Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem csak a kulcsosztásra gondolok, hanem a játékon belül pl. csomagnyitogatásra is. Ahogy Dio 3-ban sem számított, hogy mivel verted le a mobot, lehet hogy egy jó kis loot egy tök másik castnak kedvezett. Bevallottan ez teljesen radomként mûködött és ezt is változtatják a loot 2.0-ban. Na most itt sem bánnám, ha vennék a lapot (höhö, érted <#idiota>#idiota>) és igenis csinálnának egy rendszer ide, mondjuk választhatnánk "fõ-hõst", vagy tököm tudja és annak kedvezne. Persze nem kéne agyonbuffolni, csak egy kicsit, 10-15-20%-ot ha számítana.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
megéri a napikat megcsinálni, hiszen így 2 naponta összejöhet a pénz arénára. arénát sokkal jobban megéri tolni, mint 100 aranyért pack-ot venni, hiszen ott 0-3-al is 1 pack garantált, ha pedig 5 wint összeszed akkor még az aranyat is visszakaphatod már.
egyszer már írtam:
"minden hero lvl 10 - 100 gold (AI ellen szintezni természetesen)
minden hero AI-t elverni expert szinten - 100 gold
100 gyõzelem bármilyen játékmódban - 300 gold
1000 gyõzelem bármilyen játékmódban - 300 gold
napi küldetés - 40 nap
+ elsõ játékért/elsõ gyõzelemért/stb, stb járó jutalmak, elsõ ingyenes aréna...
ha nagyon nem megy saját paklival, találni a neten már elég erõs basic paklikat, de tényleg nagyobb élmény sajáttal gyõzni. 😊"
Nem azt mondom, hogy jók a mostani questek, de ez egy beta, biztos faragják még ezeket a véglegesig. Aztán ha ott is rossz lesz a rendszer, akkor a népharag biztos kiharcol egy törlést 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Viszont jelenleg van két olyan napi küldim felhamlozva, hogy 5 gyözelem druiddal vagy rugóval meg 5 gyözelem lockkal vagy priesttel.
Csináltam egy próbapaklit lcokhoz, priesthez meg druidhoz azokból a lapokból, amik megvannak már, azt kell mondjam, hogy a kb. 10-12 meccsböl amit lejátszottam az adott paklikkal, összesen 1-et nyertem meg, egy locok paklival priest ellen.
Így viszont elég hamar elmegy a kedve az embernek a napik csinálásától, pedig ha belegondolok, akkor a két napi az 120 gold, plusz a 10 nyerés összesen még 30. Nem lenne rossz pénz, pont egy teljes aréna beugró.
Viszont ezeket a kasztokat 1. nem ismerem annyira, 2. nem szeretem öket.
Na mindegy, szóval lehet törölni vagy leadni a napi küldiket valahogy?
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Nem teljesen random adja be a lapokat. Az elején random, de ahogy elkezdesz rámenni egy stratégiára besorsol valamilyen algoritmus szerint a választott lapokhoz passzoló választási lehetõségeket. Mikor az elején kiválasztottam onixiát és egy 10 manás óriást, észlelte, hogy magas mana költségû lapjaim vannak és besorsolt 2x mana totemet. Ha valaki murlockra megy rá biztosan kap még többet. Vagy ha démon paklit csinál, tuti ad sense demon lapot stb. A lutri, hogy mi a másik kettõ mellette.
ha érdekel irj pm-t és írom az elérhetõségét
!Forza Ferrari!
#376 Ingyenesen is jól játszható a játék.
Ma jött meg a kulcsom, de nemtom, hogy fel akarom-e használni. Telefonra gyûjtök, a játék meg úgy is meg fog jelenni egyszer, szóval lehet inkább eladnám. Ezzel kapcsolatban két kérdés.
Mikor jelenik meg a game? Ha nagyon sokára akkor lehet inkább bezúzom a kódot.
Másik kérdésem pedig, hogy mennyiért szokás/illik eladni? Két hirdetést találtam hirtelen, mind kettõ 15 ezerért volt, hát ennyit azért nem lenne pofám elkérni 😄 7-8 ezer az reális? (ebayen 30-40 ezerkért is van 😄D)
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace