nem számoltam ki).
Viszont leszoktam róla, mert undorító volt, éreztem a sátán leheletét amikor ezt a decket játszottam.
Valójában utáltam, hogy faék egyszerű, és túl erős lett ez a deck. Na meg a rengeteg barátságkötési szándékból kiéreztem, hogy mit gondolnak rólam az emberek. 😊
Természetesen itt is megtörténhet, hogy rossz a kezdőkezed, de ez azért ritka dolog volt.
És akkor még bele sem vettem azt, hogy mondjuk heti 1 aréna: 4 legújabb booster/hó. 3+ winrattel pedig jön a kedvezmény, tehát 100 aranynál kevesebbre jön ki egy booster.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.24. 17:35:45
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

így megvan: Inkmaster, Raza, Patches, Genzo, Aya. meg így már megéri Kazakust legyártani
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.24. 16:08:20
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ezekszerint mindkét lapra nagy esély van, hogy Wildba kerül.. Én meg ezt utálom ebben a játékban, emlékszem milyen nehezen szedtem össze annak idején Dr. Boomot...
Én szívhatok láncban 3-4 szer ha utána 2t nyerek attól én még szeretném a játékot de ezek a legendary lap kivételek...csak nekem b*ssza a csőröm ? Mondjuk 4000-5000 golddal a tarsolyban lehet engem se érdekelne, de aki kevesebbet játszik...
Na megvolt az első picsogós kommentem itt 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
de ugye régen sem voltak normálisak, tavaly ilyenkor ilyen is volt 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.23. 22:45:10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a legnagyobb baj vele hogy dragon. van kettő a deckben, plusz még a netherspikeból kihúz még egyet, kilopja vele a deckemből a brannt azzal lop még 2 lapot, aztán a saját brannjével még kiszed párat a netherspikeból
undorító hogy ilyen lapokat ki mernek adni, de egy kurva healbot pótlékot azóta sem sikerült csinálni
Kíváncsi vagyok megy-e Szilvike is wildba?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|
1. Mióta játszol. Minél régebb óta, értelemszerűen annál nagyobb a lapkészleted.
2. Mennyi pénzt áldoztál a játékra. Nagy előny, ha a kalandoknál nem kell 700 goldokat a szárnyakra fizetned, hanem azt a köv kiegben booster vásárlásra tudod félretenni.
+1 tényező: 100 pack nyitásnál kapsz 2 legendást, vagy kapsz 4-6 darabot. 😊
Utoljára szerkesztette: cesar22, 2017.01.23. 16:30:34
Illetve te hogyan játszol? Mindenféle kasztból raksz ki "Decent" paklit, vagy 1-2 féle van amit favorizálsz?
Mert ha minden fajtából akkor nem semmi lehet mellette 5500 goldot küldetésekből úgy hogy a "kötelező" legendarykat le kell craftolni mellette, de ha 1 vagy 2 paklid van amit "összeraksz" akkor ...akkoris több hónap <#gonosz2>#gonosz2>.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.01.23. 14:53:17
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."