40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Icegrind #37230 Pontosan a kieg miatt lett top tier deckje. Előtte a miracle sehol sem volt már jó ideje.
Most gyors vissza is kerestem, T3 deck volt augusztusban,sőt még novemberben is, a kieg előtt.
Mikor jöttek a lapok mindenki sírt, hogy a rogue megint nem lesz sehol, ki is lehetne venni a játékból stb. Aztán mégis top tier deck lett. -
A játék létezése óta rugózom és sokszor volt fájdalmas az életem, sokszor játszottam inkább mást.. de eh. Ez sok.
Lifekócs:
Én is kipróbálnám.. gondolom. Erre pont most jött meg a bétám. -
Renegade #37228 teljesen korrekt, klassz játéknak tartja, de nem neki szól, kereset mást, ennyi -
cesar22 #37227 szinte szóról szóra ugyanezt írtam le én is, a múltkor, és még csak nem is játszottam heti 100 órát :) -
pont ez a baj h ezért rugóznak sokan... olaj rúgó óta nem volt értelmes paklija a kasztnak. persze jó-jó a miracle de nem az igazi pl nekem. kedvenc kaszton, elsőnek vele lett meg az arany de már rég nem az igazi.
pl. mai napig nem értem a blade furry nerfet.. fegyvert nem kap a kaszt és még is meglépték úgy h az "olaj" ment wildba -
Helyes. -
Nem a kieg miatt lett top tier deckje a rugónak. A Miracle egy beta óta létező archatípus. Az aggro rugót meg hagyjuk, aki ezért rugózik az húzzon facehunterezni.
Nem lesz jó rugó fegyver. Ha eddig nem adtak nem most fogják elkezdeni.
Hagyjuk. -
Zozo0122 #37223 Locknál nem is áldozod be. Kirakod, ha marad 1 manád, vagy ha reális a para, hogy eldobhatod. Ha mondjuk 33%-od van, hogy eldobod, akkor már elgondolkodnék rajta, hogy kis tempo lossért inkább kirakom, hogy ne menjen el, de ellenfél függő. A folyamatos 3/2 felőrli az ellenfelet. A Legends-ben óriási előny a minden körben 1 db 1/1-et idéző artifact, amikor pedig sikerült ebből 2-t kitennem, azokat a meccseket eddig mindig megnyertem. -
Renegade #37222 jéé, nem is tudtam, hogy ki lehet nyírni Stormwindet (Brawl) o0 -
Zozo0122 #37221 Na, mit gondoltok, lesz
- Végre jó róg fegyver?
- Murloc témájú paladin secret?
- Jó neutral heal?
-
Negritis #37220 a warlock quest-el a problémám az hogy a pirate megeszi így is
pedig a disco lock élvezné csak ha beáldozot a T1et erre már túl nagy hátrány -
Negritis #37219 az a baj hogy amit látok a kieg nem lenne rossz
de a questeket már most utálom ami pedig ugye a fő vonala lenne -
Negritis #37218 ha tényleg ennyire perma threat lenne akkor is kismillió megoldás van ami elintézi h ne zavarjon egy DR
lesznek deckek amiben használják, de kétlem hogy funon kívül lehetne rá építeni
a 4 mana 5/3 2x az elején amikor nem tudsz value-t nyerni belőle ahogy haladunk előre úgy ér önmagában egyre kevesebbet
kombó deckekbe el tudom képzelni hogy beleteszik mint +1 lap, de akkor már inkább Edwin -
Zozo0122 #37217 Mindenki úgy áll Sherazinhoz, mintha csak őt kéne megjátszani és az egész decket köré tenni, pedig nem. Sherazin egy folyamatos threat. Oké, könnyű leszedni, DE le is kell szedni, mert 5-öt sebez. és aztán elbújik, de pszichológiai hadviselésnek az is épp elég, hogy ott van. De ennek csekély hatása lesz. Az a lényeg, hogy egyáltalán nem muszáj őt visszahozni, de ha már csak egyszer is vissza tudod (akár késő lategameben), akkor egy Shredder 2.0 volt, és nagyon megérte, meg persze abból a 4 spellből nyilván el is értél vmit. Nekem bejön, határozottan. Csak nagyon metafüggő lesz, hogy működhet-e. -
Icegrind #37216 Sherazin azért "szar",mert egy 2drop tradel vele. Valaki pedig írta,hogy milyen jó,mert sokszor csak spellek vannak a kézben és nem lehet mit játszani. Ha elnyomnak négy lapot értelmetlenül,hogy újraéledjen akkor nemcsak az a kör halott hanem az egész meccs. Vissza tudod hozni 2x-3x, de egyszerűen akkora tempo veszteség,hogy ha te curven ki szeretnéd játszani az ellenfél pedig simán tradel vele, amit még egy kicsit lassabb metában sem nagyon engedhetnek meg maguknak azok akik szeretnének nyerni. Egy control metában csodás lap lenne,de mekkora az esély arra?
Arra pedig,hogy a rugó dead kövi kiegig csak annyit válaszolnék,hogy az előző előtt is pont ezt írták aztán mégis lett egy top tier deck. -
Madi92 #37215 Nem, nem. Direkt nem böktem a válaszra, mivel nem csak te írtad ezt a szöveget, hogy "jaj, milyen lap már ez, többet nem játszok, fúj."
