40521
  • Negritis
    hát, utolsó closed béta óta tolom több ezer órám van benne :D
    haverék tolják a raidet nekem az túl sok "commitment" így kihagyom

viszont a living storyt szeretem és a folyamatosan jövő új mapok jók
  • Icegrind
    Jó nyilván napi félóra-óra játékhoz tökéletes, de aki mondjuk kicsit többet játszott és régebben kezdte annak kifulladt. Az eventek is az 1.évben érdekesek, mert 2016-ban egy az egyben a 2015-ös eventeket rakták vissza.

Nem vitának szántam. Neked megadja azt amit akarsz tőle és ez a lényeg.
  • Negritis
    sztem ebbe a vitába ne menjünk bele, nekem tökéletes arra amit szeretnék tőle
    napi félóra-óra mikor van kedvem játszani
    érdekes eventek és a sztori is folyamatosan halad

és a legfontosabb: buy to play :D
  • Icegrind
    Cserébe content se :D
  • Negritis
    ezért tolom a GW2-t :D ahol ilyen nincs :D
  • Nirz
    Jah a MMO is értelmetlen vagy shutdown vagy powercreep ami előzőleg beleölt órákat érvényteleníti
  • sadface #37304
    Telefonon voltam, igazából 50-50 volt, de mellélőttem.
  • Negritis
    mondjuk nekem semmilyen MMO-val nincs kedvem mostanában játszani :D
  • Shep
    Hát ez sajnos igaz. Mostani HS meg Duels kiegeket még megvárom, ha nem történik érdemi változás abba az irányba amelyikbe én szeretném akkor felszabadul a vinyóról vagy 3-4 giga hely :)
  • Nirz
    A legjobb döntés. Előbb utóbb úgyis powercreep, vagy standard ahol ugyanazt lapot más arttal adják el
  • Shep
    Világos, engem nem zavar, hogy ha a HS-t az árokba tolja is :) Én amúgy most eléggé ott tartok, hogy minden kártyás játékot befejezek, nagy értelme egyiknek sincsen, de hogy újabba nem kezdenék bele komolyabban az biztos. Még egyszer bármelyikben is küszködni a lapkészletért, hogy aztán rájöjjek, az sem más, mint többi ...
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.03.26. 12:40:27
  • Mephike
    Köszi!
    Délután futok is vele egy kört :)
  • Negritis
    öö, ha becézni akarsz Negri
    köszönöm
  • sadface #37297
    Pár napja tolom vele és én kellemeset csalódtam.. Mint Negró írta ízlések és pofonok. :)
  • Negritis
    tudod : izlések - pofonok

megvan a háttér lore hozzá, a játék maga sztem jó - amit láttam/próbáltam belőle - és nem a semmiből jön mint a HS ... ahol inkább üzleti érdek miatt jön a játék, hanem a játékosoknak volt rá igénye ami sokat segít
  • Icegrind
    kulcsok

Nem tudom,hogy még mindig van-e, de kb 1hónappal a hír nyitása után még volt és azonnal kaptam is.
  • Mephike
    Nos én igényeltem vagy 2 hete a hivatalos oldalon kulcsot, nem jött. Van más módszer?
    Engem W3 alatt lekötött, megszereztem majdnem az összes lapot :)
  • Shep
    Én a nagy Gwent mizériát nem értem, az a játék annyira idegesítő volt, már a W3-ban is ,hogy csak azt a küldetést csináltam meg ami kötelező volt a tovább haladáshoz, nem hogy még pluszban is kártyázgassak benne.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.03.26. 09:41:33
  • Icegrind
    Gwent kulcsot kb 5perc szerezni.
    Amúgy szerintem is a gwentet próbáld. Lifecoach átállása jó kis promot is adott. Emellett komolyan is gondolják. Ha nem így lenne akkor nem hirdettek volna ki egy 100.000eurós versenyt már a closed bétában. Lemaradva se vagy, mert amint átmegy open bétába jön a wipe. A játék is szépen fejlődik. Épp 1-2napja jött a patch, most már a pozicionálás is számít, ezzel átdolgoztak jó pár lapot, illetve kapásból azokat is amik túl erősnek bizonyultak.
  • Negritis
    kezdve azzal hogy évekig kellett nyüstölni őket h ne csak 9 deckslot legyen egy csomó direkt mobilos döntés van
    és az is hogy nincs reakció az ellenfél körében, szintén a gyors pörgős játékmenetet erősíti - és a játékot egyszerűsíti

mobilon fogod letolsz egy meccset 2 megálló között a BKV-n aztán mész tovább
    ha most minden támadás ellen lehetne lépni akkor elég sok minden jóval lassabb lenne

az anyagi vonzatot nem vágom a többi játékban, de nekem - és én azért jópár cuccot próbáltam a play árúházból - eléggé a mobile micro tranzakciókat idézi az is
    mondjuk azokból egy moderáltabb verziót
  • Nirz
    Nekem a HS dizájna mindig is pc központúnak tűnt
  • Negritis
    ha valamire azt mondod hogy a leglehúzósabb általánosan, akkor bizony beleérted a mobile játékokat is
    főleg hogy a HS inkább azt a fajta közönséget célozza meg
  • Nirz
    Lehet hogy régebbi időkben jó volt az MTG de jelenleg tekintve durva lehúzásnak nevezném , mikor már online alternativák vannak ingyen.

