Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy alap sylvanasod +3200dustod, lecraftolod a goldent. Meg fogod érte kapni a 3200 dustot. És ennyi. Mert egy legendás fér csak a deckbe és egy legendás költségeit állják. Tehát ha betöröd a sima Szilvit, az csak 400 dustot fog adni, mint minden normális jelenleg is törésre szánt legendásért ennyi jár.
1. Ha ezzel mész át az új kiegbe, akkor annak a craftolási költéségt megkapod. Tehát 1600 dust üti a markod.
2. Ha elkészíted golden változatban és meghagyod a simát is, akkor a goldos után kapsz 3200 goldot, ,de a sima után nem jár az 1600 dust, hiszen Szilvike csak egyszer lehet a deckedben, és csak egynek térítik meg az árát.
3. Ha van 3200 dustod, lecraftolod Szilvit, akkor a 3200 dustot visszakapod majd és nem buktál semmit. Gyakorlatilag lecserélted goldra a lapod, tekintsd úgy a dolgot, hogy befektetsz 3200 dustot, amit pár hét múlva visszakapsz.
Itt egy cikk, ebben még részletesebben kifejtik az okosságokat. De a tömör lényeg az, hogy ha futja rá, akkor érdemes rotálás előtt minél több lapot lecraftolni aranyba, hiszen az árát nem bukod, mert visszakapod.
lehet megéri várni vmi infora ben papától
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Lecraftoltam Szilvit, remélem a hiányzó common lapokat és az azure draket a hónap végi rewardban megkapom XD
Ráadásul a nerf/hall of fame után is erős tud maradni. Mehet majd bele lotus agent, vagy Valiant, szóval lehet picit lassulni fog, de még mindig erős marad.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az előbb turn 4.re a druida 6 manával és 6/6 jadekkel nyomta már...
Szerintem prep+coin+prep+coin+counterfeit+counterfeit it to sap face. Majd törölném a decket. 😄

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.02.18. 20:04:31
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Azt már nem is mondom, hogy megint van Chaos Arena, óriási fun, nem úgy mint itt HS-ben 😞
én pl kazuálba inkább fúlós midrange, control deckeket láttam.
ranked meg olyan vegyes, de tény sokan vannak, viszont visszahozta kicsit a control warriort. Amiből meglepően keveset láttam az elmúlt pár napban az a warlock.
nézd a jó oldalát, 5 perc alatt eldől, hogy buktad, vagy feladja 😊
kíváncsi vagyok, hányan fogják őket farmolni céldeckkel R15/10-en, stb.
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Azért a többi lapot becraftoltam viszont😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.02.17. 14:28:59
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Lényeg, ami téged érdekel:
"Ezeket a kártyákat nem lehet majd teljes áron betörni, de akik rendelkeznek ezekkel a lapokkal, azok megkapják ezeknek a lapoknak a Dust értékét (tehát aki rendelkezik egy Golden Ragnarosszal, az 3200 Dustot fog kapni). A Blizzard nem szeretné, hogy betörjük ezeket a nagyszerű kártyákat, ezért inkább a Dust értéküket adják oda azoknak, akik rendelkeznek az előbb említett lapokkal.
Érdemes lekraftolni ezeket a lapokat, ha még nincsenek meg (akár Golden változatban is), hiszen ahogy az előbb írtam, a teljes Dust költségüket meg fogjátok kapni és mellé a lapok is megmaradnak!
Csak annyi lapért jár a Dust, amennyi egy pakliba lehet, tehát Legendary-k esetén egyért, más lapoknál kettőért (nem jár jobban az, akinek 10 Ragnaros-a van).
Frissítés: Ha egy lapnak a Golden és sima változatával is rendelkezel, akkor csak a Goldenért kapsz Dustot (Példák.: Van 2 sima és 2 Golden Azure Drake-ed, akkor a simáért már nem jár Dust. Ha van 2 sima és 1 Golden Azure Drake-ed, akkor Dustot kapsz egy Goldenért és 1 simáért.)."
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.02.17. 13:22:11
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ha ez így van pontosan mikor lesz ez mikorra kell összeszednem a hiányzó 250 dustot?
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.02.17. 12:42:07