40521
  • cesar22
    nekem nem tűnt többnek
  • sadface #37429
    Azért több volt mint witchhunt. :DD
  • cesar22
    és mégis milyen indokkal? csak azért mert volt ez a witch hunt ellenük?
  • Matte
    beavattok?

Mert ez nálam olyan 'kiafaszomnemszarjale' kategória volt, de gyanítom, hogy a sztori nagy részét nem vágom, az lehet a baj
  • dave9004
    Amúgy nem Forsen ért célba hanem kb a mindenki aki tudja mi folyik hs berkekben
  • dave9004
    Lol
  • DasIsFuck
    Én azt hiszem ebbe a játékba már nem vágok bele, szép hangulatos, de nekem ez abszolút nem nyújt semmit.
    Viszont simán hangulatosabbra sikerült még a HS-től is.
  • Negritis
    hm?
  • Zozo0122 #37422
    Forsen célba ért, P4wnyhof-ot meg egy másik tagot kivágtak a francba a versenyről :D Ezt jól csinálták.
  • DasIsFuck
    Még kettő a részemről is:

KF88K-XJMMX-P0RYZ
    DXG0B-J5VPQ-GZE9Z

• Malarki
    Itt van még két Fable kód ha kell valakinek:

Y6KEN-IA6Z2-CL86H
    P8EJE-N4F2W-7KNFV

Illetve ebben a játékban is Malarki néven vagyok jelen, nyugodtan fel lehet venni.
  • Mephike
    Nekem a páros játék eszméletlenül tetszett, az, ahogy meg van oldva, a reward rendszer, az egymásnak való tanács adás, az ahogy 2 különböző pakli összekombózik (a társam látta, hogy van nálam egy dmg 3 minden ellenfélbe, ezért a legnagyobb ellenséges lénybe egy kis lényével annyit ütött, hogy 3-ra csökkenjen az élete, utána amikor hozzám ért a játék el is toltam a dmg 3-at mindenkibe).
    Persze, hogy vannak gondok, hiszen ez még nagyon messze van a megjelenéstől. Hiszen tutorial és egyjátékos stroy sincs még benne.
  • Matte
    meg ahogy nézem "bármennyi" silvert összeszedhetsz egy nap alatt, úgyhogy lehet paklikat nyitni. Vannak bajok, azt így 8-10 meccs után kár is lenne tagadni, de szerintem ha ez megtelik élettel, akkor nagyon fasza lehet.
  • Renegade
    izé, ez hogyan működik?
    regisztrálok és küldenek egy steam linket amin leszedem?
  • Mephike
    Ma estig oktatok, de pénteken és a hétvégén biztos fogok játszani :)
    A steamen Mephi néven megtaláltok.

Az FF-nél mondom csodát ne várjon senki, mert még tényleg foghíjas a játék, de az alapok biztatóak (mivel 3 golddal kezdesz, bármiből tanut lényt csinálhatsz, páros játék, egy szezon nem egy hónap, jobb reward, stb).
  • csonttika72
    Ha valakinek kellene még FF kulcs, akkor itt van még kettő:

IHWF4-4CDHT-4EJ73
    X9WC0-ZKXKP-0XT45
  • DasIsFuck
    Mivel sajnos a legtöbb HS után kijött játék az azért masszívan hs alapjaira helyezi a hangsúlyt.

Ami szerintem tök érdekes, hogy pl a Magic-et mennyivel egyszerűbben lehet kibővíteni azzal, hogy digitális térbe helyezzük úgy, hogy hozzáadunk és nem elveszünk belőle.
    És nem kell random dolgokat beletenni, hanem olyan lehetőségeket amik papíron túl költségesek vagy túl nagy judge jelenlétet igényelne.
    Az ilyen digitális játékoknál fordított esetben ez nem igaz.

