Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egyébként nem szívtam semmit, ne magadból indulj ki, de azért király vagy 😉
Feladó: Kalandpark
Elküldve: 2013. 10. 25. 17:04
Tárgy: Béta
Szia!
Lehet már többen is írtak neked ez ügyben de én is megpróbálom... Te lennél az utolsó mentsváram béta kulcsra. Eltudnád nekem ajándékozni?
Mit szívhatott a tag? Hogy adnám oda mikor én is itt sírok hogy nincs nekem se, na meg:Regisztráció idõpontja:2013. 10. 17.
Majd pont neki 😄Dd
Na mindegy, jót nevettem<#banplz>#banplz>
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Will there be any wipes in the future?
We don’t anticipate any further wipes. This goes for both the Hearthstone beta and after the game’s official release. Any progress made during the beta after the wipe will be retained through the release of Hearthstone, such as new cards you obtain, levels that you gain and ranks you achieve. Basically, you’ll now be able to keep your stuff."
És legközelebb fogalmazz finomabban, fõleg hogy nagyon nincs igazad.
Hivatalos BETA faq:
Will the cards I earn or purchase in the beta test carry over into the live game? What happens if I purchased beta card packs for real money?
During the course of the Hearthstone closed beta, card collections and game progress will be reset, and any cards participants acquired will be removed. Following the wipe, players who made a purchase from the in-game store will receive a gold credit equivalent to their previous card pack and/or Arena purchases. Also, as a thank you for testing out the in-game store during Hearthstone’s beta phase, everyone who purchased a card pack in the beta test will receive a Golden Legendary card.
Ha esetleg 15 évesként nem tudnál angolul, lefordítom röviden: a bétában elér összes eredmény, elért vagy megvásárolt kártya törlésre kerül. Ha valós pénzért vettél valamit akkor goldot kapsz cserébe. Ha vettél card packot akkor kapsz egy Golden Legendary kártyát. Felfogtad?
😊
Szép kis mondat.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Én is így hallottam, elõször Blizzard invite lesz, aztán friend invite only. Ez csak theorycraft. Ahogy látom viszont a twitch-en nagyon jól mûködik reklámfogás, mert a sok kint rekedt néha a felsõ sorba viszi a nézettséget.
viszont kezdõ létemre néha összehoz a gép olyan figurákkal hogy pár turn alatt hazavágnak a lapjaikkal, én meg csak pislogok..
gondolom ez a standard alappakli mellékhatása
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Most már csak egy dolog érdekel. Mikor várható nyílt béta?
Lehet rosszul tudom, de a kiegészítõ érkezése elõtt szûnik meg az AH. Márciusban leállítják az AH-t, pletykák szerint pedig május/június könyékén érkezik a kiegészítõ a Loot 2.0 rendszerrel.
Nem tudom mennyire van ez így, de 2 hét múlva BlizzCon, ott majd választ adnak minden kérdésre.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Hearthstoneban viszont szerintem ez a modell nem problémás, ha valaki béna hiába vásárol, veszíteni fog, persze számít a kártyák minõsége, de kisebb mennyiségû "elit" kártyával simán jó vagy. Szerintem.
Na hát pont errõl beszélek, mint egyoldalú magatartásforma A cég részérõl...mert megteheti...bizalom...
"Miért lenne az baj, ha az ember kivesz 1 játékból?"
Félre érthetõ a cinikusságom miatt. Nem ítélem el, de egy játéknál nálam ilyen egyszerûen nem merül fel, hacsak nem e-sport. Hajlandó vagyok fizetni valamiért akár havidíjat, mert tárolják valamim, üzemeltetik a szervert, kisebb elõnyhöz jutok stb. De én elsõsorban a játékért játszom nem azért, hogy kivegyek belõle. Az RMAH-t emiatt nem tartom a legszerencsésebbnek, hogy beletetették. Az AH mint olyan igen, jó 5let lenne. RM az egész diablo frencsájzt, és a drop balanszot tönkre vágta. Ok, tudom nem csak ezen múlt, de ez offolás itt. 😊
Blizzardot perelni, hát ehhez sok szerencsét kívánok bárkinek, az EULA pedig nem igazán támadható, a Blizzard nem a sarki olcsó ügyvéddel íratta meg.
