Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Community Created New Reno Cards!
Ez az egyik legjobb szerintem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nah még egy utolsót ez is nagyon jó.

Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.02.15. 17:25:33
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Meg kaptam egy talnost a muzeumkurátorból, ami pont jól jött a spiritclawhoz meg a holy novához. 😄
Második tomeból meg esett fire ball meg egyéb finomság 😄
amúgy GG, de ezt a józan eszem megőrzése érdekében feladtam. Szerintem ez a deck meg sem áll R56ig. beszarás.
Amúgy ez volt az első, hogy valakivel összefutottam létrán friend listről. 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Szerintem lecraftolgatom amiket szeretnék áprilisig és áprilisban az új kiegészítőnél szentségtörés de veszek x paklit.
Úgyse nagyon várok semmi más játékot ebben a félévben.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mondjuk én amúgy már teljesen leszarom a játékot, megcsinálgatom 2-3 naponta a kveszteket és ennyi, azt is csak azért, hogy gyűljön a gold ha esetleg a köv kiegben esetleg valami csoda történne, nyilván nem fog de egy esélyt még adok nekik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.02.15. 10:05:26
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kétségtelen, hogy ennek van valóságtartama, sok mindenre igaz ez a tőmondat, hiszen kétségtelen, hogy a HS jóval több törődést (gyakoribb balance, és hasonló apró update, mint a mostani lesz a rankedre nézve) elbírna a játék. Kicsit olyan érzésem van, hogy a Blizz még mindig nem ébredt fel és még mindig képtelen feldolgozni, hogy a HS eszméletlenül bejött nekik. Persze érzik ezt, hiszen a dollárok csak úgy kattognak befelé, de valahogy még mindig egy egyszerű kis időt eltöltő, apró kis játékként kezelték a HS-t, ami sok embernél pl az is. Az e-sport részével azonban képtelenek jelenleg mit kezdeni. Látszik némi fejlődés, jó lett a legutóbbi kieg (csak lassan reagáltak a balance kérdésre), látszik a próbálkozás, hiszen ez a mostani nerf is jó lett.
Miért lett jó? Végre nem az történt, hogy xarrá nerfelték a kezelésbe vett lapot. Szerintem a kalóz továbbra is játszva lesz, de értelemszerűen veszíteni fog a lendületéből. A ravaging ghoul pl nálam már éhezve várja ezt az updatet. Az egy manás spirit claws tökéletes példája annak, hogy egy balance csapatnak léteznie kellene, ez a lap már régóta probléma. (Most szólok, a Reno deckek nagyon meg fognak erősödni és már most látom, hogy lesz is sírás miatta.)
Az a ostobaság, amit páran írnak, hogy "bizonyos lapok így-vagy úgy hogy kerülhettek kiadásra, nem érezték, hogy ez mennyire erős?" egyszerűen felfoghatatlan, főleg ha hozzáteszem, hogy ugyaninnen jön a "minek ennyi gyenge/vacak lap egy kiegbe, minek ennyi töltelék?". Igen is kellenek lapok, pl ez a kalóz most ilyen volt, ahol pl kiadás előtt 3 különböző változatban is létezett ez a lap a tervezőasztalon, és az egyik legerősebb változatát tették be. Nincs ezzel semmi gond, megvan ez máshol is. A gond a lassú reagálás.
Bízom benne, hogy lassan de ez is változni fog. Hiszen ha megnézitek valahol fejlődik a játék, pl kevesebb a random. Abban viszont teljesen egyet értünk, hogy fejlődhetne gyorsabban, lehetne profibb a balance, jöhetne több újítás, stb.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.02.15. 08:59:30
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.02.15. 08:40:06
I decide when I'm done.
Wickerflame-en ráérsz akkor gondolkodni, ha a pala ismét versenyképessé válik.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.02.15. 08:39:23
Következő Legendary lecraftolásán gondolkodom.
Lehetőségek:
Classic: Sylvanas
Gadgetzan: Finja, Wickerflame, DonHanCho
Szempont időtállóság, funfaktor 😊 De főleg az első szempont lenne a lényeg.
Tudtok adni jótanácsot ezzel kapcsolatban? Sylvanasra régóta fáj a fogam, viszont Wickerflame is jó lenne mert nincs egy ütős paladin paklim, hát nem tudom...
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Lényegében oké nem látják előre, de akkor lépjenek időben, ne évente 2 balance patch jöjjön, hanem havonta egy, ha nem is változtat sokat, legalább egy kicsit megbolygatja a metát pár lap cserélődhetne a deckekben.
Észrevételek?
Northshire Cleric
Potion of Madness
Power Word: Shield
Acidic Swamp Ooze
Dirty Rat
Doomsayer
Museum Curator
Shadow Word: Pain
Brann Bronzebeard
Kabal Courier
Kabal Talonpriest
Mind Control Tech
Shadow Word: Death
Thoughtsteal
Kabal Chemist
Kazakus
Priest of the Feast
Shifting Shade
Darkshire Alchemist
Excavated Evil
Holy Nova
Kabal Songstealer
Cabal Shadow Priest
Cairne Bloodhoof
Dragonfire Potion
Entomb
Reno Jackson
Sylvanas Windrunner
N'Zoth, the Corruptor
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
a többi értelmes esport game helyett is szégyellem magam hogy ez a komolytalan szellemi pöcegödör egyáltalán szóba kerülhet az esport kategóriában, a candy crushhoz több skill kell
tudom, elégé felbolydult a net, de csak nem akkora gyökér.
I decide when I'm done.
a tegnapi versenyek margójára (deckek aránya):
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.02.12. 13:18:12
Példának okáért én a Pókert sem szeretem nézni/játszani úgy nagy általánosságban, mégsem gondolom, hogy gagyi vagy rossz játék lenne, szimplán nem az a játék ami pusztán a játék mivoltja miatt lázba hozna.
Az Eternal speciel a játék alapjai miatt sokkal balanszoltabb mint a hs, ami jelen helyzetben talán nem igaz, de mindenképp balanszoltabb lehetne a hs-től.
A hs problémája nekem még mindig az, hogy az egész egy randomizált bullshitre épül fel alap szinten.
Nem a laphúzásokról beszélek, hanem a sok random lapot adó,random sebzés kiosztó és társaik.
Az Eternalba nekem jó pár dolog nem tetszik, de leginkább azért, mert túl erősenek/unfairnek érzek 1-2 lap effektet.
HS-nél meg ez a retardált random kerget az őrületbe úgy, hogy én max daliy queztezés idejéig szoktam játszani vele.
Még csak nem is a random sebzés a legrosszabb, sokkal inkább a discover!
Na meg az Eternal közelibb is nekem stílusra, mint a HS.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
1. Thijs veszít a negyedik vagy az ötödik körben aggro saman ellen,renolockal úgy hogy reagálni se tud.
2. Pirate warrior mirror ahol a 6. körben az egyik kéz üres,a másik csak azért nem, mert van nála egy finisher lap + még egy fegyver, amit nem tud kijátszani, mert már van nála... Tehát mehet a topdeck fesztivál és a kemény számolások, hogy menjek arcra vagy van-e outja abból az egy lapból amit topdeckel.
Nem is értem miért nem indítottam el a játékot két hete 😊
Amúgy a két magyar még tartja magát, 2-2 mindkettejük mérlege. Remélhetőleg nem jön a 3. lose egyiküknek sem.