Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na akkor mégis csak arra írtad amire én gondoltam. Elárulom neked hogy a LoL az a klón ... meg a dota 2 is egy klón meg az összes hasonló game ... igazábol a dota a blizzardtól jött tehát nem értem hogy mi a fenérõl is beszélsz milyen lopásokról ... Igaz hogy nem maga a blizzard csinálta az alap dotát mert az csak egy mod de a Warcraft ból fakad ami a Blizzardé ... tehát az ultra fos lolt meg se említsed mert azon nincs mit el lopni akkora egy szar ....

jazzy
lol klón, akkor a lol 1 dota klón? ami pedig 1 blizzard játékon alapul? na?
Mindent tudni róla lol klón idióta katyvasz karakterekkel. 😊

Igazi nyáladzó mainstream game. WoW óta a blizzard csak lop és egyre ótvarabb klónokat gyárt.
Hots (hearth of the swarm) az kiváló game, az egyetlen piacon levõ normálisan megcsinált kidolgozott Blizzard játék. ProGabe által linken nézd meg amire repy-t írtam, az a bejelentett lol vagy dota lopás, klón az vicc wtf kategória 😄 Vagy ez ilyen blizzard féle tréfa? 😊
RedDevilsza
Nagy hülyeség amit írt, független attól hogy most a Heroes of the Stormra írta. A játékról szinte semmit nem lehet még tudni, így fikázni is elég buta dolog.

Amaymon ezt mire írtad mert ha a Hots ra írtad nagyon el vagy tévedve ....

ProGabe
Na-na, azért ma már nem elég a név! Én amúgy utálom az összes ilyen mobot, totál hidegen hagynak, csak lagolják twitchet 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A blizzard leggagyibb lopott játékötletének tûnik. De lehet a sok nyáladzó fan majd tolja 😊
Aradebil2
elsõ két arena run: 1-3, 1-3 hiáa olvastam szét minden guideot a neten... egyszerûen ha nem ismered az összes lapot a játékban hatalmas hátrányod van :S

Anthrax
Nem akarom leoffolni a topicot, de amint megláttam diablot Arthas mellett és ott volt Kerigan is, annyira de fura és nem oda illõ volt az egész

ProGabe
Be is jelentettek gyorsan egy következõ játékot, aminek mától lehet jelentkezni a bétájára 😄

http://www.heroesofthestorm.com/en-us

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mukika
ja és decemberben open béta. 😊

mukika
elkezdõdött a blizzcon:

- jövõre (év második fele) jön az iphone és android verzió is
- új játékmód amiben a golden hero-kat lehet unlock-olni.

*unit = minion 😊
Mibõl gondolod, hogy a paklit elõre keverten teszi le neked oldalt?
Nem tudom megerõsíteni. Tapasztalat, mint amit andrex ír. Hogyan máshogy balanszolna a blizzard másképp legkönnyebben ilyen síkegyszerû unit képességekre, ami a kártyákon van, mint a kihozatal esélye?
kár hogy egy hét mulva lesz eredményhirdetés 😊
Üdv. mindenkinek...

HearthStone béta kulcs osztás lesz itt:
http://tryout.hu/hearthstone-beta-kulcsokat-kaptunk/

Ha valakit érdekel látogasson el az oldalra...

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
Üdv. mindenkinek...

HearthStone béta kulcs osztás lesz itt:
http://tryout.hu/hearthstone-beta-kulcsokat-kaptunk/

Ha valakit érdekel látogasson el az oldalra...

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
Novice engineer 10-bõl 5ször leosztja kezdésnél, szóval lehet van valami abban amit mond.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Sokkal nagyobb valószínûséggel oszt le low manás lapokat, mint végjáték lapot.

Ezt meg tudod erõsíteni valamilyen forrással, vagy csak találgatás? Elég nevetséges lenne, ha ez igaz lenne.
Pont arénához kell az igazi skill, tökéletesen tisztában kell lenni a lapok értékével. Kizárt, hogy nem ad klassz specifikus lapot. A pro arénások fenntartják magukat csak arénából. Már írtam elsõ néhány lap után lehet tudni milyen típusú decked lesz, onnantól kezdve fantázia és játéktudás kérdése, hogy az esélyek figyelembe vételével milyen végleges aréna paklid lesz. Brutális sokféle módon lehet nyerni, rengeteg win kombináció van arénában, nem mindenki képes egy ilyen egyszerû játékban sem szûrni, kockáztatni, szisztematikusan dönteni választáskor. Szinte biztos vagyok benne, hogy az aktuális háromból nem véletlen sorsolja a választható aréna lapokat (legalább egyet). Esélyekkel dolgozik a játék, mint a játék elején. Sokkal nagyobb valószínûséggel oszt le low manás lapokat, mint végjáték lapot. Persze betesz, mert mint írtam esély alapú, de azokat ki lehet dobatni onnan. Ha valaki nagyon rászûkült a 80 iq-s konstruált deckekre az arénában megszívja.
Anthrax
Viszont shaman nagyon tetszik, Basic pakli eddig bejön, kellene egy overloados is, de ahhoz nagyon sok lap kellene

Anthrax
Én szimplán nem tudok normális paklit összerakni arénába, bár ez lehet majd sikerül ha többet játszok vele,de eddig max 1et nyertem. Playben meg a sima basic paklival nyerek 😄

bujcsik555
Nekem se jön be annyira mint gondoltam. Nagyon függ a random faktoron az egész. Persze ez nem hiba, ez a játék lényege, csak ez elõtt sose játszottam ilyesmivel és így nekem nagyon bosszantó.

