Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
Darthmushroom
Azért néha vicces a játék, drat kihúzza a kezemből a Velent, de nem bírja leszedni az ellenfél és 6.körben topdeckelsz egy mindblastot és 20+ hpról is megölöd (blast+smite,velen+auch heropower) 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

minden kártyajátékban "csak" az számít hogy mi van a kezedben 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ebbe a gwent-be nem tudom nektek mi tetszik, ebbe semmi más nem számít csak, hogy milyen lapokat kapsz a kezedbe. Gagyi.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

😄DD
Ezt csekkoljátok kiszivárgott a trailer.
https://youtu.be/BNjvZz0lQRE
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.02.11. 13:22:01

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

DasIsFuck
Nézzétek mit nyitottam ma.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.02.11. 11:09:22

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Darthmushroom
nem csak classic lapok vannak benne, minden kiegnek saját van. a standardot ne keverd bele, az annyi h az utolsó kiegek ami pl. most tavasszal már változni is fog.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2017.02.11. 09:37:08

Igazad van. A barna borítós paklira gondoltam, arra, amit például az első sikeres nyert kocsmai bunyó után kapunk. Szóval abban a pakliban nem lehet mondjuk old gods kártya, csak is kizárólag standard (Classic) lap?
A gwent the witcher card game, ha érdekel valakit gamespot.com-on osztogatják a kulcsokat. Kellett pár tetszik, meg osztás azt mire befejeztem ott is volt a beta kulcs az emailemen.

sadface
Hát sajnos ettől még nem lesz játszható a játék. (számomra) :/

I decide when I'm done.

Mephike
Milyen epic lapot érdemes törni a legutóbbi kiegből. Persze ez a cikk sem tökéletes recept, de van benne pár igazság.

Shep
Milyen érdekes, ezt szajkózzuk a másik topicban vagy egy éve de persze mi voltunk a hülyék .)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Nincs olyan, hogy standard pakli vásárlás. Azért, mert a pakli, az amit összeállítasz, az a 30 lap, amiből húzol. Te boostert vagy kiegészítőt vagy kártyacsomagot akartál szerintem írni. De abból sincs olyan, hogy standard, olyan van, hogy TGT, WotOG, és MSoG. Ez utóbbiakból tudsz venni, vagy veszel régebbi boostereket, amelyek már nem a standard részei, mint pl GvG volt.
Itt körbenézhetsz a standard részét képező lapok után. Olyan lehetőség, hogy egy vásárolt csomag ezen kiegészítőkből válogat neked össze lapokat jelenleg nincs.

sziasztok!

Ha standard paklit veszek, abban bármilyen, eddigi kiegészítő lapja benne lehet?
Pl. ilyen kiélezett meccseket lehet menni, az utolsó pillanatig nem volt tiszta ki fog nyerni, aztán nem is nyert senki <#crazya>

draw gwent

Utoljára szerkesztette: csonttika72, 2017.02.10. 17:29:57
Nagy witcher - gwent fan vagyok, de így külön még nem volt ingerenciám neki állni.
Én nyomom, eddig nagyon tetszik, taktikusabb gondolkodást igényel.
nem volt még időm belemászni, de a W3ban imádtam

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

qetuol
valaki játszik Gwent betával? tegnap kaptam kulcsot...
eddig csak pár meccsre volt időm, de grafikailag és játékmechanizmusilag is jobban tetszik, mint a HS

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

újabb magebrawl ....

sadface

I decide when I'm done.

ez mindenhogy retardált op lenne.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

érdekes:

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

woy
köszönöm

Darthmushroom
TGT=The Grand Tournament

woy
Köszi és az old gods marad? Meg a grand tournament.

http://hearthstone.gamepedia.com/Expansion
http://hearthstone.gamepedia.com/Adventure

BRM, TGT, LOE

woy
Sziasztok. Melyik kiegészítők fognak átmenni wildba?

Értékelem hogy csinálsz lap ötleteket, csak blizárd meg ne lássa. 😄 Ilyet még véletlenül se tegyenek bele.
No duplicate támogatás mostanában nem lesz, ezt kijelentették 2-4 hete kb.
DasIsFuck
Pont a kézbuffolás miatt szövegeztem így. Amit mondasz jó lenne, egy játszhatóbb dreadstead.

Lehetne ezt még variálni.
Charge, At the beginning of your turn, if this minion is in your hand, summon an Ungoro Raptor from your deck onto the battlefield.Deathrattle:Shuffle this minion back to your deck.[\i]

sadface
A kézbuffolással ez retardált op lenne. Inkább rakja ki, és deathrattle-l vissza a kézbe. (így elvesznének a buffok?)
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.02.08. 01:04:07

I decide when I'm done.

