40521
  • Mephike
    Abszolút jó deck, valami hasonlóval játszok én is. Az egyik hammer helyett én betennék egy baglyot, bár ez az én mániám, hogy általában 2 silencet futtatok.
  • Shep
    Na mutasd a paklit! Amúgy óriási mák kell hozzá, mert ha adja akkor senki nem tud legyőzni ha meg nem akkor egy basic deck is elver. Vszinű ezt a mák faktort tudja Zeta a bele ölt idővel ellensúlyozni.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.31. 14:36:38
  • Nirz
    Most dobtam össze egyet
    ranked 6 ról felvitt 5 re
    de valszinűleg szerencsén múlt
    2 zoo win
    1 aggro druid win
    1 rogue vereség most(trade prince gallwix + rengeteg legendary) igazából itt már az volt a gond hogy nem jött válasz
  • Shep
    Az nem jó, akkor nem tudja leszedni a BGH :)
  • Shep
    Hát priestre vissza és megint csak a szívás. Ennyire szar kiegyensúlyozatlan ,hogy lehet egy hős? Nem jó igazából semmire. Aggrora nem jó, controlra csak másik control ellen, bármennyire is anti aggro ha nem jön fel a pár leszedő kombó 4-5 kör alatt vége a dalnak, nincs visszaút. Minden lapja kombóra épül, olyan lapja ami magában jó igazából nincs is. Vagyis van, 10 manás MC óés a dark cultist a többi mind feltételekhez, meg kombóhoz kötött, vagy egyszerűen túl drága ahhoz ,hogy érdemes legyen berakni. Az a 2-ért kettőt gyógyul is semmi igazából, ráadásul az összes többi hős tudja a 2. körben is használni a sajátját, a pap mire tudja? Semmire, mivel overheal nincsen. Igazából Zeta egy félisten ,hogy minden hónapban EU 1 közelébe tud menni vele, igaz annyit játszik, hogy az embertelen.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.31. 14:28:34
  • karmacoma
    Legyen 8 mana és 6/7 test.

Amúgy a Pala elég jó. én is összedobtam egy random decket vele, és nagyon jó tud lenni. Pedig Tirionom sincs. Deck
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.31. 14:15:34
  • Shep
    Pláne ha mire feljön már minden DR lapot kinyomtál :)
  • Mephike
    Hm, rank8-on vagyok, beléptem a warriorommal, szembejött egy másik warrior, na gondoltam, ez mirror lesz, erre azonnal kilépett. Azt hittem r15 alatt nem szoktak farmolni.
  • kabel15
    Már megint be ragadtam a játékba, ez valami undorító bug. Mondjuk most elég vereség szagú volt, de akkor is.
  • dave9004
    undertakert se nerfelték pedig op
  • avengir
    És akkor a ragnarost is nerfelik?: mert jelenleg egyforma eros a két lap.
  • Shep
    Nagyjából igen, nem lepődnék meg ha esetleg majd kapna egy gyengítést és a 7 helyett, 8-ba kerülne a kirakása.
  • Shep
    Pala küldetést befejeztem, laza 5 győzelem lett. Érthetetlen számomra ez a hullámvasút a játékban.
  • Nirz
    trogg egyébként sem jó. Dr boom az egyetlen használható neutral legendary a gvgből ami igazán jó
  • Shep
    Igen láttam de úgy már nem olyan sajnos. Vojlin legyártásán gondolkodom egyébként erősen.
  • dave9004
    vannaok opciók a helyettesítésre
  • Dreadshade
    Ja valószínű, hogy emiatt sose lesz ilyen benne, de hát a remény hal meg utoljára :D Amúgy nyitottam egy Crush- lapot warriorhoz, majdnem olyan mintha lenne egy 3. execute a deckben, de nemtudom mennyire használható, de valószínű, hogy a 2 execute és shield slam elég takarító lapnak, ehelyett meg egy brawl jobban jön, bár mondjuk elfér most a deckemben mivel csak 1 darab shield slamem van.
  • Shep
    Na nekem egyik sincs a 4-ből meg vojlin sem :(
  • dave9004
    ez

kivéve, hogy trogg helyett dr boom van nekem, Cairne helyett meg a Sky Golem

velens chosennel, cultisttal, reapir bottal eléggé lehet pumpálni kis dolgokat, hogy megállítsam a rush-t. jól meneteltem de én olyan vok h 1-2 vereség után elmegyek arénázni :D

