40521
  • TBTPumpa
  • Matte
    ez a tortollan már megint mi a lófasz...
  • Madi92
    Btw szerintem az új kieggel megint népszerűek lesznek a silencek.
  • TBTPumpa
    Menetrend

March 29. - 50 gold
    March 30. - Mean Streets of Gadgetzan card pack
    March 31. - 100 Dust
    April 1. - Whispers of the Old Gods card pack
    April 2. - Journey to Un’Goro card pack
    April 3. - 50 gold
    April 4. - Journey to Un’Goro card pack
    April 5. -
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.29. 19:55:13
  • Mephike
    Újabb lapok.
  • Mephike
    Ugye, hogy ugye!?
  • Negritis
    most már megvárom a teljes settet
  • Mephike
    Új sámi epic lap.
  • TBTPumpa
    Megérkezett az első reward - 50 Gold! 2 hét múlva megjelenés, addig pedig minden napra jut valami csemege, ahogy korábban megszellőztették.
  • Sheltem
    Bár nem egészen kártyagyűjtögetős játék...de...és egyébként is van benne 180 féle kártya:

Gremlins Inc

Ez a legjobb társasjátékadaptáció ami van pcn(!) így ha valaki szereti a stílust ilyen olcsó még sosem volt.
  • sadface #37380
    Én is meglepődtem, amikor ránéztem épp elérte ebben a szezonban overwatchban a mastert szóval dunno
  • Shep
    Forsen még játszik HS-t?
  • sadface #37378
    Forsen visszalép.
  • Negritis
    egy midrange deckbe ahhoz hogy a 6 spell relatíve könnyen menjen kell - sztem legalábbis - 10-12 spell
    és úgy reálisan van esélyed h t7-8 környékére elkaszold a 6ot
    lateben sztem túl késő

ami sztem betehető:
    blessing of might, blessing of kings, silvermoon portal
    ami kérdőjeles hogy működik-e:
    smugglers run, equality
    opcionális de sztem nem jó:
    blessing of wisdom - laphúzás de sztem meh
    divine strenght - sztem nem éri meg
    hand of protection - akkor már inkább 2 manáért teszem fel a shieldet és van +ba 2/2-m
    blessed champion - esetleg valami combo deckbe, de nem tartom jónak
    és van még heal

nem csak az a probléma hogy 6spellt sok kijátszani fix időn belül, hanem egyszerűen nehéz betenni értelmesen a 6 spellt jelenleg
    persze hozhatnak be hozzá lapot de már "csak" 4 paladin lap maradt ismeretlen
  • Matte
    persze, teljesen igazad van, elég hosszan lehetne sorolni (többek közt ezért is mondtam, hogy engem aztán nem különösebben izgat a hulu, de ettől még Zozonál a pont).

Hát a kezbuffolós látod eszembe se jutott nagy hirtelen. Smuggler's Run logikusan bele kellene, hogy számítson, de nekem ez így még mindig elég lassúnak tűnik, mert kb az kellene, hogy az a 6 spell fel legyen húzva az első 12-14 lapban (mégse tömheted meg velük a decket és a buffolóson kívül jó ha 2-3-nak van létjogosultsága valahogy a pakliban)
  • Negritis
    a következetlenség és a powercreep már rég megjelent, nem újdonság ez és pont ilyen esetben kiakadni rajta sztem felesleges mikor sokkal nagyobb design gondok vannak
    kinyírni a molten giantet mert túl op a low cost 8/8 majd behozni az arcane giantet mert dejó

új druid spell :

nekem ez kb be is tette a játékhoz a kaput

Matte #37366 a pala quest esetében kérdés hogy a kéz buffolós spell minek számít, ha az is beleszámít a questbe akkor azért nem mondanám h úgy szar ahogy van, de alapvetően megint csak ott tartunk h nem sok értelme van
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.03.29. 10:26:58
  • Matte
    persze, a trabant is csak autó, meg a mercedes is, mindegyik elvisz A-ból B-be, felesleges többet belelátni :D

amúgy nem kell ezen fennakadni (engem meg aztán pláne hidegen hagy huhu), Zozo csak a következetlenségre próbált rávilágítani és lehet csűrni-csavarni (mert neked is van igazad), ez attól még az marad.
  • Madi92
    Mondjuk azt elfelejtettem, hogy ez már a küldi reward, azért úgy már más. :D Mert 0/1-es brekegő taunt az annyira nem fun.
  • Negritis
    a pala mármár "túl" jónak tűnik
  • Negritis
    kitalálták a "trigger deathrattle" mechanikát
    spellen nem ment
    5 mana 6/5 legenden nem ment

most megnézik 3/3 rare lapon vagy megy vagy nem
    valamint 2 külön év 2 külön lapjáról beszélünk, sztem felesleges ebbe többet belelátni

az pedig hogy egy lap common, rare vagy epic tök mind1 2 dolognál számít:
    1. a kassza
    2. aréna
    ha összeraktam egy decket pont leszarom hogy a legjobb lapom egy basic valami hogyha az nyeri meg nekem a meccset

a legend is csak azért számít mer "1 copy" semmi más lényege nincs
  • Zozo0122 #37370
    Istenem :D Ez a laplopás...