Sherazin miért szar? Nekem kifejezetten tetszik, nem csak a fun látom benne. Na most mi lesz? -
Icegrind #37214 Hogyan tervezed teljesíteni? Play, nem summon. Jó ha a tokenek megkapják a buffot, de hogy? Mimic Pod-al 2x bemákolod ugyan azt a lényt? Esetleg shadow steppel vagy valamelyik kézbe viszatevős lappal? Azért elég komplikáltak. Ha összejön egy álomkéz ami 2x swasburglar 2x shadow step, 1 coin akkor biztos jó lesz az 1. kör 2db 5/5. Átlagos helyzetben túl lassú lesz, kb ugyan az mint a warlock quest. Ha bejön akkor idővel felőrlöd az ellenfelet, de ugyan olyan nehezen is jön össze. -
Na ne akarjál hasba akasztani, hogy egy aktuális kiegészítőben egy kasztnak mindkét legendary lapját funra adják csak. Végignézek a rugó lapokon és szinte mindegyiken azt érzem, hogy funra adták a te nyelvedre lefordítva.
Arról hallottál-e, hogy van aki egy kaszttal szeret játszani? Legalább faszságokat ne írjál. Nem nekem válaszoltál? Nah, csak elfelejtettél a válaszra bökni. -
Madi92 #37212 Leírtam én is véleményem, még csak nem is neked válaszoltam, magadra vetted így jártál.
Amúgy fun lapokról hallottál már? Meg hogy van másik 8 class a játékban? Meglepő lehet számodra, de lehet kompetitíven is új, érdekes deckeket építeni akár ilyen lapokkal is. -
Zozo0122 #37211 Véglegesen nem valószínű, hogy abba fogom hagyni, de az könnyen megeshet, hogy a Legends nagyobb figyelmet kap tőlem a jövőben, DE lehet, hogy elő fogom ezt rendelni, mert most jön majd a HS történetének legnagyobb meta váltása. Szerintem az egyetlen dolog, ami életben maradhat, az a jade mechanika, minden más változni fog. Akkor döntök, ha minden lapot láttam. -
Nem akarok ragelni, de gondolkozz már. Ezt a questet hol lehet értelmes környezetben, kompetitív szinten játszani úgy, hogy ne gyorsuljanak le vagy ne temessen el a jade hadsereg? Leszarom, hogy wildbe tuti mókás lesz, de a lapok amik ehhez használhatóak túlárazottak (thistle tea pl) és maga a quest is akkora tempo loss 5 manáért mint ide nagykáta. A fórum még mindig az egyéni véleményformálás neve és ha valakié nem tetszik ne reagáld le vagy ott a böngésző x gombja. KezétCsókolom. -
Zozo0122 #37209 No para, minimum érdekes lesz a róg, nekem egy vágyam, hogy kapjunk végre egy JÓ róg fegyvert. (Én is szeretem a rugót alapvetően) -
Madi92 #37208 Komolyan már, jönnek ki az új lapok és minden nap beírja valaki, hogy oké, ennyi volt, végzett a játékkal.
-
Ne is mondd, nagyon szomorú vagyok.. Rip a játék nekem -
Zozo0122 #37206 Szerintem a Hydro nagyon korrekt, nagyon jól dizájnolt lap, ilyenek kellenek, nekem tetszik. A quest érdekes, ez egy nagy kérdés lesz, a Mimic Pod pedig szerintem király lap, egy Arcane Intellect, dcsak máshogy. Kapsz egy jó lapot a deckedből (nyilván csak az van constructeden a paklidban), kis szerencsével óriásit mákolsz és ezt megduplázza, a másodikat paklin kívülről kapod, nem pedig onnan fogy. Skill lap, de ilyenek igen is kellenek. Thistle Tea hulladék, de ez nem, mert preppel ingyen volt :)
+ A violet teacher, imp master, Moroes stb. szinergiákat ne feledjük :) Újféle token róg archetype jöhet, ez minimum érdekes, mert ezt a questet egyáltalán nem nehéz teljesíteni.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.22. 20:23:46 -
Negritis #37205 mind2 legendaryjuk trash -
rugó dead a kövi kiegig megint -
Negritis #37203 omfg, ez a rugó komoly?
wild-ban tuti mókás lesz tolni a gang up pirate quest decket de normál rankeden? hááát
mimic bod kuka, sztem ugyanúgy nem jó minta kettle tea volt és ez sem fog segíteni a quest esetében
a hydro meg minek? bár kérdés hogy tud-e discoverelni mage/hunter secreteket is ha igen talán
de sztem kuka
arénában jó lehet -
Malarki #37202 Új lapok, köztük a rugó quest:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Meglepődtem, hogy az OW itthon nem annyira népszerű. Viszont a tavalyi lolvb "arénája" még mindig adja. -
Renegade #37200 nagyon-nagy kép, szóval csak ésszel nyisd meg, a lényeg, Magyarországon a 3. legnépszerűbb online játék a HS.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Jó, hát ilyen alapon akkor csak 1/1-es lényeket rakjunk a pakliba :) Egyébként meg akkor sem rossz, mert akár a másik kalózos ellen is használhatod, szóval benne lesz az a paklikban.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.03.22. 12:42:05 -
Madi92 #37198 Mert könnyebb leszedni. Meg mit csinálsz ha csak olyan van lent ami nem 1/1es pirate, hanem 3/4? Le sem tudod rakni a rákot. -
De az 1/1-ből lesz 3/4, az miért is szar? .D -
Negritis #37196 disco zoo -
Madi92 #37195 Trump már megmagyarázta hogy a rák szar pirateban, mert jobb a 2/3 + 1/1 mint 3/4. -
Renegade #37194 kis nosztalgia :)
-
Zozo0122 #37193 Amúgy én azt hittem, hogy a shaman majd most kapja meg Therazane-t. Végül is a többi elemental lord már rég játékban van, és ez az elementálos kieg :D
-
Matte #37192 hmmmm.
-
Aha, persze, abból tudod mi lesz, bekerül a kalóz warriorba és saját magával fogja buffolni.