Pedig örültem elõször hogy lesz valami játék ami elfut a laptopomon és érdekel is, de marad a sakk meg a AoE2 <#nemtudom>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Nem lesz nálam hosszú életû ez a játék, arénában állandóan olyan kasztokat kapok amik lap függõk. Rugóhoz nem kapok se shap-ot se vanhish-t , mage-hez nem kapok flamestrike-ot. Uccsó 2 arénám 3/3 lose. Ellenfélnek meg olyan paklija van, hogy másnak constructedbe nincsenek olyan jól összeválogatva a lapok. Nevetséges.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Ránéztem megint Hearthhead.com-ra, hogy a napi küldikhez kirakjak pár paklit. Olyan jól ránéztem, hogy minden kaszthoz készült egy basic pakli, jelenleg ezekkel a paklikkal veretlen vagyok. Összesen 11 meccset játszottam velük eddig, ebböl 6 priest, 4 hunter és 1 lock. Zsinórban 11 gyözelem. Ma folytatom, remélem a sorozat nem áll meg, ma reggel értem el a One Star Platinum-ot. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

MEdievil
Silence. 😉

F

Szép. Nekem legendary+rare+golden common az eddigi rekordom 1 csomagból. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Anthrax
dropboxot nem szereti sg :S na mind1 itt a link

Anthrax
0-2 meccsbõl ezt nyitottam 😛

én tegnap szereztem keyt 😄
eddig a mage amit tolok, de most épp 'kiéheztetett' egy priest

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Egész eddig jól ment basic paklival is. Tegnap óta viszont nem tudok nyerni 😄 6 kör alatt vernek el az inner fire, lightspawnos priestek 😄

Hehe, vicces. Dobtam fel 10 eurót battlenet balance-ra erre ilyet ír, hogy 1 és 3 napon belül érkezik meg az accountomra. Mi ez már? Egybõl levonja a pénzt akkor mire kell még nekik a 3 nap?

MEdievil
Meg lehet csinálni csak baromira fárasztó. Most ez után a 11 meccs után rendesen kiégtem és nincs kedvem ma már arénázni.
Amúgy én akkor vagyok meglõve amikor nincs Mage-Priest-Warrior. Azért nagyon nem mindegy hogy épp a kedvenc kasztodat kapod vagy azt amivel alig játszol. Nyilván Trumpnak van elég ideje fejleszteni mindent így nem is csoda hogy jól megy akármit is választ.

avengir igazából nagyjából rendben van csak 1-2 dolog van eltúlozva. Pl: mindcontrol nem elég hogy megfoszt a legerõsebb lényedtõl de még pofán is vág vele 😊 De a mostani 9-2.ben pont sikerült 3x is Priestet verni mage-el. Pont ezért raktam be counter spellt. Gyönyörûen mûködött, turn 6-7 környékén felraktam majd turn 7-8 kidobtam valami finom csalétket amit biztos hogy mindenképp el akar lopni. Az egy kör kimaradsz pedig elég fájdalmas tud lenni végjátékban.

F

Mi az a top tcg?
avengir
&? A héten néztem a top streamet 9000 kovetovel, a srac feladta a 4. korbe; en a kezebol levo lapokkal, pedig lehoztam volna. Tovabba meg mindig nem jatszanak a jatekkal az igazi top tcg playerek, tehat jelenleg "vakok kozt a felszemu a kiraly" elv ervenyesul, amig nincs eleg bontott lapod, addig pedig rengeteget szamit a szerencse faktor es masterbe rohadt nehez feljutni megfelelo lapok nelkul.

https://hotshu.wordpress.com/

Szép Trump naponta kétszer hozza a 7-9 wint. Nem tudom hogy csinálja, cinkeltek a lapjai.
3-0-ra kikapott magetól a hétvégi turnén a priest nem kispályás paklival. BO5-ben 😊
avengir
Nem lesz több wipe. És jelenleg a priest a legerõsebb kaszt.

https://hotshu.wordpress.com/

MEdievil
9-2 Arena. Jól hozott a konyhára 😊
Elvileg egy az öthöz az esélye 2 paklinak (csak 9 gyõzelem esetén)

F

Sehonnan.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Anthrax
Rankeden honnét tudom,hogy mennyi meccs kell,hogy feljebb jussak ?

Inkább azon izgulj, hogy a nehezen megszerzett rare vagy legend lapjaidra, deckedre ne jöjjön wipe. 😊 Ez mindig is ingyenes játék marad max majd kiadnak hozzá a béta végén starter packokat.
Ez a hunter egy kicsit erõs lett. Nem?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

bármeddig hisz béta után ingyenes lesz 😄 (vagyis gondolom elõbb nyilt béta és aztán, de onnan ugyanott vagy)

Daily quest másnak se volt még ma?
Beta meddig lesz? Mert sajna csak hetvegen kaptam kulcsot es 1 orat tudtam jatszani. Egesz heten nem tudok jatszani csak hetvegente. Ezert erdekelne hogy meddig van meg alkalmam jatszani vele?!
Óóóó... pedig egyszerû 😊 Az nem gond, és nem is meglepõ 😊

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Felveszed barátnak és ott van a neve mellett kis kard ikon. hátránya: semmi gold nem jár érte.
Lehet valahogy friend-el játszani?