Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
Lehet én értettem félre de, amit írsz a köv módon fog lezajlani SZERINTEM:
Van egy alap sylvanasod +3200dustod, lecraftolod a goldent. Meg fogod érte kapni a 3200 dustot. És ennyi. Mert egy legendás fér csak a deckbe és egy legendás költségeit állják. Tehát ha betöröd a sima Szilvit, az csak 400 dustot fog adni, mint minden normális jelenleg is törésre szánt legendásért ennyi jár.

Teljesen jól írtam szerintem. Van egy alap sylvanasod +3200dustod, lecraftolod a goldent. Meg fogod érte kapni a 3200 dustot, aztán még be is töröd ami ismét +1600. Tehát 3200-ból lett 4800-ad. Ezek után szabadon eldöntheted,hogy akarsz-e wildbe játszani és ha nem akkor az alapot is betöröd.
Pontosan. Én ellőttem ezekre a dustom, mert úgyis visszakapom, szóval minden golden, addig is jobban néznek ki goldenben. A simákat betörtem, ezen elvileg, helyes matek szerint dustot buksz, az én esetemben nem, mert Sylvit is nyitottam már. (simát) Ragna meg így elsőre golden, ingyen.
Mephike
Ez így nem pontos. Tehát a kezdőállapot, hogy van egy sima/NEM golden Sylvanasod.
1. Ha ezzel mész át az új kiegbe, akkor annak a craftolási költéségt megkapod. Tehát 1600 dust üti a markod.
2. Ha elkészíted golden változatban és meghagyod a simát is, akkor a goldos után kapsz 3200 goldot, ,de a sima után nem jár az 1600 dust, hiszen Szilvike csak egyszer lehet a deckedben, és csak egynek térítik meg az árát.
3. Ha van 3200 dustod, lecraftolod Szilvit, akkor a 3200 dustot visszakapod majd és nem buktál semmit. Gyakorlatilag lecserélted goldra a lapod, tekintsd úgy a dolgot, hogy befektetsz 3200 dustot, amit pár hét múlva visszakapsz.
Itt egy cikk, ebben még részletesebben kifejtik az okosságokat. De a tömör lényeg az, hogy ha futja rá, akkor érdemes rotálás előtt minél több lapot lecraftolni aranyba, hiszen az árát nem bukod, mert visszakapod.

Csak annak éri meg goldban lekraftolni a cuccokat, akinek nincs meg az alap.
Ne törd egyiket sem. A goldért fogod megkapni a dustot,a simáért nem. Utána én betörném a goldot, mert az ismét +1600, ha nem akarsz wildban játszani akkor pedig a simát is.
várj még ezzel mert nem tudom biztosra mondani, de ezt olvastam
lehet megéri várni vmi infora ben papától

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TBTPumpa
Akkor a simát bezúzzuk és lesz belőle aranyos Szilvánusz. Csillog mint a salamon töke + moar dust.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

elvileg csak 1x kapod meg, nem? mert hogy csak 1x tehetnéd be a deckbe is

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TBTPumpa
Érdemes aranyban lekraftolni szilvit? Simában megvan.

Mephike
Holnap lesz kérdezz/felelek BB-vel és munkatársaival, gondolom megint elejtenek pár új információ morzsát.
Lecraftoltam Szilvit, remélem a hiányzó common lapokat és az azure draket a hónap végi rewardban megkapom XD

a csapból is a jade sámán fog folyni szerintem. Ugye én már most azzal létrázom, nem kell megerőltetni magamat az R5-höz.
Ráadásul a nerf/hall of fame után is erős tud maradni. Mehet majd bele lotus agent, vagy Valiant, szóval lehet picit lassulni fog, de még mindig erős marad.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

körbejátszottad a dirty ratet, well played 😊
sadface
next level

I decide when I'm done.

