40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Kolento meg 15-ön ragadt, mert délután még 14-en volt :) Lehet meg kellene próbálni hunterral gyorsan minél tovább eljutni aztán bohóckodni priesttel.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.01. 23:36:45 -
Megnézem Zeta milyen deckkel nyomja az új évben :) Mi ez már? Mágussal nyomja.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.01. 23:34:53 -
Hát lehet :) Most kipróbáltam ugyanazt a decket, ugyanúgy szarrá szedett a sámán :D Egyszerűen túl lassú, de engem lemákolt a hülyéje :) -
Negritis #8460 akkor mégse a deck és a game hibája hanem téged utál a blizz és direkt szivat a főprogramozó? :D -
Azt én is betörtem volna de millnek bírom a hangját :) -
Egyeseknek mi kurva mákja van. Mindkétszer megkapta a stealth spare partot meg még a visszaszedőst is és mindet pont akkor mikor kellett neki, aztán pluszba nála volt még mikor kellett a MC meg még a shrinker cabal kombó is, Hát az RNG-t nem lehet legyőzni, pedig amúgy az a hulladék control priestje volt, mint amivel én is jásszottam előző szezonban és sorra égett be minden ellen, ez meg szarrá mákol. -
Negritis #8457 én nozdurmut anno betörtem -
Nekem még mindig megvan Miillhouse, nincs szívem betörni :) -
Negritis #8455 én akkor se szedném szét a legendarykat
kivéve ha millhouse-nozdurmu kategória -
Jó de 3db giant is hiányzik :/ -
Negritis #8453 ne törj be semmit, Jaraxus jó de nem lethal -
ha full használhatatlan legendaryk, akkor miért ne? -
3180 dust nyi lap hiányzik Handlock hoz, szerintetek érdemes le craftolni? Be kéne törnöm hozzá 3 legendary kártyámat és csak úgy lenne meg. Mondjuk azok közül egy sem használható. Az a baj hogy azok a kártyák hiányoznak főleg amik a classic pack ban vannak, azokat meg már csak vásárolni lehet. És arra hogy pont Jarraxxus meg 3 giant fog esni elég elhanyagolható. -
Na igen, hunternek undormányos a 3-ért 3/2-es fegyver amit ugye a retek secretek csak még tovább fenn tartanak, ráadásul rengetegszer van ,hogy nem tudok támadni, mert tudom ,hogy tűzcsapda és a -2-vel már egyből bekerülök a halálos zónába, ezért inkább várok ,hogy hátha jön a gyógyító lap (többnyire nem szokott). Na de a jégcsapda is undorító, a kígyósról már nem is beszélve. Na az ilyenek miatt mondom ,hogy szar a priest, az előző lapok magukban sem rosszak, kombóban meg még inkább, priestnél meg mi van? Light of Naaru, ami amúgy jó ha nem tudják egyből leszedni a kis 1/2-t. -
Negritis #8449 deck függő, alapvetően nem rossz a 2/4 3 manáért belefér, de csak akkor ha van rá "helyed"
shade of nax helyett sztem jó, de golem helyett nem biztos hogy beraknám -
goblin sapper mennyire lehet jó a mostani metában?
(handlockok priest-warrior ellen)
meg magában is 2/4 3 manáért, ha ellennél 6 v több lap van akkor 6/4. -
Negritis #8447 mikor 1-1 minion van a 2 oldalon és a wari eltolja a brawl-t akkor tudod hogy nem sokat tolta a classal :D
és sorba hajigálja a legendarikat a boardra :D
én meg eszem meg őket szépen :P
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.01. 16:59:11 -
Nirz #8446 Szóval estére rage quit volt mert mást se dobott csak handlockot vagy huntert
A handlock ellen priest toast akármi is legyen, eleve 4 giant aztán rengeteg legendary, shadowflame vicc hogy a saját boardjét nem sebzi a 0 giantját és boardom semmivé lett 4 manért. Az életük is most már probléma nélkül a 16 os healbottal ez így gáz
A hunter pedig olyan abszurd mennyiségű sebzést képes előállítani hogy rosszak az esélyek hiába tudtam zoot folyamatosan verni ha hunter elve úgy operál hogy a skill command az arcba meg fegyver és hero power -
Persze ez igaz, de ezért mondom ,hogy előbb utóbb mindenki fel fog ellene készülni, mivel egyre több van belőlük. Igazából nem tudom melyik a rosszabb ellen a handlock, vagy a hunter :) -
Nirz #8444 Handlock a legerősebb az egész játékban jelenleg, a ctrl priest is hagytam a francba tegnap jöttek egymás után és a handlock hard counter számukra és ugye a handlocknak kedvezőtlen mecse sincs ,legrosszabb esetben 50% esély. Top deck a healbot bevezetése óta -
A nyerő ágon is lehetne folytatni tovább a meccseket! -
Sejtettem :) Na de ha ennyi handlock lesz, márpedig egyre több van, akkor bizony előbb utóbb mindenki két bgh-t fog futtatni ami meg egyből meg is öli a lockot, vagy ha meg nem is de meg fog csappanni a számuk. -
Negritis #8441 feladta :D -
Akkor gondolom ki is kaptál :) -
Negritis #8439 én most handlockal raktam ki azt hogy turn3 coin drake , #4 drake, #5 giant #6 giant :D -
Azért az enyhén durva. hogy 7. kör Boom, 8. Ragna, 9. Tirion, aztán kezdjél valamit. Na ennyit arról ,hogy a több legendary nem tesz erősebbé egy paklit. Ez a 3 külön-külön is durva de így meg aztán szinte esélytelen. Nem rossz a mechpriest sőt, de komolyabb kontrol pakli ellen nem sok esélye van ha elhúzódik a meccs. -
Negritis #8437 a mindgames jó handlock ellen :D
kivéve ha bgh-t hoz le :D -
Na ilyen is régen volt. hunter feladta a priestem ellen a 6. körben :) -
BUÉK!
Mai alakításom :) -
És tovább zakatol a mechpriest vonat, igaz egy hunter egy igen bravúros topdeckkel legyűrt. -
Boldog új évet -
Köszi, neked is és a többieknek is Boldog új évet és kevesebb szívatást az rng részéről! -
Boldog új évet mindenkinek! -
Feltörtem, mint Dallasban az olaj! Beindult a mechpriest pakli :) Na de idén ennyi, majd jövőre :) -
Mi Andree-val holnapot beszéltünk meg, a napokban nem jött össze, neki munkaügy miatt, én meg beteg voltam. De képben vagyunk. :) -
Versenyről jut eszembe, hogy állnak a meccsek? -
Az egyik kedvenc youtuberem néha Hearthstoneozik is, ma pristtel ment, itt a videó. Versenyszintű játékra nem kell számítani, de megéri megnézni. :) -
Tudom de én meg pont azért írtam :) 8 mana szerintem egyébként az ami inkább elképzelhető de az is lehet, hogy semmi nem lesz vele. -
karmacoma #8425 Thx! A silence tényleg tud hiányozni, meg egy igazán jó finisher is elférne. Ilyen Ragnaros félét tudnák elképzelni benne, de Dr Boom is jó lenne a Jugler/Stormwind mellett. -
karmacoma #8424 Pont ezt akartam ellensúlyozni. Legyen 8 mana, de ne legyen BGH target.