Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hunter beast paklim. Még lehet rajta javítani.😊
Destiny. The design is clearly ancient.
és igen sok-sok stream nézés és tanulás. hearthhead.com-on pedig van minden class-hoz basic deck.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
- amit te írtál, tehát x kör után visszakapja az eredeti gazdája, ha még él
- mindaddig nálad marad a minion, amíg te nem támadsz vele; támadás után mindenképp elpusztul
- MC után egybõl támadni kell vele, majd elpusztul (a shadow era-ban pl. így oldották meg)
Majd meglátjuk, mire jutnak. 😊
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Priestal mentem Mage ellen kb 5perc alatt levittem az mage hp-ját 9re és nekem olyan 25körül lehetett akkor. És így is odavert 😄...
Az volt a hiba, hogy az elején, rögtön Ranked Mode-ban kezdtem el játszani, emiatt most kell a Ratingemen dolgoznom, ami most egy kicsit nehezebb dolog. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
más
Mage ellen egyszerûen utálok játszani, nagy szörnyeket kb felesleges kijátszani mert mindig ott van a két poli+fireball, kicsikre meg a fagyasztós spelljei. szvsz ráférne egy kis nerf, pl ne tehessen a pakliba csak egy polit vagy valami. (vagy megtalálni a megfelelõ taktikát ellene :v)
Ha a végén a paladin nem topdeckel mindent folyamatosan akkor meglett volna a 9 de így sem panaszkodom. Viszont a mad bomber köcsög áruló volt, végig mindig ellenem dolgozott.
F
Vágom hogy nekem kell random kártyákból paklit összerakni. De azontúl még mi?
F
Ez így minden, csak nem fun.
Nekem eddig a kevés arénámból egyszer lett egy 9-1 az egy kellemesen eltalált Mage volt meg lehetett volna még egy ha nincs disconnect 😞
Azóta folyamatosan elakadok 6-7 környékén.
F
ja és a Mind Control baszott erõs és hatásos tud lenni Priesteknél, igyekszem elkerülni a 8. körben.