Jadek viszont brutál erősek/lesznek.
Az előbb turn 4.re a druida 6 manával és 6/6 jadekkel nyomta már...
Hm, nehéz eset.
Szerintem prep+coin+prep+coin+counterfeit+counterfeit it to sap face. Majd törölném a decket. 😄
sadface
Zseniális ez a játék. 😄D

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Az a kéz:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.02.18. 20:04:31

igen-igen, csak ehhez a mókához nem árt megérni a 9. kört. Ha pirate wari ellen ott vagy a 9. körben, akkor amúgy is nyertél 95%-ban.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Mephike
Bár nem vagyok egy nagy randomot kedvelő játékos, itt sírva röhögtem, amikor a face warriorok folyamatosan mellé ütöttek, eskü még az is megfordult a fejembe, hogy ezzel fogok kezdeni köv hónapban 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nagyon jó videó. Ezért tartom a Legends-et is 😄 Abban tudsz reagálni, vannak support cardok, interaktívak a meccsek, ha az ellenfél megpróbál leaggrózni, akkor jó eséllyel beleszalad néhány Prophecy kártyába, amikor kiüti a rúnákat és azonnal megszívja 😄

Azt már nem is mondom, hogy megint van Chaos Arena, óriási fun, nem úgy mint itt HS-ben 😞

Játszani szeretnék, nem pedig 5percig ülni és nézni ahogy átgázolnak rajtam, úgy hogy válaszolni se tudok. Az se olyan hű de élvezetes,ha én gázolok át rajta 5perc alatt. Minél hosszabb egy meccs, annál több múlik a skillen és kevesebb az rng-n. Jelenleg minden azon múlik,hogy az első pár körben mennyire vagy szerencsés. Mert ha csak átlagosan húzol a 6.körre vesztettél.
DasIsFuck

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

érdekes:

háát ez a mindenhol azért túlzás szerintem.
én pl kazuálba inkább fúlós midrange, control deckeket láttam.
ranked meg olyan vegyes, de tény sokan vannak, viszont visszahozta kicsit a control warriort. Amiből meglepően keveset láttam az elmúlt pár napban az a warlock.
nézd a jó oldalát, 5 perc alatt eldől, hogy buktad, vagy feladja 😊
kíváncsi vagyok, hányan fogják őket farmolni céldeckkel R15/10-en, stb.

Mire érdemes költeni, ha van egy kis pénzem? vegyek kieget vagy inkább nyissak lapokat ( abszolúte kezdő)

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Na, lecrafoltam egy Golden Ragnát, Golden Sylvanast, betörtem a sima Sylvát és betörtem a sima verziókat és goldot csináltam az Azure Drakekből, Concealekből, PO-k és Ice Lancekből. (bár egy golden azure meg egy conceal már volt) Kb. 1500 dustom maradt, ennek egy része letétben kártyákban, amik még nerf esélyesek lehetnek, pl. Jade lapok, egy része rendes dust formájában, de szerencsére ezeket visszakapom + múltkor csináltam 2 golden Small Time-ot is, azok ára is vissza fog jönni, szóval szépen csillognak a deckjeim 😄
Mert mindenhol ők vannak. A probléma, hogy nem jó ellene játszani, mert ha veszítesz akkor általában úgy,hogy reagálni sem tudsz. Hiába csinálok egy reno maget, ha még az is csak 60%-ot hoz az aggro saman ellen. Tehát 10-ből 4meccs egy idegesítő fos lesz, amire reagálni se tudsz.
dave9004
Sztem ezt írd ki redditre, hátha megelőzhetőek lettek volna a nerfek így
DasIsFuck
ok összekevertem valamit😄
Azért a többi lapot becraftoltam viszont😄

Mephike
Egy arany legendás lap betörése 1600 dustot hoz a konyhára, viszont lecraftolni egy arany legendást 3200 dust.

DasIsFuck
Szóval, ha most betöröm az arany patches-t és legyártom sylvanast,ragnarost, az új kieggel visszakapom a 3200 dustot.

