40521
  • karmacoma
    Amúgy olvastam egy egész jó Mulligan tippsort Control priesthez. Fura, hogy pl a kombódarabkákat nem tartja meg, inkább a Dark Cultistot, de mindjárt előkeresem, ne irkáljak baromságokat.

Megvan közben:
    "MULLIGAN

AGGRO
    When playing against aggro (this never happens,but i'm talking about the rare moment you see a hunter or zoo player on ladder) you want to muligan for early drops like Northshire Cleric , Dark Cultist and Injured Bladermaster.
    You can be very greedy and keep a part of the Auchenai Soulpriest + Circle of Healing but i dont quite recomend it,since you wont be getting it often and in that case you just lose. I sometimes keep Holy Nova vs Hunter but rarely."
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.30. 23:31:16
  • Shep
    Ultimate kezdőkéz
    Power word s
    Holy fire
    shadow madness
    circle of healing .DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Zozo0122 #8381
    Nem nézem le, van létjogosultsága, de kezdőknél maximum. Nem értem egy ilyen deck mit keres legenden vagy versenyen. És ezekből annyi van, hogy vagy:
    1. szintén zoozol
    2. anti zoo decket játszol
    Ha egyik sem, akkor nem alkalmazkodsz, viszont akkor buktad a rankedet. Kb.
  • karmacoma
    Nekem se volt szimpi a dolog, de hunter és/vagy Zoo mindenkinél volt kivéve Kolentot meg a Harry Potter fizimiskájú srácot. Amúgy a döntőt Druiddal nyerte meg emlékeim szerint. Szimplán csak túl jó százalékot hoznak ahhoz, hogy teljesen ignorálják őket. A gvg utáni versenyeken mintha kevesebb lett volna a zoo(a hunter maradt, de mintha kevesebbet nyert volna). A Healbot és a két új meches taunt elég korrekt válasz agro ellen a kontroll oldalán.

Amúgy szerintem valójában amit az ember nem szeret ezeken a meccseken az a gyors pakli által gerjesztett feszültség. Az hogy a Hunter mindig be tud ütni kettőt legalább, vagy bármikor jöhet a Doomguard 5/7-el és charge-al, plusz mindig esznek belőled a kis vackok. Valahogy az egész egy race, ami nem kellemes pszichológiailag.
  • Mephike
    Ti abban a tévedésben éltek, hogy lenézitek a zoo decket. Ha engem kérdezel én tuti vinnék magammal egyet egy ilyen versenyre. Rengeteg deck típus ellen jó eséllyel indul, ha jó a lapjárás bármi ellen képes nyerni és igen, mindenki arra számít egy nagy versenyen, hogy az ezerszer látott handlock jön szembe, és megtartja a BGH-t kezdőkézben...
  • Zozo0122 #8378
    Én azért proként teliberöhögném azt aki zooval jön ellenem, még akkor is ha elég bunkó magatartás lenne :D Azért mégiscsak...verseny. Na. A zoo a könnyű út az elején, oké használják a kezdők, aztán szokjanak le róla, vagy vegyék elő questekre, na de versenyre :( Nyilván tiszteletet érdemel, ha eljut egy versenyre és vigyázni kell vele, de kell hozzá arc, hogy zoot használjon :D
  • Mephike
    A világbajnokságra mindenki több deckkel nevezhetett. Neki az egyik deckje volt a zoo. Mindenki tudja, hogy létező deck, és azt is, hogy mi a gyengéje. Az, hogy ő nyert és zoo-t is használt, nem minősíti le az érdemeit.
    A zoo megverhető. Ha sok jön ellened, akkor készülj ellene.
  • Shep
    Hát eléggé, még akkor is ha te szarkazmusnak szántad.
  • karmacoma
    Én toltam egy sámán ellen. Far Sight 2*, Ancestor call 2*, és az összes fun/limited legend. A gitáros izét még nem is láttam játékban. Ki is kaptam Priestel.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.30. 22:54:05
  • Zickler
    Milyen szar hogy Firebat a VB-re is azt vitte, és nyert.
  • Shep
    Az milyen pocsék már ,hogy valaki eljut legendre és még ott is a szar zoo-t nyomja.
  • kabel15
    Egyébként ezekkel a saját készítésü agymenéses Deck ekkel annyira meg lehet szivatni az embert. Mikor 100. meccsedet játszod és már előre tudod hogy mit fog játszani a zoo lock, már előre készülsz rá, és erre kijátszik egy olyan lapot amit még soha nem láttál rankeden, nem hogy lock tól.
  • kabel15
    Ja csak óvatosan mert ha Ogre val ütsz egyett Shadowflame előtt és rosszat talál el és megpurcan akkor bukta a kombó :D
  • chopin42
    értsd: 3 az ogre + 4 a shadow= 7 mana és 4 sebzés a boardra= olyan mint egy flamestrike
  • Tinman #8369
    Nem értek hozzá, de a flamestrike mage only, a shadowflame meg warlock only nem?
  • dave9004
    vagy 7 manért jó kis flamestrike shadowflame-mel
  • karmacoma
    Nálam druidban és sámánban is bent van. Agro ellen + korai segítség, jó célpont Argusnak, és Druidban is sokszor megnyerte a meccset. Priest ellen se hátrány ha van még egy 4/4. Mondjuk Cairne-t sürgősen cserélni kéne, mert még nem volt olyan, hogy ne kapjon shrinkmaser+cabal kombót.
  • Shep
    Na végre valaki megértette miről magyarázok itt már egy jó ideje!

