40521
  • Nirz
    mivel játszottál?
  • Shep
    Szerintem ez valami control hunter volt, mert boomja is volt amivel szépen el is intézett, mert természetesen egyik leszedő sem jött.
  • Nirz
    láttam régebben egy freeze mage esetében
  • Shep
    Tegye fel a kezét aki látott már rankeden Venture Co-t? Na és hunternél?
  • Nirz
    Ysera ebben a metában szerintem túl lassú nekem meg van de egyetlen egy játékot nyert meg amiben próbáltam viszont legtöbbször ott volt haszontalanul a kezemben vagy lehívtam és ahogy leszedték pár manáért átvette a board irányitását én meg néztem a kezemben a laughing sisters amit adott ysera.... azóta sem látom értelmét sehova betenni ha craftolni akrasz yserát szerintem ne tedd mert csalódni fogsz
  • Shep
    Azért vannak igen nagy értelemre valló nevek. FucktheEnemy. Lehet tippelni mivel nyomja.
  • Shep
    Hát akinek a neve mögé Vader-t írva egy Star Wars szereplőt kapsz :)
  • NecroJoe
    Értelmesebb legend = Ysera, juggler meg nincs. Legyen sárga a közepe, csakaz. Lecraftolod, soha az életben nem fog semmit csinálni, megállapítod hogy szar az egész, kurva blizzard, playtowin, stb, ezer évig azt kell majd hallgatni. Craftolj jugglert, defender of argust meg normális lapokat, amik meccset nyernek.
  • Tinman #8495
    Tekintve, hogy rengeteg nagymester van ebben a HS-ban, melyik nagymester nagymesterének a nagymesterére gondolsz? :-D

Na de komolyan... tisztában vagyok vele, hogy 1 fecske nem csinál Radagast, vannak nyilván jó és használható rare lapjaim, de jó lenne már egy értelmesebb legend a deckbe és már annak is nagy hasznát venném, ha kidobom, ad egy dream cardot a köröm végén és aztán leszedik. A dream cardok bezony elég kellemesek.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 15:18:29
  • Shep
    Lehet hogy ő a nagymester alregje :)
  • Nirz
    úgy érti hogy legendary pótolható de vannak kulcsfontosságú rare/epic lapok amelyeket sokkal nehezebb helyetesíteni és összeségében a decked attól lesz hatékonyabb nem az egy legendtől.
    Amúgy GVG ből Dr boom kivül semmit nem érdemes craftolni(lehet hogy nerfelik és akkor majd 1600 dustot amúgy is visszakapnád) ha neutralokat nézük, a classok esetében a sámán és a pap és kevésbé a rogue legendje ami elég jó.
  • Tinman #8492
    Phászmeg, hogy ebben a játékban mindenki milyen kiqrt okos, epic. Szakadok :-DDD
  • Shep
    Hát ezért írtam ,hogy nem akarom legyártani, mondjuk annak az esélye hogy én Boom-ot nyitok kb a 0-val egyenlő. Egy használható legend nyitásom volt eddig, Jax, na jó meg talán még Leerooy de azt betörtem teljesen áron Sylváért, amit nagyon nem bántam meg, mert bárhova be lehet szúrni.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.02. 14:39:02
  • NecroJoe
    Nagyon durva dolog amúgy ilyesmiről magyarázni, kb mint valami életvitelszerűen szerencsétlennek hogy esetleg segélyből nem kéne mcdonadsban kajálni... De majd a két hónap alatt kigrindolt 1 kártya megment hisz sárga a közepe, lol!
  • NecroJoe
    Hatalmas örömöd lesz benne, 10/9 alkalommal megy rá a hex/poly/silence a tizedikben meg nem számít semmit.

A 'közel érzett győzelem'-ről majd szerintem gondolkozz el, mert ebben a játékban elég aggasztó az ilyesmi :)
  • Rogerke
    Nekem eddig, a nullifieres neptulonos shámi jött át legjobban, szinte minden ellen jó volt eddig, annyi változtatást tettem bele, hogy az egyik mace-t lecseréltem egy faceless-re, valamint az egyik hexet leváltottam egy echoingra, rank 25-ről indultam, most rank 13-vagyok, ami meg tudja szorongatni a paklit az a control priest.
  • Mephike
    Mindenki maga dönt arról, hogy mire gyűjt, mit craftol le. Az új lapokból viszont legendást értelmetlen lecraftolni, mert lehet jövő héten amikor GvG packot nyitsz agyvérzést kapsz, mert azt kapod, amit nemrég lecraftoltál. Dr. Boom az egyetlen semleges, akire azt mondom, hogy jó lap az új kiadásból.
  • Tinman #8486
    Aláírom, hogy igazad van, de már eléggé frusztrál, hogy néha azért megy el a meccs, mert egészen addig jó vagyok, míg ki nem qrnak egy legendet és ezzel akkora előnybe kerülnek, hogy onnantól roló... jó lenne már kompenzálni némi nehézsúlyú legenddel.