ctrl warrior kéne mert az a nyerő, de nincs gyomrom hozzá h összerakjam
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.12.31. 12:37:14
  • Yserac
    Arra van a secret, hogy az ellenfél körében "lépj". Igaz, elég kevés fajta létezik. Plusz van néhány olyan lap aminek a képessége az ellenfél várt reakciójára aktiválódik, de abból is kevés van.
  • Shep
    Ha találsz valami jót, rakd már majd be!
  • Shep
    Nekem is hiányzik belőle de ez alapvetően egy casual játék és ha beletennék szerintem sok játékost elveszítenének, ráadásul nagyol lelassulna az egész.
  • Dreadshade
    Hát még így is sokkal kevesebb van, mint abban amit említettem, sőt a yu-gi-oh-ban is több dolgot tudsz csinálni ellenfél körében, mint itt :D Itt csak nézed, hogy mit csinál az ellenfeled és csak a te körödben tudsz reagálni rá maximum. Sajnos ezt nagyon kevésnek érzem, a magicben, hogy megint ezt említsem, ott kb az ellenfél körében teljesen oda kell figyelni, mert annyi mindent hozzá tudsz akkor is szólni a játékhoz, itt meg nézed hogy üti le a lényeidet, hát ez édeskevés véleményem szerint, de ez ellen lehetne tenni, ha hoznának be lapokat amik az ellenfél körében is használhatóak és akkor a a megmaradt mana kristályok is kihasználhatóak lennének + ott lenne a blöffölés lehetősége is ezekkel a mana kristályokkal. Amúgy imádom a HS-t nem azért írom ezeket, de pl nekem ez hiányzik nagyon belőle.
    Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2014.12.31. 12:11:12
  • Nirz
    és vmi müködőképes control priest ami aggro ellen is esélyes?
    Érdekes hogy a legtöbb casttal könnyű találni de paladin és priest meg rogue sehogy sem megy
  • Nirz
    nana
    az a miracle rogue és freeze mage volt hogy semmi interakció nem volt. A miracle roguénál nézted ahogy az egész deckjét felhúzza 1 kör alatt esetleg 2 az egyetlen esélyed az volt hogy legyőzöd mielőtt lerakja a gadgetant esetleg ha túlélted első kört akkor a stealthelt gadgentantját felszedted vhogy
    A freezénél meg nézhetted a fagyott minionjaidat semmi interakció nem volt

A zooval legalább lények között van interakció
  • Shep
    Melyik ez pontosan? Hátha nem hiányzik csak a fele lap :) Most amúgy Pala 5 győzelmet csinálom rankeden és még nem kaptam ki (3 győzelem) :)

Upd: már 4, mert egy meg feladta még a meccs előtt. Vissza is értem oda ahol tegnap elkezdtem a bukószériát :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.31. 11:53:27
  • dave9004
    r8-ig mentem kb a mech priesttel hearthpwnról :D de az sajna több pontot is kapott ugyh sry
  • Shep
    Tud valaki, vagy van valakinek működő priest paklija, de olyan amit próbált is és tényleg jó jelenleg is, nem csak ilyen sok pontot kapott a hearthpwn-en deck.
  • Dreadshade
    Szerintem ebben a játékban az is hozzátesz ahhoz, hogy utáljuk/lenézzük a zoo-t, hogy nincs semmi interakció az ellenfél körében. lerakja és megy az arcra legtöbb esetben. Pl Magic the Gatheringben is vannak Aggro paklik, de ott sose éreztem ennyire idegesítőnek, mert tudtam lapokat aktiválni az ő körében is + lényeimmel védekezni. Mondjuk én mindig is hiányoltam ezt az interakciót ebben a játékban.
  • Shep
    Régen csak azzal játszottam, meg most is előveszem ha küldetés van de unalmas velük a játék.
  • Nirz
    Én nem szidom a zoot az egyik kedvencem pár nap alatt rank 5 ig vitt,de ott meg akadtam és próbáltam különböző decket de egyik rosszabb mint a másik
  • kabel15
    Egyébként akik itt szidják a huntert meg a zoo-t azok játszottak is velük? Vagy csak hú megint meg vert 1?
    Hunterből nem tudsz jelenleg szerintem össze rakni olyan paklit ami megközelíteni win/loss értékben a jelenlegi hunter decket.
    Lock ból legalább ott van a handlock meg demon lock is ha kiforrja végre magát és olyan lesz a meta.

• Nirz
    A legrosszabb helyzetben a rogue és a paladin van
  • Nirz
    Jah én is próbálkoztam priettel annyit értem el vele hogy rank 7 re csúsztam 5 ről, a zoo hatékonyságának a közelébe se ér, bár szerintem végül az lesz hogy megyek face hunterezni mert egyértelműen most a top deck a játékban, még a zoonak is sok esetben túl gyors
  • Mephike
    A ranked és a verseny két különböző dolog. Egy versenyre nem aszerint válogatom a deckeket, hogy könnyű-e vele játszani vagy sem, hanem hogy mi ellen tudok vele nyerni és mi ellen nehezebben. Szóval az egy tévves gondolkodásmód, hogy nem lehet versenyen ilyen deck.
  • Shep
    Beszarok lassan meglesz a rank 20 de hát ilyet én még nem láttam, olyan durva paklik vannak 16-17 környékén, hogy eszméletlen. Mindenki nyomja a durvábbnál durvább agrokat, priesttel esélyem sincs, mire szóhoz tudnék jutni már meghaltam :DDD Néztem Trumpot meg Zetat is legenden, hát az egy álom játék ehhez képest. Úgy tűnik hú végére már a vége is kegyetlen, nem csak az eleje.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.30. 23:48:16
  • Shep
    Az is mi, hogy egymás után 2x kijátssza az implosiont és mindkétszer maxot sebez? Mondjuk csak röhögök rajta.
  • Shep
    Kedvencem amúgy mikor a kombó fele a kezemben az elejétől és a másik fele meg fel sem jön, mert kikapok :)
  • Shep
    Hát igen én is szeretném ezeket megtartani de olyasmiket kapok, mint amit az előbb is írtam :)
  • Zozo0122 #8384
    Igen, jókat írsz, az egyik nagy erőssége a pszichológiai hadviselés. Tudod, hogy állandóan arcra fog menni és idegesítő a dolog. Egyébként nem csoda, hogy Kolento a kedvencem. A GvG utáni első napon már saját deckeket próbált kikísérletezni, míg más streamerek próbálták finomítani mechekkel a zoot, vagy tévedésből sima paklit vásároltak :D Van azért köztük bőven különbség :) Na nem mintha bajom lenne egyébként bármelyikükkel is, mert nincs.