Én amúgy most taktikát váltottam. Nem idegesítem magam, leszarom az egészet a cél az arany pap, hogy ez most rank 15-ön sikerül-e vagy előrébb is tudok jutni vele az nem érdekel, felesleges idegeskedni egy szaros játékon tőlem független dolgok miatt. Már "csak" kevesebb, mint 200 győzelem kell :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.30. 16:57:45
  • Nirz
    Mosthogy nyomtam párat controllal valóban bekell hogy lássam rohadtul idegesítő az egész játék így, a facehunter olyan sok életet visz le körönként akár mit is csinál az ember hogy nevetséges. Eleve ugye a pofába küld 2-őt körönként, nyomja az undertaker combot ha szerencsém van akkor owl befigyel, aztán jönnek a robanó csapdák ami 4 et megint levesz, a 3 as fegyvere, a houdok chargéval, a SKILL COMMAND 10 élet mert ledobott egy beastet nevetséges.
    Persze lehetne próbálni ez ellen decket építeni de akkor a control mirriorban leszek nagy hátrányba.
  • Negritis
    manahatékonyabbá teszi a turn3at ha előlről játszik az ember
  • Shep
    Persze ,hogy jó.
  • Negritis
    a 4/4es random ogre egész jó handlockba
  • Shep
    Mikró elég durva lap, ha nem sikerül azonnal leszedni nagyon gyorsan komoly sebzése lesz.
  • kabel15
    Én arénában raktam ki Micro Machine coin al 4. körben kapta a Kingset. Utána asszem 12 vertem fejbe. Időm se volt befejezni a kört mert feladta.
  • Devv
    Úgy tűnik klasszik pakkokat kell bontanom: tegnap egy sword of justice + 1 rare, ma egy faceless manipulator + 2 rare.
  • Shep
    BGH az volt nálam de mivel lopakodott így az nem sokat ért.
  • Devv
    És a BGH meg a bagoly a pakli alján?
  • Shep
    Dehogy, megköszönte a játékot és feladta. Még jó, hogy beütött :D Vagyis nem ütött be, vagyis én már nem láttam, mert kinyomtam :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.30. 11:59:20
  • Devv
    És be is ütött?
  • Shep
    Az milyen mikor a pala kirakja Nax árnyékát majd pár kör alatt szépen felturbózza 30+ sebzésre?
  • Devv
    Total Dominance. Ezt már szeretem!
  • voros12
    Annyira jó ez az RNG néha. Priest mirror meccs volt, nemelég hogy ts-el elveszi a ragnarosom, leteszi, azt megölöm egy death-el. Leteszi az enyémet, erre én is. Persze hogy a hőst lövi... 50% volt. Aztán felbuffolja, leviszem 8hp-ra. És PERSZE HOGY MEGINT A HŐST LÖVI. És azt mondanom se kell hogy az övé meg egyből megölte az enyémet, és kb ezen ment el a meccs.
  • antiatom
    Inkább handlock ellen volt beállítva a 2xbgh és 2xswd miatt. A deathlord lehet azért került be h ne veszítsen automatikusan aggro ellen. Amúgy tényleg jó volt nézni egy nem szokásos ctrl-c ctrl-v decket legend szinten :)
  • Negritis
    épp néztem Trumpot Handlock vs Priest
    és pislogott hogy mennyire "anti" deck volt, főleg aggro ellen
    2xmct,2x deathlord, 2xbgh, 2x swd
    vicces volt látni egy ilyet legend ellenfélként
  • Nirz
    Na jó kénytelen vagyok váltani a zoo jó volt gyors rank 5 ig eléréshez de sehogy sem tudok tovább lépni 5 vereség utána vagy 5 győzelem megint vissza. Ez helyben toporgás és mivel ellenfelek már nem igazán vétenek hibát az egész rngn alapul persze gondolom ha egész nap játszanék mint egy streamer lehetséges lenne de ahogy a dolgok állnak nem fog menni zooval, ilyenkor már érdemes elővenni controlt mert igaz hogy lasabb de biztosabb.
  • karmacoma
    Pont reggel volt a totális élvezet. Hunter 4. körben 15 élettel nyomja a Kill commandot a Weeeehehehehe-re. 7. körben már halott is volt. Sámán nagyon jó tud lenni hunter ellen, de zooval max flippelek(cserébe Warrior/lock control ellen is jó a pakli). A gvg előtti sámánom a zoo-t is jól fogta, de az tele volt ilyen jó mana trade-es kombóval(Zombie Chow, tojás+buffolók), hogy csökkentse/eltüntesse a tempóhátrányt, de az meg control ellen volt nagyon rossz(Főleg priest).
  • Negritis
    amúgy arénában az epic lapok nem túl jók mert ugye általába valamilyen kombó részei, azokra pedig nehéz építeni
    ezért szeretem az earth elét vagy az ancient of lore-t pl
    de a gianteket nem
  • antiatom
    Nekem gyakran kijön és ellenem is sokszor használják, megtanultam félni tőle Persze van amikor isteni a lap és megnyeri a játékot csak elég sok hátránya van, engem is az egyetlen 12 wines arénámban a twisting nether vitt el a végéig pedig az egy borzalmas lap.
  • Negritis
    8-3as sámán arénámban az uccsó 2 meccset az earth ele nyerte meg anno :D
    mondjuk gvg óta nem volt rá időm

amúgy persze hogy van backside, de bgh sem túl "gyakori" lap
  • antiatom
    Earth eli persze h ritka hiszen epic de szerintem nem is jó lap, főleg 5. körben kijátszva azt jelenti h a következő körben 3 manád van! Ha válasza is van az ellenfélnek akkor óriási hátrányba kerülsz. Külön "bónusz" h a bgh is leszedi gyakorlatilag ingyen.