Ma is volt egy ilyenem. Pala ellen mentem. Szépen megvolt a board control a 9. körig, pedig jó lapokat szórt ki... a HP-je kb. 12-ön, volt kint 2 lényem, abs. közel éreztem a győzelmet. és akkor kikqrt egy 11-re felhízlalt Bolvart. Végem is lett hamar.
  • NecroJoe
    A legnagyobb faszság kevés lappal legendre gyűjteni. Csinálni kell a normális kékeket. Persze csináld, majd megbánod :)
  • Shep
    Akkor az úgy izgalmas lesz :)
  • Tinman #8483
    Akkor lesz kettő a placcon, mert facelessem viszont van ötért, és azt értelemszerűen mindig sokáig tartogatom :-)
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 13:32:57
  • Shep
    8-ért áthozom Yserat :) Amúgy mostani metához szerintem kicsit lassú.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.02. 13:30:28
  • Tinman #8481
    Ysera.

Arénában akárhányszor akárki ellen megkaptam és feljött mindig nyertem, mindig :-)

Eleve tetszik, hogy 4/12 így priest sokat nem tud vele kezdeni, ennyi HP-t ha nincs leszedő az ellennél bajos megoldani, BGH-re nyilván nem érzékeny, a dream cardok meg kb. azonnal meg is nyerték nekem a meccset.

Ragnat már láttam rosszul működni... amikor leszedte az 1/1-es lényem az arcom sebzése helyett, az dühítő lehetett az ellenfélnek és ezt még 1x eljátszotta, ebből én nem kérek, így is elég random a game. Na meg persze szedtem már le BGH-val és a priest PWD-vel is nem egyszer. Nyilván nem rossz lap, nem törném be ha meglenne, de nekem Ysera a szívem választottja egyelőre.
  • Shep
    Ezzel én is így vagyok, lenne most 2500 körüli dustom ha betörném ami nem kell meg pluszban van, de kellene legalább 3 legend lap, de nem tudom mi lenne az ami a legjobb lenne, így inkább gyűjtök tovább. Jó lenne pl. Vojlin de nem nem tudom tényleg elég hatékony-e, vagy Boom, de ott meg félek, hogy idővel kikopik, vagy nerfelik és akkor kár volt legyártani. Szóval ez van ha az embernek nem mély a pénztárcája és ingyen bohóckodik.

Egyébként mi lenne az az értelmes legend? Ragna, Sylvanas?
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.02. 13:05:52
  • Tinman #8479
    Sajnálom rá, egy értelmes legendre gyűjtök...
  • Shep
    Hát gyártsd le, vagy dust sincs?
  • Shep
    Mert te sem látod benne a mélységet :) Szerintem még egy rossz kontrol pakli is nagyobb játékélményt nyújt, mint egy akármilyen zoo, vagy aggro hunter.
  • Tinman #8476
    Nekem még jugglerem sincs pedig nagyon kéne :-(((
  • dave9004
    már hányok tőle (a zootól)
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.02. 12:01:50
  • Shep
    Na ezt ha nem látom nem hiszem el. első kör passz. másodikban lenyomtam a undert meg egy pókot rá, ő rányomott egy frostot, köv kör kimegy a 2/3as troll ő lenyomta a tűzágyúval, köv kör újabb lény, újabb tűzágyú, aztán unsable portal 7/7-es war golem 4-ért, természetesen flamestrikeja is volt, meg még egy portal, de végül legyőztem nagy nehezen, így megint mehet a süllyesztőbe a hunter.
  • Shep
    És még egy zoo. Nem hiszem el ,hogy az emberek nem unják azt a szart, mindig ugyanaz a játék vele, akárcsak a szar hunterral, bár itt legalább már van valami próbálkozás control irányba (tudom, nem, mert mélysége van, meg más szituáció meg akármi) Hihetetlen ,hogy az utolsót nem bírom megnyerni
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.02. 11:14:30
  • Shep
    Azóta nyertem zsinórban 4-et, majd megfogott egy zoo. Embertelen, jött neki minden, 2 juggler, tojások, a pókok, minden. Hát egy újabb zoo alázott be. Fos így ez a játék, ezekkel a hulladék paklikkal. Remélem gyorsan sikerül az az 1 győzelem még!
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.02. 11:08:02
  • Tinman #8471
    Baz az durva... én meg még sírok a 3/3 miatt :-D
  • Negritis
    ellenem ma 3 muklát játszottak ki :D
    nem mintha a handlockot zavarná, de azért az is rng :D
  • Shep
    Nekem ma is a retek papagájt adja, meg vissza a pókot. Jó az rng amúgy.
  • Tinman #8468
    Nekem is hunter küldim volt, be is fejeztem olyan 60% win rate-tel, pedig nagyon, de nagyon kevés "extra" hunter lapom van.

A kis spiderek, meg 3/3-as grizzlyt meg ilyeneket adtak ma végig :-/
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 10:53:29
  • Shep
    El vagyok átkozva. 5-ös hunter küldetésem van erre 3 bukóval nyitottam, gyakorlatilag már a 3. körben tudtam, hogy esélyem sincsen, hihetetlen, hogy ellenem meg sorra húzzák fel a vadászok ami pont kell nekik, én meg hiába várom ami kellene nem jön. Na ennyit arról ,hogy hunterral majd gyorsan ... :DDDDDD
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.02. 10:40:06
  • dave9004
    Jaraxxus bekapta a csalit (auchenai mellett rávert a zombie chow-ra :D)
  • Shep
    Az most szerintem gyenge, bár lehet neked több szerencséd lesz vele.
  • dave9004
    hó eleji baromságok mindenfelé. reggel mértéktelen zoo... most eltűntek (valszeg r10 környékén járhatnak v lentebb.
    dr priesttel próbálkozok