DasIsFuck
A hydra után kitaláltam egy ilyet is😊

DasIsFuck
Szerintem nem fér bele ennyi lapba a no duplicate támogatás.
Főleg úgy problémás, hogy azok a lapok kb csak és kizárólag legendek lehetnek.
Gondolj csak bele, mennyi legendet slotot kellene elpazarolni erre a következő kiegekben.

Az ilyen játéktervezési döntéseket egyszer meg kell hozni és talán ezzel a pár behozott új no duplicate lappal még 1-2 kiegig életpen tud pár ilyen maradni kazakus miatt, maximum casual, fun szinten.

Azzal, hogy te Dragonná tetted a hydrát, eszembe jutott valami. Hátha ez a dínós kieg hozhatja be azt a játékba, hogy egy lénynek több tribeja lesz. A Hydra lehetne dragon és beast is. Na mind1, csak legyen új mechanika.

Ezenkívül hozni kell valahogy újabb 3class lapokat is. Remélem megint lesznek, csak átvariált kombinációkkal.

És persze Reno helyett is kell valami, egyszerűen azért, hogy a mostani Kabal legendek ne menjenek a kukába. Mert ha ez pár hónap után megtörténne, az már tényleg nagyon súlyos játéktervezési baki lenne. Az, hogy most nincsenek pl. mechek, mittudomén 2 évvel a kijövetelük után, az már oké.
DasIsFuck
Ez a deckből summonolás lehetne egy teljesen standard képesség, akár charge nélkül is.

Itt az én verzióm😊

Egyébként a Hydrának a többfejűsége miatt a leginkább az ilyen a megtámadott minion melletti miniont is sebzi dolgot tudnék elképzelni leginkább.

egyáltalán minek kell minden új kiegnek egy külön domain cím? a kiadás után 2 hónappal már a kutyát sem fogja érdekelni
Eddigi expansion/adventure-öknél nem a blizzard által stoppolt domainekből derült ki a cím?

én még mindig arra fogadok, hogy lesz releváns utódja. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

meg felteheted úgy is a kérdést, hogy mi a fenét keres egy golden hero, kiamxolt tetszőleges deckkel, casualban 😊

Arról ne is beszéljünk 😄 Csak nehogy megint gyorsuljon a meta...de amúgy fog szerintem, Reno távozásával.
sadface
Egyébként a kiegészítő témája adja, hogy túltolják a huntert. 😄D

I decide when I'm done.

Ezen röhögök egy perce: másik fórumban írták, hogy lehet, hogy lesz ezúttal Queen Krush 😄D

Már csak ezt kell hallgatni, és indul a gőzös 😄

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.02.06. 22:34:55
Jaja, igazából 2 perc alatt dobtam össze 😄

Áhh, a hájpvonat így is menni fog, igazából az ilyen szivárgások rendszeresek, azt is el tudom képzelni, hogy gyakran tudatosak. Ennyi épp elég volt, hogy a közösség újra felpörögjön. Most ugye jön az agyalás időszaka, majd ha leleplezik, akkor mindenki megelégszik, hogy na igen, dínók, yeah, és mivel előzőleg szivárgott a dolog, mindenki felkészül, sőt VÁRJA ezt a témájú kieget 😊

A másik dolog meg, hogy az utóbbi években már a játékipari szivárgások majdnem mindig igaznak bizonyulnak, szóval ja.

Most ha előretekintünk a gameben áprilisig, akkor szerintem ez vár ránk:

- Nerfek, Small-Time Buccaneer gyakorlatilag tuti.
- Új rugó hős kiadása? Elvileg már a kódban van, vagy mi.
- Expansion (el lett mondva, hogy nem adventure) témájú kieg április elején, vagy kb. akkor - 90%-ra mondanám, hogy tényleg dínós.
- Nagyon sok shaman 😄
Haha patches meg flamewreathed összegyúrva? Azt írták már az illető oldalán sincs kint a referenciák közt, hogy mihez adta a hangot. Lehet utoljára adott hangot 😄 Mennyire vehetik komolyan, hogy egy hónappal előbb lelőtte a kiegészítő témáját? Így most nem akkor indul a hype vonat amikor ők akarják.

Shep
Jó poén, valaki biztos beveszi 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem tetszene egy dínós kieg 😄 Amúgy elvileg kiszivárgott egy lap, mégpedig a Hydra...

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.02.06. 21:40:24
most én is toltam 3 meccset casualban control warriorral, ők jöttek piratewarri, jadedruid, midrange sámán

most pedig megyek játszok mást
Mikor bemész casualba kipróbálni egy hülyeséget és az első rögtön piratewarrior. 😄 Most annak mi értelme?