Szerintem ezek a játékok megigényelnek egy bizonyos mennyiségű elkötelezettséget.
    Én pl ideig-óráig élvezem az eternalt, adott estben akár élvezem a hearthstone-t is vagy az ESL-t, de egyik sem fog tudni maradandóan ott maradni nálam.
    Ha elég nagy a játék, akkor betud szippantani és ott tartani, de ha nem akkor csak ideg-óráig fog, ami idővel tovaszáll.
  • Matte
    nemtom játszottam két meccset, nekem nagyon tetszik a Fable
  • Shep
    Szerintem azért csodát senki ne várjon :) Én egyébként azt érzem ,hogy kicsit kifulladt ez a mézes, mázas mese kártya téma, próbáltam már szinte mindegyiket és valahogy mind ugyanaz a semmi. Egyedül a Magic az ami még mindig egész jól leköt, annak ellenére ,hogy az utolsó két kieg ott is pocsék lett, aggrokat nagyon felerősítették.
  • Matte
    közben elkezdtem használni az agyam :D Úgyhogy már töltöm (a felső kulcsot vittem, köszönöm)
  • Zozo0122 #37410
    Steam. Én is kaptam már kulcsot, de még nem tettem fel, lehet késő délután lesz időm :) Mephi, majd nyomhatjuk egymás ellen meg együtt is a gép ellen! ;)
  • Matte
    ööö ezek milyen kódok? Fable Fortune? Mert akkor egyre lecsapnék, csak nemigen látom honnan kellene leszednem...
  • Shep
    Azt tudom de nekem 3 opció volt 1280 meg két 1300-as :)