• cesar22
    én meg azt érzem, hogy megint meg lesz mondva hogy mivel kell majd játszani, mert az fog csak működni, mert megkerülhetetlenül unbalanced szinergiák és statokkal megtámogatott lapokat adnak hozzá
  • Shep
    Miért érzem úgy ,hogy ez az adapt durván broken lesz. Megint a nem tudsz ellene semmit tenni mókavonatra lehet jegyet váltani.
  • Matte
    nem ez a lényeg amúgy ebben -mert igazad van-, hanem az, hogy egy halott legendary lapot nem rúgunk picsán egy rare-el, ami ugyanazt tudja, csak olcsóbban. Mert ebből az jön le, hogy egy inkompetens retardált pizzafutár tervezi a lapokat.

wait. oh.
  • Matte
    ez a pala quest úgy szarfoshúgy ahogy van.
  • Madi92
    Uuuu a paladin szerintem elég jó! :D
  • sadface #37364

Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.03.28. 21:24:27
  • Mephike
    Új lapok.
  • Zozo0122 #37362
    "Ami halott, nem halhat meg többé!" - Greyjoy Ház

:Ddd
  • Negritis
    Huhu halott volt, ami halott hogy ölöd meg?
    és igen általában jobb a "kisebb" de ugye én csak annyit mondtam hogy mana/stat-ban jobb a Huhu -> nem veri el mindenben a stalker

ezen kívül a feign death 2 mana volt és MINDEN death rattle-t aktivált, mégse játszotta egy idő után a kutya se
    sylva nyugdíjazásával sztem ezt se fogja senki

önmagában "on-curve" nem jó, akkor meg minek is raknám be?

továbbra sem azt mondom hogy Huhu jobb lenne! csak azt hogy eddig se játszotta senki és ezen nem változtat az hogy jött-e olcsóbb nem legend opció
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.03.28. 18:37:10
  • Madi92
    Ha egy lapnak ilyen képessége van, mint ennek, akkor mindig az olcsóbb a jobb, mivel könnyebben kirakható más lapokra.
    Ezért jobb a 2 manás alkimista, mint a most kijött 4/4/4-es lap, ezért jobb a kicsit brew master mint a nagy. Szóval igen, ezzel tényleg kinyírták azt a lapot.
  • Negritis
    huhu 5 mana
    5 mana 11 stat vs 3 mana 6 stat
    khm?

én pl sokszor használtam úgy h
    t4 3/3 farkas dr 1/1x2
    t5 rá huhu

de nem volt elég jó
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.03.28. 17:35:12
  • Zozo0122 #37358
    Komolyan kérdeztem, azt hittem csak trollkodsz :D Mert szerintem nem gondoltad át, ugyanis mindenbem jobb a Stalker, mint Huhu. Olcsóbb, hamarabb jön, 2 lehet belőle stb. Huhu eddig nem volt jó, de még simán jó lehetett VOLNA, de ezután mindenki a Stalkert fogja játszani, vagy ha fogják is Huhut extrémen dr deckre építve, akkor is sokkal ritkábban, vagy ki is hagyható. Innentől az a lap kb. Dust tier. A 6 mana slot kritikus hunternél, a highmanek kapásból el is viszik.
  • Negritis
    azért mert hülyeségnek tartom h a Stalker kinyír egy lapot amit eleve senki nem használt?
    nyilván
  • Zozo0122 #37356
    Gondolom most csak viccelsz :)
  • Negritis
    nem tudom miért nyírná ki a stalker huhu-t
    huhu-t kinyirta az hogy senki nem használta - rajtam és kevesen kívül - eleve mert nem volt túl jó
    én szerettem de annyir anem volt jó

stalker annyiból jobb hogy t9 tudod kombózni, de anno az activate DR spell-t se használta senki
    úgyhogy sztem önmagában ez sem lesz

valszeg lesz vmi kombó deck ami építhet rá de nem érzem hogy ez a lap verssenyezne Huhu-val
    szal nem érzem indokoltnak ezt a ragelés
  • Negritis
    igen meglepő húzás, és érdekes lap
    ez tetszik de összességében nem vagyok boldog
  • Matte
  • Renegade
    March 29 50 gold
    March 30 Mean Streets of Gadgetzan card pack
    March 31 100 Dust
    April 1 Whispers of the Old Gods card pack
    April 2 Journey to Un’Goro card pack
    April 3 50 gold
    April 4 Journey to Un’Goro card pack
    April 5 Volcanosaur golden card
  • Matte
    btw nem úgy volt, hogy ma már kapunk ingyen cuccot? Mer én nem kaptam lófaszt se.