2/5

tényleg, az új rager az 5/3-as lesz, vagy 6/2-es? 😊

Shep
Win and lose, belépek egy sráchoz, kazuár pirate warrior mirror meccs, ez ám az izgalom 😄D Még a lapok is majdnem ugyanúgy jöttek nekik 😄D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.02.17. 14:28:59

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na akkor arany Sylvanas legyártva, igaz be kellett hozzá törnöm egy arany kalóz kapitányt, de hát kit izgat majd ha szükség lesz rá a visszakapott dustból legyártom a simát és még marad is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

amúgy akiknek tele a töke az agro sámánokkal és warikkal, az miért nem csinál egy counter decket és kocog le addig, amíg szeretne?

Sheltem
Világos ragnaros,sylvanas,2 azure drake 3400 dust, alig várom, lecraftoltam sylvanast <#worship>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

hjjj, akkor rá kell feküdni az arénára megint, pár ezer dustot így hamar össze lehet szedni, legalább az egyik legyen golden 😊

Mephike
Infó
Lényeg, ami téged érdekel:
"Ezeket a kártyákat nem lehet majd teljes áron betörni, de akik rendelkeznek ezekkel a lapokkal, azok megkapják ezeknek a lapoknak a Dust értékét (tehát aki rendelkezik egy Golden Ragnarosszal, az 3200 Dustot fog kapni). A Blizzard nem szeretné, hogy betörjük ezeket a nagyszerű kártyákat, ezért inkább a Dust értéküket adják oda azoknak, akik rendelkeznek az előbb említett lapokkal.
Érdemes lekraftolni ezeket a lapokat, ha még nincsenek meg (akár Golden változatban is), hiszen ahogy az előbb írtam, a teljes Dust költségüket meg fogjátok kapni és mellé a lapok is megmaradnak!
Csak annyi lapért jár a Dust, amennyi egy pakliba lehet, tehát Legendary-k esetén egyért, más lapoknál kettőért (nem jár jobban az, akinek 10 Ragnaros-a van).
Frissítés: Ha egy lapnak a Golden és sima változatával is rendelkezel, akkor csak a Goldenért kapsz Dustot (Példák.: Van 2 sima és 2 Golden Azure Drake-ed, akkor a simáért már nem jár Dust. Ha van 2 sima és 1 Golden Azure Drake-ed, akkor Dustot kapsz egy Goldenért és 1 simáért.)."
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.02.17. 13:22:11

Sheltem
Ragnaros the firelord is megvan, sylvanassal együtt elvileg akkor 3200 dustot kapok? Vagy a 2. Legendary már csak 400? Bocsi ha butaságot kérdezek.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nem ajádnék 1600 lap, hanem ajándék ingyen sylvanas 😄

meg a priestet

Sheltem
Tehát ha jól értelmezem mindenképpen érdemes le kraftolni sylvanast nekem (1350 dustom van perpill) mert mindenképpen megkapom az 1600 dustot ajándékba És még a lap is megmarad wildba? Tehát magyarul 1600 dust ajándék ha jól számolom ?
Ha ez így van pontosan mikor lesz ez mikorra kell összeszednem a hiányzó 250 dustot?

Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.02.17. 12:42:07

Shep
Amúgy ebből a játékból a retkes chargeot kellene eltakarítani végleg, semmi szükség rá.

Mephike
SZERINTEM azért úszta meg a nerfet, mert ott vannak a pirate deckek. Egyszerűen a sárkány-pap paklik közel sem olyan népszerűek, mint a már említett kalózok. Gyanítom ha erősebb lenne pap és gyakoribb lenne a sárkányos deck, akkor ő is nerfelve lenne. A rotálás után meg ugye szinte teljesen egyedül marad, mert majdnem minden sárkány lap megy a levesbe.

Sheltem
Ezek szerint a drakonid operativet nem bántják? Pedig végig úgy volt nem?
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.02.17. 11:42:09