Kódok a Fable-hez akinek kellene
    R6FJY-KN3MT-KY86I
    7DXCZ-6MLPF-7EA6T
  • Mephike
    A felbontást a menüben lehet állítani. Fontos, hogy ez a játék nagyon béta állapotban van, szóval ne lepődjetek meg, ha vannak még kidolgozatlan részek benne.
  • Shep
    Kipróbáltam a gép ellen, nem tűnik rossznak, bár az 1280-as felbontás maximum elég érdekes. Ellenfelet nem talált nekem, szóval ez egyelőre felejtős.
  • Shep
    Hoppá nekem is jött kulcs a Fable-hez, sőt ha kell még valakinek van 2 plusz is, szóval csak szóljatok.
  • Shep
    Ja, nekem is tetszett.
  • DasIsFuck
    Pedig szerintem ez messze a legjobb brawl amivel én találkoztam eddig.
    Ez legalább nem random hülyeség.
  • Mephike
    Saját véleményem jön Legends, GWENT és az új Fable Fortune játékokról.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Legendsre sok karaktert nem szánnék, letisztult, és jó, de semmi olyat nem találtam benne, ami engem lekötött volna. Ennek részben én is oka vagyok, mert a lore-hoz semmi közöm nincs, ugyanakkor ennek a játéknak ezt is meg kellene oldania. Kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy ha egy évvel korábban kijött volna, akkor sokkal többre vihette volna. Viszont így szerintem mindig csak az a játék lesz, amiről tudjuk, hogy jó, de mégsem játszunk vele.
    GWENT: Meg tudom érteni, hogy valaki erre vált a HS-ről. Remek taktikai lehetőségek vannak benne, és tényleg a szerencse/random faktor minimális, minden attól függ, hogy mikor mit játszol ki. A grafika remek, de a csatatér, amit a legtöbbet nézünk ugye, az szerintem lehetne jobb is. A Witcher3-ban lévő kártya ennek a kistestvére, látszik, hogy alaposan végiggondolták, hogy mit és, hogyan kellene változtatni. Remek lehetőségek és sokféle stratégia vezet a győzelemhez. Számomra itt óriási plusz, hogy a lore-t ismerem.
    Bár most jött ki a játék (kulcsot most kaptam hozzá) és még csak bétatesztelés folyik még sincs olyan érzésem, mint a Legends esetén, hogy a HS-t másolják. (Természetesen mindegyik játék merít a HS-ben bevált dolgokból, de nem mindegy egy kártyajáték esetén, hogy mennyi saját dolgot tesznek hozzá.)
    FF: Tegnap kaptam hozzá kulcsot. Még nagyon béta állapotban van, nincs sztori, hiányoznak hangok, effektek, és a játékosok száma is kevéske, szóval a meccskeresés eltart egy darabig. A grafikára abszolút el lehet mondani, hogy egyedi, és hozza a Fable világát. Különböző herok vannak itt is saját rájuk jellemző játékmódokkal, van itt is aki healel, van itt is, aki inkább erőből old meg dolgokat, van egy aki potionokkal operál, stb, stb. Ami itt nagyon tetszik, az, hogy alapból van benne quest, és bizony meglepő dolgot fogok mondani, de jobb, mint a HS által kitalált módszer...
    A játék úgy kezdődik, hogy 3 különböző questből választhatsz, pl: kijátszol 1 6 vagy többmanás lényt, kijátszol 4 potiont, vagy 4 sebző varázslatot. Csak olyan questet kaphatsz, amit tudsz is teljesíteni. Ha teljesül egy questet, akkor a reward lehet ördögi, vagy angyali, bármelyiket is választod, a hero poweredet befolyásolja. Ez nagyon tetszik. A hero power (gyógyítasz, sebzel, idézel egy 1/1 zombit, stb) 2 gold (itt mana helyett ez van), és itt van egy képesség még a heropower mellett, amellyel bármelyik lényedet 1 manáért tauntossá tudod tenni. ÉRTED ugye, hogy ez mit jelent? :)
    A másik hatalmas plusz nálam az a kétjátékos mód, amiben közösen kell a gépet legyőznünk különböző nehézségi szinteken. (Felváltva játszatok ki lapokat: gép, Te, gép, társad, gép, Te, gép, társad... Közben látod a társad lapjait és jelezhetsz neki, hogy szerinted mit kellene kijátszania.) Most is zajlik egy pvp szezon, ami pár napos/hetes és megy egy ilyen már említett duál játékszezon is, amiből még 3 nap van hátra. A reward mindegyik végén egy legend lap, de közben boosterek, craft anyag, stb kapható.
    Az FF-ről különösebb véleményt nem mondanék, mert rengeteg dolgot nem tartalmaz ez a játék, de számomra lehet ez lesz az a játék, amit ha nem is minden nap fogok elővenni, de heti 1-2 alkalommal lehet játszani fogok vele. Aztán ki tudja, lehet idővel ez lesz az a kártyajáték, ami kitúrja a többieket, mert eddig ebben van a legjobb kooperatív mód.
    Nos Blizz, van már vetélytárs, csak fel kellene ébrednetek, és le kellene másolni a jó dolgokat, még meg sem kell erőltetnetek magatokat :)
  • Vergirius
    Akkor a Big Game hunter is hamarosan visszatér.
  • Darthmushroom
    gromok vagy h írják facere, akkor leszedi a nagy minionokat meg hasonló megmozdulások mert nem elég h 80szor van kiírva h dolgozatok össze
  • Mephike
    Druid lego, nincs túlbonyolítva.
  • Matte
    de hogy próbál megölni? :D nem is lehet a másikat támadni.
  • TBTPumpa
    Ahogy tegnap írtam. Minden napra valami eyecandy, mert döglődik a játékosbázis.
    Heroes of the Storm-nál is csak most jutottak el oda, hogy átalakítsák a játékot, mentve, ami még menthető.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.30. 08:25:14
  • Darthmushroom
    utálom mikor ilyen brawl van.. a sok idióta még olvasni se tud és persze h csak megölni próbál...
  • Mephike
    A mai belépési jutalom egy Gadgetzan booster, nyitottam is egy legendást, igaz megvolt már, de akkor is 400 dustért megérte :)
  • Zozo0122 #37394
    Ide orvosi papír nem kell, a tények magukért beszélnek :D

Más: pénteken este 7 órakor helyi idő szerint végső stream, minden lap bemutatásra kerül.

Off: Abban az időpontban épp részeg leszek, (tartani fog a stream ideje alatt az italozás, utána nagy buli lesz :D). így lehet, hogy összehordok pár állatságot, ha erre járok :D Előre is elnézést mindenkitől. Viszont vicces tény, hogy sosem néztem még részegen Blizzard streamet, érdekes kísérlet, ha BB fogja tartani a mókát, akkor az én produkcióm is borítékolható :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.29. 22:08:22
  • cesar22
    az trolltollan akart lenni, csak elírták :D
  • Mephike
    Azt úgy hívják, hogy dust :)
  • Matte
    :DDDDDDDDDDDDDDDD