40521
  • Renegade
    :D

ez vicces szerintem :)

nincs mese, bontanom kell egy finjat addig.
  • Matte
    grrrrbrbrbgbgbgrbgrgggr

• Shep
    Akkor rosszul olvasol :) Arról beszélek ,hogy a játékban nincsen lehetőség sehol, ill. de a gép ellen lehet :DDD a lassabb poénos deckekkel való játékra, én azt hittem az egyértelmű ,hogy aki erre vágyik az tisztában van vele, hogy nem lesz 50%-os nyerési aránya, még 30 sem nagyon de ezt beáldozná a jó meccsek oltárán, na erre jelenleg nem nagyon van lehetőséged, ez a fő probléma a játékkal.
  • Renegade
    pedig ezt ki lehet hallani (nem csak nálad), kicsit sarkítva: mivel nem elég jó az én deckem a netdeckekhez képest, ezért a játék rossz.
    Nem azt mondom, hogy így gondolod, hanem azt, hogy van benne egy ilyen olvasat is.
  • Shep
    Te tényleg nem érted miről beszélek? Azt hiszem így nincs is értelme ennek a beszélgetésnek.
  • Negritis
    "olyan decket amivel én szeretnék játszani"
    azért azt elvárni hogy ez működjön minimum megmosolyogtató

persze bizonyos korlátok között szép lenne, de elég naiv hozzáállás
  • Shep
    Új meta jelentés szerint

Paklik népszerűsége Ranked módban

1. Pirate Warrior - 17.14% (+4.13)
    2. Jade Druid - 12.61% (+1.20)
    3. Mid-Jade Shaman - 9.91% (-0.81)
    4. Reno Warlock - 8.39% (+0.61)
    5. Dragon Priest - 8.33% (+1.91)
    6. Miracle Rogue - 4.21% (+0.26)
    7. Water Rogue - 4.08% (+0.98)
    8. Reno Mage - 3.14% (-1.15)
    8. Reno Priest - 3.14% (-0.44)
  • Shep
    Összerakni bárki össze tud nem erről van szó, hanem arról ,hogy hiába rakod össze a lassú poén decket amivel játszani szeretnél ha nincs lehetőséged eljutni vele addig ahol már jön a fun faktor. Ne keverjük már össze az összeraktam egy "új" decket rankedra, az összeraktam egy olyan decket amivel én szeretnék játszani és nem a többiekhez akarok igazodni -val! Van akinek elég az előbbi is, de láthatóan vannak pont elegen azok is akiknek az utóbbi kellene és vélhetően ezen játékosok fognak szépen lassan elkopni, most ,hogy ez jó-e, vagy sem az már más kérdés.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.03.21. 10:58:21
  • Renegade
    akkor Madi :)

a lényeg annyi, hogy valaki össze tud rakni egy jó, egyedi decket, valaki meg nem.

Amúgy most a leckéztetők is kiélhetik a hajlamaikat, megállnak R10-en összeraknak egy meta szopató decket és várják a lelkes sámánokat, meg az éppen aktuális rákot.

Az új aréna meg sokkal érdekesebb mint a régi, szóval nem olyan sötét a kép, mint ahogyan látod, szerintem.
  • Shep
    Kivételek ... Ráadásul a streamereket nem kellene egy átlag játékoshoz hasonlítani, szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.03.21. 09:51:57
  • Renegade
    hát erre rendre rácáfolnak azok a streamerek akik nem net deckkel nyomulnak, tegnap is felrakott Dane egy videót a Deathrattle dudujáról amivel lement wild legendbe.
  • Zozo0122 #37139
    Hmmm, ez tényleg így van. Valahogy a motivációnak nálam is annyi.
  • Shep
    A fő probléma szerintem az a játékkal, hogy nincs benne semmi ami a játékost arra ösztönözné ,hogy játsszon, a ranked reward vicc, nem csábító, brawl, aréna szintúgy, egyedül a vicces paklikkal való funolás lehetne opció, amit meg megöl a sok én csak nyerni akarok aggro bajnok. Tehát lényegében a játék jelenleg azoknak szól akik csak nyerni akarnak, esetleg haverokkal bohóckodnak. Korábban lehetett azért kísérletezgetni másfajta deckekkel is, most nem igazán, és nagyon úgy fest hogy ezzel a részével a játéknak továbbra sem tud mit kezdeni a fejlesztőgárda.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.03.21. 00:16:24
  • Negritis
    hát, a disco golem is gyenge volt elvileg a 3/3mal :D

és doomguard meg hasonlók megoldása után nem lesz fincsi :D
  • Mephike
    Inkább úgy fogalmaznék, hogy most fog elkopni a játékosok egy jelentős része. Kétségtelen, hogy erről a Blizz is tehet, de ugyanakkor a megjelenéstől sok idő telt el, és érthető, ha ennyi idő után mással is játszanának az emberek. A versenyeken is látszik, hogy kevesebb a nevező és látom, hogy a 12-18 éves korosztálynál közel sem olyan népszerű már a játék, akár csak egy éve volt.
    De igazából ez teljesen érthető, el kell engedni, ami nem köt le, idővel ez lehet nálam is meglesz, de most még biztos maradok.
    Az elementálok nem tetszenek.
  • Shep
    A játék koporsójába amúgy most verik az utolsó szögeket :)
  • DasIsFuck
    Szerintem nagyobb baj ennél a lapnál, hogy nem lehet célzottan discardolni.

Legendásnak biztos, hogy nagyon gyenge, de ha sima common,uncommon lenne akkor nem lenne ezzel baj.