Jó de ne mobil legyen már a standard a pc-n
  • Negritis
    szövegértés nem sikerült ismét, mert azt mondtam hogy mobile fronton tuti h sokkal nagyobb lehúzások vannak

amennyit toltam a pokemon duel pl kapásból szemetebb
    valamint haver információi alapján a digimon heroesban még HSnyi esélyed sincs f2p módon lépést tartani a toppal

amiket említesz persze h bőkezűbb, mert valahogy be kell szippantania az embereket mert nincs játékosbázisuk
    a HS-nek ez megvan, persze az más kérdés hogy meg tudja-e tartani

egyébként az hogy valami drága és lehúzós az nem jelenti azt hogy rossz lenne, lásd MTG
  • Mephike
    Édes istenem...
  • Nirz
    Na mondj vmi példát?
    Tudtommal a Legends, Duelyst, Gwent, Faeria, Shadowverse sokkal bőkezűbb mint HS
  • Negritis
    ezt tuti rosszul tudod :D ennél sokkal durvább lehúzások vannak mobil tcg fronton is
  • Nirz
    Szerintem nem, bár én már rég nem játszom, de tudtommal HS a legdurvább lehúzásban a lehető legszarabb a f2p-t tekintve, ennél bármelyik jobb.
  • Mephike
    Továbbra is csak az szól a játék mellett, hogy ez a legfelkapottabb kártyajáték.
    Ajánlott kipróbálni más kártyajátékokat is ha van időd és kedved próbálkozni, hogy lásd mit kínál a konkurencia, aztán majd döntesz. A magam részéről azt mondom, hogy én a Gwent kivételével (nem kaptam még kulcsot) a többieket kipróbáltam, de nekem egyik sem mutatott olyat, amitől úgy érzem, hogy váltanom kellene. Arról nem beszélve, ahogy telik az idő a másik játékokba is ha komolyan be akarsz szállni, ott is pénztárcához kell nyúlni.
    Szóval Gwent, mert még nem indult el, nem maradtál le semmiről, vagy HS, vagy valami egészen más játék :)
  • sadface #37281
    Én sem tudom ajánlani. Adj egy próbát a Faeriának vagy a most induló Gwentnek inkább.
  • cesar22
    a pakkok ára, unatkozó arab olajsejkekre lett szabva, és gondolom a legendaryk drop rateje maradt az 50:1, szóval aki nem akar naponta grindolni pár órát, annak nem javaslom ezt a "free to play" játékot
  • Zozo0122 #37279
    Nincs nagyon érv az mellett, hogy BÁRKIT buzdítsak arra, hogy játsszon ezzel. Ráadásul már évi 3 teljes kieg jön, és a packokon is drágítottak :D
  • Negritis
    standard rendszer miatt be
    de én most akrom ráhagyni :D

szóval sztem nem érdemes
  • kabel15
    Sziasztok,

Szerintetek érdemes újra elkezdeni a játékot? kb 1 éve nem játszottam a játékkal. Be lehet hozni még a lemaradást?
  • Zozo0122 #37276
    Lool :DDD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fan art, nyugi :D

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.25. 12:35:30
  • DasIsFuck
    OFF!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van aki innen már játszott a Spellweaver-el? Én ma találtam rá és baromira megtetszett a stílusa:D Azt azért nem mondanám róla, hogy egyszerű beleszokni, de mint digitális ccg nagyon egyedi szerintem. Teljesen magic alapokon nyugszik, viszont rengeteg pluszt adott hozzá. Pl itt lehet lényeket lényekkel támadni, de minden támadást lehet blokkolni, itt jön be a képbe a lények harmadik értéke, a sebesség. Ez az ami meghatározza, hogy az adott lény miket tud blokkolni.
    Itt is magichez hasonlóan ki kell húzni a manát a paklidból, de itt teljesen máshogy műkik ez is. Itt pl a kártyáknak kettő idézési követelménye van. Az egyik a Tier lvl, a másik pedig az aktuális mana összege. Ezt úgy kell elképzelni, hogy van egy katonai frakcióba tartozó lény 1 darab katonai Tier lvl ponttal és mellette pedig 2 mana költséggel.
    Amikor kijátszol egy manát akkor választhatsz, hogy egy Tier pontot adsz magadnak vagy 1 manát+húzol egy lapot.
    Illetve körönként van egy olyan lehetőséged, hogy eldobsz egy lapot és a paklid top 5 lapjából kezedbe vehetsz egy mana lapot.
    Ami nagyon tetszik benne az a stílusa, bár érződik az artokon, hogy nem a toppok-topja, de szerintem nagyon jó artjai vannak.
    Az átláthatóság a legnagyobb negatívuma, mivel elég masszív.
    F2P szempontból is érdekes, leginkább az a rohadt hangulatosan kinéző 2d-s világtérkép miatt:D

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.03.24. 21:30:36
  • DasIsFuck
    Véleményem szerint soha nem fognak ilyen dolgok kompetitív szinten működni hs-ben.
  • Negritis
    ugyanazt látom mint anno az astral communionnál
    van benne potenciál de max fun deckekben lesz és mindig lesz ami jobb
  • Mephike
    Húúú, itt azért van pár okos lap. Csak valami okos DR jöjjön ki a paphoz, és már rakom is össze Nzoth bácsival, amúgy is ő kedvencem. Szilvike hiányozni fogsz! :(
  • DasIsFuck
    Szerintem ötletes, illik a ramp-ba és ez egy stabil token generálási lehetőséget ad a druidnak a jadéken kívül.
    5. körre akár egy 6-7 manáig is felrampolhatod magad és az úgy azért nem rossz.
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.03.24. 18:17:35