Ne érts félre én örülök legkevésbé, hogy megszûnik az AH, én imádok AH-zni minden játékban. Az meg, hogy még RL pénzt is kaptam belõle csak plusz volt. Én lehet kapzsi vagyok, örültem, hogy összeköthetem a kellemeset a hasznossal. Miért lenne az baj, ha az ember kivesz 1 játékból? Azért.. mert itt pixelt adsz el? Vagy mindenki "oh'májgád" aki bármiféle játékból (biliárd, csocsó, játékgép, bowling, etc) pénzt szerez?
Dehát pontosan leírod miért nem lesznek beperelhetõk...az eula egyébként támadható lett volna.
Engem nem érint a dolog, az eljárást attól gusztustalannak tartom és brutálisan nagyot esett a nívójuk a szememben. Kifejezetten az, hogy ideológia alapnak használják az rmah-t köpködõk visszhangját, mert ugye akinek megfelelõ volt az nem ájvékol ellene. Bukott játék, konzolhoz butítása...
"ne költs bele pénzt"
Egy petákot nem költöttem bele, nem is fogok. Kivenni végképp nem akarok egy játékból (oh\'májgád), a játék játékra való. Ha akarnék se tenném, mert a Blizzard olyan módszereket alkalmaz, ami súlyos bizalomvesztéssel ért fel a számomra. Nem hittem volna, hogy egyszer ilyet írok róluk.
Na de nagyon eltértünk a lényegtõl, hogy nincs wipe, ami a wonder world-ön kívülieknek magától értetõdõ, ha pénz játszik! Erre a lila szemellenzõt hordók laffogó nyelvvel hülyéznek csuklóból fújva a mantrát, miközben saját érdekeikkel szembe haladva a heréjüket csapkodják két téglával. Bocs 😄
Másrészt nem értéktelenedik el, Expert decket veszel random kártyákkal a pénzedért, ezt ugyanúgy visszakapod az eredeti játékban is. Ugyanazt a számú random expert decket.
Diablo RMAH megszüntetése példa pedig badarság. Kiegészítõ után szûnik meg az RMAH, amikor már egyébként is értéktelenek lesznek a cuccok amiket megvettek. Nem sokan játszanak lvl60 cuccokkal lvl70-en, de ismétlen, ott is az EULA-ban benne van, bérled a Blizzardtól, nem megveszed, nem képezi a tulajdonodat.
Nem sértés, nem kötözködés, de ha a Blizzardot unfairnek gondolod és kiszámíthatatlannak ne költs bele pénzt, simple as that. Én nem költöttem bele és 70% körüli winraten vagyok, nem érzem magam hátrányban legkevésbé sem. Diablobol is több pénzt szedtem ki, mint amennyit beleraktam + a játék ára, nem érzem az unfairséget.
Thy mukika az értelmes válaszért 😊
"Will there be any wipes in the future?
We don’t anticipate any further wipes. This goes for both the Hearthstone beta and after the game’s official release. Any progress made during the beta after the wipe will be retained through the release of Hearthstone, such as new cards you obtain, levels that you gain and ranks you achieve. Basically, you’ll now be able to keep your stuff." - Szóval nem, nem terveznek már elvileg wipe-ot, de a Blizzardot ismerve nem lepõdnék én már meg semmin.
Némi józan észt alkalmazzatok légyszives.
Természetesen mindent törölni fognak, aki pedig valós pénzért vásárolt packokat az a megjelenés után goldot fog kapni pluszban.
Ez rohadt jó kérdés, mert példátlan eset az, hogy closed(!) bétában pénzt kérjenek valamiért.
tegnap este végre megjött a saját bétakulcsom is a blizztõl. érdekes, hogy arra az accra amin van egy bannolt wow-om... ezek szerint ez mégsem kizáró ok, pedig több helyen azt írták, hogy flagged/bannolt acc-ra nem küldenek bétakulcsokat.
Olyan kérdésem lenne, hogy a betaban elert kartyak illetve szintek meg egyebek, azok megmaradnak megjelenes utan is, vagy lesz reset akkor?
Mert a hivatalos szovegek egy "reset"-rol beszelnek ami a beta alatt lesz, de azt mar ugytudom hogy megtortent. Szoval az erdekelne hogy arrol volt szo, vagy lesz meg ilyen reset?
Elore is koszi 😄
Destiny. The design is clearly ancient.