• Matte
    ellenben ezt a lapot már most gyűlölöm :D

• Matte
    ez megint olyan, hogy jó-jó, csak szar. Zoo-ban hány olyan lény van, amire ellövöd a polymorph, hex, sw-death etc-t? Nulla? ezt meg kb a tizenötödik körben rakod ki úgy, hogy 8/8 vagy 10/10.

• Matte
    persze, elméletben nekem is tetszik a dolog :D Csak látom magam előtt, hogy hányszor fog összejönni 8-9-10. körben hogy pakolgatom a három-négy elementalt, hogy a köviben ki tudjam rakni :D
  • Negritis
    amúgy már látom imlyen szép lesz a jade-elemental mid shaman! D:
  • Negritis
    all hail discard zoo -.-
  • Zozo0122 #37128
    Nem látom az elementállá válók listája között a Shaodw és az Am'Gam Ragert, kihagyták volna őket? Ilyet csak nem néznek be azért... Vagy azok azért nem kapják meg mert nem elemi mágiákból állnak? Nem tudom, hogy megy ez a WoW-ban.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.20. 19:48:07
  • Shep
    Ok de ha lesz belőle egy 5/20 ami azért nem elképzelhetetlen akkor, ha nincs nálad azonnali leszedő, akkor megnehezítheti a dolgodat.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.03.20. 19:16:31
  • Matte
    hát kb azzal se. Ha spell immunis lenne, akkor fasza lenne, így azért nem kakáltam össze a pelust.
  • Shep
    Hát én eddig nem vagyok meggyőzve arról ,hogy van még ebben a játékban számomra is valami.
  • dave9004
    hát szódával elmegy.
  • Shep
    Láttátok az új elementálos lapokat? Hááát az az Ozruk, az mi? Ok, hogy lassú de akkor is.
  • Madi92
    Egyből nekem is az jutott eszembe, hogy miért nem 2/2... Ez így lófütty, ha csak nem kap hozzá valami combo sok kis 1/1-es cokmókot vagy 3 dmges 4 manás boardcleart. Ami max úgy lehet, hogy alapból 6-7 mana és annyival csökken a költsége, ahány lény kint van az ellenfélnél. :D Vagy ilyesmi.
  • Negritis
    igen erős lenne, de az meg túl nagy "swing"
    kb mintha egy deathwing + onyxia egybe
  • Zozo0122 #37120
    Persze. De hányszor van kézben a megfelelő körben és hányszor marad utána megfelelő boardod? Így eggyel bővült a lehetőségek sora és megfelelő boardod marad, egy nagy taunttal és kicsi lényekkel, nem pedig hullákkal vagy 1/1-ekkel :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.20. 16:31:07
  • Mephike
    Ebben a 2/2-ben van valami, erre nem is gondoltam, és kétségtelen, hogy úgy brutál jó lap lenne.
  • Negritis
    eq - pyro és eq - consec továbbra is ott van :D
  • cesar22
    micsoda legend, nem is fun, cserébe nem is jó semmire, egy szarabb eadric the pure, amit szintén nem játszott senki
  • Shep
    Majd lesz 2 mana kapsz 1/2-es fegyvert, meg 3 kis csókát lap :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.03.20. 15:00:17
  • Zozo0122 #37115
    A mai 3 lapról: a 2 pap lapból nekem egyik se jön be. Az Oracle okádék, az ilyesmit továbbra sem szeretem...nem tudsz készülni, random, lehet elmegy a meccs ezen az 1 manás szaron. Shadow Visions: nem olyan rossz, lehetnek benne lehetőségek.

Pala legend: megint a töketlenség. Ha ez a kártya minden miniont 2/2-re változtatna, akkor széttörné a metát :D Jó kis Consecration combo lehetne, és ÚGY bedarálná a jadet. Így nem. Mert hiába lesz a jadekből 3/3, azt pont nem tudod lekapni, főleg nem egy körben. A dude-okból lesz 3/3? Igen, ez megéri, de max 1-2 lesz a boardon, mert Muster for Battle sincs, az 5 manás dudefakasztó lap meg pont egy manával több ezzel combózva, mint amit ki tudsz tenni. Úgyhogy megint sikerült csinálni egy közepesnél kicsit gyengébb class legendaryt. Na jó, buffolással, meg mivel taunt, kapja meg a közepes titulust.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.20. 14:59:07
  • Sheltem
    Ezt a lapot tuti lecraftolom. Végre lesz valami normálisabb paladin paklim.
  • Mephike
    Saját véleményem:
    Mindhárom lap jó. (Tudom, a Blizz embere vagyok, stb...)
    A pala legendás válasz a jade dominancia ellen, és alkalmas arra is, hogy a kis 1/1-it meggyúrja.
    Negritis jól mondja, ezt már a classic lapoknál láttuk, de jóval gyengébb kiadásban. Ott is volt ilyen, hogy 1 manáért másolt egy lapot kézből, de nem maradt test utána a pályán, itt most fog. nekem nem az a bajom, hogy olyan mechanikát próbálnak erősíteni, amit már láttunk. A gondom az, hogy ez a kieg is arról kell szóljon, hogy a papot muszáj meggyúrni, mert a classic lapjainak egy jelentős része borzasztóan gyenge. Ahelyett, hogy szavazás/döntés, alapján kivennék pl a mind visiont és betennék helyére a flash healt, vagy ezt az új egy manás lapot, vagy bármit, ami életképesebb ennél.
  • Negritis
    hasonló, de a rogue ugye random class lap az ellenféltől
    míg a priest az ellenfél deckjéből játszik - class + neutral is

mondjuk nemtom jelenleg hogy működnek de anno nem nagyon
  • Shep
    Az a probléma, hogy ezt a tematikát már bőven a róg az aki hatékonyan alkalmazza, priestnél ez már nagyon nem működik.