40521
  • Madi92
    Hát remélem nem ezt szánták a kieg "mapnak" :D
  • Zozo0122 #37269
    4 éves a HS? Vmi ilyesmi lehet.
  • woy
    Mióta vannak lámpák ezen a pályán?

• Negritis
    amúgy kijött 2 megoldás is a pirate warrior ellen :D legalábbis ez az ooze tetszik és jó lehet
  • Negritis
    ez a living mana wtf?!

a corrupting mistnél legalább látom hogy mi az ötlet mögötte
  • Negritis
    molten blade nekem is tetszik
    viszont a hunter quest megint a facehunter vonal -.-
  • Zozo0122 #37264
    Áhh :D Szóval ez a srác küldte páros nyaralásra Ragnát és Szilvikét :D

Ez a lap meg őrületes :D Wow. Ha lenne rajta taunt, szerintem indulhatna a játék legjobb lapja címért :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.24. 17:19:13
  • sadface #37263
    Na így kell lapot kiadni. Fantasztikus, nekem nagyon tetszik.

Volcanosaur: Baromi jó az art és szerintem oké lap.
    Ooze: Nekem egész jónak tűnik.
    Mana bind: Egyre nagyobb csalás a mage arénában. :D
    Vilespine: Meh, talán befér majd
    Living Mana: -
    Mirage Caller: Ez is vicces lehet.
    Corrupt: mi a ..?
    Molten Blade: Tetszik.
    Hunter Quest: Ez nagyon nagy. :DD
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.03.24. 17:09:51
  • cesar22
    control hunter :D

hát persze
  • Malarki
    10 új lap, köztük a hunter quest
  • JethroHUN
    Mindig azok kapnak ki a legjobb az rng bajnokságokon akikre a legtöbben szavaznak. Múltkor Thisj, most Pavel.
  • DasIsFuck
    Nekem a hunter dínó a favorit és az tetszik is.
    Játszani ugyan nem fogják, de az pl nagyon jó kis lap, random baromság nélkül.
  • Shep
    Ez természetes, csak mióta elkezdték bemutatni a lapokat alig volt olyan amivel nagyjából elégedett lenne a többség
  • Madi92
    Soha nem lesz olyan lap, ami mindenkinek fog tetszeni. Láthattad. Új rouge legendary = abbahagyom a játékot.
  • Shep
    Hát nektek tényleg semmi nem jó, végre egy lap ami ha már rng legalább ötletes és skill is kell hozzá, erre nem. Tényleg érdekelne ,hogy milyen lap lenne nektek jó. Én ezt tuti be fogom rakni a pakliba már csak a poén kedvéért is. Sokkal jobb egy ilyen lap, mint az op hülyeségek, vagy éppen a totál szemét töltelékek.
  • Negritis
    ez mondjuk tényleg ötletes ugyanabban a témakörben
  • cesar22
    ez érdekes lehet, ha nem az lesz amire számítok, hogy jön ellened valami pirate aggro, kirakja a bukanírt, jön a patches, kirakod ezt, és feldob 3 kártyát, heroic strike, chilwind yeti, bouldfist ogre.........na vajon melyik lehet a deckjében?
  • DasIsFuck
    Aki ilyeneket kitalál annak nem tudom, hogy mit kellene csinálnia, de nem ezt amit most az biztos...
  • Mephike
    Egész nap megy a sírás, hogy a streamerek tönkre vágják a játékot, mert mindenki az ő paklijukat másolja. Erre jön egy lap, ami pont ez ellen van, és tessék...
  • TBTPumpa
    This is Esport, bro.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.24. 09:18:50
  • Matte
    pedig elég egyértelmű :D

skiiiiiiiilllllllllllllll
  • hawkie22
    Tehát nem elég az RNG, még én is 33%-os eséllyel találgassak? Az f@sza.
  • Shep
    Ez nekem tetszik, végre valami új ötlet.
  • Madi92
    Öö... Tehát 3 lap amiből kettő random és ki kell találni melyik van a deckben? Jól értem?
  • Mephike
    Kellett egy kis idő, míg kibogarásztam ezt a kártyát, hogy mit is akar :)
  • sadface #37245
    Shatter. a +2/+2-es fagyosnéni. (legjobb art imo!)
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.03.24. 02:00:31
  • cesar22
    arénában ez elég komoly lesz
  • Zozo0122 #37243
    Ez nekem is tetszik. Talán ezért kellett mennie az Ice Lance-nek :D
  • Negritis
    ez mondjuk tetszik
  • Mephike
    Most kezdtem nézni, de mostanra megoldották ezt, legalábbis látszólag. Lehet az a kézi kamera a HTC új telefonjának a reklámja volt? :D
    Van új elemental is.
  • Zozo0122 #37240
    Nézi vki a HCT-t? Minőségi stream megy a javából :DDDDDDDD Kézikamerával veszik a monitorokat :DDD
  • Renegade
    szerintem Batman lesz az, csak éppen csunyán beütött az MDMA :D
  • Negritis
    inkább anubis, but stiull shit
  • Mephike
    Új hunter lap. Csak én néztem elsőre batman-nek a lapon lévő lényt? :D
  • Icegrind
    És a metát mi is hozta ha nem a kieg? Pont nem érdekel a tier list csak szeretem alátámasztani amit mondok és ez tökéletesen megtette. Gadgetzan előtt mindenki sírt,hogy milyen rossz lesz a rogue és mégis mennyit javult. te pedig ugyan ezt beírod most is. Mint írtad a meta miatt van ott ahol, honnan veszed milyen lesz a meta a kieg után,hogy azt mondod rá,hogy halott. Ráadásul azok után, hogy kb mindenki ezt gondolta az előző kiegészítő előtt is.

Amúgy 5 gadgetzan lap épült be a deckbe, igaz abból most 2 kiment a nerfek miatt.
  • Zozo0122 #37235
    Igen, azt időközben már feldolgoztam, benéztem :D
  • qetuol
    a token az nem "play", hanem summon minion, vagyis arra nem vonatkozik.
  • Mephike
    - nem
    - nem
    - megoldják a heal kérdését több tauntos early lénnyel

Ez a mostani rugó legend vagy olyan lesz, hogy sose fogjuk látni, de én inkább hajlok arra, hogy olyan lesz, mint a laplopkodós Shaku rugó legend, eleinte mindenki rossznak tartotta, mostanában meg egyre többet látni.
  • Mephike
    Nagyon szimpatikus a srác, rájött, hogy nem neki való a játék, és nem óhajt több időt belefektetni a dolgokba, hanem egy másik játékot keresett. Külön értékelem nála, hogy ezek után nem jött fel minden nap az SG-re és nem mondta el nekünk, hogy szerinte mennyire luck függő a játék. :)
  • sadface #37231
    Ha csak rugóznál hidd el leszarnád te is, hogy tier mennyi. :) Most nézd meg a listát, pár lap kivételével all classic. A meta miatt top tier, nem a kieg miatt.

edit: top tier... nekem. Ránéztem szokásomtól eltérően tempostormra.. ayy lmao
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.03.22. 23:23:05